2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396723 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kim diyor onu bizim ilk armamız bile siyah beyaz :)
kurulduğundan beride renklerimiz siyah beyaz @dkn_34
3. renk istendiğinde kırmızıyı aldık buda yakın zamanda oldu
herhalde 15-20 yıl gibi oldu kırmızıyı ekleyeli ondan önce kullanırdık ama resmi değildi.
Abi yanlışın olmasın, bende kurluş renklerimiz kırmızı beyaz biliyorum, ve bircok defa öyle oldugunu duymuştum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tayfun_bjk

ismail bolca eleştirilince forumun girişine kırmızı renkli "dokunulmazlık" tabelası asan forum yönetimi bütün gün ismaili sawunma bakanlığı gibi çalışıyor. tüm gün bu ismaili sawunma yazılarını okumak zorunda mı ziyaretçiler. sıkıldık artık!
ismaili eleştirmekten sıkılmadı mı artık insanlar ? ismail yetersiz olabilir ama bu denli eleştirilmeyi ne kadar hakediyor ? yerli kontenjanına kimi yazacaksınız milli oyuncu olan ismail varken? bence de sorunlar var ismail konusunda ama şenol güneş herhalde 63 yaşında bir futbol profesörü olarak hele de böyle de bir ekip yakalamışken 3 yıl ardı ardına şampiyonluk yaşamayı senden benden az istemiyor olsa gerek. o zaman ismail diye bir başlık açılsın ismaeeeelll diye oradan rahatlasın bir kısmımız. burası genel konuların konuşulduğu bir forum kısmı diye biliyorum ..

Çevrimdışı dkn_34

Abi yanlışın olmasın, bende kurluş renklerimiz kırmızı beyaz biliyorum, ve bircok defa öyle oldugunu duymuştum.
kulubun resmı internet sıtesınde şöyle bir yazı buldum necmı abı haklı

Yıllardır Beşiktaş’ın ilk renklerinin kırmızı-beyaz olduğu, Balkan Savaşı'nın kaybedilmesinin ardından siyah-beyaz olarak değiştirildiği söylenir. Beşiktaş tarihi ile ilgili bir çok kaynak böyle yazmaktadır. Ancak 100. yıl belgeselinin hazırlanması sırasında yapılan ayrıntılı araştırmalarda, kırmızı rengin kullanılmadığı, renklerimizin her zaman siyah-beyaz olduğu yönündeki belgeler ağırlık göstermiştir. Beşiktaş 100. Yıl Belgeseli yapımcısı Tuğrul Yenidoğan, yaptığı araştırmalar sonucunda bu tartışmalara noktayı koymuştur:

Çevrimiçi Necmi

Abi yapma hiç seyretmemişiz adam gibi anlatıyorsun.Fener'e geldiği günden beri ligin en iyi sağ bekidir.Şu an maç maç aklıma gelmez ama fark yarattığı maç çoktur.Son iki sene performansının düşüklüğü takımının oyun yanlışlığından kaynaklanıyor.Takım olarak işeri çıkamadıklarından sonra o nasıl bindirecek kanattan.Bu seneki Şener'li Fener ile Gökhan'lı Fener'in bile yediği gollere bakarsak farkı anlayabiliriz.Gökhan,Şener yerine defansa monte edilmeseydi Kjaer şu an tukaka idi.İnşaallah gelirde seneye Beşiktaş'lı Gökhan ile Gökhan'sız Fener defansını ve özellikle Şener'li Kjaer'i hep birlikte izler,değerlendiririz.Şu an Biliç olsa bizim takımın başında bu kadar istemezdim Gökhan Gönül'ü ama özellikle Şenol hoca ile sahaya çıkması için sabırsızlıkla bekliyorum
göreceğiz ama ilk sövenler burda en çok isteyenler olacak.
bakalım bizim oyun tarzımızla nasıl randıman verecek mükemmelmi olacak yoksa bütün defoları çıkacakmı.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bende diyorumki üst seviyede falan değil onu farklı kılan şey Fener forması giymesi ve sürekli
yağlanması özellikle son 3 yıldaki performansı bizde olsaydı şu an GG gitsin ismail idare eder diye konuşurduk

Iki senedir dususte, yine de Ismail'den eksigi yok, bu sene 30 macta 1 gol 5 asisti var. 3 sezon once bir sezonda 10 asistle oynamis. Ismail'in butun Besiktas kariyerindeki toplam asist sayisi bu.

Her sey bir yana bu Ismail konusu kabak tadi verdi. Gorunen o ki taraftarin %90'i Ismail'in capsizligi konusunda hem fikir ama anlasilmaz sekilde Ismail'i savunan bir azinlik var. Arkadaslar evvelce asistler, istatistikleri, videolari paylastilar. Gokhan alabilecegimiz en iyi sag bek olmayabilir ama en azindan malum kisi gibi defansta arkadaslari 3 metre ileri firlamisken okuzun trene baktigi gibi geriden topu seyredip ofsayti bozmayacagini ya da kaleci ile stoperin tam ortasina top birakmayacagini, ya da kanadindan adami yardira yardira bosa kacarken aval aval seyretmeyecegini biliyoruz o da yeter.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kulubun resmı internet sıtesınde şöyle bir yazı buldum necmı abı haklı

Yıllardır Beşiktaş’ın ilk renklerinin kırmızı-beyaz olduğu, Balkan Savaşı'nın kaybedilmesinin ardından siyah-beyaz olarak değiştirildiği söylenir. Beşiktaş tarihi ile ilgili bir çok kaynak böyle yazmaktadır. Ancak 100. yıl belgeselinin hazırlanması sırasında yapılan ayrıntılı araştırmalarda, kırmızı rengin kullanılmadığı, renklerimizin her zaman siyah-beyaz olduğu yönündeki belgeler ağırlık göstermiştir. Beşiktaş 100. Yıl Belgeseli yapımcısı Tuğrul Yenidoğan, yaptığı araştırmalar sonucunda bu tartışmalara noktayı koymuştur:
Bende simdi arastirdim ve bu yaziyi okudum, Necmi abi hakliymis. Bu söylenti nasil böyle yayildi gercekden enteresant. Ben ve bazi arkafaslarim yillardir kirmizi beyaz diye biliyorduk.

Çevrimiçi Necmi

ismail bolca eleştirilince forumun girişine kırmızı renkli "dokunulmazlık" tabelası asan forum yönetimi bütün gün ismaili sawunma bakanlığı gibi çalışıyor. tüm gün bu ismaili sawunma yazılarını okumak zorunda mı ziyaretçiler. sıkıldık artık!
mesela bu laf bana hangi mesajım bu ben sürekli defansı bütünüyle konuşurum
kaldıki iki gündür 23 kişilik şl kadrosuyla ilgili konuşuyorum ayrıca savunmak terbiyesizlik değildir
Beşiktaş forumunda her Beşiktaş oyuncusu yüceltilir. Ama Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusunu
aşağılamak hakaret etmek her zaman kırmızı noktadır ve karşılığı atılmaktır.
yani burda Beşiktaş oyuncusunu savunmak asla suç değildir. Tersine şu anda böyle bir eleştiri bir Beşiktaşlı tarafından yapılıyorsa
tuhaf karşılarım Beşiktaş forumunda Beşiktaşlı bir oyuncu savunulduğu için rahatsız olan bir Beşiktaşlı ilginç @tangaz
burda Beşiktaşlı oyuncular korunduğu için savunulduğu için övüldüğü için rahatsız olan sıkılan ziyaretciler girmesin
kimseyi buna zorlamıyoruz.
kimseye Beşiktaşlılığı öğretecek değiliz ama bu forumda Beşiktaş için belirledikleri Beşiktaşlı duruşunu korumak
yöneticilerin işidir.
forum kurallarında Beşiktaşlı oyuncuya küfür hakaret edemezsin alaycı ve aşağılayıcı konuşamazsın diye bir kural var
ama Beşiktaşlı oyuncuyu savunamazsın diye bir kural yok :)

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı 38life

Ben beyaz formayı beğendim.

Abartmadan söylüyorum gördüğüm en kötü bir kaç formadan biri.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Diğer formamız.

Guzel görünüyor yakindan bakmak lazim

Yine dediğim olaya geleceğim biz formaya Bayrak koymalayalim Armamizda var zaten birde ektradan yanina koyunca karmasik duruyor görüntü olarak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tayfun_bjk

mesela bu laf bana hangi mesajım bu ben sürekli defansı bütünüyle konuşurum
kaldıki iki gündür 23 kişilik şl kadrosuyla ilgili konuşuyorum ayrıca savunmak terbiyesizlik değildir
Beşiktaş forumunda her Beşiktaş oyuncusu yüceltilir. Ama Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusunu
aşağılamak hakaret etmek her zaman kırmızı noktadır ve karşılığı atılmaktır.
yani burda Beşiktaş oyuncusunu savunmak asla suç değildir. Tersine şu anda böyle bir eleştiri bir Beşiktaşlı tarafından yapılıyorsa
tuhaf karşılarım Beşiktaş forumunda Beşiktaşlı bir oyuncu savunulduğu için rahatsız olan bir Beşiktaşlı ilginç @tangaz
burda Beşiktaşlı oyuncular korunduğu için savunulduğu için övüldüğü için rahatsız olan sıkılan ziyaretciler girmesin
kimseyi buna zorlamıyoruz.
kimseye Beşiktaşlılığı öğretecek değiliz ama bu forumda Beşiktaş için belirledikleri Beşiktaşlı duruşunu korumak
yöneticilerin işidir.
forum kurallarında Beşiktaşlı oyuncuya küfür hakaret edemezsin alaycı ve aşağılayıcı konuşamazsın diye bir kural var
ama Beşiktaşlı oyuncuyu savunamazsın diye bir kural yok :)

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Diğer formamız.

bu sene forma kalitemiz çok düştü görsel olarak. iki üç senedir güzel gidiyorduk
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

bu sene forma kalitemiz çok düştü görsel olarak. iki üç senedir güzel gidiyorduk
Su Vodafone armasini siyah yapmayi bir turlu kabul ettiremedik :s20: :s20:

Evet beyler 3.cu formada sizdi :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı genki1914

formalar çok kötü tam satış '' patlaması'' yapacağımız sezon böyle olmamalıydı
Guti14

Çevrimdışı emrecakmak

3.Formamız Kırmızı mı Bordo mu çözemedim :/

Çevrimiçi Necmi

Iki senedir dususte, yine de Ismail'den eksigi yok, bu sene 30 macta 1 gol 5 asisti var. 3 sezon once bir sezonda 10 asistle oynamis. Ismail'in butun Besiktas kariyerindeki toplam asist sayisi bu.

Her sey bir yana bu Ismail konusu kabak tadi verdi. Gorunen o ki taraftarin %90'i Ismail'in capsizligi konusunda hem fikir ama anlasilmaz sekilde Ismail'i savunan bir azinlik var. Arkadaslar evvelce asistler, istatistikleri, videolari paylastilar. Gokhan alabilecegimiz en iyi sag bek olmayabilir ama en azindan malum kisi gibi defansta arkadaslari 3 metre ileri firlamisken okuzun trene baktigi gibi geriden topu seyredip ofsayti bozmayacagini ya da kaleci ile stoperin tam ortasina top birakmayacagini, ya da kanadindan adami yardira yardira bosa kacarken aval aval seyretmeyecegini biliyoruz o da yeter.
aslında görülmek istemeyen şeyde bu fenerde önünda bir açık oyuncusu yokki
bizde o imkanları bulamayacak sıkıntı burda biz çok farklı bir sistemle oynuyoruz ve bu oturdu artık
benim düşündüğüm GG arkasında fenerdeki gibi bir savunma hattı bulamayacak hücumdada önünde
quaresma her topu isteyeceği için o hücum alternatiflerinide bulamayacak buna parmak basmaya çalışıyorum bunun
nedenide GG nin kötü olması değil bizim sistemimizin buna izin vermemesi olacak o nedenlede bugün savunanlar
bu adama bu kadar para verilirmi bu yaşta bitmiş zaten sakattı gibi bir sürü erguman geliştirip yönetime sövecekler
şimdiden bu beklentilerin olmayacağını bilerek bunları not düşüyorumki yarın sövecek olanlara verilecek bir cevap olsun
burda her iyi şeyi Özene Altınsaya  her kötü şeyide yönetime yükleyen arkadaşlar var.
ismaile gelince kimsenin ismaili savunduğu yok ama bazı şeyleri takip eden arkadaşlar işe laf olsun torba
dolsun diye bakmıyor. Senaryoyu gerçekler üzerine kuruyor şurda iki gündür söylediğim 23 kişilik şl kadrosunu kurun sonra eleştirinizi yapın
yaptığınız eleştiri doğru temeller üzerine otursun kimse burda boş boş konuşmasın kimseyede boş şeyleri okutmasın diyorum
tolgayı bırakıyoruz yabancı alıyoruz iyi bir kaleci yedeğede günayı koyuyoruz ismaili gönderiyoruz yerine iyi bir sol bek alıyoruz
GG yerine islayı istiyorlar pektemeği gönderiyorlar Serdar Azizi istemiyorlar yabancı stoper istiyorlar iki tane tamam güzel kim istemez bunları
biz salakmıyız istemeyelim ama bu arkadaşlar bunlar olduğunda şl listesine 15 kişilik bir kadro verebileceğimizi düşünmüyorlar
birde istedikleri o oyuncuları şl listesine bile yazamayacaklarının farkında değiller. Söylediğim şu ismaili savunmuyorum ama gitsin dediğinde yerine
isim yazın diyorum Tolgayı istemeyen gitsin diyenede yerine isim yaz diyorum sonrada bu isimlerle şl esame listesi yap
gene sol bek al ama ismaili neden gönderiyorsun şu anda elimizde yerli olarak sadece Pektemek olduğunun bile farkında değil
kimse alt yapıdanda bir tek necip var. ismail bekliyor uzatılmadı daha serdar gönderildi Tolga ile uzatılmadı.
şu anda altı yerli oyuncu lazım ve 3 tanesi alt yapı orjinli olmak zorunda. Ben GG ye de gönüllü değilim ama her mesajımda alınmalı diyorum
tolga konusunda burda Beşiktaşın kalesini koruyacak seviyede olmadığı konusunda benim kadar net olan yoktur ben daha alınmasına karar verildiğinde tepki göstermiştim o günde şimdi GG de olduğu gibi Tolga savunulmuştu ne kadar iyi bir kaleci olduğu söylenmişti bende
yabancı kontenjanında ilerde bir yabancıdan feragat edilir ospina alınır demiştim tolgayı o zaman ospina parasına almıştık
şimdi gene ospina istiyorum ama tolga ile sözleşme yenilenmeli diyorum bunda yanlış olan ne günay diyen arkadaşların uefa
listesinde günayın yabancı kabul edildiği konusunda bir bilgisi yoktur. yada milli takımda oynayan ozi nin de bizde uefaya göre yabancı kabul edildiğinin
bilgisi yoktur cenk tolgay töre olcay veli hepsi yabancı ve biz 8 tane yerli vermek zorundayız dedikleri olursa 15 yabancı bidirir
8 tane alt yapı oyuncusu ekler 23 ü doldurur veririz. Diyorlarki tamam kalsın ama niye o kadar para veriliyor niye tl değilde euro
neden 600-700 verilmiyor verilebilir ama oyuncu kabul etmez giderse ne yapacaksın yerini dolduramıyorsunki.aziz diyorsun 6.5 diyorlar
Babacan desen 8-10 M€ bonservisle kapı açarlar. süper ligden kimi istersen iste sana 3-4 M € dan kapı açarlar. ne bunu verebilecek bir paran var
nede karşında senin ne kadar ihtiyacın olduğunu bilerek ucuza verecek salak insan var. işte ismaili istiyorsak çok sevdiğimizden değil
tolga diyorsak bunuda çok sevdiğimizden değil mecbur olduğumuzdan diyoruz ben her mesajda ismail kalsın derken yerli oyuncu diyorum
ama daha işin önemini kimseye anlatamadım seviyoruz koruyoruz oluyor. İsmaille yollar ayrılırsa bundan en büyük zararı Beşiktaş
görür tek bir yolu var yerli jenerasyonundan takıma oyuncu bulmak bu GG olur serdar aziz olur birde Beşiktaşın kalesinde sırıtmayacak
bir kaleci buldukmu ben sizden önce selametle derim. @BesiktasTaraftari yerine bulana kadar en iyisi bunlar

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu bence baya iyi olmus

Koyu kirmizi Bordo arasi Feda sezonundaki Kirmizi formayla ayni renk :bandit:

Çevrimdışı emrecakmak

Bu bence baya iyi olmus

Beyaz hariç diğerlerini ben beğendim formaları.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Beyaz ve kirmizi formayi beyendim. Takim sahada dökdürdükce forma satilir kimse merak etmesin.
"Kazanan forma herzaman güzeldir" -
  M. Denizli

Çevrimdışı Çağatay

3. Forma bordo degil Kırmızı anlaşılan
Acikcasi bordo olmasini tercih ederdim
Siyah forma disindakileri pek begendigimi soyleyemeyecegim.
Bir de keske enine cizgili olsaymis şu beyaz forma
Hope for the Best, Plan for the Worst

Baya ikilemde kaldim hem beğendim hem begenmedim :alala:

Yakından bi gormek lazim gorseller cok yanıltıyor bazen :tabe:

Etiketler: