2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402876 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

bana bir daha gökhan gönül demeyin diyeni buradan engellerim

https://twitter.com/ntvspor/status/740923523040960512

adam bizi istemiyor kısa ve net pis fenerli

biz de avrupada oynıcaz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bana bir daha gökhan gönül demeyin diyeni buradan engellerim

https://twitter.com/ntvspor/status/740923523040960512

adam bizi istemiyor kısa ve net pis fenerli
Isla mı geliyor yoksa  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Avrupa'ya gitmez çünkü vergi var.

Kimse de Avrupa da ona büyük paralar vermez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

futbolcu maaşlarına 1,5 milyon üst bareminin getirilmesi.. yıldan yıla artan maaş sistemi , oğuzhanın klube kazandırılması (şu anki değeri 20 milyon euro) , Hakan Çalhanoğlu da direkten döndü o dönemde...

neden katkısını sıfıra indiriyorsunuz...

bugün buradaysak , Fikret Ormanın da, Altınsay ın da , Aybaba nın da , Ahmet Nur Çebinin de , Bilic in de , Şenol HOcanın da katkıları olmuştur..

ama benim için vizyoner insanlar daha önemlidir.. Altınsay da bunlardan biridir.. Ben ilerde başkan olmasını çok isterim mesela klube...
Haketmeyen insanları kahraman yapmaya ne kadar meraklısınız.
ibrahim altınsay kim Beşiktaşa bu güne kadar ne katkı vermiş adam gelip zorluğu
parasızlığı görüp 1,5 ayda kaçmış ve bunca emeği kalkıpta ona bahşetmek tek kelimeyle
ilginç. İbrahim Altınsay hiç bir zaman lider bir kişilik değildir hiç bir zaman taşın altına eline koyabilecek bir yapıda
lider karakterli biri değildir. Beşiktaşta başkanlık sistemi vardır nasıl kötü gidenden başkan sorumluysa
iyi giden işdede ödül başkanındır. zamanında gelmiş yaptığı iş basın sözcülüğü yıllar sonra çıkmış 1,5 ay görev yapıp
zorluğu görünce topuklamış biri birde kahraman yapılıyor. hiç heveslenme Altısayda ne başkan olacak bir kapasite nede öyle bir
cesaret var. Yöneticilik bile yapamayan adam medem dediğin kadar iyi bir zahmet kaçmayıpta Beşiktaşa
engin bilgilerini verseydi giderken düşündümü Beşiktaş çok zorda çıkış için destek arıyor. ne oldu Beşiktaş ne kadar önemliydi onun içinde
kaçıp gitti şimdi birde kahraman yapın. Vizyon kim Altınsay kim
şurda kulübe destek olmak için kombine alan forma alan her bir taraftarın ondan fazla katkısı olmuştur kulübe.
yani orda başkan ve yönetim varken büyük sorumluluk almışlar altınsaymı getirdi. 1.5 M üst sınırını
kaldıki öyle bir üst sınırda yok. sameti biliçi anlamadım ne demek katkıları oldu bedavamı yaptılar adamlar zaten işini
yapsın diye ücret ödüyorsun yapmaları garip değil esas sorun yapmamaları Biliç gerçekten katkı yapsaydı
bu sene ikinci şampiyonluğu kutluyor olurduk. maaşını aldı işini yaptı çok mu iyi yaptı idare etti işte.
hiç dengeniz yok ya yerle bir ediyorsunuz yada göğe çıkarıyorsunuz.

Çevrimiçi 38life

Gökhan Gönül belki Euro 2016da parlarım diye düşünüyor. oyüzden Euro 2016 sonuna kadar kimseye imza atmıcam diyor. Ama parlayamaz gökhan inşallah. Ve bize gelir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Hangi ara direk röportaj yapmışlar Gökhan'la ? Adam kampta değil mi ?
İnstagram'dan ya da twitter'den falan mı söylemiş bunları ?
Kaynağı nedir tam olarak ?

Çevrimiçi Necmi

Kolarov - Glik - Serdar A. - GG düşünülen savunma hattı gibi duruyor. Kaleyede Boyko'yu satıp sözleşmesi biten Mandanda'yı, Costil, Adler veya Ospina'dan birini getirsek ben fitim takım ateş eder.  :steamed:
sabaha karşı oturup izliyorum maçlarını ospina gerçekten iyi kaleci
mutlaka almak lazım 7-8 sene kaleyi unuturuz. Kutuya mükemmel hakim çok soğukkanlı
ve esas güzel olan bir kaleci için daha yeni olgunlaşma yaşına geliyor esas verim vereceği yıllar başlıyor.
boğan bir rakibi olmadı ama böylesi daha iyi fikir veriyor en azından oyun konsantrasyonu bozulmuyor.
sürekli dikkatli

Çevrimdışı Yado

Merak ettiğim bir konu var kesin bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın .

Mario Gomezle kiralık kontratımız bitti çünkü opsiyonu kullanmadı gomez.

Fakat Fiorentina ile yaptığımız sözleşme dolayısı ile Fio satarsa %40 biz satarsak %50'sini alacağımız konuşuluyordu ! Bu maddenin gerçeklik durumu nedir ?

Mario gitmesine gitti peki Fio'nın satacağı bedelin %40'ını alma hakkımızı da kaybettik mi ?
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

GG 1240235957. kez hayırlı olsun.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yado

sakatlanmıyor.. form düşüklüğü olmuyor..kart görmüyor..top kaybı yapmıyor.. duran toplarda gol atıyor.. heryere yama yapıyor... sıfır ego.. takım oyuncusu.. her an rotasyona girebilir... tam bir joker...Sağ Bek , stoper , ve orta göbekte oynayabilir.. Şenol HOcanın elini müthiş rahatlatıyor..

2 yıl ilk 11 oynar... sonra rotasyona girer 2 yıl daha oynar.. sonra da yardımcı antrenor olarak başlar  :D :D

Gitmicekse Kesinlikle kontrat yenilenmeli yıllık ücrette iyileştirme ve 2+1 yeni sözleşme , diğer sezon bedava giderse şimdi gitmesinden daha çok üzülürüz.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

Fener-Ben Arfa  :D

Önce diego'yu göndersinler 0 verim aldıkları adama yıllık 3.5 veriyorlar . Rvp ve nani de cabası
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Bishamon

Ben Arfa ŞL istiyorum diyor bu adamlar hala en iyi teklifi biz yaptık bize geliyor derdinde

Çevrimdışı ilhan mansız

ya arkadaşlar yazdıklarımdan bunu nasıl çıkarıyorsunuz? artan maaş sistemini ve üst baremi koyan Altınsaydır..

ufak bir olay zaten.. büyütmedim adamı ben.. maaş sisteminin temelini attı dedim sadece..

adamın fikirlerinden uzun süre yararlanamadık.. ayrılıkta kimin hatası var bilemem.. kendisi de hatalı olabilir... ama güzel bir değerdi Altınsay...

Ben Fikret Ormancıyım zaten uzun yıllardır.. ama birini överken diğerini yermeye gerek yok..
ben Fikret Ormancı falan değilim açıkçası hiçbir kimseci değilim, sadece yönetime girip 2 ay sonra bir takım fikir ayrılıklarını bahane ederek ayrılan birini bu kadar abartmanın hiçbir mantıklı tarafı olduğunu düşünmüyorum, gerçekten bunun egoyla da bir ilgisi yok, kendisi değerli biri olabilir ayrı konu ama iki ayda bırakıp gittiği gerçeği değişmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mutlaka almak lazım 7-8 sene kaleyi unuturuz. Kutuya mükemmel hakim çok soğukkanlı
ve esas güzel olan bir kaleci için daha yeni olgunlaşma yaşına geliyor esas verim vereceği yıllar başlıyor.
boğan bir rakibi olmadı ama böylesi daha iyi fikir veriyor en azından oyun konsantrasyonu bozulmuyor.
sürekli dikkatli
Necmi abi kaç aydır bıkmadan usanmadan ospina yazıyorum umarım gelir :)

Çevrimdışı Ersoy

Glik işi tamamen bitti mi hiç haber yok ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

gg hakkında ilk günden beri isteksizim kendisini fazla fenerli bulduğum ve  içime sindiremediğimi ifade etmiştim. bugün yaptığı açıklamalar da tezimi doğrular nitelikte... gg=pis fenerli  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gelmeyecek :evillol:

Bana güven , sonra hayal kirikligina ugrarsin :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Gökhan Gönül ve hatta Atiba kalsa bile Mehmet Topal'ı bitirmeliyiz.Mümkün olduğu kadar iyi yerli oyuncuları toplamalıyız.Sebebi ise ülkemizin bulunduğu kaos ortamı.İlerleyen günlerde ve aylarda sahil bölgelerinde,büyük şehirlerde terör saldırılarını maalesef daha sık yaşayacağımızı düşünüyorum.Bu ortamda şu an bile bazı yabancılar gelmekten vazgeçip,mevcutlarınında gitmeyi düşünebileceğini var sayıyorum.Umarım bunların hiç biri olmaz ama gidişat bu.Onun için muhtemel bu gibi durumdan en az etkilenmek için mümkün olduğu kadar iyi yerli oyuncuya sahip olmak lazım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Bedimo, Marsilya ile anlaşmış galiba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Gökhan Gönül ve hatta Atiba kalsa bile Mehmet Topal'ı bitirmeliyiz.Mümkün olduğu kadar iyi yerli oyuncuları toplamalıyız.Sebebi ise ülkemizin bulunduğu kaos ortamı.İlerleyen günlerde ve aylarda sahil bölgelerinde,büyük şehirlerde terör saldırılarını maalesef daha sık yaşayacağımızı düşünüyorum.Bu ortamda şu an bile bazı yabancılar gelmekten vazgeçip,mevcutlarınında gitmeyi düşünebileceğini var sayıyorum.Umarım bunların hiç biri olmaz ama gidişat bu.Onun için muhtemel bu gibi durumdan en az etkilenmek için mümkün olduğu kadar iyi yerli oyuncuya sahip olmak lazım
Gerek yok o kazmaya :bandit:

Elimizde onun muadili 2 tane adam var oyle yada boyle..

2.25 m aliyor ne gerek var :alala:

Çevrimdışı sozkul

Bu kadar takip etmişssin bari söyle @Mehmet Ali C. , çizgi kalecisi diyorlar Ospina'ya doğru mu? Ben pek seyredemedim

Çevrimiçi Kartal Ç

sürekli dikkatli

Abi peki şenol güneşin istediği tarzda bi oyuna uygun mu? Hoca bi tv kanalında istediği kaleci profilini söylemişti.
Mesela defansı öne çıkardığımızda kaleden zamanında çıkabilir mi ?
Bir de degajlar ve isabetli paslarda ayağı nasıl?
Bir de ingilterede neden tutunamadı?

Gg yi kesinlikle almamiz lazım asil psikolojik ustunluk bu olacak :busted_cop: :busted_cop:

Bknz : Fbliler ağlıyor :ishock: :kop: :kop:

Çevrimdışı arda

Yandex'e gir gelsin :D
Ospina çok kalibreli kaleci inşallah gelir.. Misal Pedro'yu kendi takım taraftarları beğenir felan ama Ospina'yı anti-futbolcular, pasifistler felan bile tanır sever takdir eder.. Gelmesi güzel bir reklam da olur ama tabi bu sözüm genç arkadaşlara, gelmezse de çok yıpratmamak lazım bünyeyi :)

Birde Atiba 1M garanti 200K 30+maç bonusu 10K maçbaşılarla beraber yaklaşık derbi felan primleriyle 1.7 aldı bu sene.. Bonuslar arttırılıp kalırsa çok şokella olur
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: