2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399268 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

6.5 milyon euro iyi para, ama Atibanin yerine alacagimiz futbolcu Kesinlikle o paradan daha pahali olacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bak senin anlamadığın şey şu
ne dedim Veliyi Beşiktaş seviyesinde görmüyorum bizim için uygun bir oyuncu değil desen buna kim ne diyebilir
daha iyisini istemek Beşiktaşın çıtasını büyütmektir ama kalkıpta ikinci lig topçusu dersen
buna elbette tepki konacak bize değil oyuncumuzu kayseriye ona buna bile yakıştıramıyorsun
bende diyorumki tamam bizim onbir seviyemizin altında kaldı bu sene ama Veli gs yada fenere gitse direk ilk onbir oyuncusu
olur. Sen oyuncumuzu aşağılıyorsun belki bu niyette yapmadın ama yaptığın bu. @Serhat Akkaya
Türkiye kupasında izlediğim veli yi yakıştıramıyorum ve düzeleceğini sanmıyorum keşke düzelse de o aldığı paraları hak etse. Elimizde yeni bir pektemek olmasından korkuyorum
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

Emre Mor bir sonraki transferi gerçekleştiğinde Dortmundda toplam 3 maça çıkmış olarak transfer olacak. Yazık etti kendisine...

Sabırlı olup iyi çalışırsa çok şeyler elde edebilir. Dortmund genç oyunculara her zaman önem vermiştir. Şımarırsa kendisine yazık eder.
Ama, aynı pozisyona 8mio Euro ya 19 yaşında ki Dembele alında.  :alala:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

acaba kiralama teklif etsek 2 yıl filan dortmund kabul edermi ki ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Bir de Hasan Ali, İsmail'in yerine tercih edilebilir.

Ama teknik direktörün etkisini de ihmal etmemeliyiz, teknik direktörleri değişsek Pereira bizim kadroyu da çöp edebilirdi.
iyide Pereira dediğin adamında hayatı şampiyonlukla geçmiş bak yere göğe sığdırılamayan porto
o gittikten sonra şampiyon olamıyor. Şimdi yönetim yalakalığı diyecek bazı arkadaşlar ama bizimle fener arasındaki en büyük
fark yönetim farkı sen hocanı koruyamıyorsan oyuncuya karşı başına gelecek olan fenerin başına gelen olur.
mesela bu gün gomez Şenol hocaya rvp nin yaptığını yapabilirmi?
Bence Pereira kötü bir hoca değil en büyük şansızlığı bizim her noktada fenerden çok daha iyi bir takım olmamızdan kaynaklandı.
rvp yi keserkende haklıydı caneri keserkende haklıydı canerin tek meziyeti orta açmak ama fener artık bu yapıda bir takım değil
zararı yararından fazla olduğunu gördü kesti.

Çevrimdışı Çağatay

neyse emre mor'u geçiniz de visca yı alsak bari

Çevrimdışı MUSTAFA_

acaba kiralama teklif etsek 2 yıl filan dortmund kabul edermi ki ?
Altyapısı iyi bir yere yollarlar bence  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Diğer arkadaşların saydığı topsuz oyun ve hava topları gibi tali şeyler de var da, Atiba'nın en önemli özelliği çok iyi top saklaması. Top Atiba'ya geldiğinde rakibe kaptırmayacağını biliyorsun, bu özelliğiyle takımı rahatlatıyor ve faul alarak oyunun temposunu da düşürebiliyor stres anlarında ve baskı yediğimizde.

Tolgay'da bu özellik var mı, daha göremedim. Bana daha tezcanlı bir oyuncu gibi geldi Tolgay.
hava topu konusunda atiba iyi değil bi kere , sadece Mehmet abinin bozuyor dediği kısma katılabilirim , tolgayın top saklaması bence çok  iyi , ben burda tolgay atiba karşılaştırmasında tolgay da olamayan şeyleri sayan abilerimin tolgayı unuttuğunu düşünüyorum , ayrıca tolgay çok daha sert bir oyuncu bazen kasap gibi giriyor hiç acımıyor atibadan tek eksiği boyu olacaktır bence , defansif yanda eksik olan yerleri de stoperler yakın oynayarak telafi edebilir
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yankee

6.5 m euro iyi para gerçekten :)

Sorun şu ki 4milyon £,    5.12 milyon € yapıyor  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sorun şu ki 4milyon £,    5.12 milyon € yapıyor  :lol:
Yazan şu aynen paylaşıyorum :D

Kardeşim 6.5 milyon euro+bonusları ile yaklaşık 7-7.5 m'lik bir teklif var. Çok ciddi düşünülüyor bu konu. Bir kaç gün içinde daha net konuşuruz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Atiba yeri kolay kolay doldurulamayacak bir adam.

Gitmesin, bizde bıraksın ama gitmek istiyorsa da yolu açık olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kardeşim 6.5 milyon euro+bonusları ile yaklaşık 7-7.5 m'lik bir teklif var. Çok ciddi düşünülüyor bu konu. Bir kaç gün içinde daha net konuşuruz

Doğruysa çok da düşünülecek bir şey yok.

Tamam önemli adam Atiba, ama sözleşmesinin son senesinde ve 33 yaşında böyle bir teklif varsa hayır demek olmaz.  :by2:

Çevrimdışı Çağatay

be sene olmasa seneye düşünecektik atibayı
ama seneye düşünürken elimizde ondan gelecek bir para büyük ihtimalle olmayacaktı
dolayısıyla 4-5 farketmez yerine mutlaka işimizi görecek birisini buluruz

Çevrimdışı sozkul

Anlamadigin konu şu : Adam 2.25 m Garanti para + Mac basi 10 bin € aliyor ve begenmiyor 2.6 m + Mac basi 20 bin € istiyor ve sen bu adami 1.7 m ye almaktan bahsediyorsun :alala:

Bence olabilir, 2 imza parasını 3 e bölersen 1.7 ye eklersen 2.4 civarı garanti para almış oluyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

BTD sayfasına göre Atiba 6.5 milyon euro civarı bir rakama satılmış. İyi para  :D Yani 4 milyon paund  :iblush:
yerine kimi alıyoruz peki mustafa  :)

Çevrimiçi Necmi

Türkiye kupasında izlediğim veli yi yakıştıramıyorum ve düzeleceğini sanmıyorum keşke düzelse de o aldığı paraları hak etse. Elimizde yeni bir pektemek olmasından korkuyorum
adam çok ciddi sakatlık geçirdi belki size basit gelebilir.
ama aynı şeyi bende yaşadım çok büyük bir sakatlık ve düzelmesi gerçekten zaman alır
belkide düzelmez hayatı boyunca yaşamak zorunda kalır.
Pektemekle mukayese etmek yanlış çünkü şu anda verim veremiyorsa nedeni sakatlık.
Düzelebileceğini sanmamak senin görüşün orda oldukça iyi sağlık ekibimiz var kararı onlar verecektir.
taliplisi çıkarsa gider ama sen kalkıp sakatlandı diye oyuncunu atamazsın bir oyuncuya alacağın tavır
direk diğer oyuncularınıda etkiler. Ekip yönetmek bambaşka bir iş. Bazen bir oyuncuyu tuttuğun için ekibin diğer
üyeleri tarafından tepki görürsün bazende gönderdiğin için tepki görürsün. Bizim burdan gördüğümüz konuştuğumuz
sadece saha performansı ama birde işin kulüp içi dengeleri var peki bizim bunları bilme ihtimalimiz varmı.
sürekli kötü performansıyla takıma zarar veren bir oyuncuyu emin ol takımın diğer oyuncularıda istemez
çünkü kendi performanslarınıda düşürür. Diğer taraftan verimli bir oyuncununda sırf sakatlıktan dolayı gözden düşmesinide istemezler
beklerler gerekli şansın tekrar verilmesini yoksa kulübe güvenleri kalmaz. Bu nedenle bazı şeyleri bu
işin tansiyonunu elinde tutan insanlara bırakmak gerekir.

Çevrimdışı Renton

Di marzio isla-bjk yazdı.Keske olsa
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tuncaboylu

iyide Pereira dediğin adamında hayatı şampiyonlukla geçmiş bak yere göğe sığdırılamayan porto
o gittikten sonra şampiyon olamıyor. Şimdi yönetim yalakalığı diyecek bazı arkadaşlar ama bizimle fener arasındaki en büyük
fark yönetim farkı sen hocanı koruyamıyorsan oyuncuya karşı başına gelecek olan fenerin başına gelen olur.
mesela bu gün gomez Şenol hocaya rvp nin yaptığını yapabilirmi?
Bence Pereira kötü bir hoca değil en büyük şansızlığı bizim her noktada fenerden çok daha iyi bir takım olmamızdan kaynaklandı.
rvp yi keserkende haklıydı caneri keserkende haklıydı canerin tek meziyeti orta açmak ama fener artık bu yapıda bir takım değil
zararı yararından fazla olduğunu gördü kesti.

Abi yönetim Şenol Hoca'yı korudu, orası kesin. Yalnız Şenol Hoca da asla oyuncularına Pereira gibi davranmadı. Pereira egosunun esiri olmuş bir adamken, Şenol Hoca öğretmendi.

Quaresma gibi adamı gayet iyi idare etti Şenol Hoca, yedek bıraktığında bile çok sorun çıkarmasına çok müsaade etmedi.

Pereira bize gelseydi, Mario Gomez ve Quaresma'yla kesin papaz olurdu diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yerine kimi alıyoruz peki mustafa  :)
Onu yazanı görmedim  :D Bir tek Mehmet Topal ı duydum  A spor da  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

GG nin 3-4 katı iş yapar  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

O paralara çıkıyorlarsa süper o zaman :)

Çevrimdışı RevivaL

Isla ligi süpürür. Keşke  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Geçen seneden beri kaç kez yazdım keşke gelse :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün ne oldu ise herkesin istediği adamları yazıyorlar  :evillol: Isla, Januzaj  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Ayrica Topal Atibanin birak yerini doldurmayi Ceyregi bile olamaz

Topal , Veli kalibresinde bir oyuncu Atiba kalibresinde asla degil olamazda

Atiba'nın bu yılki performansı geçen yıldan çok daha iyiydi, ayrıca Oğuzhan'a teşekkür etti biliyorsun, genç yaşında senden çok şey öğrendim diye.  Çok zevkli pas alışverişi yapıyorlardı çünkü, Yanında Veli varken olamıyordu bu. Aynı performansı Topal'dan alırız Oğuzhan sayesinde.
Milli maçlarda  Ozi pası verip hemen tekrar alabileceği bir yere geçiyor ama kimse anlamıyor anlayanda pas atmıyor.
Sonrada morali bozuluyor, FT nin kaos futbolunun adamı değil o.  Ama Topal'a iki gömlek atlatır, Şenol Güneş ile. Biliçde seneye onu ister eğer alırsak..

Etiketler: