Ayrıca "konuşuyon da önerin ne" diyen arkadaşlar için önerilerim;
Kaleci: Franco costanzo
Arjantinli müthiş potansiyelli kaleci, yıllık USD 1 milyona imzayı attırırız, önü çok açık. 10 sene kaleyi düşünmeyiz
Stoper: Taribo West
An itibarı ile free, kalitesi belli.
@Yunus Emre Dökmeci 'nin hep dediği gibi, "form geçici, kalite kalıcıdır". yıllık USD 1-1,5 milyona elimizi öğene imza attırırız.
Stoper: Isaac Okoronkwo;
sahtar donetsk'in müthiş stoperi. Bütün avrupa takımlarının gözü üzerinde ama tahmin ediyorum ki Lucescu'nun telkinleri ile burayı seçebilir.
Ön libero: İbrahim Said
al-Ahly ve Mısır milli takımının dinamosu. Bir Yankov, Bir Cunti, bir Alman Ernest, bir Atiba kimse bu da o. Atiba'nın yerini gözü kapalı doldururuz, o derece. Kimsenin gözü arkada kalmaz.
Orta saha: sergey nikiforenko
Ukrayna futbolonun yeni yıldızı. Aslında bu adama yıldız demek de yetmez. yıldız ne, sadece gece parlar. bu çocuk gece/gündüz, yaz kış bahar, her zaman her yerde parlar. Her sene 20 asist 20 gol garanti. 2000-2005 arası Henry ne ise X2 deyin, aha bu çocuk o. Kesin ama kesin alınmalı. USD 3-4 mkilyon bonservis, yıllık USD 1 milyon maaşa seke seke gelir.
Orta Saha: Mark Kerr
İngiltere'den 2 Aslan çıktı derler: Birisi Aslan yürekli Richard, diğer falkirk aslanı Mark Kerr. Oğuzhan ve Tolgay çok iyi adamlardır ama Kerr başka seviye. MC tanımının karşısına Mark Kerr yazın, herkes anlar. İskoç olması da artı puan. Asla kavgadan çekinmez, çektiği bomba gibi şutlarla ağları yırtar. Temposu düşmez, kart görmez, hakeme çirkef yapmaz, Barca'da XAVI ne ise bizde de o olur. Şimdi çöktük çöktük, USD 1-2 milyon bonservis + sonraki satıştan %25 pay karşılığı alınır. Zaten efendi çocuk, parada pulda gözü yok.
forvet: Maxim Tsigalko
Bakın dünyada birçok makina vardır; tıraş makinası, dikiş makinası, dondurma makinası... eğer gol atmak için bir makina olsaydı markası kesin "TSIGALKO", sloganı "siz bırakın o atsın" olurdu. Fazla koşmaz, pres yapmaz, pas vermez, bencil kare bencildir ama senede 40 golden aşağı atarsa ben de adam değilim. MEssi, ronaldo "vay babooo, biz futbolcuysak tsigalko ne? Tsigalo futbolcu ise biz kimiz?" der. sudan ucuz. Dinamo Minsk'te oynar. Yolla USD 1 milyonu, ver yıllık USD 800-900 bin canlıyı gelsin şampiyonluklar. O derece;
KAdromuz şu şekilde olacak;
costanza
Köybaşı West Okoronkwo Beck
İbrahim Said
Ozzy Mark Kerr
Olcay Nikiforenko Q17
Tsigalko
(Gomez)
Yap bu kadroyu, 5 sene şampiyonuz.