2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12407181 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Arena_

Schuster zamanındaki Beşiktaş şu anda Şenol Güneş'in elinde olsaydı UEFA'da en az yarı final görürdük hem de çok rahat.

Çevrimdışı emrecakmak

Porketiz TT'si 100.000 twit ile Q17 1. Dünyada 6. sıradaydı turnuva boyunca böyle devam eder inşallah :)

Çevrimdışı Orhan

Şansımıza adam Takımla uyuştu.Seneye kalır mı diye düşünmüyoruz.Futbolunun en verimli en olgun döneminde tekrar geldi.Kıymetini bilmek lazım.

Çevrimdışı atalay

Bugün de Quaresma mübalağasına doyduk çok şükür.

Çevrimdışı atalay

Quaresma kendi oyun pratiği içinde çok değerli bir oyuncu. Fakat taraftarın sevgisi ile oyuncunun performansı arasında derin bir uçurum var. İşler iyi giderken problem değil, işler kötü giderken bu durum büyük sıkıntı yaratır. Tabii aşığa da neden seviyorsun diye sorulmaz!

Çevrimiçi Necmi

Nerdee bu Quaresmaya sallayan ellerimle veririm çine sırtımda taşırım diyen bir arkadaş vardı ? QUARESMA BİR EFSANEDİR !

Valla ondan gelecek parayla alacağımız oyuncularla avrupada başarı gelecekse
sırtımda çine kadar taşırım burda kalsa katkısı bir sene daha olur olurmu hemde çok iyi olur.
ama iyi paraya gidecekse katkısı beş sene olur. ondan gelen parayla alacağımız oyuncularla
ligi domine ederiz. Avrupadada iddialı oluruz şlde değil tabiki onun için daha zaman var borçların bitmesi
ve güçlü bir Beşiktaş ortaya çıkması gerekli. Ama uefa neden olmasın bunun için gerekli bütün alt yapımız var
sadece belli transferlere ihtiyacımız var onun içinde para lazım. hem ayrılık kısa süreli olur bir sene sonra geri gelir :busted_cop:

Çevrimiçi COB

Cinliler izliyordur umarim. 15 milyon euroluk teklif kafi.

Demba Ba'dan sonra Quaresma'yi da okutursak super olur.

Quaresma - Töre - Atiba uclusunu minimum 30 a satsak, kulup kurtulur :D

Çevrimiçi 38life

Quaresma neredeyse 33 yaşında. Buyüzden yüksek tekliflere satılmasına kimse birşey diyemez. Heleki şu ffp durumunda. Ya Gökhan ya Quaresma zaten ikisinden birisi satılacak. Seçim yapmak zor. Gökhan kalsa seneye ne yapacağı meçhul. Fiyatını yükseltmek yerine düşürmesi hiç de düşük bir ihtimal değil. Quaresma kalsa yaşı geçiyor. Seneye bu paralara teklif gelir mi gelmez mi... İkisini birden satsan yerini doldurmak zor. Bakalım neler olacak.

Çevrimiçi Necmi

İşte dediğim gibi yönetim satmak isterse ve iyi teklif gelirse satar. Ama onun dışında Quaresma kendisi gitmek istemez. Hatta yönetim satmak istediğinde de Quaresma'nın gitmek istememesi gibi bir durum olabilir.
20 M civarı bir teklif gelirse satarsın satmasan sana deli derler.
ama gitmez deme seneye boşa çıkıyor adamın önüne 10 M€ yıllık koyduklarında kanat takarak gider
gitmelide quaresmayı çinde alacak takım bir rüyayı gerçekleştirmiş olur. şu anda çinde varmı bu kalibrede bir oyuncu
iyi oyuncu çok ama Quaresma iyi oyuncu değil futbolun şov tarafı. o nedenle müşterisi çıkarsa satarsın satmazsan ağlarsın.
yada sözleşmesini uzatırsın ama bildiğim kadarıyla opsiyonu da var. 2+1 di anlaşma yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı mellfred

ne oynamış bizim çingene be ! valla onun adına çok sevindim.
şahsını  çok sevmem ama en az bizim kadar beşiktaşlı. bu yüzden ayrıca sevindim

Çevrimiçi 38life

20 M civarı bir teklif gelirse satarsın satmasan sana deli derler.
ama gitmez deme seneye boşa çıkıyor adamın önüne 10 M€ yıllık koyduklarında kanat takarak gider
gitmelide quaresmayı çinde alacak takım bir rüyayı gerçekleştirmiş olur. şu anda çinde varmı bu kalibrede bir oyuncu
iyi oyuncu çok ama Quaresma iyi oyuncu değil futbolun şov tarafı. o nedenle müşterisi çıkarsa satarsın satmazsan ağlarsın.
yada sözleşmesini uzatırsın ama bildiğim kadarıyla opsiyonu da var. 2+1 di anlaşma yanlış hatırlamıyorsam.

Aynı anda yazmışız. aslında bi önceki iletim cevap niteliğinde  :)

20m gibi bir teklif gelse valla bayram yaparız. Bilemiyorum Çindeki para saçma furyası devam ediyor mu ama 20m çok fazla gibi geldi bana.

Çevrimiçi 38life

20m gibi bir teklif gelse valla bayram yaparız. Bilemiyorum Çindeki para saçma furyası devam ediyor mu ama 20m çok fazla gibi geldi bana.

Alıntı
Quaresma neredeyse 33 yaşında. Buyüzden yüksek tekliflere satılmasına kimse birşey diyemez. Heleki şu ffp durumunda. Ya Gökhan ya Quaresma zaten ikisinden birisi satılacak. Seçim yapmak zor. Gökhan kalsa seneye ne yapacağı meçhul. Fiyatını yükseltmek yerine düşürmesi hiç de düşük bir ihtimal değil. Quaresma kalsa yaşı geçiyor. Seneye bu paralara teklif gelir mi gelmez mi... İkisini birden satsan yerini doldurmak zor. Bakalım neler olacak.

Çevrimiçi Necmi

seçim yapmak kolay direk Töreyi satarım.
Quaresmanın gelişine tepki vermiştim ama verme nedenim gönderiliş şeklinden dolayıydı.
o şekilde gönderdiğin bir oyuncuyu geri alamazsın. Hatta bu transferin tek iyi yanı
quaresmanın onurunu iade etmemiz oldu demiştim.
Birde bu transferin olcayın yerine yapıldığını söylediklerinde Törenin yerine yapıldığını da
söylemiştim. Töreye güvenilmiyordu vede haklı çıktılar güvenmemekle. Töre gerçekten bu takıma bağlı
istekli olsa Şenol hoca onu önümüzdeki bir iki senede avrupanın en önemli oyuncuları arasına sokar.
Bu arada Hoca milli takımımıza oyuncu yetiştiriyordu bize geldi artık dünya milli takımlarına oyuncu yetiştiriyor.

Çevrimiçi Necmi

Ben az buldum :utan
Aziz demedimi naniye 20 M luk teklif var diye ona 20 M luk teklif varsa
Quaresma 30 eder  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

http://www.transfermarkt.com.tr/chinese-super-league/transferrekorde/wettbewerb/CSL

Çin'in yaptığı transferlere bakın.Quaresma gibi dünya çapında tanınan birine en az 20-25 ile satarız

Çevrimiçi 38life

Ben az buldum :utan
Aziz demedimi naniye 20 M luk teklif var diye ona 20 M luk teklif varsa
Quaresma 30 eder  :bandit:
Nani 20 ediyorsa Quaresma 30 eder tabi :) Ama Aziz'in sallamasyonudur tabi bu :)

Çevrimiçi 38life

http://www.transfermarkt.com.tr/chinese-super-league/transferrekorde/wettbewerb/CSL

Çin'in yaptığı transferlere bakın.Quaresma gibi dünya çapında tanınan birine en az 20-25 ile satarız

Listedekiler hep 30 yaş altı. 30 yaşında bi Demba Ba var onu da biz sattık :D

Çevrimdışı Bishamon

Listedekiler hep 30 yaş altı. 30 yaşında bi Demba Ba var onu da biz sattık :D

Ama hiçbiri Quaresma kadar ünlü değil.Quaresma bir trivela yapsın milyonlarca Çinli deliye döner.Adam oraya futbolcu olarak değil zaten şovmen olarak gider

Çevrimdışı mellfred

Şimdi saat 2'deki Brezilya maçını seyredelim :). Ramazan boyunca futbol keyfi.. Valla böyle olunca insanın hayatına renk geliyor :)
?

Çevrimiçi Mehmet57

Quaresma gibi oyuncularda yasi ilerlesede fazla sorun olmuyor. Onu ustun kilan herzaman o muthis yetenegi oldu. 34 yasinda olsa bile hamle oyuncusu olarak cok onemli olur. Yetenek bazinda herzaman Avrupa'nin en ust seviye oyuncularindan biri oldu. Ribery 33, Robben 32 yasinda ama hala Bayern'de oynuyorlar.

Çevrimiçi 38life

?

Kanalı mı soruyorsun kardeşim sadece soru işareti koyarsan birşey anlayamam :D

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fikret Orman : Biz Portekiz milli takımının kanadını almadık onlara kanat verdik :)

Çevrimdışı brci

Quaresmanın kalitesini tartışmaya açılacak bir konu olarak görmüyorum ve hayatta mantık dışı bazı istisnalar olması gerektiğini savunurum herzaman hani yüreğinin sesini dinle derler ya . Beşiktaşın yüreğinin sesi de Ricardo Quaresmadır benim için keşke hiç yaşlanmayacak hatta futbolu bırakmayacak olsa sembol olsa Beşiktaşıma . Allahın işine bak şansıma bak lütfuna bak dünyada ki en sevdiğim futbolcuyu kendi takımımda izliyorum yetmiyor şampiyonluk yaşıyoruz Maşallah .

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Nani ağlıyo şu an..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Milo, Alexis, Pektemek'i satıp, Franco'yu da takasta falan kullanabilirsek büyük iş yapmış oluruz..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: