2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405875 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

takıma abi isteniyormuş o kişi mehmet topal olabilirmiş

bence yanlış düşünce olur yani o kim abi olmak kim,

gustavo gomez  için 8 küsür istiyorlarmış düşerse fiyatta takımı alınabilirmiş çok isteklilermiş bizimkiler

oyuncuda kendi klubune baskı yapıyormus ben Beşiktaşta oynamak istiyorum diye

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 10:49:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi, gelen giden yok hala takıma ramazan geldi tatil sezonu başlamak üzere herkese bi sakinlik çöktü başta bana :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı talha

Gomez Glik Kolarov falan hikaye hiçbiri gelmeyecek boşuna sevinmeyin bizimkiler o fiyatları defansa vermezy

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

şenol güneş ismaili istediği için kalıyormuş ismail espanyoldan evet 1.5 verilmiş doğruymuş..

duyurulmamasıda menejeriyle kücük pürüzler varmış o sebeple

herseyi geçtim senol hoca takmış simdide kafaya ismaile o sebeple gidemez o bizde

demekki sakatlık sonrası ona güvendi hoca baktı ben bunu düzeltirim :))

gustavo gomeze fenerde sulanmıs ama bizimkiler onunla görüştürmemişler bile devre dısı bırakmısız onları:))
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2016, 11:08:24 ozan062 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

şenol güneş ismaili istediği için kalıyormuş ismail espanyoldan evet 1.5 verilmiş doğruymuş..

duyurulmamasıda menejeriyle kücük pürüzler varmış o sebeple

herseyi geçtim senol hoca takmış simdide kafaya ismaile o sebeple gidemez o bizde

demekki sakatlık sonrası ona güvendi hoca baktı ben bunu düzeltirim :))

gustavo gomeze fenerde sulanmıs ama bizimkiler onunla görüştürmemişler bile devre dısı bırakmısız onları:))

Yeni bir haber değil, Şenol Hoca şampiyonluk sonrası NTVSpor'daki programda da söylemişti bunu.

Muhtemelen balondur da Espanyol İsmail'e cidden 1.5 verdiyse, onun neti 900'e gelir. 1 milyondan fazla vermez bizimkiler.

Fener de Gustavo Gomez'i almadan önce transfer bütçesi yaratmak için bir adam satsın önce

Çevrimdışı Berat

Glik + Kolarov haberleri yine heyecan için ortaya atılmış maalesef.

Çevrimdışı ozan062

Yeni bir haber değil, Şenol Hoca şampiyonluk sonrası NTVSpor'daki programda da söylemişti bunu.

Muhtemelen balondur da Espanyol İsmail'e cidden 1.5 verdiyse, onun neti 900'e gelir. 1 milyondan fazla vermez bizimkiler.

Fener de Gustavo Gomez'i almadan önce transfer bütçesi yaratmak için bir adam satsın önce

simdide ne öğrendik gökhana 2.2 veriliyormuş yıllık demekki oda olmayacak yani 1.7yi zaten aziz yıldırımda veriyormus demekki biz bu transferde fenere ne kadar cok zarar verirsek o kadar iyi olur diyoruz çnk

adam sürekli yakın cevresine ben fenere yakınım diyormuş:) bizimkilerde ssesszi belli tıkacaz ama bizde birseyler alarak:)

Çevrimdışı brkntcnr

simdide ne öğrendik gökhana 2.2 veriliyormuş yıllık demekki oda olmayacak yani 1.7yi zaten aziz yıldırımda veriyormus demekki biz bu transferde fenere ne kadar cok zarar verirsek o kadar iyi olur diyoruz çnk

adam sürekli yakın cevresine ben fenere yakınım diyormuş:) bizimkilerde ssesszi belli tıkacaz ama bizde birseyler alarak:)
Gökhan' la protokol yapmışız bizden başkasına giderse 4 milyon tazminat ödemek zorunda diye.

Çevrimdışı firewater

offf offff bitsede kurtulsak şu transfer sezonu.

Özellikle bu sene renkliler hiçbir şey yapamayacağı için tüm medya bizim üstümüzden transfer haberi yapıyor.

Çevrimdışı panic13

-*-*-*-*-*

Günaydın Arkadaşlar,

İnşallah "camianın çocuğu, milli sol bek" İsmail Köybaşı ile 4-1'den yıllık EUR 2 milyonluk sözleşme yenilenir, "burnu havada, bir tarafları kalkmış, saygısız" Mario Gomez'de takımdan ayrılır.

-*-*-*-*-*-*-

Şeklinde günlük standart gönderimi yapacaktım. anlaşılan İsmail maksimum EUR 1 milyon alacak. Şenol Güneş de kalmasını istiyormuş. Ne diyeyim, bu şartlarda sineye çekeceğiz artık.

İkinci madde aynen devam. Gomez gider inşallah, taraftarın Gomez'in yokluğunu anlaması için sağlam bir şamara ihtiyacı var.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Efe

tahminim dogru cikti baskan gomeze kizgin anc de kizmisti ilk aciklamasinda gomezin gelecek sezon oynamasi zor artik bizde bende kizdim acikcasi aciklamalarina sanki onu buraya getiren bu yonetim degilmis gibi konustu ve sonuc başkan kizgin bide forvet arayacagiz anlasildi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Quaresmanın golüne ayağını sokmaya çalışan ronaldoyu burdan kınıyorum

Çevrimdışı Efe

-*-*-*-*-*

Günaydın Arkadaşlar,

İnşallah "camianın çocuğu, milli sol bek" İsmail Köybaşı ile 4-1'den yıllık EUR 2 milyonluk sözleşme yenilenir, "burnu havada, bir tarafları kalkmış, saygısız" Mario Gomez'de takımdan ayrılır.

-*-*-*-*-*-*-

Şeklinde günlük standart gönderimi yapacaktım. anlaşılan İsmail maksimum EUR 1 milyon alacak. Şenol Güneş de kalmasını istiyormuş. Ne diyeyim, bu şartlarda sineye çekeceğiz artık.

İkinci madde aynen devam. Gomez gider inşallah, taraftarın Gomez'in yokluğunu anlaması için sağlam bir şamara ihtiyacı var.
gomez gittiginde şamari niye yiyelimki Beşiktaş 13 şampiyonlugu o yokken aldi tamam bize katkisi inanilmaz boyutlarda ama sözleri bi okadar rencide edici bu kim olursa olsun bu sekilde konusamaz başkanda bugunki aciklamalarinda tercume hatasi olmasini umut ediyorum onu kovmak zorunda kalmayayim demis is baya ciddi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Berat

Quaresmanın golüne ayağını sokmaya çalışan ronaldoyu burdan kınıyorum

:kop:

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Atiba: 38 yaşına kadar Beşiktaş forması giyeceğim
Beşiktaş'tan ayrılacağı iddia edilen Atiba'dan Azerbaycan maçı öncesinde açıklamalar geldi.

saygılar

Çevrimdışı tangaz

başkan dün geceden beri telefonunu gelen aramalarda meşgule düşürüp 15 M Euro die otomatik mesaj gönderiyormuş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı alimm

Kolarov a ihtimal vermiyorum da Kamil tek başına gelsin yeter...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BelekKartaLı

Machester city Altınordu'dan Berke Özeri istiyormuş.
Biz alsak şöyle yetenekleri genç yaşta olmuyormu.
Ali şaşal geleceğine.Ospina+Berke Özer'i Alsak.Günay ile Boyko Gitse Ne güzel olur.
Haberin Detayı Aşağıda Forumlarında bile var..
Man Forum : http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/threads/berke-%C3%96zer-youth-goalkeeper.322531/

Man Haber : http://www.tribalfootball.com/articles/man-city-watching-altnordu-keeper-berk-zer-4124226

http://www.transfermarkt.com.tr/berke-ozer/profil/spieler/361256

Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Espanyol dediler,iyi yedek dediler bakalım kaç sene daha çakacaklar bizim çocuk ismaili
Ulan ismail hele bi kötü sezon geçir kabusun olucam  :akuma:

Çevrimdışı panic13

Ayrıca "konuşuyon da önerin ne" diyen arkadaşlar için önerilerim;

Kaleci: Franco costanzo

Arjantinli müthiş potansiyelli kaleci, yıllık USD 1 milyona imzayı attırırız, önü çok açık. 10 sene kaleyi düşünmeyiz

Stoper: Taribo West

An itibarı ile free, kalitesi belli. @Yunus Emre Dökmeci 'nin hep dediği gibi, "form geçici, kalite kalıcıdır". yıllık USD 1-1,5 milyona elimizi öğene imza attırırız.

Stoper: Isaac Okoronkwo;

sahtar donetsk'in müthiş stoperi. Bütün avrupa takımlarının gözü üzerinde ama tahmin ediyorum ki Lucescu'nun telkinleri ile burayı seçebilir.

Ön libero: İbrahim Said

al-Ahly ve Mısır milli takımının dinamosu. Bir Yankov, Bir Cunti, bir Alman Ernest, bir Atiba kimse bu da o. Atiba'nın yerini gözü kapalı doldururuz, o derece. Kimsenin gözü arkada kalmaz.

Orta saha: sergey nikiforenko

Ukrayna futbolonun yeni yıldızı. Aslında bu adama yıldız demek de yetmez. yıldız ne, sadece gece parlar. bu çocuk gece/gündüz, yaz kış bahar, her zaman her yerde parlar. Her sene 20 asist 20 gol garanti. 2000-2005 arası Henry ne ise X2 deyin, aha bu çocuk o. Kesin ama kesin alınmalı. USD 3-4 mkilyon bonservis, yıllık USD 1 milyon maaşa seke seke gelir.

Orta Saha: Mark Kerr

İngiltere'den 2 Aslan çıktı derler: Birisi Aslan yürekli Richard, diğer falkirk aslanı Mark Kerr. Oğuzhan ve Tolgay çok iyi adamlardır ama Kerr başka seviye. MC tanımının karşısına Mark Kerr yazın, herkes anlar. İskoç olması da artı puan. Asla kavgadan çekinmez, çektiği bomba gibi şutlarla ağları yırtar. Temposu düşmez, kart görmez, hakeme çirkef yapmaz, Barca'da XAVI ne ise bizde de o olur. Şimdi çöktük çöktük, USD 1-2 milyon bonservis + sonraki satıştan %25 pay karşılığı alınır. Zaten efendi çocuk, parada pulda gözü yok.

forvet: Maxim Tsigalko

Bakın dünyada birçok makina vardır; tıraş makinası, dikiş makinası, dondurma makinası... eğer gol atmak için bir makina olsaydı markası kesin "TSIGALKO", sloganı "siz bırakın o atsın" olurdu. Fazla koşmaz, pres yapmaz, pas vermez, bencil kare bencildir ama senede 40 golden aşağı atarsa ben de adam değilim. MEssi, ronaldo "vay babooo, biz futbolcuysak tsigalko ne? Tsigalo futbolcu ise biz kimiz?" der. sudan ucuz. Dinamo Minsk'te oynar. Yolla USD 1 milyonu, ver yıllık USD 800-900 bin canlıyı gelsin şampiyonluklar. O derece;

KAdromuz şu şekilde olacak;

costanza

Köybaşı    West          Okoronkwo         Beck

İbrahim Said

Ozzy                        Mark Kerr   

Olcay         Nikiforenko     Q17

Tsigalko
          (Gomez)

Yap bu kadroyu, 5 sene şampiyonuz.   

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Medyadaki bazı aptallar hala anlayamadı da; Gökhan Gönül bizi seçecekse para için değil, daha huzurlu ve değer gördüğü bir ortam için tercih edecek.

Açıklamalara göre bizim teklifimiz maddi anlamda Fenerbahçe'nin teklifine eşdeğer. Gökhan şeker hastası diktatörden, onun mobbing'inden ve kulüpteki huzursuz ortamdan bıktı bence.

Çevrimdışı yigitcan1903

Medyadaki bazı aptallar hala anlayamadı da; Gökhan Gönül bizi seçecekse para için değil, daha huzurlu ve değer gördüğü bir ortam için tercih edecek.

Açıklamalara göre bizim teklifimiz maddi anlamda Fenerbahçe'nin teklifine eşdeğer. Gökhan şeker hastası diktatörden, onun mobbing'inden ve kulüpteki huzursuz ortamdan bıktı bence.
Teklifimiz fenerden iyi
Azizin dediği gibi 2m veriyorlarsa

Çevrimdışı worns

Bu sıralar pek bir netleşme beklemiyorum transferde. Euro 2016'dan sonraya kalabilir bir çok hamle çünkü gidecek oyuncuların netleşmesi, gelecekleri de etkileyecektir. Aynı oyuncuları dönüp dönüp yazıyorlar. Eminim transferler gerçekleştikten sonra haberlerin bir çoğunun hikaye olduğu yine ortaya çıkacak. Listemizdeki isimlerin tümünün basına düştüğünü sanmam. Bu anlamda önceki transfer dönemlerinde de doğru politika yürütmüştük.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arjantinli müthiş potansiyelli kaleci, yıllık USD 1 milyona imzayı attırırız, önü çok açık. 10 sene kaleyi düşünmeyiz

An itibarı ile free, kalitesi belli. @Yunus Emre Dökmeci 'nin hep dediği gibi, "form geçici, kalite kalıcıdır". yıllık USD 1-1,5 milyona elimizi öğene imza attırırız.

sahtar donetsk'in müthiş stoperi. Bütün avrupa takımlarının gözü üzerinde ama tahmin ediyorum ki Lucescu'nun telkinleri ile burayı seçebilir.

al-Ahly ve Mısır milli takımının dinamosu. Bir Yankov, Bir Cunti, bir Alman Ernest, bir Atiba kimse bu da o. Atiba'nın yerini gözü kapalı doldururuz, o derece. Kimsenin gözü arkada kalmaz.

Ukrayna futbolonun yeni yıldızı. Aslında bu adama yıldız demek de yetmez. yıldız ne, sadece gece parlar. bu çocuk gece/gündüz, yaz kış bahar, her zaman her yerde parlar. Her sene 20 asist 20 gol garanti. 2000-2005 arası Henry ne ise X2 deyin, aha bu çocuk o. Kesin ama kesin alınmalı. USD 3-4 mkilyon bonservis, yıllık USD 1 milyon maaşa seke seke gelir.

İngiltere'den 2 Aslan çıktı derler: Birisi Aslan yürekli Richard, diğer falkirk aslanı Mark Kerr. Oğuzhan ve Tolgay çok iyi adamlardır ama Kerr başka seviye. MC tanımının karşısına Mark Kerr yazın, herkes anlar. İskoç olması da artı puan. Asla kavgadan çekinmez, çektiği bomba gibi şutlarla ağları yırtar. Temposu düşmez, kart görmez, hakeme çirkef yapmaz, Barca'da XAVI ne ise bizde de o olur. Şimdi çöktük çöktük, USD 1-2 milyon bonservis + sonraki satıştan %25 pay karşılığı alınır. Zaten efendi çocuk, parada pulda gözü yok.

Bakın dünyada birçok makina vardır; tıraş makinası, dikiş makinası, dondurma makinası... eğer gol atmak için bir makina olsaydı markası kesin "TSIGALKO", sloganı "siz bırakın o atsın" olurdu. Fazla koşmaz, pres yapmaz, pas vermez, bencil kare bencildir ama senede 40 golden aşağı atarsa ben de adam değilim. MEssi, ronaldo "vay babooo, biz futbolcuysak tsigalko ne? Tsigalo futbolcu ise biz kimiz?" der. sudan ucuz. Dinamo Minsk'te oynar. Yolla USD 1 milyonu, ver yıllık USD 800-900 bin canlıyı gelsin şampiyonluklar. O derece;

costanza

İbrahim Said

Tsigalko
          (Gomez)

Okoronkwo'nun eski formunda olduğunu düşünmüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BelekKartaLı

costanza

İbrahim Said

Tsigalko
          (Gomez)

Bu Kadro emekli maaşı almaya başlamış.Hatta televizyonda zam haberi takip ediyordur herhalde :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Etiketler: