2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373041 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TANERCAN

Önemli yabancı kaynaklar bile Beşiktaş haberlerinde şu sıralarda fena sallıyorlar. BTD ve türevleri filan büyük kolpa. Twitter'da copy/paste haberciliği var. İnanmayın!
Btd sallıyor demek

O sayfa boş yazmaz. Adminleri şampiyonluk gitti derken Osmanlı maçında turu atarız dedi. Attık.

Geçmişte UEFA fenere kitleyecek cezayı dedi. Kitlediler.

Daha pek çok şey... Valla fanatik Fotomaç Habertürk gibi kolpa medyaların çakma duyumcuların olduğu yerde kral Bdt dır... Bdt yı takip etmediysen kolpa demen normal..

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ripley

Btd sallıyor demek

O sayfa boş yazmaz. Adminleri şampiyonluk gitti derken Osmanlı maçında turu atarız dedi. Attık.

Geçmişte UEFA fenere kitleyecek cezayı dedi. Kitlediler.

Daha pek çok şey... Valla fanatik Fotomaç Habertürk gibi kolpa medyaların çakma duyumcuların olduğu yerde kral Bdt dır... Bdt yı takip etmediysen kolpa demen normal..

transfer tahminleriyle verdiğin örnekler arasında bağlantı yok!
tutturdukları transferler var mı ? varsa hangileri ? takip edelim icabında eğer yoksa sallamadır tabiikide.

Çevrimdışı TANERCAN

tutturdukları transferler var mı ? varsa hangileri ? takip edelim icabında eğer yoksa sallamadır tabiikide.
O sayfada kiler her kimse yönetim kuruluyla toplantıya giren birileri kimdir necidir bilemem ama hangi futbolcuyu yazdı ise mutlaka ilerleyen günlerde basına düştü.  Kimsenin aklında yokken Gökhan gönülü yazmıştı. Ben Arfa yı yazmıştı.. Mas ı yazdı. Bunları yazarken renkliler gibi insanları kandırmadı. Gorusuluyor dedi. Arfa ile bile ön sözleşme yapıldı derken yüzde yüz gelecek demedi.

Scout ekibinin takip ettiği listeden isimler verdi. Gündemde olan mevki mevki oyuncu listesi verdi.

Torunoğulları Belçikaya gitmişti Admin Belçika değil almanyaya gitti demişti. Bunları neden söylüyorum çünkü adminler insanları kandırmiyor. Reklamdan para kazanmak için saçma sapan linkler paylaşmiyor. Canlı yayın yapıyor sohbet ve transfer gündemi için.

İlla iyi olması başarılı olması için transferi bilmesi gerekiyorsa kahine gidip Soralım.

Ayrıca Facebook sayfasında üyelerin yorumlarına bakarsan insanların ne kadar sevdiğini gorebilirsin.  Fenerist gibi sayfalarda uyeler kendi admimine küfur eder 800binlik sayfada yalan şeyler paylaştığı için. Bdt de 60 binlik sayfada yüzlerce yorum her gönderiye. İnsanlar güveniyor cunku...

[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2016, 21:16:36 TANERCAN ]

Çevrimdışı celiker1

Yönetime çok yakın birisi veya birikeri olduğu kesin.Klübün çoğu organizasyonunun yapıldığı anda foto paylaşıyor.Geçen sene bir futbolcu hatırlıyorum uçakla gelirken hiç bir yere foto düşmemişken bu sayfa gönderiyordu fotosunu.Yüksek ihtimal uçaktaki yöneticiden özel aldığı fotoydu.Hangi futbolcuydu hatırlayamadım şu an.İlk kurulduğu günlerden beri takip edenler için güvenilir bir sayfadır.En önemliside BEŞİKTAŞ'ımızı iyi temsil eden bir sayfadır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Geçtiğimiz yaz transferlerin hepsini bildiler. Ki zaten adamların duyum aldığı yer direk yöneticilerin kendisi. o, şu, bu değil.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Halı sahaya cağırmadığın adama 900bin OK diyorsan beni çağır derim.  :biggrinking:
:D :D :D

Lafın gelişiydi o -_-

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Not: ömer ocak ayında 1.5 yıllığına antalyaya kiralandı.
seneye bizdeki sözleşmesi de bitiyor zaten.
Hadi ya :/ ilk günden patladık :D

Çevrimdışı murat_

https://twitter.com/HaberKartali/status/739887461241872385
 metin albayrak cok guzel yazmis nasil sampiyon oldugumuzu icim daha rahat simdi  :ishock:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dkn_34

selamun aleykum :)
aleyküm selam nerelerdeydin .yokluğuun hissediliyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

ali şaşal kim la  :s20:

Çevrimdışı Ersoy

ali şaşal kim la  :s20:
Eskişehir in kalecisi bence iyi değil.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Koa_lAA

Eskişehir in kalecisi bence iyi değil.

kim derken ne alaka anlamında söylediydim zaten  :D  aşırı gereksiz sanki gibi ://

Çevrimdışı Bishamon

Gereksiz zaten

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Koa_lAA

aha emre mor da dortmund a gitmiş 7 milyon euro ya diolar... vay anammm...

Çevrimdışı Ersoy

kim derken ne alaka anlamında söylediydim zaten  :D  aşırı gereksiz sanki gibi ://
Tamam. Gereksiz zaten  Ospina dururken.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aha emre mor da dortmund a gitmiş 7 milyon euro ya diolar... vay anammm...
Yolu açık olsun 7 milyon veremezdik biz...

Çevrimdışı dkn_34

As pampa kaç gündür nerelerdesin ya

arada sende bir kaybol ,forum ahalisi yokluğunu hissetsin :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı atalay

Aras 1 yıl daha kiralanacak ise Edin Visca'yı takımda görmek isterim. Takasta Pektemek + Pedro + Milo duruma göre Tosic kullanılabilir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Tolga

duyumcular fena... :D
Ali Şaşal falan gelmez merak etme :D

Çevrimdışı Berat

Etiketler: