futbolcu maaşlarına 1,5 milyon üst bareminin getirilmesi.. yıldan yıla artan maaş sistemi , oğuzhanın klube kazandırılması (şu anki değeri 20 milyon euro) , Hakan Çalhanoğlu da direkten döndü o dönemde...
neden katkısını sıfıra indiriyorsunuz...
bugün buradaysak , Fikret Ormanın da, Altınsay ın da , Aybaba nın da , Ahmet Nur Çebinin de , Bilic in de , Şenol HOcanın da katkıları olmuştur..
ama benim için vizyoner insanlar daha önemlidir.. Altınsay da bunlardan biridir.. Ben ilerde başkan olmasını çok isterim mesela klube...
Haketmeyen insanları kahraman yapmaya ne kadar meraklısınız.
ibrahim altınsay kim Beşiktaşa bu güne kadar ne katkı vermiş adam gelip zorluğu
parasızlığı görüp 1,5 ayda kaçmış ve bunca emeği kalkıpta ona bahşetmek tek kelimeyle
ilginç. İbrahim Altınsay hiç bir zaman lider bir kişilik değildir hiç bir zaman taşın altına eline koyabilecek bir yapıda
lider karakterli biri değildir. Beşiktaşta başkanlık sistemi vardır nasıl kötü gidenden başkan sorumluysa
iyi giden işdede ödül başkanındır. zamanında gelmiş yaptığı iş basın sözcülüğü yıllar sonra çıkmış 1,5 ay görev yapıp
zorluğu görünce topuklamış biri birde kahraman yapılıyor. hiç heveslenme Altısayda ne başkan olacak bir kapasite nede öyle bir
cesaret var. Yöneticilik bile yapamayan adam medem dediğin kadar iyi bir zahmet kaçmayıpta Beşiktaşa
engin bilgilerini verseydi giderken düşündümü Beşiktaş çok zorda çıkış için destek arıyor. ne oldu Beşiktaş ne kadar önemliydi onun içinde
kaçıp gitti şimdi birde kahraman yapın. Vizyon kim Altınsay kim
şurda kulübe destek olmak için kombine alan forma alan her bir taraftarın ondan fazla katkısı olmuştur kulübe.
yani orda başkan ve yönetim varken büyük sorumluluk almışlar altınsaymı getirdi. 1.5 M üst sınırını
kaldıki öyle bir üst sınırda yok. sameti biliçi anlamadım ne demek katkıları oldu bedavamı yaptılar adamlar zaten işini
yapsın diye ücret ödüyorsun yapmaları garip değil esas sorun yapmamaları Biliç gerçekten katkı yapsaydı
bu sene ikinci şampiyonluğu kutluyor olurduk. maaşını aldı işini yaptı çok mu iyi yaptı idare etti işte.
hiç dengeniz yok ya yerle bir ediyorsunuz yada göğe çıkarıyorsunuz.