2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402460 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

gökhan keskin haftaya brezilyaya stoper için gidecekmiş isim bilinmiyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Atiba giderse M'Vila da düşünülebilir tabi Sunderland opsiyonunu kullanmayacaksa.

Ayrıca Rubin Kazan ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2016'da sona erecekmiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

espanyol 1.5 vermiş ismaile biz 1.4 ile anlaşmısız bu hafta açıklanabilirmiş yani yuvada kaldı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MrtBlgc

Twitter'da meçhul haberci diye bir hesap var yazdıklarını aynen aktarıyorum.
- 5 mil GBP hayırlı olsun.
- İngiltere'den pazarlıklar kıyasıya sürüyor, eğer bahsi geçen oyuncuyu transfer edebilirsek 2 GG eder.

Bu 5 milyon pound Atiba mı acaba?  Eğer öyleyse çok iyi paraya sattık demektir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi Topal fenerin çöpü mü? Bu konuda sana hiç katılamıyorum Caner ve Gökhan' la beraber takımın belkemiğiydi en güvenilir adamlarıydı. Ayrıca Aziz' in bahsettiğin rakamlara da hiç ama hiç inanmıyorum. Birisi 2.750 istemiş öbürü de 2,650 istemiş falan. Klasik Aziz yıldırım ve fenerbahçeli hareketleri bunlar. Oyuncularla anlaşamayınca hemen oyuncuları lekelemeye başlarlar. Ne gökhan ne topal 2.750 istiyordur ne de bizim yönetim o paraları verir. Bizde garanti parayı bırak maksimum herseyi dahil maç başılarıyla beraber 2.5 zar zor alırlar. Sağlam bir Veli nin oynamasını isterim ama Veli Isla pozisyonunda oynar Topal pozisyonunda değil. Veli ve Isla sürekli koşan topa basan rakibi döndürmeyen agresif çok kart gören oyuncular. Topal ise hamle oyuncusu. Veli var diyorsan Isla' yı almayacaksın keza elimizde Topal gibi bir çapa bir kesici yok. 4-1-4-1 oynayan bir takımız ve o ilk dörtlünün önündeki 1 de en uygun isim Topal.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet aynen fenerin çöpü onlar yoksa onları fenerden bu kadar kolay kimse kopartamazdı.
bu sene modern futbol oynamayı denediler ve bunların bütün defoları ortaya çıktı. Topal tarzı liberolar
15 yıl öncede kaldı. Fenerin geçmişte bel kemiği olabilir bu fenerin sorunu şimdi fener iyi defans yaptı bunları alırsak
defansımız düzelir diyorsunuz ya işte kazın ayağı öyle değil resmen folloş oluruz. ben veliyle birlikte oynar anlamında söylemedim
isla oynar veli onun yedeği olur. bizim iki libero oynatacak lüksümüz yok fener geçen sene 3 libero iki stoper oynadı
az gol yemeleri iyi olmalarından değil savunma duvarı örmelerinden kaynaklandı.

Çevrimdışı cisse557

Atiba'nın 9 yaş genç hali gibi duruyor. Bir de onlibero falan şeysi olmuş. Burda onlibero yazıyor. Onlibero deyince akla gelen şey belli ise vardır :)

Çevrimdışı brkntcnr

evet aynen fenerin çöpü onlar yoksa onları fenerden bu kadar kolay kimse kopartamazdı.
bu sene modern futbol oynamayı denediler ve bunların bütün defoları ortaya çıktı. Topal tarzı liberolar
15 yıl öncede kaldı. Fenerin geçmişte bel kemiği olabilir bu fenerin sorunu şimdi fener iyi defans yaptı bunları alırsak
defansımız düzelir diyorsunuz ya işte kazın ayağı öyle değil resmen folloş oluruz. ben veliyle birlikte oynar anlamında söylemedim
isla oynar veli onun yedeği olur. bizim iki libero oynatacak lüksümüz yok fener geçen sene 3 libero iki stoper oynadı
az gol yemeleri iyi olmalarından değil savunma duvarı örmelerinden kaynaklandı.

Bilemiyorum abi bence öyle değil ama senin fikrin saygı duyarım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba'nın 9 yaş genç hali gibi duruyor. Bir de onlibero falan şeysi olmuş. Burda onlibero yazıyor. Onlibero deyince akla gelen şey belli ise vardır :)

William Carvalho olacak ki :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

William Carvalho olacak ki :bandit:
Olur olur niye olmasın ki çok ucuz :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Paul Merson, Alan Shearer'den sonra Fabien Barthez trollemesini de teyit etmeden haber yapan bir gazetecilik anlayışı var. Siz bunlardan doğru transfer haberi bekliyorsunuz.

Tek bir tweet ile Barthez trollemesini yutanlar: LigTV, HT, TRT, Hürriyet, T24, binlerce takipçisi olan en az 20 spor hesabı. İşte gazetecilik, habercilik bu(!) 
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 20:16:54 atalay ]

Çevrimdışı Yado

Yorum bile yapamayacağım yazdıklarına çünkü çok komik

Ağlanacak haline gül ozaman. Buarada çok iyi yorum yapmamışsın tebrik ederim , Detaylı 10 dk. bakınca görünüyor
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forum yine sakinlesti , Biraz Ismail mi konuşsak acaba :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Yunus, İsmaille yönetim anlaştı mı? yoksa espanola mıgitti?son durum nedir?

Çevrimdışı Zafer55

Yok yok iyi böyle.
Hulusi Babayı dinledinmi az önce Quersma için  ŞL de maç aldırır diyor.Sağ kanada yazdı onu sola adam lazım diyor.Kerimi gönderin isviçre ligine 1 sene diyor.3.forvet olarak ben olsam Hamzayı kullanırım diyor...Aha birsürğ malzeme  :D

Çevrimdışı b.damatoglu

espanyol 1.5 vermiş ismaile biz 1.4 ile anlaşmısız bu hafta açıklanabilirmiş yani yuvada kaldı
Espanyolun kadrosunda 1.5 mlik adam yoktur

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

İşte Tamda bu söylediklerinden ötürü Ben Pektemeğe kızmıyorum verilen paradan gocunmuyorum. Olcay--Tolga-Ozi Trt'deki prog. da Pektemekten bahsedip ölümden döndü,çok zor zamanları oldu, hala yüzünde ciddi sorunlar var felan demişti.

Şimdi sen Pektemeği Beşiktaş forması için savaşırken sakatlandı diye arkasına teneke bağlayarak gönderirsen O forma için savaşacak adam bulamazsın ! adam Der ki : Ulan ben bi sakatlık geçirsem klüp beni de postalicak ne ayağımı kafamı sokim topa salla gitsin !!!

Veli Konusunu da Şu minvalde açıklamak belki yararlı olur .
Mario Gomez dediğiniz adam 2 sene çok ciddi sakatlıklarla boğuşup süre alamadan geldi ve sonuç ortada !

Veli Kavlak dediğiniz adam 2 sezon boyunca İstisnasız Her maç Takımın en çok koşan 2 oyuncusundan biri oldu !!
Sakatlandı Takımı yalnız bırakmamak için ameliyat olmadı ve sorun büyüdü.

Siz kimsiniz hangi hakla Veli 2. lig topçusu dersiniz , Siz kimsiniz de Beşiktaşa 2 yıl boyunca Terinin son damlasına kadar hizmet vermiş Savaşçının Tillahı olan bir adam hakkında gitsin ne verseler kar dersiniz.

Sadece Beşiktaş için değil bütün hayatınız hakkında böle düşünüyorsanız vah sizin dostlarınızın haline !! Yarın bi gün sizin için bir belanın üstüne atlayıp zarar gören dostunuza da bana ne kardeşim yapmasaydı , kendi başının çaresine baksın dersiniz .

Allahtan @Necmi abi gibi adamlar varda size doğru yol nedir yılmadan anlatmaya çalışıyor , var ol abi .

Şimdi buna iki taraflı bakmamız gerekir. Eğer bi oyuncu ben bi sakatlık yaşadığım için kulüp beni postalayacak diyorsa hiç gelmesin daha iyi. Profesyonel bir iş bu ve bu işte duygusallığa yer yok. Aynı oyuncu takım allah korusun küme düştüğünde yine o forma için mücadele edecek mi? Etmeyecek. Hemen başka bi kulübe kapağı atacak. Çünkü bu bir meslek bu bir kariyer ve bu bir profesyonel iş.  Kulüp her sakatlanan veya her formsuz oyuncuyu elde tutsun o zaman oyuncunun ya bi kaç ay kötü oynadık diye hemen bizi gönderiyorlar diye trip atma hakkı mı var? Yok tabiki. Sakatlık da bu sporun içinde olan birsey ve sakat oyuncuya kulüp neden para ödesin?

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 21:32:36 brkntcnr ]

Çevrimdışı OrhanAker

Pektemeği alanya adana gençlerbirliği istiyormuş ama bzideki kontratla kim alırki.
Pektemek artı bir miktar para ile keşke visca veya ndiaye ye yürüsek bari.
Aslında hazır gençler istemişken pektemeki verelim 2 senelik kiralık bedelsiz artı bir miktar para ile irfancanı zorlayalım.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Pektemeki yollamak için üstüne para vermemiz gerekir

Çevrimdışı mylife1903

Yazalim da buralarda bulunsun sonra doner bakariz.

Atibaya cok haksizlik edildi, once adam gonderildi sonra gel, al sana 1 milyon euro denildi, falan filan
Atibanin yeri oyle kolay kolay dolmaz. Atiba cok karakterli harika bir insan once sonra futbolu cok iyi bilen, iyi egitilmis, yetistirilmis ve futbolu cok dogru ve basit oynayan bir futbolcu. Daha yetenekli futbolcu bulursunuz ama hep bir eksigi olacaktir bulunan futbolcunun, tolgay falan atibanin yerini dolduramaz, bana gore tolgay iyi futbolcu ama farkli futbolcu ve fizik olarak atibaya gore kalin. Veli de cok formsuzdu bu sene, satilabiliyorsa satilsin, aslinda ben veliye kiyamiyorum ama bu sene bence son sansi, ya sozlesmesinde indirime gider ya da yollar ayrilir.
Veli ve tolgay ikilisi beraber sahaya cikabilse ancak atiba kadar katki verirler.

Atibanin yasina kimse takilmasin 3 sene daha boyle oynar o adam, herifin vucudunda gram yag fazlasi yok.

Gs melonun yerini dolduramadi
Fb kucuk enistenin yerini dolduramadi
Biz, guintinin, cissenin, ernstin yerlerini zor doldurduk.

Atibanin sozlesmesine zam yapilmasi bir zorunluluktur. Ikna edilmesi lazim

Onumuzdeki sene yeni transferlerden en cok 3 tanesi ilk 11de olmali fazlasi degil, takimin ustuyle basiyla kimsenin oynamaya hakki yok.

Atibanin yeri doldurulmak isteniyorsa ne zamandir yaziyorum onun beyazi ve genci var usa kadrosunda michael bradley. Git gozun kapali al onu ben ozaman atibanin gitmesine cok uzulmem. Futbolu kitabina gore oynayuyor kuzey amerikalilar bizim jones vardi o bile olur hala.

Harika yer tutan, az hata yapan, her arkadasinin yardimina kosan, 90 dakika dikkatle oyunu takip eden, top almak icin bosa cikan iyi oyuncular bunlar, ustelik topu da ayaklarina beklemezler guney amerikalilar gibi.

3-4 milyon icin atiba satilmaz, satilmamalidir, yeri dolmaz
Sonra oraya gelecek 3-4 sene 7-8 tane transfer yapariz daha cok para harcariz.

Atiba ayrica kulupte tutulmasi gereken bir insan, daha 5 sene rahat rahat futbol oynar sonra, genc takimlari calistirimaya baslar. Altyapiyi bizim yasin sulun falan calistiriyor. Biraksinlar atiba calistirsin. Hem karakter hem futbol bilgisi asilar genc cocuklara. Devamli basari istiyorsak sistemimiz olmasi lazim.

Bizim gibi onemli kuluplerde hersey saha icinde bitmemeli, atiba gibi bir nimet dusmus elimizde, etinden, sutunden faydalanalim.
Habire isimler yaziliyor foruma, sanki bizim butce psg, real gibi bizim takimi korumamiz ve gereksiz yuklerden arinmamiz lazim.

Çevrimdışı mylife1903

Espanyolun kadrosunda 1.5 mlik adam yoktur

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ismaile kim 1.5 milyon euro verir yahu. Menecer oyunlari bunlar.
Sonra ismail neden euro alacak biri bana aciklasin hele
Ismail kim euro kim efendi efendi yeni turkiye lirasi alacak 750bin lira normaldir.

Ha yok ismail kardesimizinde oguzhan gibi, olcay gibi, tore gibi, veli gibi, tolgay gibi, kerim gibi hatta ve hatta yakinda necipin de olacak olan avrupa pasaportu varsa alsin euro.

Parayi sokaga atmaya bayiliyoruz, bakiyorum foruma ismaile sanki baska kulubun parasi veriliyormus gibi 1milyon euro verenler var. 1 milyon euro 3.5milyon yeni turkiye lirasi yapar. Buyuk paradir, kolay kazanilmaz. Atiba aliyor o parayi atiba

Çevrimdışı mylife1903

Takimda verimsizler var once bunlarin durumu cozulmeli
Mesela gg transferi futbol olarak gereksiz ama sukse icin yapilacaksa ben karsi degilim. Gg becki normal sartlar altinda, oda sicakliginda sadece paralel evrende keser.

Serdarin yerine genc takimdan bir cocuk konsun
Ismail yolcu oraya bir beck tarzi istikrarli oyuncu arkasina genc takimdan bir cocuk
Tolga yolcu, gunay ikinci kaleci, boyko giderse kiralik kaleci, yok tolga indirim yapip kaliyorsa kalsin bence kotu kaleci degil cok para aliyor sadece
Marcelo, alexis ve tosic takimda tutulmali birbirini taniyan oyuncular ile lige baslanmali. Oraya bir tane fisek gibi transfer yapilmali. Raketciyi Alip gelsinler 8-10 ne verilirse verilsin. Yalcin ayhan da harika olur
Atiba kesin tutulmali takimda
Aras kapali kutu
Tore satilmamali.
Gomez gitmemeli
Mustafa pektemek, yalcin icin takasta kullanilabilir
Milosevic belki bir sansi daha hak ediyordur. Sonra gordon schildenfeld olayi olacak bu cocuk.
Pedro bizim sisteme uymadi, fb haric herhangi bir takima satilabilir.
Veli konusunda acik konusmak gerekirse kararsizim, kalbim bir yil daha sans verilmeli, diyor cok severim cocugu ama mantigim bundan birsey olsam sat sat sat gitsin diyor. Alinacak karara saygiliyim.

Ozet gecelim zaten uzun yazilinca galiba okunmuyor.
Kadro siskin bosa maas veriyoruz
Mustafa
Serdar
Ismail
Pedro
Milosevic
Kesin gidebilir
Veli satilabilir
Satilacak adam tore degil kerim olmali bence.
Sosa, atiba, oguzhan,gomez, tore, quaresma takimin kalitesini yukari ceken futbolcular bunlara dokunulursa basimiz cok agrir

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
BEŞİKTAŞTA SERDAR AZİZ HAREKATI
MİLLİ FUTBOLCUYLA BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI
A.Spor

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma meselesi de yakinda gundeme gelir, 1,7milyon maas alip 100bin forma sattiracak adam bulun hele quaresmayi odunla kovalarim ben takimdan.
Takimi atletico, real, psg falan mi saniyorsunuz?
Takim besiktas, ulke turkiye

Herif burayi benimsemis, her yerde reklamimizi yapiyor bu herif satilir mi?

Oguzhani falan sampiyonlar liginde oyle cok tanimazlar, yabanci hakemler falan da tanimaz. Biraz sosayi taniyan cikar, gomezi hatirlayan bulunur, quaresmayi ise butun dunya tanir.

Takim sanki psg, millet quaresmayi begenmiyor, kim gelecek yerine ronaldo mu?

Her futbolcu icin bir tik alti bir tik ustu konusuyorsunuz, quaresmanin bir tik alti bir tik ustu yok iste, adi marka adamin. O tik altinda ya da tik ustunde adi kullanilan futbolcu.
Atif quaresmanin bir tik alti
Ambrabat quaresmanin bir tik alti gibi

Sampiyonlar ligi falan muhim degil, gomezin dedigi gibi biz 6 da sifir falan cekmeyiz o iste uzman fbdir gs de 1 gol atarak 1 puanla bitirmistir. Biz en kotu ama en kotu 11 tane ismaille sahaya ciksak 4 puan aliriz.

Onemli olan lig daha 5 sene lig onemli olmali.

Ha bu quaresma usaginin da atiba gibi etinden sutunden toynagindan faydalanacaksin. Bunun daha iyisi zaten gelmez turkiyeye, biraz kafasini kullanan modeli real de oynuyor zaten. Bu herifler boyle kendilerine baktikca daha 3-5 sene oynarlar. Daha sonra kulupte degerlendirilmeli bu insanlar.

Quaresmayi marka yuzu yaparsin, ayip degil herifin bizden daha meshur olmasi. Uefaya kura cekimine gonderirsin. Genc takimlari calistirir atiba abisiyle.

Çevrimdışı OrhanAker

SON DAKİKA
BEŞİKTAŞTA SERDAR AZİZ HAREKATI
MİLLİ FUTBOLCUYLA BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI
A.Spor
Sorun serdar degilki :D iyi sallamışlar.

Etiketler: