2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395866 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kol kırılır yen içinde kalır ile başlayıp, tüm ayrıntıları -sözde- anlatıp hayırlı olan daha fazla konuşmamak diyerek bitirmişler. Çünkü kurumsallık bunu gerektirir.  :D

:kop: :kop:

Hayırlı olsun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yakardinho

İsmail`in en büyük sorunu defans zaten. GG sadece bu kadroda değil, 9 yıldır üst seviyede
Peki bu konuda türkiyenin en iyi beki dediğiniz bir GG ye bakın bakalım hücumda ne veriyor.
gerçekten artık bıktırdı bu ismail tacizi katılıyorum Beşiktaş çok daha iyi beklere layik ama bir taraftan
GG türkiyenin en iyi beki derken diğer taraftan ismaile sallamak olmuyor.
ismail iki asist GG bir gol bir asist gg daha çok kutudan girip quaresma tarzı oynar ismail çizgiye iner ordan dışa keser
şu oyun tarzıyla hücumda ismail çok daha etkili bir yapıdadır.  GG imzalayacak büyük ihtimal
ondan sonra göreceğiz aradaki farkı bu arada ismail topta kaptırmaz GG de ilerde top kaptıran
beklede tanışmış olacağız GG bizde ligin alt seviyesinde olan bütün takımlarla oynar amaorta üstü takımlarla çuvallar
fenerde neden sırıtmadığınıda söyleyeyim iki stoerin önünde iki savunma yönü kuvvetli liberoonunda önünde savunmacı orta sahayla oynuyorlar bizde atibanın tek başına yaptığını onlarda 3 kişi yapıyor buda
beklere özgürlük tanıyor. Beck almanyada hücum özelliği olan bir bekken neden bizde geride kaldı hiç kimse
sorgulamıyor bunu. Adam çıkamaz çıktığında bütün savunma hattı iki stoperde kalıyor.hele ligin sonuna doğru daha kötüydü deniyor ya aslında öyle değil ligin sonuna doğru bizim stoperlerde coştu hücuma kalktı
nitekimde son maçlar golde stoperlerden geldi. buda bekin arkada yanlız kalmasına neden oldu ama başarıylada tamamladı süreci birde ciddi dişli rakiplerle oynadığımız halde. stoperlerin çıkması önemli bek stoper çıkartıyorsa kendi çıkmasından çok daha fazla hücuma katkı veriyor demektir GG bunu yapamaz Canerde yapamaz çünkü geride kaldıklarında
yanlız asli görevleri olan bekliği bile yapamazlar beck hem kendi alanını kapatıyor hem stoperlik yapıyor ani ataklardada sol beke bile destek veriyor. Bu sene hissettirmeden öyle önemli bir katkı verdiki bunu futbolun sadece gol atmak asist yapmak olduğunu sananlara anlatmak çok zor.

Çevrimdışı Anıl1903

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/741287841649561600

formayı soranlara... böyle bişey dolaşıyor nette...
Tamam bu olabilir ama Türk Bayrağı yok koldaki Kalde reklamı yok sonra eklenebilir ama çoktan hazır olması lazımdı bilemedim valla :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Gönül, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Gökhan, Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 1 haftaya açıklanacak. (ntv spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı doganay

Tamam bu olabilir ama Türk Bayrağı yok koldaki Kalde reklamı yok sonra eklenebilir ama çoktan hazır olması lazımdı bilemedim valla :alala:

Hollanda pazarinda satisa cikmis olmasin bu forma  :D

Çevrimdışı Berat

Ntvspor GG'ye bir hafta diyor.

Çevrimdışı Bishamon

Skrtel ile falan uğraşacağımıza Kolo Toure'yi alalım.1 sene bile olsa adam çok iyi gelir bence

Çevrimdışı Anıl1903

Hollanda pazarinda satisa cikmis olmasin bu forma  :D
İşportacılar uluslararası çalışıyor desene  :evillol:

Çevrimdışı Efe

forma gercekten kötü digerleri inşallah facia olmaz gecen sene duzelttikleri formalari bu sene batirma niyetindeler galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onder23

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/741287841649561600

formayı soranlara... böyle bişey dolaşıyor nette...

bence geçen seneki beyaz formadan daha güzel
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 19:52:41 onder23 ]

Çevrimdışı dkn_34

biz beşiktaşı siyah beyaz diye sevdik .şu bordo formalar nedir arkadaşlar
renklilere her zaman karşıyım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı nerde yahu forumdan mı attınız naptınız ya da iyi tatil yapıyo kaç gündür yok :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

İsmail`in en büyük sorunu defans zaten. GG sadece bu kadroda değil, 9 yıldır üst seviyede
Bende diyorumki üst seviyede falan değil onu farklı kılan şey Fener forması giymesi ve sürekli
yağlanması özellikle son 3 yıldaki performansı bizde olsaydı şu an GG gitsin ismail idare eder diye konuşurduk
ve bu süre zarfında gerçekten fark yarattığı bir milli maç söylermisin bana yada fenerde büyük fark yarattığı bir maç
gençken iyiydi yaşı ilerledikçe düştü. ama dediğim gibi bu ölçü olmaz fener başka takım biz başka takımız
adamlar kaç yıldır hocada görmediler diğer taraftan ersun zamanı hariç hep defans ağırlıklı kadrolarla oynadılar
buda beklerin çok ön plana çıkmasını sağladı.
Benim söylemek istediğim öyle zil takıp oynamayın aldığımız öyle anlattığınız kadar büyük oyuncu değil
bu transferin en büyük artısı dediğim gibi saha dışı etkisidir yapılmalımı evet yapılmalı ama sizin düşündüğünüz nedenlerden değil.
ben geçen senede söyledim fener kadrosundan bizim takıma yazacağım adam yok bizim takım her noktada
fenerden daha kaliteli bir takım buna kalecide dahil. Az gol yedilerse bunu 7 savunmacıyla oynadıkları için başardılar.
biz bunu 4 savunmacıyla yaptık hatta ismail faktöründen 3,5 diyelim biz ona.

Çevrimiçi Necmi

biz beşiktaşı siyah beyaz diye sevdik .şu bordo formalar nedir arkadaşlar
renklilere her zaman karşıyım.
kırmızıda Beşiktaşın renklerinden biridir.
değişiklikde forma satışı açısından iyidir. Sürekli aynı renkler
bir süre sonra satışlarıda düşürür. mesela çubuklu çıksa önümüzdeki
iki sene içinde satamazsın her şey aynı. yada düz beyaz
farklı varyasyonlar denemek lazım mesela siyah gri yada siyah kırmızı çubuklu gibi

Çevrimdışı dkn_34

Bende diyorumki üst seviyede falan değil onu farklı kılan şey Fener forması giymesi ve sürekli
yağlanması özellikle son 3 yıldaki performansı bizde olsaydı şu an GG gitsin ismail idare eder diye konuşurduk
ve bu süre zarfında gerçekten fark yarattığı bir milli maç söylermisin bana yada fenerde büyük fark yarattığı bir maç
gençken iyiydi yaşı ilerledikçe düştü. ama dediğim gibi bu ölçü olmaz fener başka takım biz başka takımız
adamlar kaç yıldır hocada görmediler diğer taraftan ersun zamanı hariç hep defans ağırlıklı kadrolarla oynadılar
Benim söylemek istediğim öyle zil takıp oynamayın aldığımız öyle anlattığınız kadar büyük oyuncu değil
bu transferin en büyük artısı dediğim gibi saha dışı etkisidir yapılmalımı evet yapılmalı ama sizin düşündüğünüz nedenlerden değil.
ben geçen senede söyledim fener kadrosundan bizim takıma yazacağım adam yok bizim takım her noktada
fenerden daha kaliteli bir takım buna kalecide dahil. Az gol yedilerse bunu 7 savunmacıyla oynadıkları için başardılar.
necmi abi klavyene sağlık :)

Çevrimiçi Kartal Ç

bu formayı gördükçe aklıma matias delgado geliyor. adam bilinç altıma 2007 umbro formasıyla kaydolmuş.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 20:16:47 Kartal Ç ]

Çevrimdışı dkn_34

kırmızıda Beşiktaşın renklerinden biridir.
değişiklikde forma satışı açısından iyidir. Sürekli aynı renkler
bir süre sonra satışlarıda düşürür. mesela çubuklu çıksa önümüzdeki
iki sene içinde satamazsın her şey aynı. yada düz beyaz
farklı varyasyonlar denemek lazım mesela siyah gri yada siyah kırmızı çubuklu gibi
abi ben kırmızıyı yazmadım bayrağımızın rengini
bizim asıl rengimiz kırmız beyaz idi ama balkan savaşlarından verdiğimiz kayıplardan dolayı kırmız yerine siyah rengını aldık.
ben saçma sapan renklere karşıyım bordo vb

Çevrimdışı saricasi

Forma icin yeni acilan beyzbol subesinin formasi diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı celiker1

Abi yapma hiç seyretmemişiz adam gibi anlatıyorsun.Fener'e geldiği günden beri ligin en iyi sağ bekidir.Şu an maç maç aklıma gelmez ama fark yarattığı maç çoktur.Son iki sene performansının düşüklüğü takımının oyun yanlışlığından kaynaklanıyor.Takım olarak işeri çıkamadıklarından sonra o nasıl bindirecek kanattan.Bu seneki Şener'li Fener ile Gökhan'lı Fener'in bile yediği gollere bakarsak farkı anlayabiliriz.Gökhan,Şener yerine defansa monte edilmeseydi Kjaer şu an tukaka idi.İnşaallah gelirde seneye Beşiktaş'lı Gökhan ile Gökhan'sız Fener defansını ve özellikle Şener'li Kjaer'i hep birlikte izler,değerlendiririz.Şu an Biliç olsa bizim takımın başında bu kadar istemezdim Gökhan Gönül'ü ama özellikle Şenol hoca ile sahaya çıkması için sabırsızlıkla bekliyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ilk gördügümde pek beyenmemistim, ama gün gecdikce gözüme daha hoş duruyor. Hele bide fotbolcularimizin üstünde cok güzel duracakdir. Degişik ve güzel olmuş. Bu formalar bize gelecek sezon ücüncü yildizi getirecekler insAllah.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı dkn_34

şu aziz yıldıtım inşaallah ömürünün son nefeesıne kadar fenerın başkanı olur .bu adam fenerin başında oldukça biz nıce başarılar görürüz..
artık her anlamda atağa kalktık,meydan bizimdır.
ALLAH fikret başkanı bizim üzerimizden eksık etmesın ,aziz başkanıdıda fenerin üzerinden eksık etmesın,

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci dedi :evillol:  ekstra yan topları da zayıf falan dedi tabi ben buna katılmıyorum  :D
Benmi cizgi kalecisi dedim :alala:

Tam tersi cikislari ve 1vs 1 leri iyi dedim daha ne diyeyim :alala:

Evet yan toplari kotu ve ben bu nedenle istemiyorum Ospinayi orasi ayri konu @Mehmet Ali C.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Yan topların hepsi Glik'te olacağı için hava toplarında iyi olmasada olur  :D :D

Çevrimdışı Karabay

Forma icin yeni acilan beyzbol subesinin formasi diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum.
öyle olsa iki yıldız olmaz

Etiketler: