2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395552 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 yalnız Şampiyon olduktan sonra eski imzandan dolayı buralarda seni baya bi "andılar" haberin olsun :D :D

anmaları zaten kaçınırlmazdı :kop: o imza boşuna konmadı oraya:) ha nitekim şartları karşıladım 3 kupada 1ini aldık:)) yine ben yırtacak birsey bulurum ama nitekim herkesin özlem duydugu seyin sonunu getirdi hocamız hertürlü yamuldum helalhos olsun :bandit: :bandit:

he yalan yok... ben burda yazmadım direk isim olarak ama genellemelerime dahil oldun @ozan062 :D

muhakkak  :iblush:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı celiker1

buda doğru birisi isyankar öbürü daha uysal işi temiz halledeyim dedi batırdı:)

ama ben gökhandansa canere daha olumluyum evet birkaç ay önce bunlar söylenirken demiştim tek fenerden buraya gelmesini isticeğim kişi canerdir ama ona ragmen neler neler yazdım canere,,

teknik direktör işine girersek misal ikinci yarı adamlar parladı ve ilk yarı parlasalardı alır yürürlerdi ve suan cok baska seyler konusurduk:) onlardaki en formda isim kim dersek misal volkan sen deriz mesela, ha bak onu alıcağımızı varsayalım gokhanın yerine

işte o zaman dersinki biz sizden en formda adamınızı aldık simdi siz düşünün gibilerinden çnk tümer mesela nasıl gitti,, adamın vaadetti gelecekle bizim gökhanınki aynı değil mevki olarak işe bakmayın son sürecine bakın :)

ben böyle düşünüyorum yani biraz dar açıdan bakıyorum belki ama her halukarda önyargılı olacagım için sag bek yine soru isaretli bir yer bende

ama ben gökhandansa canere daha olumluyum evet birkaç ay önce bunlar söylenirken demiştim tek fenerden buraya gelmesini isticeğim kişi canerdir ama ona ragmen neler neler yazdım canere,,

teknik direktör işine girersek misal ikinci yarı adamlar parladı ve ilk yarı parlasalardı alır yürürlerdi ve suan cok baska seyler konusurduk:) onlardaki en formda isim kim dersek misal volkan sen deriz mesela, ha bak onu alıcağımızı varsayalım gokhanın yerine

işte o zaman dersinki biz sizden en formda adamınızı aldık simdi siz düşünün gibilerinden çnk tümer mesela nasıl gitti,, adamın vaadetti gelecekle bizim gökhanınki aynı değil mevki olarak işe bakmayın son sürecine bakın :)

ben böyle düşünüyorum yani biraz dar açıdan bakıyorum belki ama her halukarda önyargılı olacagım için sag bek yine soru isaretli bir yer bende

[/

[/quite]En formdasını bilmem ama eğer alırsak en iyi oyuncusunu aldığımıza tüm Fenerliler hem fikir.Şu an en az %80'i Aziz Yıldırım'a küfür ediyor.Ulan bizim en iyi dediğimiz,övündüğümüz yer kanat beklerimizdi.Hemde 1 kuruş kazandırmadan senin yönetimin,saçma kaprislerin yüzünden takımdan ayrılıyorlar diye isyandakar.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Gökhan'ın iyi orta açamaması dışında oyun içindeki defoları nelerdir üstad?

Ters kanattan gelen toplarda pozisyon takibinde ve yüksek toplarda zafiyeti var. Bir de topla vedalaşma süresi problem.

Çevrimdışı ozan062

En formdasını bilmem ama eğer alırsak en iyi oyuncusunu aldığımıza tüm Fenerliler hem fikir.Şu an en az %80'i Aziz Yıldırım'a küfür ediyor.Ulan bizim en iyi dediğimiz,övündüğümüz yer kanat beklerimizdi.Hemde 1 kuruş kazandırmadan senin yönetimin,saçma kaprislerin yüzünden takımdan ayrılıyorlar diye isyandakar.

doğru birde ikisi birden gitti ve oralara mecbur iyi adam almak için yabancıyla doldurmak zorunda o cok güvendikleri daglara kar yagdı:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı celiker1

Yanlışlıkla 3 kere alıntılanılım.Kirlilikten dolayı özür dilerim.Gönderiyi silmek istediğimde nasıl siliyorum arkadaşlar?Bulamadım.Sağ üste sadece alıntı ve değiştir butonu var :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Ters kanattan gelen toplarda pozisyon takibinde ve yüksek toplarda zafiyeti var. Bir de topla vedalaşma süresi problem.
Teşekkür ederim.Topla vedalaşmada Quaresma seviye atladı mı sence?Cevabın evet ise Querasma'ya bunu uygulatabilen Şenol hoca Gökhan'a çok daha çabuk uygulatamaz mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

@ozan062 yalnız Şampiyon olduktan sonra eski imzandan dolayı buralarda seni baya bi "andılar" haberin olsun :D :D

Değiştirdi mi? imzaları görünür hale getirebilir miyim artık?  :D

Çevrimdışı atalay

Teşekkür ederim.Topla vedalaşmada Quaresma seviye atladı mı sence?Cevabın evet ise Querasma'ya bunu uygulatabilen Şenol hoca Gökhan'a çok daha çabuk uygulatamaz mı?

G.G'nin topla oynama süreleri biraz da FB'nin ona verdiği oyun rolü ile alakalı. Bizim takımın pas temposu yüksek, Hoca bunu istiyor. Quaresma ne zaman topla çabuk vedalaştı o zaman daha etkili oldu. 

Çevrimdışı Necmi

Bu saatten sonra da kontratı bitmeye yakın iyi oyunculara karşı her türlü pisliği bekleyin fenerden
Gerçi o karakterde yeni tümerler varsa gitsin fenerde oynasın zaten
fenerin kıçını kıpırdatacak durumu yok ne şimdi nede daha sonra.
bu şartlar bilinirken gidecek olan varsa yolu açık olsun. Bu onları sadece biraz daha batağın içine çeker.
siz hep eski feneri düşünüyorsunuz o fener öldü allah rahmet eylesin.
daha durun durumlarının farkında değiller. gelirleri nerdeyse sıfıra geldi sponsor yok olmak isteyende yok
shop gelirlere zarara döndü seneye kombinelerde ve maç gelirlerinde çok büyük düşüş olacak
yani bu günler iyi günleri. bizim yüksek deyip düşürme durumuna geçtiğimiz maaşlar onarda hala taban limit
bizde en yüksek alan 1.7 alırken adamların en düşük limiti 2.2 gerisini siz düşünün. bir gomez bizde özel muamelede

Çevrimdışı sozkul

Emin değilim, aslında topla vedalaşması değilde tek top oyunu zayıf bence, çünkü yetenekleri nedeniyle öğrenmeye gerek duymadı Gönül, Querasma tek top oyununu biliyor ama yapmıyordu sürekli kahramanlık peşinde koştuğu ve seyircimizde bundan hoşlandığı için. Şenol hoca Querasma'dan zaten bildiği ama tercih etmediği birşeyi yapmasını istedi, Gökhan Gönül'de durum farklı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hep gelecekleri konuşuyoruz da başkan 3-4 kişi gelecek 3-4 kişi gidecek dedi son röportajında .

Elimdeki kadroya baktığımızda Atiba , Q7 ve Tosiç'in sözleşmeleri gelecek sezon bitiyor. Atiba , Q7 için satılsın demeye gönlüm el vermiyor ama satılmayacaklarsa sözleşmeleri en az 2 sene uzatılmalı.
 Ayrıca Tosiç'in almanya ve Türkiye'den talipleri olduğunu biliyorum. 2-3 gibi bi bedelle elden çıkartılırsa şaşırmamak lazım.
 Hatta S.Aziz ile takasta bile kullanılabilir bence
Q7 değil, Q17  :D

Quaresma'nın sözleşmesi 2+1, önümüzdeki sene 30 maçta oynarsa otomatik uzayacak.

Tosiç şu anda seneye kadroda düşünülen tek sözleşmeli ve sağlam stoperimiz. Durup dururken onu göndermeye ve zaten sayısal eksikliğimiz olan bir pozisyonda daha da sıkıntı yaratmaya gerek yok.

Çevrimiçi murat

Gg konusunda güzel bir ortam oluştu.bir kısım fenerli gg ye saydırırken diğer kısmı aziz yıldırıma saldırıyor.çatışma ortamı hakim.bizim yapmamız gereken benim gibi faydalı olmayacağını düşünenlerin gg nin gelmesi halinde sahip çıkması gerektiğidir.gelirse başımızın üstünde yeri var gelmesede sorun değil.gg konusunda en büyük çekincem yaşı.transfer yaparken gelecek oyuncuların yaşı ortalamanın altında olmasına dikkat etmek lazım.

Çevrimdışı atalay

Querasma tek top oyununu biliyor ama yapmıyordu sürekli kahramanlık peşinde koştuğu ve seyircimizde bundan hoşlandığı için. Şenol hoca Querasma'dan zaten bildiği ama tercih etmediği birşeyi yapmasını istedi.

Katılıyorum.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 17:04:48 atalay ]

Çevrimdışı celiker1

G.G'nin topla oynama süreleri biraz da FB'nin ona verdiği oyun rolü ile alakalı. Bizim takımın pas temposu yüksek, Hoca bunu istiyor. Quaresma ne zaman topla çabuk vedalaştı o zaman daha etkili oldu. 
Topla vedalaşmasının uzun olmasına defo diyemeyiz herhalde o zaman?Şenol hocam ya :super: Attığımız gollerin çoğu 15 saniye altında :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

buda doğru bir bakış açısı aslında yani algı için bazı seyler yapılıyor ama yinede bilmiyorum ama bendeki verilen izlenim farklı

şimdi işin içinde önyargıda var tabiki bunu kırma ihtimali yüzde sıfır çnk 2007den beri orada olan birisi bu ve hatırlıyorum yanlıs değilse bu adamı ya biz ya fener alacaktı fenere gitmişti,, yani yanlısta hatırlıyor oalbilirim ama üzülmüştüm zamanında... ve ekmegini herseyini yiyen fener ve artık son sözlesme ve bize geliyor acıkcası madem yükseldiyse ezikdeğilsek  yeni duruma alısacaksak onu değilde caneri veyahutta daha formda bir ismini alalım:) gökhan bu sene içinde bana göre leş oynadı dolayısıyla biz feneri alasagı ettik gibi birsey ortaya cıkmıyor benim algımda:)

yani dırdır etmemin sebebi bu kazanclımıyız belki evet ama istediğimiz sey o değil @Necmi abi
Biz GG nin adını fener aldığında duymuştuk onları tercih etti durumu yok
Caneri alman aynı etkiyi yapmaz zaten karakter olarakta bize uymaz.
burda konu formda olup olmaması değil kadrosundaki gideceğine inanmadıkları tek isim olması.
Tüm fenerlilere liste yaptır gidecekler içinde en sona bile yazmazlar. bir o birde volkan ismi dışında herkesi
yazarlardı. işte onler için bu kadar önemli bir oyuncu bu saha performansıyla bağlantılı değil

Çevrimdışı Necmi

Emin değilim, aslında topla vedalaşması değilde tek top oyunu zayıf bence, çünkü yetenekleri nedeniyle öğrenmeye gerek duymadı Gönül, Querasma tek top oyununu biliyor ama yapmıyordu sürekli kahramanlık peşinde koştuğu ve seyircimizde bundan hoşlandığı için. Şenol hoca Querasma'dan zaten bildiği ama tercih etmediği birşeyi yapmasını istedi, Gökhan Gönül'de durum farklı.
aslında orta özürlü aynı zamanda dediğim gibi bizde oynamaya başladığında defoları çıkacak ortaya
ama her haliyle fenerde oynadığından iyi oynar ama bize yetermi sanmıyorum bizim birinci sağ bekimiz beck dir.

Çevrimdışı celiker1

fenerin kıçını kıpırdatacak durumu yok ne şimdi nede daha sonra.
bu şartlar bilinirken gidecek olan varsa yolu açık olsun. Bu onları sadece biraz daha batağın içine çeker.
siz hep eski feneri düşünüyorsunuz o fener öldü allah rahmet eylesin.
daha durun durumlarının farkında değiller. gelirleri nerdeyse sıfıra geldi sponsor yok olmak isteyende yok
shop gelirlere zarara döndü seneye kombinelerde ve maç gelirlerinde çok büyük düşüş olacak
yani bu günler iyi günleri. bizim yüksek deyip düşürme durumuna geçtiğimiz maaşlar onarda hala taban limit
bizde en yüksek alan 1.7 alırken adamların en düşük limiti 2.2 gerisini siz düşünün. bir gomez bizde özel muamelede
@yiğitcan1903 Fener'in maddi gücü yok ayrı,birde düzgün yönetilen hiç bir klüpte para yapacak,takımın için değerli oyuncularının kontratının bırak bitirilmesini,son seneye bile bırakılmaz.Heleki takımının iki ayrı bekinin,stoperinin veya kanat oyuncunun kontratları aynı sene içinde dolmaz.Yöneticilerimizin bunuda öğrenmesi lazım.Mesela Fb iyi yönetiliyor olsaydı hadi diyelim Caner'in bu sene bitti,Gökhan'ın seneye bitmeliydi.Buda bize küpe olsun :tabe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Final aksiyonlarında iyi, karar verme mekanizması/ pas temposu/ temel savunma bilgisi/becerisi yüksek, ön bölge oyuncularına 1v1 pozisyon hazırlayacak bir sol bek oyuncusuna ihtiyacımız var. Önceliğimiz sağ bek değil. Fakat Beck - G.G ikilisi gayet iyi olur. 

Çevrimdışı celiker1

aslında orta özürlü aynı zamanda dediğim gibi bizde oynamaya başladığında defoları çıkacak ortaya
ama her haliyle fenerde oynadığından iyi oynar ama bize yetermi sanmıyorum bizim birinci sağ bekimiz beck dir.
Abi tamam orta özürlü ama girer,karıştırır oraları,bir beki yanına çekip alan açar kanat oyuncusuna.Beck'te hücum anlamında hiç biri yok.Özellikle iç sahada oyun sıkıştığında hücumda yaratacağı kaos,baskı çok gerekli bizim için.Bu sene 3 maçtada ilk yarıdan kopardık maçları.Seneye sıkışacağımız maçlar olacak elbet.O değilde biz Gönül'ü aldık mı abi :evillol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

katılamıyorum çnk ortada yaptıgımız bir sözlesme var adamla onceden protokol gibilerinden ve bu süreçte korktu tırstı ve o sebeple süreci uzattı

yani ben buna ağır fenerli yorumu yaparım

nasıl cenk tosun gibi bir adam fener 3milyon verip kabul etmediyse bizi seçtiyse yani tamam uzun yıllar top kosturmussun iyide kardesim bizden neler gitti oraya hepsi catı catır gitti bu korkudan avrupa diye işin içinden cıkmaya calısıyor

belki siz sanıyorsunuz fener medyası onu simdiden yıpratıyor ama yok bizim her transfer sürecimiz aynen böyle ilerledi yani ne yazılıyorsa ben inanıyorum çnk hiçbirsey cabuk bitmedi sadece futbolcu kararlıysa cabuk bitmiştir heleki Türk transferlerinde

Sadece gülüyorum  :)

Çevrimdışı celiker1

Final aksiyonlarında iyi, karar verme mekanizması/ pas temposu/ temel savunma bilgisi/becerisi yüksek, ön bölge oyuncularına 1v1 pozisyon hazırlayacak bir sol bek oyuncusuna ihtiyacımız var. Önceliğimiz sağ bek değil. Fakat Beck - G.G ikilisi gayet iyi olur. 
Kolarov bu tanıma uyuyor mu?Bizim alabileceğimiz bu tanıma uyan portföyünde oyuncular var mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Kolarov bu tanıma uyuyor mu?Bizim alabileceğimiz bu tanıma uyan portföyünde oyuncular var mı?

Kolarov gelsin onun için yeni tanım yazarız.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:41:27 atalay ]

Çevrimdışı celiker1

Benim anlamadığım 31 yaşında bir oyuncu kontrat yapmadan hangi cesaretle avrupa şampiyonasında maça çıkar :alala: 6 ay sürecek bir sakatlık yaşasa hiç bir takım bulamaz sözleşme yapacak.Biz bununla mutlak geçerliliği olan sözleşme yapmış olabilir miyiz?Ne bileyim kap'a,federasyona filan bildirilmeden,sakatlansa bile kontrata mutlak uymak zorunda olduğumuz bir sözleşme olabilir mi bu safhada?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı TANERCAN

Benim anlamadığım 31 yaşında bir oyuncu kontrat yapmadan hangi cesaretle avrupa şampiyonasında maça çıkar :alala: 6 ay sürecek bir sakatlık yaşasa hiç bir takım bulamaz sözleşme yapacak.Biz bununla mutlak geçerliliği olan sözleşme yapmış olabilir miyiz?Ne bileyim kap'a,federasyona filan bildirilmeden,sakatlansa bile kontrata mutlak uymak zorunda olduğumuz bir sözleşme olabilir mi bu safhada?
Serbest futbolcular istedikleri zaman imza atamiyor mu?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Kolarov gelsin onun için yeni tanım yazarız.  :D
Tanımları zaten o yazmış diyorsun :evillol:
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: