BJK de 4 yıldır maaş dengesi çok iyi ayarlandı...Bunun mimarı da İbrahim Altınsaydır...
zaten artık GS ve FB de 2 milyon euro nun üstüne çıkamayacaklar maaşlarda göreceksiniz...
BUrak Yılmazlar , Selçuk İnanlar , Onur KIvraklar kaymağını yedi bu işin.... deniz artık bitti...
maaşlar türkiyede 1-2 milyon euro arasında olacak 4 büyüklerde artık...
sadece golcu veya dünya starı gelirse 3-4 lere çıkılacak.. onların da bonservisi elinde olursa...
İbrahim Altınsay efsanesi de hiç eskimiyor, sağda solda bu tarz yazıları okuyorsa mutluluktan ağlıyordur heralde.
Dostum kulüpteki maaş dengesinin mimarı İbrahim Altınsay falan değil, adam hepi topu 1.5 ay görev aldı yönetimde. (28 Nisan 2012'de geldi, 12 Haziran 2012'de istifa etti) Onun görev süresince de tek bir sözleşme imzalandı, o da Oğuzhan Özyakup'la.
4.5 senedir ilmek ilmek dokunarak kurulan bir dengeyi 45 gün görev yapmış bir adama bağlıyorsunuz, cidden hayret ediyorum.
Fikret Orman o maaş dengesini kurabilmek için Quaresma, Egemen, Ernst gibi celebrity oyuncuları gönderdi, yerlerine 300 bin euro'luk adamlar getirdi, bütün taraftarın tepkisini üstüne çekti, sevilmeyen adam haline geldi.
Şimdi onca uğraştan sonra nihayet denge sağlanınca, mimarı da İbrahim Altınsay oluvermiş.
Kusura bakma dostum ama, bunu iddia eden birine en hafif tabiriyle "hadi be sen de" derler.