2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406881 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Ayrıca "konuşuyon da önerin ne" diyen arkadaşlar için önerilerim;

Kaleci: Franco costanzo

Arjantinli müthiş potansiyelli kaleci, yıllık USD 1 milyona imzayı attırırız, önü çok açık. 10 sene kaleyi düşünmeyiz

Stoper: Taribo West

An itibarı ile free, kalitesi belli. @Yunus Emre Dökmeci 'nin hep dediği gibi, "form geçici, kalite kalıcıdır". yıllık USD 1-1,5 milyona elimizi öğene imza attırırız.

Stoper: Isaac Okoronkwo;

sahtar donetsk'in müthiş stoperi. Bütün avrupa takımlarının gözü üzerinde ama tahmin ediyorum ki Lucescu'nun telkinleri ile burayı seçebilir.

Ön libero: İbrahim Said

al-Ahly ve Mısır milli takımının dinamosu. Bir Yankov, Bir Cunti, bir Alman Ernest, bir Atiba kimse bu da o. Atiba'nın yerini gözü kapalı doldururuz, o derece. Kimsenin gözü arkada kalmaz.

Orta saha: sergey nikiforenko

Ukrayna futbolonun yeni yıldızı. Aslında bu adama yıldız demek de yetmez. yıldız ne, sadece gece parlar. bu çocuk gece/gündüz, yaz kış bahar, her zaman her yerde parlar. Her sene 20 asist 20 gol garanti. 2000-2005 arası Henry ne ise X2 deyin, aha bu çocuk o. Kesin ama kesin alınmalı. USD 3-4 mkilyon bonservis, yıllık USD 1 milyon maaşa seke seke gelir.

Orta Saha: Mark Kerr

İngiltere'den 2 Aslan çıktı derler: Birisi Aslan yürekli Richard, diğer falkirk aslanı Mark Kerr. Oğuzhan ve Tolgay çok iyi adamlardır ama Kerr başka seviye. MC tanımının karşısına Mark Kerr yazın, herkes anlar. İskoç olması da artı puan. Asla kavgadan çekinmez, çektiği bomba gibi şutlarla ağları yırtar. Temposu düşmez, kart görmez, hakeme çirkef yapmaz, Barca'da XAVI ne ise bizde de o olur. Şimdi çöktük çöktük, USD 1-2 milyon bonservis + sonraki satıştan %25 pay karşılığı alınır. Zaten efendi çocuk, parada pulda gözü yok.

forvet: Maxim Tsigalko

Bakın dünyada birçok makina vardır; tıraş makinası, dikiş makinası, dondurma makinası... eğer gol atmak için bir makina olsaydı markası kesin "TSIGALKO", sloganı "siz bırakın o atsın" olurdu. Fazla koşmaz, pres yapmaz, pas vermez, bencil kare bencildir ama senede 40 golden aşağı atarsa ben de adam değilim. MEssi, ronaldo "vay babooo, biz futbolcuysak tsigalko ne? Tsigalo futbolcu ise biz kimiz?" der. sudan ucuz. Dinamo Minsk'te oynar. Yolla USD 1 milyonu, ver yıllık USD 800-900 bin canlıyı gelsin şampiyonluklar. O derece;

KAdromuz şu şekilde olacak;

costanza

Köybaşı    West          Okoronkwo         Beck

İbrahim Said

Ozzy                        Mark Kerr   

Olcay         Nikiforenko     Q17

Tsigalko
          (Gomez)

Yap bu kadroyu, 5 sene şampiyonuz.   

Ben Gomez varken Tsigalko'yu istemiyorum. Gomez'i yedekleyecek kulübeyi sorun etmeyecek biri lazım. Önerim Portekizli genç To Madeira'dır.

Ayrıca Norveçli Eldar Hadzimehmedovic var 16-17 yaşlarında. Onu da kenar forvet olarak alalım şimdiden yetiştirelim. Fena topçu olacak ilerde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Okoronkwo'nun eski formunda olduğunu düşünmüyorum.

Sen de kimi gündemimize alsak, hakkında hemen olumsuz şeyler yazıyorsun.  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben Gomez varken Tsigalko'yu istemiyorum. Gomez'i yedekleyecek kulübeyi sorun etmeyecek biri lazım. Önerim Portekizli genç To Madeira'dır.

Ayrıca Norveçli Eldar Hadzimehmedovic var 16-17 yaşlarında. Onu da kenar forvet olarak alalım şimdiden yetiştirelim. Fena topçu olacak ilerde.
Forvette  Dagoberto bence çok daha iyi iş yapabilir. AMC olarak da kullanabiliriz yeri geldiğinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

aslında senin dediğin formatta Kennedy Bakırcıoğlu var, henüz İsveç U-21'de oynuyor ama Sow tarzı daha çok Santrafor'a yakın oynuyor, eğer kuzeye çıkacaksak Eldar ile birlikte Bakırcıoğlu'da değrlendirilebilir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

saygılar

talihsiz bir açıklama olmuş :P 38 falan nedir o yahu

yani ben atibadan kurtulmak demeyimde gitmesini isteyenlerdenim. çnk sampiyonlar liginde bize fayda saglamaz ve o gitmediği sürece oraya yedek dahil hiçbiroyuncu alınmayacaktır. ve biz bu sene aşırı şanslıydık her maç o oynadı ama bir sene öncesinde ondan önceki senesinde her maça aynı tabancayla çıkmıyordu o sebeple bu seneki başarısını tekrarlayabilirmi sorusunu ben sorarım..

ben bu dediklerimi sene içinde bile tekrarlıyordum hatırlayın:) yani yeni oluşmuş bir fikir değil o sebeple beni alıntılayıpta suduru buduru dayatmayın bana :)
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 12:04:43 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

bu arada To Madeira küçük takım topçusu, Atıf Çecu, Yusuef, Zafer biryol gibi. bize winner adam lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

Arjantinli müthiş potansiyelli kaleci, yıllık USD 1 milyona imzayı attırırız, önü çok açık. 10 sene kaleyi düşünmeyiz

An itibarı ile free, kalitesi belli. @Yunus Emre Dökmeci 'nin hep dediği gibi, "form geçici, kalite kalıcıdır". yıllık USD 1-1,5 milyona elimizi öğene imza attırırız.

sahtar donetsk'in müthiş stoperi. Bütün avrupa takımlarının gözü üzerinde ama tahmin ediyorum ki Lucescu'nun telkinleri ile burayı seçebilir.

al-Ahly ve Mısır milli takımının dinamosu. Bir Yankov, Bir Cunti, bir Alman Ernest, bir Atiba kimse bu da o. Atiba'nın yerini gözü kapalı doldururuz, o derece. Kimsenin gözü arkada kalmaz.

Ukrayna futbolonun yeni yıldızı. Aslında bu adama yıldız demek de yetmez. yıldız ne, sadece gece parlar. bu çocuk gece/gündüz, yaz kış bahar, her zaman her yerde parlar. Her sene 20 asist 20 gol garanti. 2000-2005 arası Henry ne ise X2 deyin, aha bu çocuk o. Kesin ama kesin alınmalı. USD 3-4 mkilyon bonservis, yıllık USD 1 milyon maaşa seke seke gelir.

İngiltere'den 2 Aslan çıktı derler: Birisi Aslan yürekli Richard, diğer falkirk aslanı Mark Kerr. Oğuzhan ve Tolgay çok iyi adamlardır ama Kerr başka seviye. MC tanımının karşısına Mark Kerr yazın, herkes anlar. İskoç olması da artı puan. Asla kavgadan çekinmez, çektiği bomba gibi şutlarla ağları yırtar. Temposu düşmez, kart görmez, hakeme çirkef yapmaz, Barca'da XAVI ne ise bizde de o olur. Şimdi çöktük çöktük, USD 1-2 milyon bonservis + sonraki satıştan %25 pay karşılığı alınır. Zaten efendi çocuk, parada pulda gözü yok.

Bakın dünyada birçok makina vardır; tıraş makinası, dikiş makinası, dondurma makinası... eğer gol atmak için bir makina olsaydı markası kesin "TSIGALKO", sloganı "siz bırakın o atsın" olurdu. Fazla koşmaz, pres yapmaz, pas vermez, bencil kare bencildir ama senede 40 golden aşağı atarsa ben de adam değilim. MEssi, ronaldo "vay babooo, biz futbolcuysak tsigalko ne? Tsigalo futbolcu ise biz kimiz?" der. sudan ucuz. Dinamo Minsk'te oynar. Yolla USD 1 milyonu, ver yıllık USD 800-900 bin canlıyı gelsin şampiyonluklar. O derece;

costanza

İbrahim Said

Tsigalko
          (Gomez)

aghahowa'sız bir kadroyu nasıl kurabildin @panic13
ayrıca yedek kaleci olarak da maxim in kardeşi yury tsigalgo yu önericiim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Demir

costanza

İbrahim Said

Tsigalko
          (Gomez)

12 kişi oynarsak olmalıyız tabikide

Espiri bir kenara bu kadar rotasyona girip de bu kadronun önümüzde ki sene tutmasi ve sampiyonluk şansımız %10

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

@panic13 taribo west gelecekse africa kartallarından bay gol Yekini abimizi de getirir mi ki?  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Kim bu adamlar ben koptum :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı b.damatoglu

bu arada To Madeira küçük takım topçusu, Atıf Çecu, Yusuef, Zafer biryol gibi. bize winner adam lazım.
İngilterede yaşıyorum. Zaman zaman yerel maçlara Championship maçlarına giderim. Cherno Samba diye bir oyuncu var 16 yaşında ama çok potansiyelli. Millwall da. 3-5 basıp alınmalı kaç paraysa.

Yönetimde tanıdığı olanlara video yollayabilirim.

Bu arada Westham altyapısında da Joe Cole, Carrick, Defoe gibi yetenekli gençler var.
Bilicle ilişkimizi kullanarak almalıyız.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

aghahowa'sız bir kadroyu nasıl kurabildin @panic13
ayrıca yedek kaleci olarak da maxim in kardeşi yury tsigalgo yu önericiim

Aghahowa'yı bi ara bize yazdılar ama ben istemiyorum çok bencil. Ayrıca Donetsk 7-8 mildan aşağı bırakmaz, FFP nedeniyle alamayız. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

BTD uçuyor  :evillol:

Barcelonali Tomas Vermalen için nabız yoklaniyor.

BTD yere indi  :evillol:

Atiba nin durumu hakkında...
Geçen gün Atiba West Hamda yazdık. Çünkü adam 1 sene de olsa Premier ligde oynamak istiyor. Ama Beşiktaş yönetimi satmıyorum derse illa gidiyorum demez. Beşiktaşi seviyor. Umarım kalır biz de erken davrandık hata yaptık pardon deriz.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 12:36:04 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Agger futbolu bırakmış  :evillol: :evillol:   :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 12:43:41 Alper1903 ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Agger zaten açıklamalarında bunun sinyalini vermişti.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Kurtulduk  :money:

Aspor'da habire fb'ye gelecek diyorlardı. Herhalde futbolu bırakmasında etken bu oldu  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Adam Fb'ye gideceğime futbolu bırakırım demiş :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

Vermaelen haberi vermiş btd..yalnız olursa Atalayın hep söylediği savunmadaki akıl kısmını giderir diye düşünüyorum..yanına birde nkolu veya glik veya gomez :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Neto umarım gelmez.

Çevrimdışı Tolga

Neto umarım gelmez.
Neto zaten gelmez yakında Juventus'un kalesini koruyacak :)

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Glik konusunda güzel gelişmeler var. Torino kaynaklarına göre oyuncuyla anlaşmışız kulübe de 6 milyon önermişiz Torino 8 e kadar düşmüş. Aynı kaynak Kolarov' un da bittiğini yazıyor.Glik konusunda Torino başkanıyla görüşmüşler. Yani kaynak baya bi sağlam. http://www.toro.it/content/7746-il-besiktats-insiste-per-glik-laccordo-e-possibile.html

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada Glik konusunda güzel gelişmeler var. Torino kaynaklarına göre oyuncuyla anlaşmışız kulübe de 6 milyon önermişiz Torino 8 e kadar düşmüş. Aynı kaynak Kolarov' un da bittiğini yazıyor.Glik konusunda Torino başkanıyla görüşmüşler. Yani kaynak baya bi sağlam. http://www.toro.it/content/7746-il-besiktats-insiste-per-glik-laccordo-e-possibile.html
Glik süper olur :)
:bandit:

Çevrimdışı eaglekartal

fener aggerden sonra ofansif orta saha için deco ya,rvp giderse forvet olarakda batistutaya teklif götürmüş  :ebebe: :kop:

Etiketler: