Iki senedir dususte, yine de Ismail'den eksigi yok, bu sene 30 macta 1 gol 5 asisti var. 3 sezon once bir sezonda 10 asistle oynamis. Ismail'in butun Besiktas kariyerindeki toplam asist sayisi bu.
Her sey bir yana bu Ismail konusu kabak tadi verdi. Gorunen o ki taraftarin %90'i Ismail'in capsizligi konusunda hem fikir ama anlasilmaz sekilde Ismail'i savunan bir azinlik var. Arkadaslar evvelce asistler, istatistikleri, videolari paylastilar. Gokhan alabilecegimiz en iyi sag bek olmayabilir ama en azindan malum kisi gibi defansta arkadaslari 3 metre ileri firlamisken okuzun trene baktigi gibi geriden topu seyredip ofsayti bozmayacagini ya da kaleci ile stoperin tam ortasina top birakmayacagini, ya da kanadindan adami yardira yardira bosa kacarken aval aval seyretmeyecegini biliyoruz o da yeter.
aslında görülmek istemeyen şeyde bu fenerde önünda bir açık oyuncusu yokki
bizde o imkanları bulamayacak sıkıntı burda biz çok farklı bir sistemle oynuyoruz ve bu oturdu artık
benim düşündüğüm GG arkasında fenerdeki gibi bir savunma hattı bulamayacak hücumdada önünde
quaresma her topu isteyeceği için o hücum alternatiflerinide bulamayacak buna parmak basmaya çalışıyorum bunun
nedenide GG nin kötü olması değil bizim sistemimizin buna izin vermemesi olacak o nedenlede bugün savunanlar
bu adama bu kadar para verilirmi bu yaşta bitmiş zaten sakattı gibi bir sürü erguman geliştirip yönetime sövecekler
şimdiden bu beklentilerin olmayacağını bilerek bunları not düşüyorumki yarın sövecek olanlara verilecek bir cevap olsun
burda her iyi şeyi Özene Altınsaya her kötü şeyide yönetime yükleyen arkadaşlar var.
ismaile gelince kimsenin ismaili savunduğu yok ama bazı şeyleri takip eden arkadaşlar işe laf olsun torba
dolsun diye bakmıyor. Senaryoyu gerçekler üzerine kuruyor şurda iki gündür söylediğim 23 kişilik şl kadrosunu kurun sonra eleştirinizi yapın
yaptığınız eleştiri doğru temeller üzerine otursun kimse burda boş boş konuşmasın kimseyede boş şeyleri okutmasın diyorum
tolgayı bırakıyoruz yabancı alıyoruz iyi bir kaleci yedeğede günayı koyuyoruz ismaili gönderiyoruz yerine iyi bir sol bek alıyoruz
GG yerine islayı istiyorlar pektemeği gönderiyorlar Serdar Azizi istemiyorlar yabancı stoper istiyorlar iki tane tamam güzel kim istemez bunları
biz salakmıyız istemeyelim ama bu arkadaşlar bunlar olduğunda şl listesine 15 kişilik bir kadro verebileceğimizi düşünmüyorlar
birde istedikleri o oyuncuları şl listesine bile yazamayacaklarının farkında değiller. Söylediğim şu ismaili savunmuyorum ama gitsin dediğinde yerine
isim yazın diyorum Tolgayı istemeyen gitsin diyenede yerine isim yaz diyorum sonrada bu isimlerle şl esame listesi yap
gene sol bek al ama ismaili neden gönderiyorsun şu anda elimizde yerli olarak sadece Pektemek olduğunun bile farkında değil
kimse alt yapıdanda bir tek necip var. ismail bekliyor uzatılmadı daha serdar gönderildi Tolga ile uzatılmadı.
şu anda altı yerli oyuncu lazım ve 3 tanesi alt yapı orjinli olmak zorunda. Ben GG ye de gönüllü değilim ama her mesajımda alınmalı diyorum
tolga konusunda burda Beşiktaşın kalesini koruyacak seviyede olmadığı konusunda benim kadar net olan yoktur ben daha alınmasına karar verildiğinde tepki göstermiştim o günde şimdi GG de olduğu gibi Tolga savunulmuştu ne kadar iyi bir kaleci olduğu söylenmişti bende
yabancı kontenjanında ilerde bir yabancıdan feragat edilir ospina alınır demiştim tolgayı o zaman ospina parasına almıştık
şimdi gene ospina istiyorum ama tolga ile sözleşme yenilenmeli diyorum bunda yanlış olan ne günay diyen arkadaşların uefa
listesinde günayın yabancı kabul edildiği konusunda bir bilgisi yoktur. yada milli takımda oynayan ozi nin de bizde uefaya göre yabancı kabul edildiğinin
bilgisi yoktur cenk tolgay töre olcay veli hepsi yabancı ve biz 8 tane yerli vermek zorundayız dedikleri olursa 15 yabancı bidirir
8 tane alt yapı oyuncusu ekler 23 ü doldurur veririz. Diyorlarki tamam kalsın ama niye o kadar para veriliyor niye tl değilde euro
neden 600-700 verilmiyor verilebilir ama oyuncu kabul etmez giderse ne yapacaksın yerini dolduramıyorsunki.aziz diyorsun 6.5 diyorlar
Babacan desen 8-10 M€ bonservisle kapı açarlar. süper ligden kimi istersen iste sana 3-4 M € dan kapı açarlar. ne bunu verebilecek bir paran var
nede karşında senin ne kadar ihtiyacın olduğunu bilerek ucuza verecek salak insan var. işte ismaili istiyorsak çok sevdiğimizden değil
tolga diyorsak bunuda çok sevdiğimizden değil mecbur olduğumuzdan diyoruz ben her mesajda ismail kalsın derken yerli oyuncu diyorum
ama daha işin önemini kimseye anlatamadım seviyoruz koruyoruz oluyor. İsmaille yollar ayrılırsa bundan en büyük zararı Beşiktaş
görür tek bir yolu var yerli jenerasyonundan takıma oyuncu bulmak bu GG olur serdar aziz olur birde Beşiktaşın kalesinde sırıtmayacak
bir kaleci buldukmu ben sizden önce selametle derim.
@BesiktasTaraftari yerine bulana kadar en iyisi bunlar