Bence Topal - Isla ikilisi yapsak orta sahada çok rahatlamış oluruz. Yeri geldiğinde sağ bekte de oynayabiliyor Isla. Ama Topal çok önemli. Önünde Sosa Oğuzhan ikilisi oynayınca ŞL de bile idare edebilecek kalitede bir adam. Yeri geldiğinde 3. stopere dönüşebiliyor. Tam bir 6 numara. Kendisini çok beğeniyorum karakter olarak da beğeniyorum. Gökhan da Topal da daha iyileri alınmadığı sürece maliyet / performans açısından kesinlikle iyi transferler olacaktır. Formanın hakkını da sonuna kadar vereceklerini düşünüyorum.
yanlız takımlar oniki kişiden kurulmuyor
topal isla önüne ozi sosa dersen ya kanatsız yada forvetsiz oynaman lazım
birde islayı aldıktan sonra topala ne ihtiyacın var aynı işi gören veli elinin altında duruyor.
ne kadar renkli hayranımışınız bunu anladım adamların başlarından atmak istediği çöplere kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz.
büyük takım taraftarıysan rakibinin çöpünü değil en iyi oyuncusunu istersin onu kopartmaya çalışırsın
alabiliyormusun kjear i onun peşinde koş Azizin göndermek için elinden geleni yapıtığı oyuncuya salça olma.
topala o parayı verdikleri sürece daha ucuza başka oyuncuyla imzalayamazlar bu onların elini gelecek senelerde
daraltacak ffp yüzünden eninde sonunda oynattıkları oyunculardan fiyat kesmek zorunda kalacaklar bu gün bunları gönderirlerse
yarın bu daha kolay olur. ama bu fiyatları verirlerse yarın fiyat düşün dendiğinde kazan kaldırır oyuncular.
bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar bizimkiler alırda o dediğiniz paralara değil topala veya GG ye 1.4 - 1.7
aralığı dışında bir para ödemezler. hem böylesi daha yıkıcı olur adamın 2-250 ye imzalatamadığı adama diyelim 1.6 ya imza attırdın
işte bunu taraftarlarına açıklayamazlar fazlasını verdiğinde yönetimlerini kurtarmış olursun oyuncu 3 kuruş fazla
paraya satmış olur. ucuz aldığında çok büyük yara açar camialarında fenerin gerçekten battığına basınıda inanır taraftarıda inanır.
Beşiktaşıda Türkiyenin yükselen değeri olarak lanse edersin Topala karşıyım ama GG öyle değil Beşiktaşın onun üzerinde kopartmak için
devre arasından beri strateji uyguladığını sağır sultan bile duydu. Aldığımızda onu kopartmış oluyoruz. topal işi öyle değil