Bütçeye zararı var, Veli'nin maaşı kadroda ilk 18'de yer bulması zor görünen bir oyuncu için çok yüksek.
Veli'yi çok seviyorum, ama maalesef Necmi Abi'den farklı düşünüyorum bu konuda. Profesyonel yaşam bunu gerektiriyor, Veli'yi 2.5-3 milyon euro'ya satabilirsek çok başarılı bir hamle olur. Atiba'dan da 4 gelse, oraya Mehmet Topal'ı alabiliriz ve cebimizde epey para kalır. İlk 11'de Mehmet Topal ve yedekte Necip yeterli bir rotasyon olur defansif orta saha pozisyonu için(Şu ön libero kavramını sevemedim). İlla 3'lemek istiyorsak, Eslem'i alırız altyapıdan. Takımda oyuncu yetiştirmeye en uygun pozisyonumuz orası ve Veli varken onu da yapamıyoruz.
Eslem olmaz bir kere daha çok 8 numara oyuncusu o ve ben onda bir ışık göremedim.
tabi ışık göremedim derken bir ozan seviyesinde olur. Ben veli için geçici çözüm olarak düşünüyorum
eslem olsa bile geleceğe çözümdür aynı şey değil bu. Veli Topaldan farklı değil topal fark yaratmazken
ve daha pahalı bir oyuncuyken nasıl bir ekonomi yaratabiliriz anlamadım hem veli hem atibayı gönderip
yerlerini Topallamı dolduracaksın Topal ikisinin toplamından daha iyi bir oyuncumu Topal dediğiniz adam
on metre karede oynayan biri iki stoperin arasında üçüncü stoper gibi duruyor. Atiba nere topal nere
yakınından bile geçme ihtimali yok. Atiba gidince yerini topalla dolduracağız demek takımı geriye
götürmektir o zaman elindeki veliyle doldur veli ne kadar olmazsa topalda o kadar olmaz.
Topala vereceğin parayla iyi bir yabancı alabilirsin topalı fenerden ucuza kopartacağınızı sanmayın
fener aslında topalı gözden çıkartmıyor iyi bir yabancıya o parayı versen sorun olmaz ama topala verirsen
takımdaki bütün dengeleri bozarsın. yabancı alırsın Velide onu yedekler yoksa ha topala vermişsin o parayı
yada veliyi tutmuşsun elinde hiç bir fark yok. Fener topala 2.750 veriyor sen daha fazlasını vereceksin birde
üstüne imza parası senelik olur 3.5 şaka gibi bir rakam bu gomez oynuyor o paraya topal kimki.
Gerçekci bakmak lazım olaylara