Quaresma neredeyse 33 yaşında. Buyüzden yüksek tekliflere satılmasına kimse birşey diyemez. Heleki şu ffp durumunda. Ya Gökhan ya Quaresma zaten ikisinden birisi satılacak. Seçim yapmak zor. Gökhan kalsa seneye ne yapacağı meçhul. Fiyatını yükseltmek yerine düşürmesi hiç de düşük bir ihtimal değil. Quaresma kalsa yaşı geçiyor. Seneye bu paralara teklif gelir mi gelmez mi... İkisini birden satsan yerini doldurmak zor. Bakalım neler olacak.
seçim yapmak kolay direk Töreyi satarım.
Quaresmanın gelişine tepki vermiştim ama verme nedenim gönderiliş şeklinden dolayıydı.
o şekilde gönderdiğin bir oyuncuyu geri alamazsın. Hatta bu transferin tek iyi yanı
quaresmanın onurunu iade etmemiz oldu demiştim.
Birde bu transferin olcayın yerine yapıldığını söylediklerinde Törenin yerine yapıldığını da
söylemiştim. Töreye güvenilmiyordu vede haklı çıktılar güvenmemekle. Töre gerçekten bu takıma bağlı
istekli olsa Şenol hoca onu önümüzdeki bir iki senede avrupanın en önemli oyuncuları arasına sokar.
Bu arada Hoca milli takımımıza oyuncu yetiştiriyordu bize geldi artık dünya milli takımlarına oyuncu yetiştiriyor.