2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395694 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Kirmizi yada bordo farketmez
Pembe mor olmasin da :)
Ayrica o forma tasarimi gercekten kötü
O ince cizgiler sonra adidasin 3 kalin şeridi arti olarak o kollardaki kirmizi... resmen corba olmuş.  Almanyanin turnuvada giyecegi yeşil enine cizgili forma gibi kirmizi bordo yada siyah ve koyu gri reklerde benzer formalar tasarlansa satış rekoru kirardi.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Bu kadar kötü forma tasarlamak için özel çaba harcıyorlar mı acaba? 3 forma tasarımının 3'ü de berbat.

Çevrimiçi Kartal Ç

forma gercekten kötü digerleri inşallah facia olmaz gecen sene duzelttikleri formalari bu sene batirma niyetindeler galiba

Adidas euro16 için daha yeni tasarım yaptı. O yüzden gelecek seneki forma tasarımımız euro16da adidas giyen takımların tasarımlarından çok da farklı olmayacak büyük ihtimalle.
adidas giyen takımlar rusya ukrayna macaristan isveç almanya irlanda galler ispanya belçika. iç saha ve dış saha formalarını incelemek lazım. küçük makyajlarla seneye kartalyuvalarında görebiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kadar kötü forma tasarlamak için özel çaba harcıyorlar mı acaba? 3 forma tasarımının 3'ü de berbat.

Diğer tasarımlar nerede?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Olmamış :by2: ( BENCE )
neyse kaç senedir siyah alasım vardı hep beyaz  aldım son dk , bu sene siyah alacağım ben :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/741287841649561600

formayı soranlara... böyle bişey dolaşıyor nette...

forma çok güzel yıllardır beklediğim forma. 4 tane alacağım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Tamam bu olabilir ama Türk Bayrağı yok koldaki Kalde reklamı yok sonra eklenebilir ama çoktan hazır olması lazımdı bilemedim valla :alala:
Ya gercekten anlamıyorum sonuna kadar da milliyetçi bir vatandas olarak soyluyorum bunu , Biz Formamiza Turk bayragi takmak zorundamiyiz ?

Ozellikle bizim takmamiz gerektigini dusunmuyorum ve bunu israrla soylemeye devam edecegim Bizim armamizin en orta yerinde var cunku , Ekstradan bayrak takmamiza gerek yok , Tasarim olarakda guzel durmuyor hem armada hemde armanin yaninda bayrak olunca birbirine karisiyor BENCE..

forma gercekten kötü digerleri inşallah facia olmaz gecen sene duzelttikleri formalari bu sene batirma niyetindeler galiba
Birde yakondan gormek lazim 2 sezon onceki Beyaz formayida begenmemistim tam ortasinda hem siyah hemde kirmizi serit var diye ama gidip aldim sonra o formayi :D

Çevrimdışı tayfun_bjk

Peki bu konuda türkiyenin en iyi beki dediğiniz bir GG ye bakın bakalım hücumda ne veriyor.
gerçekten artık bıktırdı bu ismail tacizi katılıyorum Beşiktaş çok daha iyi beklere layik ama bir taraftan
GG türkiyenin en iyi beki derken diğer taraftan ismaile sallamak olmuyor.
ismail iki asist GG bir gol bir asist gg daha çok kutudan girip quaresma tarzı oynar ismail çizgiye iner ordan dışa keser
şu oyun tarzıyla hücumda ismail çok daha etkili bir yapıdadır.  GG imzalayacak büyük ihtimal
ondan sonra göreceğiz aradaki farkı bu arada ismail topta kaptırmaz GG de ilerde top kaptıran
beklede tanışmış olacağız GG bizde ligin alt seviyesinde olan bütün takımlarla oynar amaorta üstü takımlarla çuvallar
fenerde neden sırıtmadığınıda söyleyeyim iki stoerin önünde iki savunma yönü kuvvetli liberoonunda önünde savunmacı orta sahayla oynuyorlar bizde atibanın tek başına yaptığını onlarda 3 kişi yapıyor buda
beklere özgürlük tanıyor. Beck almanyada hücum özelliği olan bir bekken neden bizde geride kaldı hiç kimse
sorgulamıyor bunu. Adam çıkamaz çıktığında bütün savunma hattı iki stoperde kalıyor.hele ligin sonuna doğru daha kötüydü deniyor ya aslında öyle değil ligin sonuna doğru bizim stoperlerde coştu hücuma kalktı
nitekimde son maçlar golde stoperlerden geldi. buda bekin arkada yanlız kalmasına neden oldu ama başarıylada tamamladı süreci birde ciddi dişli rakiplerle oynadığımız halde. stoperlerin çıkması önemli bek stoper çıkartıyorsa kendi çıkmasından çok daha fazla hücuma katkı veriyor demektir GG bunu yapamaz Canerde yapamaz çünkü geride kaldıklarında
yanlız asli görevleri olan bekliği bile yapamazlar beck hem kendi alanını kapatıyor hem stoperlik yapıyor ani ataklardada sol beke bile destek veriyor. Bu sene hissettirmeden öyle önemli bir katkı verdiki bunu futbolun sadece gol atmak asist yapmak olduğunu sananlara anlatmak çok zor.

:claps: :claps: :claps: ne diyelim komşunun tavuğu komşuya kaz görünür. ben gg'e büyük paralar verilip alınmasına karşıyım; dengeler bozulur ve aslında takım oyununda o kadar da etkili bir oyuncu olmadığını düşündüğüm için.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki sene kaleci forması alacağım galiba. Başka çare bırakmadılar.

Çevrimdışı tangaz

ismail bolca eleştirilince forumun girişine kırmızı renkli "dokunulmazlık" tabelası asan forum yönetimi bütün gün ismaili sawunma bakanlığı gibi çalışıyor. tüm gün bu ismaili sawunma yazılarını okumak zorunda mı ziyaretçiler. sıkıldık artık!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

:kop: siyah forma güzel olacak bence :D

Çevrimdışı abdusta

Gomez,Schweinsteiger için aracı olmuş,
eger Atiba giderse alternatif olacakmış?

Duyum dogrumu?

uydurmamı?

saygılar

Çevrimdışı Berat

Formalar birbirinden kötü.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben beyaz formayı beğendim.

Çevrimdışı Ensar

beyaz formanın aynısı kadın gecelik kısmında  var kartal yuvasında

Çevrimdışı OrhanAker

Serdar aziz de bursa 6 istemiş biz 3.5 teklif etmişiz..3.5 üstü tolgay istemişler :kop: alırsınız :bandit:
4 artı bir oyuncuya biter bu iş..holosko olaydı iyiydi :D
Futbolarena özel haber..

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez,Schweinsteiger için aracı olmuş,
eger Atiba giderse alternatif olacakmış?

Duyum dogrumu?

uydurmamı?

saygılar
Önce gomez kendisi kalmak için birşey yapsın daha o kesin değilken neyin aracısı olacak uydurma gibi duruyo bastian içinse manchesterda kazandığı para 10.5 milyon euro gibi birşeydi vergiyi çıkınca kalanda 5 milyon civarıdır çok fazla ilk ben burda gelse nasıl olur demiştim oradan biliyorum :) :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dkn_34

fenerin defansı oynadı bakalım 10milyon euro bütçe ile nerelerini kapatacaklar.
Quaresma çok formda nani avucunu yalar ,nani fenerde kalır al işte sana zarar yıllık 6,5 milyon euro kazanıyor oynadığı futbol parasının değerınde değil .bir sene daha şampiyon olduk mu fener iyice çöker  :)

Çevrimdışı saricasi

Ridvan akar aciklama yapmış bu senin formasiymis ve adidas bizim ve diger kuluplerin formalarini hollandada satisa çıkarmış ama sinirli sayidaymis 12 tane satilmis .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

abi ben kırmızıyı yazmadım bayrağımızın rengini
bizim asıl rengimiz kırmız beyaz idi ama balkan savaşlarından verdiğimiz kayıplardan dolayı kırmız yerine siyah rengını aldık.
ben saçma sapan renklere karşıyım bordo vb
kim diyor onu bizim ilk armamız bile siyah beyaz :)
kurulduğundan beride renklerimiz siyah beyaz @dkn_34
3. renk istendiğinde kırmızıyı aldık buda yakın zamanda oldu
herhalde 15-20 yıl gibi oldu kırmızıyı ekleyeli ondan önce kullanırdık ama resmi değildi.

Çevrimdışı raichu

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/741287841649561600

formayı soranlara... böyle bişey dolaşıyor nette...
arma olmasa valencia forması derdim  :D

Çevrimiçi Necmi

fenerin defansı oynadı bakalım 10milyon euro bütçe ile nerelerini kapatacaklar.
Quaresma çok formda nani avucunu yalar ,nani fenerde kalır al işte sana zarar yıllık 6,5 milyon euro kazanıyor oynadığı futbol parasının değerınde değil .bir sene daha şampiyon olduk mu fener iyice çöker  :)
öyle bir bütçeleri yokki satmadan alamazlar
o bütçe anca kiralama yada bonservissiz alımda harcayabilecekleri +- durumu
20M€ barajını kurtarabilmek için cepten çıkacak paraysa o zaman o parayla
4 oyuncu en fazla alabilirler gerçi onuda yarısını sivasın büyük yıldız futbolcusu aatıfa
verdiler 3.5 bonservis 1.4 yıllık gerçi oyuncu satmadılar bonservisi nasıl ödeyecekler
bu fenere seneye avrupa yasağı gelebilir :D

Etiketler: