2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12407193 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

satmamız gereken oyuncu töre ama q7 nin yıldızı parlıyo ne olurdu törede milli takımda böyle oynasada 15 ve üstü rakama gönderseydik. Böyle giderse istemeye istemeye q7 satılacak kaynak yaratmadan transfer yapamıyoruz bir sürü oyuncuyla görüşüyoruz ama icraat yok hadi be biliç yap bi güzellik atibadan vazgeç 15 milyona al töreyi bizde sağlam bi defans kuralım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı TANERCAN

Tiago Pinto

1988 doğumlu Portekizli sol bek

Filipe luis gibi saçları var.:)

http://www.osmanlispor.org/tr/takim/futbolcular/tiago-miguel-baia-pinto

İzleyen var mı? İsmail den iyi mi demeyeceğim :)

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

23 oyuncu bildiriyoruz

yabancı kaleci
beck
rudolfho
marcello
yabancı stoper
yabancı stoper
yabancı sol bek
atiba
Tolgay
oğuzhan
sosa
Töre
olcay
quaresma
kerim
Cenk
gomez
Aras
Günay

bunların 15 ini yazabiliyoruz aslında 3 kaleci olmak zorunda olduğu için 14 oluyor iki kaleci riskli olur

8 yerli bildirmek zorundayız 4 ü alt yapı olmak zorunda

Tolga
İsmail
Gönül
Serdar Aziz veya Pektemek  başka yok

4 alt yapı

Necip
Eslem
Alt yapı
Alt yapı

alt yapılar önemli değil ama kullanabileceğimiz 19 oyuncu var
burda aziz ve GG transferleri çok önem kazanıyor almaya mecburuz
ismail ve Tolga kadroda bulunmalı bunlarda mevkii olarak önemli pektemek  şl kadrosu dışı
ismail gitsin Tolga gitsin diyen arkadaşlar bunuda dikkate almalı daha Aziz ve GG transferi bile belli değilken
ve orda dört yerliye ihtiyacımız varken iki tane almak koşuluyla ancak denkleştirebiliyorken
nasıl göndereceğiz. yerlerine alacak oyuncuda yok. topal transferide önem kazanıyor.
ama ne olursa olsun beklerin birer tanesi yerli olmak zorunda kalecinde yerli olmak zorunda
birde yerli stoper gerekli aslında hadi stoper yerli olmasın öndeki mevkiye yerli bulmak gerekiyor
Pektemek yerine serdar Azizi tercih ederim hem onun olması şl kadrosunda bir yabancı stoperin düşmesini sağlar
ve hücum oyuncularının bir fazla olmasına neden olur orda kadro dışı kalacak oyuncularda sıkıntı atiba giderse
yerini topalla doldurursun ama şl için ne kadar yeter Törede giderse o zaman kadro dışı sıkıntısı çekilmez Törenin satılması ciddi önemli
ospina falan almak ona bağlı birde boyko var kadroya bile koymadım ama yabancı kaleci kontenjanında girer.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Hayal kurmayin, Quaresma'ya kimse 20-30 milyon vermez ha Gomez'i satsak su an Cin'e o paraya gidebilir yasindan dolayi ama onun da kalacagi belirsiz. 8 milyon ve uzeri her miktara satilmasinda bir mahzur gormuyorum.

Çevrimiçi Necmi

Hayal kurmayin, Quaresma'ya kimse 20-30 milyon vermez ha Gomez'i satsak su an Cin'e o paraya gidebilir yasindan dolayi ama onun da kalacagi belirsiz. 8 milyon ve uzeri her miktara satilmasinda bir mahzur gormuyorum.
bizde zaten verilir demedik Naniye 20 M veriliyorsa Quaresma haliyle eder dedik.katardan 15 çinden 17 teklif geldi deniyor.
hayal kurmuyoruz basına düşen bilgi üzerine konuşuyoruz.
bu töre işini hızlandırmak için yönetimin bak töreden vaz geçer Quaresmayı satarız
sizde alamazsınız elinizi çabuk tutun diye aba altından sopa gösterdiği bir haberde olabilir.

Çevrimdışı murat baltacı

Şuanda q7,gomez,atiba,sosa,ozi gibi iskelet oyuncuları takıma katkı veren oyuncuları satmamız hata olur satılacak tek oyuncu töre dir. boyko ve töre den 18-20  milyon gibi bi rakam yaratabilirsek süper bi geri beşli kurarız. atibayı sattığın paraya yerini doldurman zor he gider topal,diarra,voleso gibi free oyuncularla anlaşır atibayı o zaman satarsın anlarım ama aynı maliyetlere yerini dolduracaksan hiç dokunma atiba q7 gibi oyunculara.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

bizde zaten verilir demedik Naniye 20 M veriliyorsa Quaresma haliyle eder dedik.katardan 15 çinden 17 teklif geldi deniyor.
hayal kurmuyoruz basına düşen bilgi üzerine konuşuyoruz.
bu töre işini hızlandırmak için yönetimin bak töreden vaz geçer Quaresmayı satarız
sizde alamazsınız elinizi çabuk tutun diye aba altından sopa gösterdiği bir haberde olabilir.

Nani'ye de kimse 20 milyon vermez. Quaresma 5 yas genc olsa su oyunuyla olabilirdi. Bir arkadas 20-30'lardan bahsediyor ondan diyorum. 15-17 verilecegini de sanmiyorum. Ha turnuvada patlama yapip Ronaldo'yu golgeler onu bilemem. Fakat 33 yasinda bir adama bu paralari vermek icin o adamin Ibra ya da Messi falan olmasi lazim, ondan dedim.

Çevrimdışı federo

Quaresma candır, astronomik teklif gelmedikçe Beşiktaş formasıyla futbolu bıraksın isterim..

Çevrimdışı Berat

Nerdee bu Quaresmaya sallayan ellerimle veririm çine sırtımda taşırım diyen bir arkadaş vardı ? QUARESMA BİR EFSANEDİR !

Buradayım halen, yine taşırım ?

Çevrimdışı Kemal

Quarejma ; 

Farklı adam , bu adamın sağladığı reklamı parayla satın alamazsınız mesela, Portekiz maçları Cr7 yüzünden zaten tüm dünyaca takip ediliyor .

Dün kaç kişi Beşiktaş incelemiştir bir düşünün , ve Dünya Kupasınca böyle iyi oynarsa kaç kişi inceleyecek. Beşiktaşın adı canlı yayında kaç kere geçecek vs..

Bunun dışında Quarejma , dün bir yerde okudum hoşuma gitti , sanki Counter Strike da kanaslı adam gibi tak tak headshot yapıyor istediği kişinin kafasına istediği hızda top atıyor .

Zaten huyudur Quarejmanın biraz güçsüz rakip yakaladımı ve atmosferini buldumu içinden geçer rakibin .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu tarz açıklamaları gördükçe Başkanın ve Şenol Hocanın bu takım için büyük şans olduğuna inanıyorum.

"şenol güneş'in başka trabzonspor kimlikli olması yerine beşiktaş kimlikli olmasını tercih eder miydiniz?
- hayır. iyi insan olması, müthiş bir spor adamı olması bize yeterli. hiç fark etmez. çok severim şenol hoca'yı ben."
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

ayın 9 u da geldi çattı
hala bir gelişme yok gençler  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı graser

ayın 9 u da geldi çattı
hala bir gelişme yok gençler  :evillol:

olmaz mı glikle 5 m euroya city ile de kolarov için kiralık anlaşmışız.

çürük kaynaklarca

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız Glik ve Kolarov gelirse es kaza, fenerbahçe gs boşuna yatırım yapmasın futbola bir iki sene daha.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı graser

Yalnız Glik ve Kolarov gelirse es kaza, fenerbahçe gs boşuna yatırım yapmasın futbola bir iki sene daha.

aynen. Renkli medya bunların ayağına mı sıkıyo ne?

bu kadroyla uefa zorlanır.

Çevrimdışı OrhanAker

Aynen :D
glik olsa keşke.

Çevrimdışı Çağatay

yaa bi tane hirving lozano istiyorum çok mu
emre mor u da alamamışken...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Cidden Glik le 5 milyon € ya anlaşıp, Kolarov la da satın alma opsiyonlu anlaştığımızı yazmışlar. Hadi Kolarov neyse de Glik' i 7-8 den aşağıya bırakacaklarını hiç sanmıyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cidden Glik le 5 milyon € ya anlaşıp, Kolarov la da satın alma opsiyonlu anlaştığımızı yazmışlar. Hadi Kolarov neyse de Glik' i 7-8 den aşağıya bırakacaklarını hiç sanmıyorum.

Glik i 7 milyon euro satınalma opsiyonuyla kiralık satın alsak mesela hiç fena olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma' yı satıp yerine.

Çevrimdışı brkntcnr

Glik i 7 milyon euro satınalma opsiyonuyla kiralık satın alsak mesela hiç fena olmaz.
Kiralık bırakacaklarını sanmıyorum ama 7-8 milyon euroya alınabilir gibi. 5 e alınması imkansız ama olur da alınırsa Fikret Orman ın heryeri öpülür :D :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yazdıkları olsa olsa bizim transfer planımızdır, yoksa normal şartlar altında ikisini bu şartlar altında alabilmemiz için transferin son gününü beklememiz gerekir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kiralık bırakacaklarını sanmıyorum ama 7-8 milyon euroya alınabilir gibi. 5 e alınması imkansız ama olur da alınırsa Fikret Orman ın heryeri öpülür :D :D

5 milyon euroya al ekstra bonuslar koy, şampiyonluk halinde 1,5 milyon euro filan gibi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

glik haberleri tekrar çıkmaya başladı

bu güzel :super: :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı brkntcnr

5 milyon euroya al ekstra bonuslar koy, şampiyonluk halinde 1,5 milyon euro filan gibi..
İnşallah ne diyelim :D Ama yanına bir de free Nkolou aldığımızı düşünün. Kolarov - Nkolou - Glik - GG. Aman Allahım diyorum  :evillol: :evillol:

Etiketler: