İsmail`in en büyük sorunu defans zaten. GG sadece bu kadroda değil, 9 yıldır üst seviyede
Bende diyorumki üst seviyede falan değil onu farklı kılan şey Fener forması giymesi ve sürekli
yağlanması özellikle son 3 yıldaki performansı bizde olsaydı şu an GG gitsin ismail idare eder diye konuşurduk
ve bu süre zarfında gerçekten fark yarattığı bir milli maç söylermisin bana yada fenerde büyük fark yarattığı bir maç
gençken iyiydi yaşı ilerledikçe düştü. ama dediğim gibi bu ölçü olmaz fener başka takım biz başka takımız
adamlar kaç yıldır hocada görmediler diğer taraftan ersun zamanı hariç hep defans ağırlıklı kadrolarla oynadılar
buda beklerin çok ön plana çıkmasını sağladı.
Benim söylemek istediğim öyle zil takıp oynamayın aldığımız öyle anlattığınız kadar büyük oyuncu değil
bu transferin en büyük artısı dediğim gibi saha dışı etkisidir yapılmalımı evet yapılmalı ama sizin düşündüğünüz nedenlerden değil.
ben geçen senede söyledim fener kadrosundan bizim takıma yazacağım adam yok bizim takım her noktada
fenerden daha kaliteli bir takım buna kalecide dahil. Az gol yedilerse bunu 7 savunmacıyla oynadıkları için başardılar.
biz bunu 4 savunmacıyla yaptık hatta ismail faktöründen 3,5 diyelim biz ona.