2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385246 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

4 milyon euro imza parası istediği için?  :alala:
Aynı kalitede adama kaç para bonservis parası vereceksin? Üstelik belli bir harcama limitin varken. Bir tarafta bedava transfer limitini harcamadan öbür tarafta bonservis vererek limitinden yiyerek transfer. Hangisi daha doğru?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

bilmiyorum, niye anlaşmadı?

işte bende onu soruyorum :D
adamın piyasası var sonuçta
ve normal şartlarda şimdiye kadar kapatmaları lazımdı bu adamı

4 milyon euro imza parası istediği için?  :alala:

4 milyonu epl takımlarından herhangi biri çok rahatlıkla yatırabilirdi bence
he ama şöyle bir şeyde olabilir
4 milyon bizedir, ama epl den biri gitse adam 4 değilde 6-8 bile isteyebilir sonuçta epl
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

n'kolou nun sözleşmesinin bitmesine 6 ay daha varken
ocak ayından beri niye kimse bu adamla anlaşmadı ???

sözleşmesi bitip çingen pazarlığına oturup konoplanka tadında ağzının payını almak için .

Çevrimdışı Çağatay

sözleşmesi bitip çingen pazarlığına oturup konoplanka tadında ağzının payını almak için .

valla kono o konuda kötü örnek oldu
millet kendini açık arttırmaya sunacak neredeyse..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DADAYKARTALI

başkanın bu sene transferler kampa yetişecek dememesi beni işkillendiriyor açıkçası  :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

başkanın bu sene transferler kampa yetişecek dememesi beni işkillendiriyor açıkçası  :money:
Bunun tercümesi yine kanser olacağız  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynı kalitede adama kaç para bonservis parası vereceksin? Üstelik belli bir harcama limitin varken. Bir tarafta bedava transfer limitini harcamadan öbür tarafta bonservis vererek limitinden yiyerek transfer. Hangisi daha doğru?

Güzel soru. Finansal anlamda imza parası vermek daha doğru.

Öte yandan adama bu kadar yüklü bir imza parası verdiğinde, kadrondaki diğer oyuncuları huzursuz etme riskin var. Diğer savunma oyuncularımız senelik 1-1.2 milyon euro'ya oynarken, bu adama imza parası adı altında 4 milyon euro vermek rahatsızlığa yol açabilir.

Ha takımda pozisyonundaki hiç bir oyuncunun kendini onunla kıyaslayamayacağı çok büyük bir süper star olur falan anlarım da, öyle de değil.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2016, 17:40:38 tuncaboylu ]

Çevrimdışı abdusta

Gomezin ideal 11 i kimlerden oluşurdu?

saygılar

Çevrimdışı Bishamon

Gomezin ideal 11 i kimlerden oluşurdu?

saygılar

Almanya Milli Takımı  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunun tercümesi yine kanser olacağız  :ebebe:
Mehmet topal olayı gerçek mi yoksa geyik mi ?

Çevrimdışı tuncaboylu

işte bende onu soruyorum :D
adamın piyasası var sonuçta
ve normal şartlarda şimdiye kadar kapatmaları lazımdı bu adamı

4 milyonu epl takımlarından herhangi biri çok rahatlıkla yatırabilirdi bence
he ama şöyle bir şeyde olabilir
4 milyon bizedir, ama epl den biri gitse adam 4 değilde 6-8 bile isteyebilir sonuçta epl

Sanırım bu Premier League takımları pek yanaşmıyorlar galiba imza parasına, benim aklıma pek gelmiyor Premier League'e gidip de yüklü bir imza parası alan futbolcu.

Gidip 5 milyon poundluk adama 15 milyon pound verdikleri çok oluyor ama, imza parasına karşılar heralde.

Çevrimdışı Bishamon

Sanırım bu Premier League takımları pek yanaşmıyorlar galiba imza parasına, benim aklıma pek gelmiyor Premier League'e gidip de yüklü bir imza parası alan futbolcu.

Gidip 5 milyon poundluk adama 15 milyon pound verdikleri çok oluyor ama, imza parasına karşılar heralde.

Oyuncu ŞL istiyordur belki.

Çevrimdışı Kemal

Rode ile BVB imzalamış , cok istemiştim bu adami

Çevrimdışı klubnika01

aspor az önce ismaille sözleşme yeniledi beşiktaş 600bin olan ücreti 900bin euroya çıkardılar şampiyonadan sonra imzalanacakmış sözde

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

aspor az önce ismaille sözleşme yeniledi beşiktaş 600bin olan ücreti 900bin euroya çıkardılar şampiyonadan sonra imzalanacakmış sözde
ismaili begenmem hatta halı sahaya çagırmam gibi iddialar ettim ama bu ücret gayet makul. yedek sol bek olarak kalabilir takımda şu şartlarda.

emmanuel mas - ismail ikilisi yeterli sol bek için. sag bekte de gg - beck olcak muhtemelen. ospinayı da bu sefer alacagız bence :D

stoperde hala skrtel diyorum ben ama nkolou gelcek bence.

madem o kadar bence bence dedim bi kadro yapıyım. 2016-2017 kadromuz;

ospina(tolga-gunay)
gg(beck) nkolou(rhodo) marcelo(tosiç) mas(ismail)
        atiba(necip) ozzy(tolgay)
q7(druissi)    sosa(aras)     olcay(kerim)
             gomez(cenk-ömer)
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2016, 18:32:11 Yusuf Elhuseyni ]

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

sebastian driussiyi birkaç kez river maçlarında izledim. en göze çarpan adamları. aslında forvet arkası orjini. ama kanada evrildi. golcu bir oyuncu. adaptasyon sorunu yaşamazsa gol atan kanat eksikligimizi giderir. ilginç bi yetenek.

edit: golcuden kastım; golculuk meziyetleri var. şenol bakambudan iyisini yaratır.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2016, 18:38:11 Yusuf Elhuseyni ]

Çevrimdışı LuceGel

Makul para bir yere gideceği yok belli oldu bari parası az olsun,fener alaydı iyiydi  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gürcan

Ucreti makulse ismail zaten kalsin ama kalkip 1.4 felan verilecekse olmazdi.

Çevrimdışı dkn_34

konu dışı :marcel ilhan gene elenmiş.
ulan adam her hafta eleniyorr :)

Çevrimdışı dkn_34

Ali Ecenın nkolulu hakkında atmış olduğu twitlerr.
 ..Nkoulou özellikle Marsilya'nın Bielsa yönetiminde ultra ofansif oynadığı dönemde harika oynadı
..Şenol Güneş'in oynattığı ofansif oyun Ventura'ninkinden çok Bielsa'nın ofansif oyununa yakın
..Nkoulou ise pozisyon alma ve oyun okuma konusunda üstündür
..Bir ara Nkoulou'nun bonservisi 10 milyona kadar yükselmişti, Marsilya 15 isteyince takımda kalmak zorunda kaldı.

ALİ ECE'NİN  YORUMLARI BENIM İÇİN HER ZAMAN DEĞERLİDİR.

Çevrimdışı Kartal Ç

ismaili begenmem hatta halı sahaya çagırmam gibi iddialar ettim ama bu ücret gayet makul. yedek sol bek olarak kalabilir takımda şu şartlarda.

emmanuel mas - ismail ikilisi yeterli sol bek için. sag bekte de gg - beck olcak muhtemelen. ospinayı da bu sefer alacagız bence :D

ospina(tolga-gunay)
             gomez(cenk-ömer)

Not: ömer ocak ayında 1.5 yıllığına antalyaya kiralandı.
seneye bizdeki sözleşmesi de bitiyor zaten.

Çevrimdışı dkn_34

west ham Theo Walcott ı transfer etmek istiyor diye haberler var .bu iş olursa bizim töre transferi yatar.

Çevrimdışı İhsan

ospina(tolga-gunay)
             gomez(cenk-ömer)

Halı sahaya cağırmadığın adama 900bin OK diyorsan beni çağır derim.  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

west ham Theo Walcott ı transfer etmek istiyor diye haberler var .bu iş olursa bizim töre transferi yatar.
Defansa yapılacak transferleri de etkiler maalesef.

Çevrimdışı Tolga

Töre ya da bir başkası satılmazsa transferde işimiz zorlaşır.

Zaten böyle birşey olursa herhalde Gökhan transferine en karşı olanlar bile ses çıkarmazlar :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: