2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403823 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi yönetim Şenol Hoca'yı korudu, orası kesin. Yalnız Şenol Hoca da asla oyuncularına Pereira gibi davranmadı. Pereira egosunun esiri olmuş bir adamken, Şenol Hoca öğretmendi.

Quaresma gibi adamı gayet iyi idare etti Şenol Hoca, yedek bıraktığında bile çok sorun çıkarmasına çok müsaade etmedi.

Pereira bize gelseydi, Mario Gomez ve Quaresma'yla kesin papaz olurdu diye düşünüyorum.
ama işte bu noktadada şenol hocanın arkasında duran yönetim önemliydi
ama yanlış anlaşılma olmasın ben burda şenol hocayla mukayese etmiyorum
pereira yı kendi özünde değerlendiriyorum. rvp geldi kendini fenerden büyük gördü
ben çalışmam formsuz olurum ama genede oynarım havalarındaydı orda hocada yeni ve gerekli diklikte duramadı aslında
çünkü sırtıda boştaydı. Şenol hoca ne dedi bana taraftarla gelme bunun rahatlığı ne
quaresmanın arkasında olan taraftar şenol hocanın daha fazla arkasında dururdu.
ama fenerli çok değerli basın mensupları ve taraftarı zaten ilk başta pereirayı yakıştıramadı
takıma ipi daha sene başı çekildi. bizim ölçeğimizde değil ama fener ölçeğinde son on yılda gelmiş
en iyi hoca bence ben kalmasını istemem şahsen kaldığında daha güçlü olacak hem gitsin fener
biraz daha batsın

Çevrimdışı brkntcnr

ne istiyosun şimdi sen ? anlamadım :D
Ya diyorum ki şöyle düşün. Kolarov - Nkolou - Glik - GG savunması gibi bi savunma kuruldu diyelim. Şimdi bu savunmada Atiba' nın yükü inanılmaz hafiflemiş olacak. Çünkü arkasındaki adamlar o kadar kaliteli ki kendisine çok fazla iş düşmeyecek. Böylece vazgeçilmezliği de ortadan kalkmış olacak. Belki isimler farklı olacak ama öyle bir takım savunması yapıcaz ki Atiba' ya geride bu kadar iş düşmeyecek. Bu yüzden de Atiba giderse yandık bittik diye ölmenin alemi yok.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Topal - Isla ikilisi yapsak orta sahada çok rahatlamış oluruz. Yeri geldiğinde sağ bekte de oynayabiliyor Isla. Ama Topal çok önemli. Önünde Sosa Oğuzhan ikilisi oynayınca ŞL de bile idare edebilecek kalitede bir adam. Yeri geldiğinde 3. stopere dönüşebiliyor. Tam bir 6 numara. Kendisini çok beğeniyorum karakter olarak da beğeniyorum. Gökhan da Topal da daha iyileri alınmadığı sürece maliyet / performans açısından kesinlikle iyi transferler olacaktır. Formanın hakkını da sonuna kadar vereceklerini düşünüyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Tim Krul hiç konuşulmamış mı ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Kaleci
Sağ bek
Sol bek
2x stoper
1x ön libero(atiba giderse 2)

kesinlikle alınmalı.Töre giderse kanat oyuncusu da almalıyız.
Yani takımın kabaca 6 transfere ihtiyacı var.Bunlardan 3 ü şampiyonlar liginde tecrübe yaşamış kalitede oyuncu olmalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bence Atiba kalır. Soruna cevap: Oraya net bir kesici ve pasör gerek. Oğuzhan ve Sosa ile çift 8 oynamak için.

Alıyorlar mı bilmiyorum. Olursa bek ve orta sahada oynar. Bu arada ön libero diye bir pozisyon yok. -Senin için değil, sürekli yazıldığını görüyorum-
Aslında bundan on sene kadar önce çıkmış atiba tarzı oyunu iki yönlü oynayan oyuncular için kullanılmıyormuydu
şimdinin sekiz numarası gibi eskiden gökhan keskin gibi liberolar çakılı oynardı.
sonra oyunun iki yönünü oynayan liberolar ortaya çıktı bunlara ön libero denmeye başlandı
yani dünyada kullanılmıyor ama işin defans yönünüde oynayabilen orta saha oyuncusu anlamında Türkiyede kullanılan bir kelime
şimdi siz ne diyordunuz buna box the box kelime yanlışda olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Kaleci
Sağ bek
Sol bek
2x stoper
1x ön libero(atiba giderse 2)

kesinlikle alınmalı.Töre giderse kanat oyuncusu da almalıyız.
Yani takımın kabaca 6 transfere ihtiyacı var.Bunlardan 3 ü şampiyonlar liginde tecrübe yaşamış kalitede oyuncu olmalı.
oldu olacak gomezde gider bir forvet bütün takım değişti :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kale, sol bek, 2 stoper kesin değişmeli abi ilk 11 de 4 tane değişiklik olmalı...

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Ya diyorum ki şöyle düşün. Kolarov - Nkolou - Glik - GG savunması gibi bi savunma kuruldu diyelim. Şimdi bu savunmada Atiba' nın yükü inanılmaz hafiflemiş olacak. Çünkü arkasındaki adamlar o kadar kaliteli ki kendisine çok fazla iş düşmeyecek. Böylece vazgeçilmezliği de ortadan kalkmış olacak. Belki isimler farklı olacak ama öyle bir takım savunması yapıcaz ki Atiba' ya geride bu kadar iş düşmeyecek. Bu yüzden de Atiba giderse yandık bittik diye ölmenin alemi yok.

heh tamam. çok karışık geldi bana beynim yandı :D

kısmen katılmakla birlikte; atibanın öneminin arkasındaki adamların eksiklerini tamamlamasından ziyade top bizdeyken topu iyi saklaması, basit oynaması ve rebound dedigimiz pozisyonlardaki becerisiyle alakalı oldugunu duşunuyorum. duşunulenin aksine atibanın kademe anlayışının çok da ust duzey degil bence. ha kötu de demiyorum ama savunma arasına girerek 3. stoper görevi görmesi ya da kanat oyuncusuna markaj yardımı konularında bir topal degil. ama top bizdeyken hem topu iyi saklıyor ya da faul alıyor hem de orta alanda reboundı iyi alıyor. ama kesicilik ve agresiflik konularında pek iyi degil bence.  atiba hiç sarı kart görmedi diye övuluyor. ama bence mevkisi bakımından + bir puan degil bu durum. kontra atagı yeri geldiginde faulle  durduracaksın. rakibi yıldırmak için sertlige başvuracaksın. gene topal örnegi vercem gundemde oldugu için ama topal bu konularda uzman. stoperlerin içine girerek iyi de kademe yapıyor.

konuyu dagıttım biraz ama kısacası atibanın önemi arkadaki 4luyle alakalı degil. arkadaki 4lu iyiyse topal ya da benzeri bi defansif orta sahadan ziyade atiba gibi bir adam daha yararlı olur.

Çevrimdışı atalay

Aslında bundan on sene kadar önce çıkmış atiba tarzı oyunu iki yönlü oynayan oyuncular için kullanılmıyormuydu
şimdinin sekiz numarası gibi eskiden gökhan keskin gibi liberolar çakılı oynardı.
sonra oyunun iki yönünü oynayan liberolar ortaya çıktı bunlara ön libero denmeye başlandı
yani dünyada kullanılmıyor ama işin defans yönünüde oynayabilen orta saha oyuncusu anlamında Türkiyede kullanılan bir kelime
şimdi siz ne diyordunuz buna box the box kelime yanlışda olabilir.

Öncelikle box to box adı üzerinde iki kutu arasında gidip-gelen oyuncu. Ön libero diye bir tanım yok. Çünkü libero Latince kökenli liber sözcüğünden gelen İtalyanca bir tanım. Özgür, serbest demek. Çakılı oynayan bir oyuncuyu libero diye tanımlayamazsınız. O profilde oyuncular için anchor man yani çapa diyebiliriz.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 18:42:25 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

heh tamam. çok karışık geldi bana beynim yandı :D

kısmen katılmakla birlikte; atibanın öneminin arkasındaki adamların eksiklerini tamamlamasından ziyade top bizdeyken topu iyi saklaması, basit oynaması ve rebound dedigimiz pozisyonlardaki becerisiyle alakalı oldugunu duşunuyorum. duşunulenin aksine atibanın kademe anlayışının çok da ust duzey degil bence. ha kötu de demiyorum ama savunma arasına girerek 3. stoper görevi görmesi ya da kanat oyuncusuna markaj yardımı konularında bir topal degil. ama top bizdeyken hem topu iyi saklıyor ya da faul alıyor hem de orta alanda reboundı iyi alıyor. ama kesicilik ve agresiflik konularında pek iyi degil bence.  atiba hiç sarı kart görmedi diye övuluyor. ama bence mevkisi bakımından + bir puan degil bu durum. kontra atagı yeri geldiginde faulle  durduracaksın. rakibi yıldırmak için sertlige başvuracaksın. gene topal örnegi vercem gundemde oldugu için ama topal bu konularda uzman. stoperlerin içine girerek iyi de kademe yapıyor.

konuyu dagıttım biraz ama kısacası atibanın önemi arkadaki 4luyle alakalı degil. arkadaki 4lu iyiyse topal ya da benzeri bi defansif orta sahadan ziyade atiba gibi bir adam daha yararlı olur.
Top kontrolü konusunda bende katılıyorum topu çok iyi saklıyor. Ama mesela bazı pozisyonlarda da hızlı hücuma bile çıkartacakken topa basıp saklayıp o fırsatı kaçırdığı da oldu. He bunu oyuncuyu kötülemek için söylemiyorum. Ama topla arası iyi olan tek orta saha da Atiba değil. Veloso var mesela free de.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Bizim Anchor-Man'imiz bile iyi pas yapmak zorunda, bu acidan Mehmet Topal'i aldigi ucrete ve oyun tarzina bakarak almasak ta olur. Oraya bi Kranevitter tarzi oyuncu lazim. Veloso keza. Defansif anlamda pozisyon bilgisi yuksek olan, ikili mucadelelerde guclu, hamleli ve muhakkak iyi top yapan birisi lazim. Paraya da kiymak lazim.

Çevrimiçi Necmi

Bence Topal - Isla ikilisi yapsak orta sahada çok rahatlamış oluruz. Yeri geldiğinde sağ bekte de oynayabiliyor Isla. Ama Topal çok önemli. Önünde Sosa Oğuzhan ikilisi oynayınca ŞL de bile idare edebilecek kalitede bir adam. Yeri geldiğinde 3. stopere dönüşebiliyor. Tam bir 6 numara. Kendisini çok beğeniyorum karakter olarak da beğeniyorum. Gökhan da Topal da daha iyileri alınmadığı sürece maliyet / performans açısından kesinlikle iyi transferler olacaktır. Formanın hakkını da sonuna kadar vereceklerini düşünüyorum.
yanlız takımlar oniki kişiden kurulmuyor
topal isla önüne ozi sosa dersen ya kanatsız yada forvetsiz oynaman lazım
birde islayı aldıktan sonra topala ne ihtiyacın var aynı işi gören veli elinin altında duruyor.
ne kadar renkli hayranımışınız bunu anladım adamların başlarından atmak istediği çöplere kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz.
büyük takım taraftarıysan rakibinin çöpünü değil en iyi oyuncusunu istersin onu kopartmaya çalışırsın
alabiliyormusun kjear i onun peşinde koş Azizin göndermek için elinden geleni yapıtığı oyuncuya salça olma.
topala o parayı verdikleri sürece daha ucuza başka oyuncuyla imzalayamazlar bu onların elini gelecek senelerde
daraltacak ffp yüzünden eninde sonunda oynattıkları oyunculardan fiyat kesmek zorunda kalacaklar bu gün bunları gönderirlerse
yarın bu daha kolay olur. ama bu fiyatları verirlerse yarın fiyat düşün dendiğinde kazan kaldırır oyuncular.
bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar bizimkiler alırda o dediğiniz paralara değil topala veya GG ye 1.4 - 1.7
aralığı dışında bir para ödemezler. hem böylesi daha yıkıcı olur adamın 2-250 ye imzalatamadığı adama diyelim 1.6 ya imza attırdın
işte bunu taraftarlarına açıklayamazlar fazlasını verdiğinde yönetimlerini kurtarmış olursun oyuncu 3 kuruş fazla
paraya satmış olur. ucuz aldığında çok büyük yara açar camialarında fenerin gerçekten battığına basınıda inanır taraftarıda inanır.
Beşiktaşıda Türkiyenin yükselen değeri olarak lanse edersin Topala karşıyım ama GG öyle değil Beşiktaşın onun üzerinde kopartmak için
devre arasından beri strateji uyguladığını sağır sultan bile duydu. Aldığımızda onu kopartmış oluyoruz. topal işi öyle değil

Çevrimdışı Deniz

Bunları alırsak Gomez gitmez abi  :biggrinking:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İsla alınacaksa sağ bek için alınır diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Bunları alırsak Gomez gitmez abi  :biggrinking:

yahu mevki veriyonda isimde önemli simdi ismail değilde manisaspordan birini bursadan bir stoper alıp oraları doldurursanda durmaz gomez

yani mevkiyle değil oyuncunun durumuylada alakalı sonucta bizim suan hiçbir mevkide eksiğpimiz yok sadece kapasite yetersiz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı brkntcnr

yanlız takımlar oniki kişiden kurulmuyor
topal isla önüne ozi sosa dersen ya kanatsız yada forvetsiz oynaman lazım
birde islayı aldıktan sonra topala ne ihtiyacın var aynı işi gören veli elinin altında duruyor.
ne kadar renkli hayranımışınız bunu anladım adamların başlarından atmak istediği çöplere kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz.
büyük takım taraftarıysan rakibinin çöpünü değil en iyi oyuncusunu istersin onu kopartmaya çalışırsın
alabiliyormusun kjear i onun peşinde koş Azizin göndermek için elinden geleni yapıtığı oyuncuya salça olma.
topala o parayı verdikleri sürece daha ucuza başka oyuncuyla imzalayamazlar bu onların elini gelecek senelerde
daraltacak ffp yüzünden eninde sonunda oynattıkları oyunculardan fiyat kesmek zorunda kalacaklar bu gün bunları gönderirlerse
yarın bu daha kolay olur. ama bu fiyatları verirlerse yarın fiyat düşün dendiğinde kazan kaldırır oyuncular.
bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar bizimkiler alırda o dediğiniz paralara değil topala veya GG ye 1.4 - 1.7
aralığı dışında bir para ödemezler. hem böylesi daha yıkıcı olur adamın 2-250 ye imzalatamadığı adama diyelim 1.6 ya imza attırdın
işte bunu taraftarlarına açıklayamazlar fazlasını verdiğinde yönetimlerini kurtarmış olursun oyuncu 3 kuruş fazla
paraya satmış olur. ucuz aldığında çok büyük yara açar camialarında fenerin gerçekten battığına basınıda inanır taraftarıda inanır.
Beşiktaşıda Türkiyenin yükselen değeri olarak lanse edersin Topala karşıyım ama GG öyle değil Beşiktaşın onun üzerinde kopartmak için
devre arasından beri strateji uyguladığını sağır sultan bile duydu. Aldığımızda onu kopartmış oluyoruz. topal işi öyle değil

Abi Topal fenerin çöpü mü? Bu konuda sana hiç katılamıyorum Caner ve Gökhan' la beraber takımın belkemiğiydi en güvenilir adamlarıydı. Ayrıca Aziz' in bahsettiğin rakamlara da hiç ama hiç inanmıyorum. Birisi 2.750 istemiş öbürü de 2,650 istemiş falan. Klasik Aziz yıldırım ve fenerbahçeli hareketleri bunlar. Oyuncularla anlaşamayınca hemen oyuncuları lekelemeye başlarlar. Ne gökhan ne topal 2.750 istiyordur ne de bizim yönetim o paraları verir. Bizde garanti parayı bırak maksimum herseyi dahil maç başılarıyla beraber 2.5 zar zor alırlar. Sağlam bir Veli nin oynamasını isterim ama Veli Isla pozisyonunda oynar Topal pozisyonunda değil. Veli ve Isla sürekli koşan topa basan rakibi döndürmeyen agresif çok kart gören oyuncular. Topal ise hamle oyuncusu. Veli var diyorsan Isla' yı almayacaksın keza elimizde Topal gibi bir çapa bir kesici yok. 4-1-4-1 oynayan bir takımız ve o ilk dörtlünün önündeki 1 de en uygun isim Topal.

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 19:01:15 brkntcnr ]

Çevrimiçi Mehmet57

Topal Fener'in copu degil. Fener oyle oyunculari sever. Ama bizde cop olur. Asla oyunumuza uygun degil. Atiba ile cok farkli.

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Şili'nin yediği iki golde de Isla'nın hatası var

Çevrimdışı Deniz

yahu mevki veriyonda isimde önemli simdi ismail değilde manisaspordan birini bursadan bir stoper alıp oraları doldurursanda durmaz gomez

yani mevkiyle değil oyuncunun durumuylada alakalı sonucta bizim suan hiçbir mevkide eksiğpimiz yok sadece kapasite yetersiz
3 tane CL seviyesinde adam dedim zaten.
Yolsa CL de işimiz çok zor olacak.

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle box to box adı üzerinde iki kutu arasında gidip-gelen oyuncu. Ön libero diye bir tanım yok. Çünkü libero Latince kökenli liber sözcüğünden gelen İtalyanca bir tanım. Özgür, serbest demek. Çakılı oynayan bir oyuncuyu libero diye tanımlayamazsınız. O profilde oyuncular için anchor man yani çapa diyebiliriz.
liberonun özgürlüğü savunma mevkisinde her yere gidebilmesinden geliyor
yani alanında özgürdür topu kapar hemen 8 numaraya yani ota saha oyun kurucuya
aktarır gerekiyorsa beklere stoperlere destek vermesinden kaynaklı yani savunmanın özgür adamı
ama eski senelerde liberodan bir hücum desteği beklenmezdi orta sahayı geçmezdi
ön libero diye bir tanım dünya futbolunda olmadığını söyledim zaten sadece bizde
hücumada katkı verebilen oyunun iki yönünüde oynayan liberolara takılmış bir isim
yanlışmı biliyorum bilemedim şimdi ama eskiden oyun daha keskin çizgilerle ayrılırdı
6 numara görevi belli 8 in görevi belli 10 numaranın görevi belli santrafor belli kanat oyuncuları belliydi
şimdi santrafor kalktı ilerdekilerin hepsi forvet 10 numarada tarih oluyor yerini forvet arkası hücumcu bir oyuncu aldı
klasik 10 numara kalmadı. kanat oyuncusuda kalmadı işini beklerin yapması isteniyor onların daha
çok forveti çoğaltması gerekiyor hatta stoperlerin bile artık hücuma katkı vereni makbul.
eskiye göre çok işi yapabilen ve oyun zekası olan oyuncu isteniyor.

Çevrimdışı arda

westhamonline.net sitesindeki Alan arkadaşımız Serdar Azizi bize yakıştırmış :D TFF gs demişti! Adam bildiğin arafta kaldı ya la

Rumoured In

Veli Kavlak (Mf) - Besiktas
Suso (Mf) - AC Milan
Simone Zaza (Str) - Juve
Bruno Ecuele Manga (CB) - Cardiff
Serdar Aziz (CB)- Besiktas
Jemery Pied (RB) - Nice
Jamie Vardy (Str) - Leicester
Alexandre Lacazette (Str) - Lyon
Roberto Pereyra (Mf) - Juve
Michy Batshuayi(Str) - Marseille
Mauro Icardi (Str) - Inter
Gustavo Bou (Str) - Racing Club
Theo Walcott (Fw) - Arsenal
Georginio Wijnaldum (AMf) - Newcastle
Gokhan Tore (Mf/W) - Besiktas
Nampalys Mendy (Mf) - Nice
Idrissa Gueye (Mf) - Villa
Oguzhan Ozyakup (Mf) - Besiktas
Martin Braithwaite (Fw) - Toulouse
Zlatko Junuzovic (Mf) - Werder Bremen
Gokhan Gonul (Rb) - Fenerbahce
Alassane Plea (Str) - Nice

http://www.westhamonline.net/forum_flat.php?8428889||1||
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

3 tane CL seviyesinde adam dedim zaten.
Yolsa CL de işimiz çok zor olacak.
hee sana göre geçen senede işimiz çok zordu Deniz bey
Atiba kalmalı dediğimde senden yemediğim laf kalmamıştı. :busted_cop:
ne demiştim o zaman Atiba gitsin diyenin futbol bilgisi yoktur. onunla
tartışmam bile :bandit:

Çevrimiçi Necmi

westhamonline.net sitesindeki Alan arkadaşımız Serdar Azizi bize yakıştırmış :D TFF gs demişti! Adam bildiğin arafta kaldı ya la

Rumoured In

Veli Kavlak (Mf) - Besiktas
Suso (Mf) - AC Milan
Simone Zaza (Str) - Juve
Bruno Ecuele Manga (CB) - Cardiff
Serdar Aziz (CB)- Besiktas
Jemery Pied (RB) - Nice
Jamie Vardy (Str) - Leicester
Alexandre Lacazette (Str) - Lyon
Roberto Pereyra (Mf) - Juve
Michy Batshuayi(Str) - Marseille
Mauro Icardi (Str) - Inter
Gustavo Bou (Str) - Racing Club
Theo Walcott (Fw) - Arsenal
Georginio Wijnaldum (AMf) - Newcastle
Gokhan Tore (Mf/W) - Besiktas
Nampalys Mendy (Mf) - Nice
Idrissa Gueye (Mf) - Villa
Oguzhan Ozyakup (Mf) - Besiktas
Martin Braithwaite (Fw) - Toulouse
Zlatko Junuzovic (Mf) - Werder Bremen
Gokhan Gonul (Rb) - Fenerbahce
Alassane Plea (Str) - Nice

http://www.westhamonline.net/forum_flat.php?8428889||1||
Belki ileri görüşlüdür :busted_cop:
bursadan oyuncu istemiyorum ama serdar aziz bize gelecekmiş gibi görünüyor.
bu sefer çiğ bir başkanları yok.
bu arada farkedildimi bilmiyorum ama süper ligin başkanlık düzeyinde seviyesi artmaya başladı
son seçilen başkanların kalite seviyesi oldukça iyi
Bursa olsun trabzon olsun konya olsun oldukça iyi başakşehirde idare eder
aziz gibi cavcav gibi adamlardan türk futbolu kurtulursa prangaları çözülür.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Top kontrolü konusunda bende katılıyorum topu çok iyi saklıyor. Ama mesela bazı pozisyonlarda da hızlı hücuma bile çıkartacakken topa basıp saklayıp o fırsatı kaçırdığı da oldu. He bunu oyuncuyu kötülemek için söylemiyorum. Ama topla arası iyi olan tek orta saha da Atiba değil. Veloso var mesela free de.

Tabi canım. Atiba candır canandır. Ama bulunmaz hint kumaşı değil tabi.

Etiketler: