Aynen önemli olan fenerden ayrılması hala gelmesini istemiyorum isla ihtimali varsa hiç gelmesin...
bende istemiyorum ama şöylede bir durum var
istemiyorum dediğinde 23 kişilik uefaya vereceğimiz listeyi
yazman gerekiyor. ancak ondan sonra istememe nedenini
anlatabilirsin. ya 8 kişilik yerli zorunluluğunu alt yapıyla doldurur
15 kişilik dar bir kadroyla şl yi götürmeyi hesaplarsın ben buna
necip pektemek tolga gibileride dahil edeyim 18 kişi olur ama kulübeye hiç bakmamak
lazım tabi Tolgayıda satalım diyorsunuz ismailide yerine yabancı alalım.
elde sadece Necip ve Pektemek kalır. Biz burda kaç aydır İsmail önemli Tolga önemli diyoruz
bayıldığımızdan demiyoruz GG de önemli ve bir tane daha yerli bulmak zorundayız
ve şl için bulabilme seçeneği sadece Serdar Aziz ve Topal dan biri görünüyor
3 taneyi saymıyorum bile mecbur alt yapı olacak. Biri eslem olur. Başka
Necip alt yapı olarak girer
Başka elde şu anda sadece Mustafa var. Tolga ile ve ismaille anlaşılırsa 3 olur
GG ile anlaşılırsa 4 olur kontenjan dolar bunları istemeyen arkadaşlar yerlerine yabancı değil
yerli yazmak zorundalar. yani GG yi almayalım yerine islayı alalım demekle kadro yapılanmasını
yapamıyorsun yada ismaili almayalım iki yabancı sol bek alalımlada olmuyor. Azizi istemeyelim
daha uygun fiyata daha iyi yabancı bulurlada olmuyor buluruz o kesin ama olmuyor işte
bazı arkadaşlar tolga ile imzalanmasın diyor iyi bir yabancı kaleci alalım ikinci kaleci Günay olsun
diyorlar ama bilerekmi konuşuyorlar anlamıyorum hadi yeterli olsun ama Günay adını esame listesine yazmak bir
yabancı kontenjanını yiyor ilerde bir yerli daha bulma zorunluluğu getiriyor.
Ben burda kaç aydır yerli şart diyorum gönderdiğiniz yerlinin yerine yerli bulmak zorundasınız diyorum.
ama hala GG olmasın isla olsun yok ismail olmasın iyi bir yabancı alalım yok Tolga gitsin ospina gelsin
iyi kardeşim gelsin kim istemezde bunlarda gitmesin kalsın. yoksa kadro veremiyorsun
15 kişilik listemi vereceğiz uefaya