2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12397852 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

"Neden sevinmesin?" demek "sevinmesine neden kızalım?" anlamına da gelir aynı zamanda. Sadece okumak değil idrak etmek de mühim.

Gökhan Gönül sağlam fenerli falan değil. Bu senin kendi yanlış düşüncen. Sağlam fenerli olan birisi paranın lafını yapmaz çoktan boş mukaveleye imza atardı.
Sevinmesine neden kızalım diye herkes adına konuşuyorsun yani,çok komik
Kızanlar olacaktır görürsün
İyi fenerli olması hususunda da gökhanın kendi beyanını dikkate alırım senin inanmak istediklerini değil

Çevrimdışı celiker1

Beck e kıyasla biraz daha kötü defansif özellikleri ama hızıyla kapatıyor bunu.
Defans olarakta Beck'ten geri olduğunu düşünmüyorum.Beck ileri çıkmadığı için hep yerleşik olarak karşılıyor rakibini.Kötü demem ama Gönül'ün defansının Beck'ten geri olduğunu düşünmem
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 15:15:43 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı worns

Gökhan Gönül ŞL maçlarında Atiba'nın yanında oynayabilir mi acaba? 31 yaşında bir Lahm çıkarabilirmiyiz ondan? :)

Bence sağ bek ya da stoper transferlerimizden birinin defansif orta saha deneyimi de olması gerekiyor. Zor deplasmanlarda sağ bekte Beck oynar.

Bu anlamda sağ bek için M.İsla, stoper için Neustadter ideal oyuncular bizim için.

Çevrimdışı panic13

Bu arada bir ilave daha yapayım:

Şimdi Şener'e sarılmış durumdalar da, Fenerbahçe'nin 3 gol yediği Shaktar, Beşiktaş ve 4 gol yediği Antalyaspor ile Braga maçlarında sağ bekleri Şener'di.

Çok başları ağrıyacak seneye.

Sene başında "Şener gelmesin, defansı fecaat" derken Şener gelsin diyen BJK'liler vardı. Gerçi ülke insanı neyse kurumlar da öyle oluyor. Maalesef bizim futbol taraftarımız tabelaya çok odaklı. hilbert senede 3 asist yapacak diye (ki yaptığı 5 ortadan 1'i ancak doğru giderdi) bize 15 gol yedirirdi ama hala hilbert diyenler var. Keza Eren Albayrak da aynı şekil. bizde altyapı her zman 2. plandadır, yeterki gözümüz görsün, gol atsın, kendini paralasın. Gerisi mühim değil.

Şener de o model, ortaları fena değildir, hücumu vasatın üstündedir ama bekliği berbat. Zaten sen de yazmışsın.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Onur Küçük

• Ziyaretçi

GG yıllardır Fenerde oynamanın getirdiği rehavetle bazen oyun disiplininden kopabiliyor, pozisyonları kaçırabiliyor . Hız , çabukluk gibi özellikleriyle bu hatalarını telafi edebiliyor.
GG gelecekse burada sorun önündeki sağ açıkla nasıl anlaşacağı , görev dağılımının düzgün yapılması gibi konular olacak. Yukarıda saydığım hususlar için de gelecekse zaten gereken yapılacaktır.

Çevrimdışı celiker1

Gökhan Gönül ŞL maçlarında Atiba'nın yanında oynayabilir mi acaba? 31 yaşında bir Lahm çıkarabilirmiyiz ondan? :)

Bence sağ bek ya da stoper transferlerimizden birinin defansif orta saha deneyimi de olması gerekiyor. Zor deplasmanlarda sağ bekte Beck oynar.

Bu anlamda sağ bek için M.İsla, stoper için Neustadter ideal oyuncular bizim için.
Sağlıklı bir Tolgay bu işi görür zaten.Elimizde o oyuncu var yani
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

@ozan062  ne yapması lazımdı onlar gibi küfürmü etsin.
bize gelir gelmez ama bir oyuncunun ayrıldığı camia hakkında
kötümü konuşması lazım. adam bunları demese bize geldiğinde
söyleyecekleri belli sezon ortası anlaştılar takımı sattı diyecekler
genede derler ama istermisin sana gelecek oyuncunun bu şekilde anılmasını
doğru olanı yapıyor anlaşma olduysa bile olmamış gibi davranmak imzayı sonraya bırakmak
sonrada en makul teklif Beşiktaştan geldi anlaştım demek en şık olanı
bizde aynı söylemleri yapıyoruz onu destekler nitelikte. Başkanın fener hiç bir zaman davranmıyor
ama biz şık bir şekilde davrandık demesi bundan birde almak için fener pazarlık yaparken
fiyat arttırmadık verebileceğimiz belli biz kendi fiyat aralığımızda teklif yaptık
bundan sonrası gökhanda dedi bu şu demek biz oyuncuya fenerin verdiğinden fazla
vermiyoruz daha azını verdik oyuncu bizi seçecekse bu para için olmayacak bizde oynamak istediği için geliyor
GG de açıklamasında fenerin verdiğinden daha fazlasını almayacağım konu para değil dedi
Beşiktaşa gelirse herkesde oluşacak intiba GG Beşiktaşı oynamak için tercih etti. Para için değil.
hem bu şekilde fenere vuracağın darbede çok daha büyük olur. Düşün oyuncular artık para için bile
feneri tercih etmiyorlar. Onların GG paragöz parayı tercih etti gitti. Biz büyük ve prensipli bir kulübüz
ilkelerimiz var vs savunmalarını hepten çöpe atacak yerini biz bittik artık kimse bizi tercih etmiyor
mantığı hakim olacak söylemeseler bile ta içlerinde hissedecekler.
Ben GG yi istemeyenlerdenim ama şunu kabul etmek lazım bir kaç noktada bizim için çok önemli transfer
en önemli nokta feneri bitirir bu transfer adamların yıllardır yarattığı imaj yerle bir oluyor.
Şu anda biliyorlarki fenerdeki hangi oyuncuyu istese Beşiktaş alır.
bizi yıllardır yıkmaya uğraştılar başaramadılar ama güç dengeleri eşitlendiği anda bizim büyüklüğümüz
ortaya çıkıyor. Bunu fenerin 35 üstü taraftarı çok iyi bilir. Artık büyük takım taraftarı gibi davranın
durduk yere kendinize gaz vermeyin.
YD dönemindeki tahribatı atlattık artık şimdi tekrar Türk futbolunun başına geçiyoruz. yeni duruma
alışın böyle ezikce söylemler bize yakışmaz

buda doğru bir bakış açısı aslında yani algı için bazı seyler yapılıyor ama yinede bilmiyorum ama bendeki verilen izlenim farklı

şimdi işin içinde önyargıda var tabiki bunu kırma ihtimali yüzde sıfır çnk 2007den beri orada olan birisi bu ve hatırlıyorum yanlıs değilse bu adamı ya biz ya fener alacaktı fenere gitmişti,, yani yanlısta hatırlıyor oalbilirim ama üzülmüştüm zamanında... ve ekmegini herseyini yiyen fener ve artık son sözlesme ve bize geliyor acıkcası madem yükseldiyse ezikdeğilsek  yeni duruma alısacaksak onu değilde caneri veyahutta daha formda bir ismini alalım:) gökhan bu sene içinde bana göre leş oynadı dolayısıyla biz feneri alasagı ettik gibi birsey ortaya cıkmıyor benim algımda:)

yani dırdır etmemin sebebi bu kazanclımıyız belki evet ama istediğimiz sey o değil @Necmi abi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Sevinmesine neden kızalım diye herkes adına konuşuyorsun yani,çok komik
Kızanlar olacaktır görürsün
İyi fenerli olması hususunda da gökhanın kendi beyanını dikkate alırım senin inanmak istediklerini değil

"Sevinmesine neden kızalım" diyerek herkesin adına konuşmuyorum. "Sevinmesine neden kızalım" diyerek 'sevinmesine kızılmasının mantıksız - saçma birşey olduğu'nu ifade etmiş oluyorum.

Politik beyanları dikkate alırsan çok hataya düşersin. Tavsiye.

Çevrimdışı atalay

Gökhan'ın defolarına rağmen defansif aksiyonları Beck'den iyidir. Beck'in ise hücumdaki limiti bundan fazladır. Bu sezon her iki oyuncu da teknik adam tercihli sınırlamalar yaşadı.

Çevrimdışı ozan062

"Neden sevinmesin?" demek "sevinmesine neden kızalım?" anlamına da gelir aynı zamanda. Sadece okumak değil idrak etmek de mühim.

Gökhan Gönül sağlam fenerli falan değil. Bu senin kendi yanlış düşüncen. Sağlam fenerli olan birisi paranın lafını yapmaz çoktan boş mukaveleye imza atardı.

katılamıyorum çnk ortada yaptıgımız bir sözlesme var adamla onceden protokol gibilerinden ve bu süreçte korktu tırstı ve o sebeple süreci uzattı

yani ben buna ağır fenerli yorumu yaparım

nasıl cenk tosun gibi bir adam fener 3milyon verip kabul etmediyse bizi seçtiyse yani tamam uzun yıllar top kosturmussun iyide kardesim bizden neler gitti oraya hepsi catı catır gitti bu korkudan avrupa diye işin içinden cıkmaya calısıyor

belki siz sanıyorsunuz fener medyası onu simdiden yıpratıyor ama yok bizim her transfer sürecimiz aynen böyle ilerledi yani ne yazılıyorsa ben inanıyorum çnk hiçbirsey cabuk bitmedi sadece futbolcu kararlıysa cabuk bitmiştir heleki Türk transferlerinde

Çevrimdışı Yado

Gökhan Gönül adamdır!

Hem karakter olarak hem de futbol olarak tam Beşiktaş'a layık bir futbolcudur. Net!

+1903
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı celiker1

buda doğru bir bakış açısı aslında yani algı için bazı seyler yapılıyor ama yinede bilmiyorum ama bendeki verilen izlenim farklı

şimdi işin içinde önyargıda var tabiki bunu kırma ihtimali yüzde sıfır çnk 2007den beri orada olan birisi bu ve hatırlıyorum yanlıs değilse bu adamı ya biz ya fener alacaktı fenere gitmişti,, yani yanlısta hatırlıyor oalbilirim ama üzülmüştüm zamanında... ve ekmegini herseyini yiyen fener ve artık son sözlesme ve bize geliyor acıkcası madem yükseldiyse ezikdeğilsek  yeni duruma alısacaksak onu değilde caneri veyahutta daha formda bir ismini alalım:) gökhan bu sene içinde bana göre leş oynadı dolayısıyla biz feneri alasagı ettik gibi birsey ortaya cıkmıyor benim algımda:)

yani dırdır etmemin sebebi bu kazanclımıyız belki evet ama istediğimiz sey o değil @Necmi abi
Caner'in gitmesi ile Gökhan'ın gitmesi Fb'de aynı değil.Caner teknik ekiple kavga etmiş,Ali Yıldırım'la küfürleşmiş,özel hayatında sorun yaşamış bir futbolcu olarak takımdan ayrılıp yurt dışına giden bir oyuncu olarak görüyor ve ona kızmıyor Fb taraftarı.Ama Gönül daha başka.Onu seviyorlar ve gidişi koyuyor.Hele bize gelirse x2 koyacak.Bundan sonra gözleri hep bizim üzerimizde olacak.Ayrıca Gökhan'ın bu sene leş olduğunada katılmıyorum.Tamamen dahi! Pereira'nın oyun anlayışı ve önündeki oyuncularla alakalı bir durumdu.Caner'de mesela bu sene kötü gibiydi ama asıl sorunun Pereira olduğunu o da bildiği için en son isyan çıkardı :evillol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Bizim bu aras özbiliz olayı ne olacak.bu omurgasız basın hep bel altı vuracaktır ve gündemin ana konularından biri olmuşken az kıpırdansa çökeceklerdir manşetler hakaretler ırkçı söylemler dik durmalıyız yanında olmalıyız her zaman

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Gökhan'ın defolarına rağmen defansif aksiyonları Beck'den iyidir. Beck'in ise hücumdaki limiti bundan fazladır. Bu sezon her iki oyuncu da teknik adam tercihli sınırlamalar yaşadı.
[/quote
Gökhan'ın iyi orta açamaması dışında oyun içindeki defoları nelerdir üstad?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Bizim bu aras özbiliz olayı ne olacak.bu omurgasız basın hep bel altı vuracaktır ve gündemin ana konularından biri olmuşken az kıpırdansa çökeceklerdir manşetler hakaretler ırkçı söylemler dik durmalıyız yanında olmalıyız her zaman

Malum ülke şartları , beni de kaygılandırıyor bu durum.

Çevrimdışı panic13

Türkiye Cumhuriyeti'nde Aras'ın vatandaşlık durumunun en az mesele olacağı kulüp, Beşiktaş'tır. Haaa, bizim bünyemizde de insan kılıklı hayvanlar yok mu? Var. Ama diğer camialara kıyasla azdır. Zaten semtte yaşayan gayrimüslim azınlığın neredeyse tamamı Beşiktaşlıdır.

Çevrimiçi Necmi

Aynen önemli olan fenerden ayrılması hala gelmesini istemiyorum isla ihtimali varsa hiç gelmesin...

bende istemiyorum ama şöylede bir durum var
istemiyorum dediğinde 23 kişilik uefaya vereceğimiz listeyi
yazman gerekiyor.  ancak ondan sonra istememe nedenini
anlatabilirsin. ya 8 kişilik yerli zorunluluğunu alt yapıyla doldurur
15 kişilik dar bir kadroyla şl yi götürmeyi hesaplarsın ben buna
necip pektemek tolga gibileride dahil edeyim 18 kişi olur ama kulübeye hiç bakmamak
lazım tabi Tolgayıda satalım diyorsunuz ismailide yerine yabancı alalım.
elde sadece Necip ve Pektemek kalır. Biz burda kaç aydır İsmail önemli Tolga önemli diyoruz
bayıldığımızdan demiyoruz GG de önemli ve bir tane daha yerli bulmak zorundayız
ve şl için bulabilme seçeneği sadece Serdar Aziz ve Topal dan biri görünüyor
3 taneyi saymıyorum bile mecbur alt yapı olacak. Biri eslem olur. Başka
Necip alt yapı olarak girer
Başka elde şu anda sadece Mustafa var. Tolga ile ve ismaille anlaşılırsa 3 olur
GG ile anlaşılırsa 4 olur kontenjan dolar bunları istemeyen arkadaşlar yerlerine yabancı değil
yerli yazmak zorundalar. yani GG yi almayalım yerine islayı alalım demekle kadro yapılanmasını
yapamıyorsun yada ismaili almayalım iki yabancı sol bek alalımlada olmuyor. Azizi istemeyelim
daha uygun fiyata daha iyi yabancı bulurlada olmuyor buluruz o kesin ama olmuyor işte
bazı arkadaşlar tolga ile imzalanmasın diyor iyi bir yabancı kaleci alalım ikinci kaleci Günay olsun
diyorlar ama bilerekmi konuşuyorlar anlamıyorum hadi yeterli olsun ama Günay adını esame listesine yazmak bir
yabancı kontenjanını yiyor ilerde bir yerli daha bulma zorunluluğu getiriyor.
Ben burda kaç aydır yerli şart diyorum gönderdiğiniz yerlinin yerine yerli bulmak zorundasınız diyorum.
ama hala GG olmasın isla olsun yok ismail olmasın iyi bir yabancı alalım yok Tolga gitsin ospina gelsin
iyi kardeşim gelsin kim istemezde bunlarda gitmesin kalsın. yoksa kadro veremiyorsun
15 kişilik listemi vereceğiz uefaya

Çevrimdışı celiker1

Türkiye Cumhuriyeti'nde Aras'ın vatandaşlık durumunun en az mesele olacağı kulüp, Beşiktaş'tır. Haaa, bizim bünyemizde de insan kılıklı hayvanlar yok mu? Var. Ama diğer camialara kıyasla azdır. Zaten semtte yaşayan gayrimüslim azınlığın neredeyse tamamı Beşiktaşlıdır.
Bizden bir şey olmaz zaten.Arkadaş Fb-Gs basını için sormuş zannedersem
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yado

Hep gelecekleri konuşuyoruz da başkan 3-4 kişi gelecek 3-4 kişi gidecek dedi son röportajında .

Elimdeki kadroya baktığımızda Atiba , Q7 ve Tosiç'in sözleşmeleri gelecek sezon bitiyor. Atiba , Q7 için satılsın demeye gönlüm el vermiyor ama satılmayacaklarsa sözleşmeleri en az 2 sene uzatılmalı.
 Ayrıca Tosiç'in almanya ve Türkiye'den talipleri olduğunu biliyorum. 2-3 gibi bi bedelle elden çıkartılırsa şaşırmamak lazım.
 Hatta S.Aziz ile takasta bile kullanılabilir bence
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Necmi

Basından çıkmaz böyle bir durum tribünde rakip taraftardan çıkar basın ırkçılık yapmaya
cesaret edemez.

Çevrimdışı ozan062

Caner'in gitmesi ile Gökhan'ın gitmesi Fb'de aynı değil.Caner teknik ekiple kavga etmiş,Ali Yıldırım'la küfürleşmiş,özel hayatında sorun yaşamış bir futbolcu olarak takımdan ayrılıp yurt dışına giden bir oyuncu olarak görüyor ve ona kızmıyor Fb taraftarı.Ama Gönül daha başka.Onu seviyorlar ve gidişi koyuyor.Hele bize gelirse x2 koyacak.Bundan sonra gözleri hep bizim üzerimizde olacak.Ayrıca Gökhan'ın bu sene leş olduğunada katılmıyorum.Tamamen dahi! Pereira'nın oyun anlayışı ve önündeki oyuncularla alakalı bir durumdu.Caner'de mesela bu sene kötü gibiydi ama asıl sorunun Pereira olduğunu o da bildiği için en son isyan çıkardı :evillol:

buda doğru birisi isyankar öbürü daha uysal işi temiz halledeyim dedi batırdı:)

ama ben gökhandansa canere daha olumluyum evet birkaç ay önce bunlar söylenirken demiştim tek fenerden buraya gelmesini isticeğim kişi canerdir ama ona ragmen neler neler yazdım canere,,

teknik direktör işine girersek misal ikinci yarı adamlar parladı ve ilk yarı parlasalardı alır yürürlerdi ve suan cok baska seyler konusurduk:) onlardaki en formda isim kim dersek misal volkan sen deriz mesela, ha bak onu alıcağımızı varsayalım gokhanın yerine

işte o zaman dersinki biz sizden en formda adamınızı aldık simdi siz düşünün gibilerinden çnk tümer mesela nasıl gitti,, adamın vaadetti gelecekle bizim gökhanınki aynı değil mevki olarak işe bakmayın son sürecine bakın :)

ben böyle düşünüyorum yani biraz dar açıdan bakıyorum belki ama her halukarda önyargılı olacagım için sag bek yine soru isaretli bir yer bende

Çevrimdışı panic13

Bizden bir şey olmaz zaten.Arkadaş Fb-Gs basını için sormuş zannedersem

Orada da şöyle bir durum var; zaten 80'lere kadar neredeyse her sezonda takımımızda gayrimüslim vatandaşlarımız oynuyordu. Bu duruma diğer kulüpler de alışık. Belki FB'de, GS'de eğreti durur ama bizde durmaz. Gerçi ülkemizde hayvan mı yok? bunun taraftarlıkla falanda ilgisi yok, insaniyetlikle alakası var.

Futbolcu kimliğinin dışında ben Aras'ı sadece bize yakıştırıyorum.

Çevrimdışı panic13

buda doğru birisi isyankar öbürü daha uysal işi temiz halledeyim dedi batırdı:)

ama ben gökhandansa canere daha olumluyum evet birkaç ay önce bunlar söylenirken demiştim tek fenerden buraya gelmesini isticeğim kişi canerdir ama ragmen neler neler yazdım ona karşı:)

teknik direktör işine girersek misal ikinci yarı adamlar parladı ve ilk yarı parlasalardı alır yürürlerdi ve suan cok baska seyler konusurduk:) onlardaki en formda isim kim dersek misal volkan sen deriz mesela, ha bak onu alıcağımızı varsayalım gokhanın yerine

işte o zaman dersinki biz sizden en formda adamınızı aldık simdi siz düşünün gibilerinden çnk tümer mesela nasıl gitti,, adamın vaadetti gelecekle bizim gökhanınki aynı değil mevki olarak işe bakmayın son sürecine bakın :)

ben böyle düşünüyorum yani biraz dar açıdan bakıyorum belki ama her halukarda önyargılı olacagım için sag bek yine soru isaretli bir yer bende

@ozan062 yalnız Şampiyon olduktan sonra eski imzandan dolayı buralarda seni baya bi "andılar" haberin olsun :D :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Sorun biz değilizki bizde varsada çok azdır dediğin gibi.sorun ülke geneli kalpleri katılaşmış insanlar.kalemini paraya satan gazeticiler yazarlar.omurgasız basın rakipler hepsi dahil az kıpırdansa çullanmak isteyecekler ya arası bunlara yem edicez yada yanında dik duracağız ben arastan çok ümitli olmakla birlikte bu kaygılarımda var.

Çevrimiçi Koa_lAA

@ozan062 yalnız Şampiyon olduktan sonra eski imzandan dolayı buralarda seni baya bi "andılar" haberin olsun :D :D

he yalan yok... ben burda yazmadım direk isim olarak ama genellemelerime dahil oldun @ozan062 :D

Etiketler: