2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405885 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

açıklamama kararı aldılar.
O zaman fiyat dahada düşük bence biz en son 4 milyon + sonraki satıştan pay teklif etmiştik diye biliyorum dortmundda 4-5 milyona bağlamıştır aslında ederide maksimum budur tamam yetenekli çocuk ama riskli transfer öyle 8-10 milyonları veren olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

16 milyon mu ?
Beyler aman diyim orucu sakata atmayalım .
La bu bvd 16 verir mi hic o bebeye  :-)

Çevrimdışı underworld

Maksimum 2-3 vermistir Dortmund.
Oyuncu almanyayi secmek istemesinden dolayi TR takımları daha yüksek bile verseler yine gelmezdi.

Çevrimiçi Mehmet57

Paraguay 2-0 geride olmasina ragmen Gomez'in kendisi iyi. Takiminin Romero ile isik veren tek oyuncusu. Ilk 20 dakikada 3 onemli mudahelede bulundu, bunlarin 2si 100% gol pozisyonu olacak pozisyonlar. Ilk golde Samudio adamina kafa vurduruyor. Ikinci golde havadan gelen topun altindan geciyor Da Silva, topu alip giden Bacca'dan Gomez topu uzaklastirabiliyor ama James ve ona topu veren Cardona bombos. Paraguay orta sahasi ve ofansi cok top kaybediyor, sagbek hep yerini kaybediyor.

Ilk macta begenmistim, kisisel olarak bu mactada kotu bir Paraguay'in iyi sayilabilecrk iki oyucusundan biri.Ilk mactaki dedigim gibi, bana biraz agir gelsede pozisyon bilgisi ust duzey ve cok sert. Begendigim bir stopper.

Bizde gormek isterim. Gomez + Nkoulou veya Skrtel.

Çevrimdışı Savaş

İçimden bi his Töre işinin yatacağını söylüyor. İyice şehir efsanesine döndü bu iş.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bize geldiğinde sanırım 21 yaşındaydı ondan öncede sanırım ayağı kırılmıştı bir sene civarı oynamadı
evet iyi forvetti çünkü o beğenmediğin on golü attığında daha çocuktu. geleceği çok parlak ligin en önemli
oyuncularından biriydi. o zamanın parasıylada çok önemli paraya geldi.
Rodallega dediğin adam ilk defa bu sene performans vermiş ama emin ol seneye ne olur belli değil 30 yaşında
Eto'o tartışılırmı ama 35 yaşında önümüzdeki sene bakalım antalyada olacakmı
Vısca forvet değil :) onu quaresmayla mukayese et yada töreyle verilerle konuştuğumuzda ikisindende değerli olur
Eren derdiyokun performans verilerine bir bak bakalım pektemekten farklı ne bulacaksın
şu saydığın oyuncuların  hiç biri eto'o hariç emin ol pektemekten iyi değil pektemekte anadolu takımlarında oynasa
o verilere ulaşırdı  bu oyunculardanda eto'o haricinde hiç kimsede Beşiktaş formasıyla o verilere ulaşamaz rodellaga
Beşiktaşın 3. forveti olurda o yaşta 3. forvet almayız. eren derdiyok Beşiktaş forması giyemez ne o kapasitede nede o karakterde
formayı öyle oyuncularla kirletmeyelim hiç bir Beşiktaş oyuncusunuda bu tip insanlarla mukayese bile etmeyelim.
siz artık gerçekten dengelerinizi kaybetmişsiniz yenildiğimiz kasımpaşa maçından sonra fener formasıyla poz veren birini
nasıl olurda Beşiktaşlı bir oyuncuyla mukayese edersiniz. Adamda karakter olsa kendi takımına ihanet etmez birde onu fener maçında izleyin.
Beşiktaş forması giyen oyunculara gerçekten büyük haksızlık ediyorsunuz. ben pektemeğin Beşiktaşta oynayacak düzeyde olduğunu söylemiyorum
ama tekrar ediyorum bizde ve fenerde ayrı tut geri kalan her takımda onbir oyuncusu olarak oynar. hemde iyi oynar.
Abi bence sen bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlamaktan vazgeçmelisin. Kıyaslama da mı yapamayacağız? Bir tarafta yattığı yerden 1,7 milyon euro alan adam öbür tarafta  bize nasıl bir kötülüğü dokunduğunu anlayamadığım adam. Her Beşiktaş forması giyeni böyle pohpohlayacaksak dolduralım 15 tane vasat, kafaya tekme uzatan ama hiç bir faydası olmayan adamı yola öyle devam edelim. Duygusallıkla, profesyonelliği karıştırıyorsunuz. O zaman bu arkadaş madem çok seviyor Beşiktaş'ı ücretinden feragat edip oynayacağı bir takıma kiralık olarak gitsin veya ücretini azaltsın ben faydalı olamıyorum bunu hak etmiyorum diye.
Tekrar tekrar yazıyorum neden bu cümleleri Atiba, Sosa, Oğuzhan, Beck, Cenk vs gibi futbolcular  için değil de Pektemek için kullanıyoruz? Adam futbol oynamayı bilmediği için kendini sakatlayacak sonra "ya ama çok iyi mücadele ediyor çok hırslı" diye 1,7 milyon para vereceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

İçimden bi his Töre işinin yatacağını söylüyor. İyice şehir efsanesine döndü bu iş.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikret başgan son dakika bombası seviyor maalesef  :eyes

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret başgan son dakika bombası seviyor maalesef  :eyes
Son dakikaya kalırsa transfer yapamayız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Son dakikaya kalırsa transfer yapamayız.

İşte sürpriz seviyor adam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fatih doğan pek uydurma haber yapacak biri değil gönülle 3 yıllık imzaladığımızı söylemiş yıllık 1.7 m euro + 2 m euro imza parası 3 yıla bölünecek şekilde makul bir transfer olmuş azizin dediğiyle de alakası yok çok daha düşüğe imza attı....

Çevrimdışı Berat

fatih doğan pek uydurma haber yapacak biri değil gönülle 3 yıllık imzaladığımızı söylemiş yıllık 1.7 m euro + 2 m euro imza parası 3 yıla bölünecek şekilde makul bir transfer olmuş azizin dediğiyle de alakası yok çok daha düşüğe imza attı....

Bir aydan beri bu rakamlar dönüyor , Şenol hoca GG'ye gereken yüklemeyi yapacaktır bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir aydan beri bu rakamlar dönüyor , Şenol hoca GG'ye gereken yüklemeyi yapacaktır bence.
aynen şenol hoca verim alacaktır Gökhandan sağ bek mevkisi gayet iyi seviyeye geldi darısı sol bek mevkisinin başına...

Çevrimdışı Berat

aynen şenol hoca verim alacaktır Gökhandan sağ bek mevkisi gayet iyi seviyeye geldi darısı sol bek mevkisinin başına...

İyi kalite bir bek kesinlikle gelsin de Beck'i de sola kaydırma seçeneği ortaya çıkabilir.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada emre mor transfermarkt ta 9.5 Milyona gitmiş görünüyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tr'nin en değerli 2 oyuncusu bizde töre 15 m euro , ozi de 14 m euro piyasa değeri bizde bu 2 adamı düşük fiyatlara bırakmamamız lazım

Çevrimdışı Gürcan

Torenin sorunu devamlilik bu sebepler 20 m euro uzerine çıkamıyor degeri. Ozzy oyle degil ama bu yil inanilmaz 30 m euro alti olmaz

Çevrimdışı brkntcnr

Ben hem Töre nin hem de Atiba nın gideceğini düşünüyorum. Ama şuan onları bekleyip vakit kaybetmektense serbest Nkolou Gökhan Gönül ve Topal' ı bağlayabiliriz. Töre ve Atiba gidince de diğer mevkilere ele geçen paraya göre oyuncu alabiliriz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bence sen bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlamaktan vazgeçmelisin. Kıyaslama da mı yapamayacağız? Bir tarafta yattığı yerden 1,7 milyon euro alan adam öbür tarafta  bize nasıl bir kötülüğü dokunduğunu anlayamadığım adam. Her Beşiktaş forması giyeni böyle pohpohlayacaksak dolduralım 15 tane vasat, kafaya tekme uzatan ama hiç bir faydası olmayan adamı yola öyle devam edelim. Duygusallıkla, profesyonelliği karıştırıyorsunuz. O zaman bu arkadaş madem çok seviyor Beşiktaş'ı ücretinden feragat edip oynayacağı bir takıma kiralık olarak gitsin veya ücretini azaltsın ben faydalı olamıyorum bunu hak etmiyorum diye.
Tekrar tekrar yazıyorum neden bu cümleleri Atiba, Sosa, Oğuzhan, Beck, Cenk vs gibi futbolcular  için değil de Pektemek için kullanıyoruz? Adam futbol oynamayı bilmediği için kendini sakatlayacak sonra "ya ama çok iyi mücadele ediyor çok hırslı" diye 1,7 milyon para vereceğiz.

Necmi Abi, Pektemek konusunda Serhat haklı.

Senin dediğin gibi bir Anadolu kulübüne gitse belki 15 gol atar belki, Ömer Şişmanoğlu da atıyor 8-10 gol. Ama Mustafa bizde tutmadı ne yazık ki. Elden çıkarmamız lazım, Mustafa için de iyi olur bizim için de.

Öte yandan Mustafa'yla yapılan sözleşme konusunda yönetimi eleştirenlerin gözden kaçırdığı bir nokta var: Yönetimin şanssızlığı bu adamla sözleşme yenilediğimizde, Biliç adamı rotasyon hatta ilk 11 oyuncusu olarak kullanıyordu. İnsanlara çok uzak bir geçmiş gibi geliyor, ama sadece 1 sene önce çok kritik Trabzonspor deplasmanına Mustafa Pektemek ilk 11, Demba Ba yedek başlamıştı.
http://www.hurriyet.com.tr/trabzonspor-0-2-besiktas-28904440

Yani Mustafa geçen sene, Cenk Tosun'un bu seneki rolünde oynatılıyordu. Şimdi Cenk'le sözleşme yenilesek, geçen sene Mustafa'nın aldığı parayı önereceğiz.

Öte yandan eğer Mustafa'yla bugün sözleşme yenilesek, vereceğimiz para 900 bini geçmezdi.

Aynı durum Veli için de geçerli. Bu adamlara o zamanki rollerine göre para önerildi, sözleşmeleri şimdiki rollerine göre çok yüksek kaldı. Profesyonel hayat, bu çocukların satılmalarını gerektiriyor.

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın

Töre satılmaz ise bütün planlar altüst olur

bildiğim %70 gelen paradan kullanabiliyoruz. 15m€ satsak 10,5m€ takabül ediyor.

yönetiminde işi çok zor. cepte para yok, insanlar kolarov istiyor  :s20:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı worns

Gökhan Gönül transferine hala sıcak bakamıyorum ama bugün yazılan yıllık ücretler çerçevesinde kabul edilebilir görünüyor. En azından yerli oyuncu havuzunu arttırır, Serdar'dan iyi rakip olur Beck'e. Ama kesemeyecek bence Beck'i. Fb'nin önemli sayılabilecek oyuncularından olması da zirve yarışının psikolojisi açısından olumlu olur.

Olmazsa da en üzülmeyeceğim iş olur Gökhan.

Paraguaylı stoperi bende son maç izledim. İyi görünüyor ama tek stoper alınacaksa daha deneyimli, güven veren bir oyuncuya ihtiyacımız var. Franco'nun da ona benzer olumlu özellikler vardı.

[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 10:04:06 worns ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

yeni kalecimiz hayırlı olsun  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yeni kalecimiz hayırlı olsun  :biggrinking:
Abi bu adam nerden çıktı durup dururken? Cidden anlaşıldıysa zaten elimizde 3 tane kaleci var, elden çıkarmadan neden birisini daha alıyoruz? Üstelik küme düşmüş takımın kalecisini.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aksitt

Twitter açıp tüm futbolcular için iki cümle yazacağım.  O topçulardan birisiyle ilgilenirsek daha sonra farklı kaynaklar yazdığından hepsi benden mi alıp mı sunmuş oluyor?

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir 10 sn. hesaba bakınca anlaşılıyor. Murat Kosova'ya Kosava yazmış. Burada kişisel değil olay. Doğru yazım ve bilgi. Aralara ingilizce kelime katınca sanki diğer insanlardan daha bilgili oluyormuşsun gibi "primary pozisyon"  vb benzeri bir kaç şey daha gördüm. Hesabına da futbol gurusu gibi anlamsız bir titr eklemiş.

Çevrimdışı Gürcan

günaydın

Töre satılmaz ise bütün planlar altüst olur

bildiğim %70 gelen paradan kullanabiliyoruz. 15m€ satsak 10,5m€ takabül ediyor.

yönetiminde işi çok zor. cepte para yok, insanlar kolarov istiyor  :s20:
Bildigim gecen sene oyleydi bi yil sattigin kadar alabilirsin.

Çevrimdışı worns

Mehmet Ekici haberleri var. Potansiyeline ulaşırsa iyi oyuncu ama mevkisi dolu gibi. Belki Scarione gibi Sosa alternatifi olarak düşünülüyordur. Bilemedim.

Etiketler: