Yazalim da buralarda bulunsun sonra doner bakariz.
Atibaya cok haksizlik edildi, once adam gonderildi sonra gel, al sana 1 milyon euro denildi, falan filan
Atibanin yeri oyle kolay kolay dolmaz. Atiba cok karakterli harika bir insan once sonra futbolu cok iyi bilen, iyi egitilmis, yetistirilmis ve futbolu cok dogru ve basit oynayan bir futbolcu. Daha yetenekli futbolcu bulursunuz ama hep bir eksigi olacaktir bulunan futbolcunun, tolgay falan atibanin yerini dolduramaz, bana gore tolgay iyi futbolcu ama farkli futbolcu ve fizik olarak atibaya gore kalin. Veli de cok formsuzdu bu sene, satilabiliyorsa satilsin, aslinda ben veliye kiyamiyorum ama bu sene bence son sansi, ya sozlesmesinde indirime gider ya da yollar ayrilir.
Veli ve tolgay ikilisi beraber sahaya cikabilse ancak atiba kadar katki verirler.
Atibanin yasina kimse takilmasin 3 sene daha boyle oynar o adam, herifin vucudunda gram yag fazlasi yok.
Gs melonun yerini dolduramadi
Fb kucuk enistenin yerini dolduramadi
Biz, guintinin, cissenin, ernstin yerlerini zor doldurduk.
Atibanin sozlesmesine zam yapilmasi bir zorunluluktur. Ikna edilmesi lazim
Onumuzdeki sene yeni transferlerden en cok 3 tanesi ilk 11de olmali fazlasi degil, takimin ustuyle basiyla kimsenin oynamaya hakki yok.
Atibanin yeri doldurulmak isteniyorsa ne zamandir yaziyorum onun beyazi ve genci var usa kadrosunda michael bradley. Git gozun kapali al onu ben ozaman atibanin gitmesine cok uzulmem. Futbolu kitabina gore oynayuyor kuzey amerikalilar bizim jones vardi o bile olur hala.
Harika yer tutan, az hata yapan, her arkadasinin yardimina kosan, 90 dakika dikkatle oyunu takip eden, top almak icin bosa cikan iyi oyuncular bunlar, ustelik topu da ayaklarina beklemezler guney amerikalilar gibi.
3-4 milyon icin atiba satilmaz, satilmamalidir, yeri dolmaz
Sonra oraya gelecek 3-4 sene 7-8 tane transfer yapariz daha cok para harcariz.
Atiba ayrica kulupte tutulmasi gereken bir insan, daha 5 sene rahat rahat futbol oynar sonra, genc takimlari calistirimaya baslar. Altyapiyi bizim yasin sulun falan calistiriyor. Biraksinlar atiba calistirsin. Hem karakter hem futbol bilgisi asilar genc cocuklara. Devamli basari istiyorsak sistemimiz olmasi lazim.
Bizim gibi onemli kuluplerde hersey saha icinde bitmemeli, atiba gibi bir nimet dusmus elimizde, etinden, sutunden faydalanalim.
Habire isimler yaziliyor foruma, sanki bizim butce psg, real gibi bizim takimi korumamiz ve gereksiz yuklerden arinmamiz lazim.