transfer tahminleriyle verdiğin örnekler arasında bağlantı yok!
tutturdukları transferler var mı ? varsa hangileri ? takip edelim icabında eğer yoksa sallamadır tabiikide.
O sayfada kiler her kimse yönetim kuruluyla toplantıya giren birileri kimdir necidir bilemem ama hangi futbolcuyu yazdı ise mutlaka ilerleyen günlerde basına düştü. Kimsenin aklında yokken Gökhan gönülü yazmıştı. Ben Arfa yı yazmıştı.. Mas ı yazdı. Bunları yazarken renkliler gibi insanları kandırmadı. Gorusuluyor dedi. Arfa ile bile ön sözleşme yapıldı derken yüzde yüz gelecek demedi.
Scout ekibinin takip ettiği listeden isimler verdi. Gündemde olan mevki mevki oyuncu listesi verdi.
Torunoğulları Belçikaya gitmişti Admin Belçika değil almanyaya gitti demişti. Bunları neden söylüyorum çünkü adminler insanları kandırmiyor. Reklamdan para kazanmak için saçma sapan linkler paylaşmiyor. Canlı yayın yapıyor sohbet ve transfer gündemi için.
İlla iyi olması başarılı olması için transferi bilmesi gerekiyorsa kahine gidip Soralım.
Ayrıca Facebook sayfasında üyelerin yorumlarına bakarsan insanların ne kadar sevdiğini gorebilirsin. Fenerist gibi sayfalarda uyeler kendi admimine küfur eder 800binlik sayfada yalan şeyler paylaştığı için. Bdt de 60 binlik sayfada yüzlerce yorum her gönderiye. İnsanlar güveniyor cunku...
Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi