2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12401783 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

Sağ bekte Andreas Beck varken sağ bek transfer edip senelik 1.5-2 verilmesi bana garip geliyor.

Elinde Andreas ve serdar(önlibero da oynar) varken bir daha yüksek ücretle sağ bek alınması ne bilim garip geliyor bana !GG gelmesin ne işi var.

Öncelik 2 stoper ve 2 sol bek olmalı bence . Atiba giderse ki gidecek gibi 1 tane de önlibero alınabilir. aslında 2 sağlam stoper alınacaksa ben bu sezon veli ve tolgay'a güvenmenin çok absürt olmayacağı kanısındayım. Yeter ki Kjaer , Chedjou gibi fark yaratan 2 stoper ve sağlam 11 oynayacak bir sol bek alınsın.

serdarla yenilenmeyecek, elde kaldı sağbek sadece Beck ve bence bizim ilk 11 oyuncumuz olacak biri değil çok ağır hızlı oyuncular karşısında zor durumlara düşüyor takımıda düşürüyor, hücüma katkısı 0 ,çok iyi yedek olur GG ile birbirlerini tamamlarlar bence kesinlikle sağbek ve solbek lazım
Guti14

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

atiba gidecekse alınabilecek en iyi adam alex song bence. ama topal gelirse de kendi adıma sevinirim açıkçası. atiba-ozzy ikilisi ile daha çok top tutarız ama topal-ozzy ikilisiyle daha az gol yeriz. topal-ozzy ikilisi kagıt uzerinde daha makul bi ikili. atibanın yaptıklarını da topaldan bekleyemeyiz tabi. atibayı çok severim. bir transfer yapılacagına atiba kalsın. ama 33 yaşında ve kontratı bitecek bi adam. 5-6 milyon euro çok iyi şu şartlarda. song ise her ikisinin karışımı bir adam. dunyadaki en teknik ön liberolardan. savunması ve agresifligi gayet iyi. atibanın yaptıgı kadar da top yapar. ama bilmiyorum ilgileniyor muyuz.

bu arada di marzio isla beşiktaşta demişse şimdiden hayırlı olsun. o adamın dedigi her şey çıkar italya futboluyla alakalı. gg yerinde isla çok daha iyi olur. ayrıca ön libero da oynar joker olur.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:37:29 atalay ]

Çevrimdışı genki1914

İslanın Gökhandan ayrı düşünüldüğünü düşünüyorum tam bir Joker, sezon için neresi aksarsa orda değerlendirilebilecek biri Atiba da geldiğinde bu tarz çok kullandık
Guti14

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel haber.

Daha çok gidenler için söyledim.  :D

Elimizdekiler gitmeden adam alamıyoruz ama  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Elimizdekiler gitmeden adam alamıyoruz ama  :D

Bunlarla görüşme yapıldığına göre ve savunmaya bonservisli oyuncu düşündüklerini söylediklerine göre birilerini gözden çıkarmıştır yönetim diye düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

Isla; attacking full back, wing back. Juve ve Udinese'de daha çok üçlü savunmanın sağında yada sağ iç pozisyonunda kullanıldı. Ki orjin pozisyonu merkez orta sahadır. Şili'de diğer savunmacılar gibi o da orta sahadan devşirildi.

Multiposition özellikli bir oyuncu. Ligde bu oyunun dinamiklerine çok uygun bir bek performansı gösterir.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 17:25:38 atalay ]

Çevrimdışı celiker1

Isla; attacking full back, wing back. Juve ve Udinese'de daha çok üçlü savunmanın sağında yada sağ iç pozisyonunda kullanıldı. Ki orjin pozisyonu merkez orta sahadır. Şili'de diğer savunmacılar gibi o da orta sahadan devşirildi.

Multiposition özellikli bir oyuncu. Ligde bu oyunun dinamiklerine çok uygun bir bek performansı gösterir.
Atiba'nın yerine isla,Oğuzhan,Sosa nasıl olur?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Abi sence bek için mi alıyorlar ön libero için mi?

Çevrimdışı OrhanAker

Isla sözleşmesinin son senesine girecek juventus ne ister bizden.

Çevrimiçi 38life

Dortmund genç oyuncuları oynatmayı sever ya, niye 3 maç oynasın. M. City mi orası? 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mikhtaryan ve reus kesilir mi?

Çevrimdışı atalay

Atiba'nın yerine isla,Oğuzhan,Sosa nasıl olur?

Bence Atiba kalır. Soruna cevap: Oraya net bir kesici ve pasör gerek. Oğuzhan ve Sosa ile çift 8 oynamak için.

Abi sence bek için mi alıyorlar ön libero için mi?

Alıyorlar mı bilmiyorum. Olursa bek ve orta sahada oynar. Bu arada ön libero diye bir pozisyon yok. -Senin için değil, sürekli yazıldığını görüyorum-

Isla ve Tim Krul söylentileri çıktı ama böyle çok isim çıkar daha basına yansıdıkça gerçekleşmiyor zaten . Yine transferin son günleri apar topar alırız birilerini o olur. Heyecana gerek yok bence.

Çevrimdışı TANERCAN

Isla ön libero için bence

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Atiba kalır. Soruna cevap: Oraya net bir kesici ve pasör gerek. Oğuzhan ve Sosa ile çift 8 oynamak için.

Alıyorlar mı bilmiyorum. Olursa bek ve orta sahada oynar. Bu arada ön libero diye bir pozisyon yok. -Senin için değil, sürekli yazıldığını görüyorum-
He anladım abi ağız alışkanlığı olmuş ya  :)

Çevrimdışı atalay

Isla için son olarak şunu söyleyeyim. Dörtlü savunmada sağ bek olarak düşünülüyor ise sağ stoper oynayan oyuncunun profili mühim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte Tamda bu söylediklerinden ötürü Ben Pektemeğe kızmıyorum verilen paradan gocunmuyorum. Olcay--Tolga-Ozi Trt'deki prog. da Pektemekten bahsedip ölümden döndü,çok zor zamanları oldu, hala yüzünde ciddi sorunlar var felan demişti.

Şimdi sen Pektemeği Beşiktaş forması için savaşırken sakatlandı diye arkasına teneke bağlayarak gönderirsen O forma için savaşacak adam bulamazsın ! adam Der ki : Ulan ben bi sakatlık geçirsem klüp beni de postalicak ne ayağımı kafamı sokim topa salla gitsin !!!

Veli Konusunu da Şu minvalde açıklamak belki yararlı olur .
Mario Gomez dediğiniz adam 2 sene çok ciddi sakatlıklarla boğuşup süre alamadan geldi ve sonuç ortada !

Veli Kavlak dediğiniz adam 2 sezon boyunca İstisnasız Her maç Takımın en çok koşan 2 oyuncusundan biri oldu !!
Sakatlandı Takımı yalnız bırakmamak için ameliyat olmadı ve sorun büyüdü.

Siz kimsiniz hangi hakla Veli 2. lig topçusu dersiniz , Siz kimsiniz de Beşiktaşa 2 yıl boyunca Terinin son damlasına kadar hizmet vermiş Savaşçının Tillahı olan bir adam hakkında gitsin ne verseler kar dersiniz.

Sadece Beşiktaş için değil bütün hayatınız hakkında böle düşünüyorsanız vah sizin dostlarınızın haline !! Yarın bi gün sizin için bir belanın üstüne atlayıp zarar gören dostunuza da bana ne kardeşim yapmasaydı , kendi başının çaresine baksın dersiniz .

Allahtan @Necmi abi gibi adamlar varda size doğru yol nedir yılmadan anlatmaya çalışıyor , var ol abi .
Yorum bile yapamayacağım yazdıklarına çünkü çok komik
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı celiker1

Isla ve Tim Krul söylentileri çıktı ama böyle çok isim çıkar daha basına yansıdıkça gerçekleşmiyor zaten . Yine transferin son günleri apar topar alırız birilerini o olur. Heyecana gerek yok bence.
Söylentiden ziyade İtalya'nın en güvenilir gazetecilerinden Di Marzio,
Beşiktaş
Juventus ile anlaşmak üzere twit paylaşırken Ali Naibi'nin bu sabaha karşı Arjantin-Şili maçını stadta İsla'nın menejeriyle izlediğini öğreniyoruz.Hadi inşallah :ishock: Yeni stadyumda böyle hızlı,dinamik,hırslı bir oyuncuya gerek vardı.Olsun şu transfer ne olur
Hayatta Beşiktaş

net kesici ve pasör = alex song bence

west ham atibayı alırsa -ki nordtveit'ı da aldılar- song bu sezon başka takıma transfer yapacak demektir. ğs songa sulanmış galiba. geç olmadan devreye girersek bizi tercih edecektir.

bu arada song ile alakalı tek sıkıntı topla biraz fazla oynaması olabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Bakın arkadaşlar Atiba konusunda çok büyük konuşuyorsunuz, Atiba giderse şampiyonluk gider, Atiba nın yerini dolduramayız vs. vs. gibi. Atiba bu sezon neden iş yaptı? Sol tarafta İsmail, stoperde Alexis gibi el bombaları oynadı. Yani adam tek kişilik oynamadı. Takım savunması yapamadığımız için Atiba çok büyük oynayıp idare etti sezon boyunca. Allah sakatlık falan vermedi çok şükür de hiç maç aksatmadı her maçta layığıyla oynadı görevinden fazlasını yaptı. Ama Atiba' nın bu kadar iyi oynamasında İsmail' in de payı var stoperlerin de payı var. Seneye taş gibi bir savunma hattı kurarsak Atiba tek kişilik oynayacak. Yük olarak çok rahatlayacak. Hatta daha fazla dikine gidebilir topla. Ama vazgeçilmez olmaz. Kısacası 15-16 sezonunda takım savunması yapamayan bir takımda Atiba gibi bir emniyet kemeri takıma şampiyonluk yolunda inanılmaz katkı sağladı. Ama yönetim doğru takviyeler yapıp 16-17 sezonunda takım savunması yapmayı istiyor. Doğrusu olan da bu zaten. O yüzden kalsa da Atiba 15-16 sezonundaki kadar büyük oynamak zorunda kalmayacak, oynamayacak da büyük ihtimalle.

Çevrimdışı brkntcnr

Topal + Lass
Topal + Veloso
Topal + Song
falan yaparsak Atiba' nın eksikliğini hissetmeyiz. Yeri geldi mi Topal' ı stoperde de oynatabiliriz.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 17:54:30 brkntcnr ]

Çevrimdışı abdusta

Mauricio Isla

Italyan gazeteleri oyuncu Beşiktaşla anlaştı diyor ama 2017 haziran sonu sözleşmesi sona erecek oyuncu Juventusla Beşiktaş görüşmeleri nde 1 yıllık kiralama üzerinde tartışmalar
beşiktaşın 1 milyon euro istemesinden dolayı tıkanmış,Fikret başkanı 500bine inmesi için ikna edilmeye çalışılıyormuş,

Not:Istanbul dan bir takım 8milyon euro bonservis ödeyerek transfer yoklaması yapıyormuş.

Saygılar

Bakın arkadaşlar Atiba konusunda çok büyük konuşuyorsunuz, Atiba giderse şampiyonluk gider, Atiba nın yerini dolduramayız vs. vs. gibi. Atiba bu sezon neden iş yaptı? Sol tarafta İsmail, stoperde Alexis gibi el bombaları oynadı. Yani adam tek kişilik oynamadı. Takım savunması yapamadığımız için Atiba çok büyük oynayıp idare etti sezon boyunca. Allah sakatlık falan vermedi çok şükür de hiç maç aksatmadı her maçta layığıyla oynadı görevinden fazlasını yaptı. Ama Atiba' nın bu kadar iyi oynamasında İsmail' in de payı var stoperlerin de payı var. Seneye taş gibi bir savunma hattı kurarsak Atiba tek kişilik oynayacak. Yük olarak çok rahatlayacak. Hatta daha fazla dikine gidebilir topla. Ama vazgeçilmez olmaz. Kısacası 15-16 sezonunda takım savunması yapamayan bir takımda Atiba gibi bir emniyet kemeri takıma şampiyonluk yolunda inanılmaz katkı sağladı. Ama yönetim doğru takviyeler yapıp 16-17 sezonunda takım savunması yapmayı istiyor. Doğrusu olan da bu zaten. O yüzden kalsa da Atiba 15-16 sezonundaki kadar büyük oynamak zorunda kalmayacak, oynamayacak da büyük ihtimalle.

ne istiyosun şimdi sen ? anlamadım :D

Çevrimdışı Ersoy

Ama elimizden Töre çıkmadıkça İsla zor gibi geliyor bana.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Renton

İsla için marsilyanın 30 hazirana kadar opsiyonu olması lazım 7 m euro
See you in another life,brother.

Etiketler: