2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383373 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

:D

eğer gomez kalmak isterse fio ya bonservis verecez
bence min 8m€ tutar
mümkün değil o parayı vermez başkanfioya geri gönderir.
gomez fioya dönerse senelik maliyeti 11 M€ oluyormuş
satarsa zaten yarısını bize verecek alıcısı çıkarmı çıksa bile o kulübe gomez gidermi
o iş hiç düşündüğünüz gibi olmaz Gomez büyük ihtimal bonservisini alır fiodan
inatlaşmada Gomezin eli kuvvetli yada fio 11 M maliyeti göze alacak gel oyna diyecek
ve bir sene gönülsüz gomeze katlanacak işin özeti büyük bir takım istemediği sürece
gomezin bizim dışımızda oynama ihtimali zayıf. Tabi işin diğer tarafıda takımı bu kadar
küçük gördükten sonra gelipde bizde katkı verme ihtimali ne olacak bunu tamamen diğer oyuncuların tavrı
belirler. Her şeyi basın önünde konuşmanın bir bedeli mutlaka olur.

Çevrimdışı onurturan

mümkün değil o parayı vermez başkanfioya geri gönderir.
gomez fioya dönerse senelik maliyeti 11 M€ oluyormuş
satarsa zaten yarısını bize verecek alıcısı çıkarmı çıksa bile o kulübe gomez gidermi
o iş hiç düşündüğünüz gibi olmaz Gomez büyük ihtimal bonservisini alır fiodan
inatlaşmada Gomezin eli kuvvetli yada fio 11 M maliyeti göze alacak gel oyna diyecek
ve bir sene gönülsüz gomeze katlanacak işin özeti büyük bir takım istemediği sürece
gomezin bizim dışımızda oynama ihtimali zayıf. Tabi işin diğer tarafıda takımı bu kadar
küçük gördükten sonra gelipde bizde katkı verme ihtimali ne olacak bunu tamamen diğer oyuncuların tavrı
belirler. Her şeyi basın önünde konuşmanın bir bedeli mutlaka olur.
psg diyolar ama pek inandırıcı degil..

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:31:14 atalay ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Kalp ameliyatı oldu. kampı neden kaçırsın biliç gelmeden önce imza attı. Hatta imzayı atıp ameliyata sokmuşlardı :D
bence fazla kilosuda yoktu fit durumdaydı. adamın yapısı iri ne zaman baksan böyle biz bir emenike yaratmak istedik
aslında bundada başarılı olduk :evillol: ben biliçle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.  yanlış hatırlamıyorsam bir maç kısa
süre oynattı. zaten devre arasıda karabükspora kiraladılar. adamın bize attığı golden sonra sevinme şekli efsaneydi.
bu nasıl nefretse seni ameliyat masasında alan bir takıma karşı yaptığın senin ahlak seviyeni gösterir.
Biliçin bize aldırdığı tek oyuncu var atiba şimdide geri almak istiyor.
Kalp ameliyatı?  Yok abi yanlışın var, kulüp açıklama yaptı sol dizinden ameliyat oldu diye :D Kalp ameliyatı olan bir futbolcuya yatırım yaptıysak zaten başlı başına fiyasko bir transfer. Ben bir maçını hatırlıyorum. Saç baş yoldurmuştu resmen, ayağında top tutamıyordu. Her neyse bana göre Beşiktaş seviyesine bir oyuncu değildi şimdi nerde oynuyor onu da bilmiyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:31:14 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Paul Merson, Alan Shearer'den sonra Fabien Barthez trollemesini de teyit etmeden haber yapan bir gazetecilik anlayışı var. Siz bunlardan doğru transfer haberi bekliyorsunuz. 
hangi haber için söylüyorsun ?

Çevrimdışı Ergin1903

Bana öyle geliyor ki serdar aziz'i bir şekilde alacagiz.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:30:39 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Kalp ameliyatı?  Yok abi yanlışın var, kulüp açıklama yaptı sol dizinden ameliyat oldu diye :D Kalp ameliyatı olan bir futbolcuya yatırım yaptıysak zaten başlı başına fiyasko bir transfer. Ben bir maçını hatırlıyorum. Saç baş yoldurmuştu resmen, ayağında top tutamıyordu. Her neyse bana göre Beşiktaş seviyesine bir oyuncu değildi şimdi nerde oynuyor onu da bilmiyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim aklımda öyle kalmış olabilir kalp rahatsızlığı olduğu söyleniyordu.
ama şimdi baktım menüsküs deniyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kalp ile alakalı sıkıntısı olduğu da söyleniyordu necmi abi doğru hatırlıyorsun ama operasyon falan geçirmedi kötü transferdi...

Çevrimdışı aksitt

kalp ile alakalı sıkıntısı olduğu da söyleniyordu necmi abi doğru hatırlıyorsun ama operasyon falan geçirmedi kötü transferdi...

Operasyonu Sol dizinden geçirdi. hatta Acibadem'de Sarper Çetinkaya yaptı. Kalp sorunu ise tamamen farklı bir durum. 2013-14 sezonu Kasım ayında özellikle çıktı bu haber. Yani dizdeki sakatlık aldığımızda vardı. Kalp sorunu ise ya vardı ama kontrollerde anlaşılmadı ya da sonradan ortaya çıktı.

Çevrimdışı Efe

ospina ve skertel gelsin yeterli gomezde kaldimi tamam benim icin sag ve sola alinacak adamlar cok onemli oyuncular olmasada bu takimda is yaparlar onemli olan bu 3 oyuncu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

ospina ve skertel gelsin yeterli gomezde kaldimi tamam benim icin sag ve sola alinacak adamlar cok onemli oyuncular olmasada bu takimda is yaparlar onemli olan bu 3 oyuncu

Skrtel/Kamil tandemi olaydı  :s20:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Turco

Yanliz Atiba gercekten giderse yerine alacagimiz oyuncuya para kiymak gerekecek. Ilk etapta onun yerini doldurabilecek kimler var diye dusundum, bunlari buldum.

Miguel Veloso
Luiz Gustavo
Asier Illaramendi ?
Matias Kranevitter

Bunlarin disinda da

Lucas Leiva
Alex Song
Yann Mvila

Atletico Kranevitter'i kiralamak istiyor. River'a dönecek büyük ihtimal. Şu an adama kiralık olarak teklif yapsak anında gelir çünkü şampiyonlar ligi faktörü var. Atletico'da River'a kiralamaktansa CL de oynayan Beşiktaş'a kiralar.

Çevrimdışı f_madida

GG gelse iyi olur, bonservissiz sagbek bulmak zor. 2 sene yuzde 85-90 kapasitede oynasa yeter bize. Imza parasini da ANC baskan aciktan halleder bence, oyle 3M'luk sozlesme flan yapilmaz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı İhsan

GG gelse iyi olur, bonservissiz sagbek bulmak zor. 2 sene yuzde 85-90 kapasitede oynasa yeter bize. Imza parasini da ANC baskan aciktan halleder bence, oyle 3M'luk sozlesme flan yapilmaz.

%85 yetmez
0,85xGG < Beck !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospina tamamda n'kolou skrteldan daha iyi olur hem daha ucuz hem daha iyi  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Beck'in sadece adı bek
Biraz hızlı adam karşısında feleği şaşıyor
Gönül mü gelir bilmiyorum da becke kalmasın forma

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı emrecakmak

ospina tamamda n'kolou skrteldan daha iyi olur hem daha ucuz hem daha iyi  :D
N'koulou zor :/

Çevrimdışı ekrembaser

Abi doğru hatırlıyosun ayrıca kalp kapakçıklarında sıkıntı vardı onun içinde ufak bir operasyon geçirdi.

Çevrimdışı Çağatay

n'kolou nun sözleşmesinin bitmesine 6 ay daha varken
ocak ayından beri niye kimse bu adamla anlaşmadı ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

bilmiyorum, niye anlaşmadı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

4 milyon euro imza parası istediği için?  :alala:

Çevrimdışı Erdemm

Simione Athletico istiyormuş N'Koulou yu.

Ben arfa Lyon a imza atmaya yakın dedi menejeri  (Türkiye hakları temsilcisi)
Ben Arfa yıllık 3,5m euro, 4m imza, 25bin de maç başına istiyormuş söylediğine göre.. :)
Türk kulüpleri için çok zor dedi.

Etiketler: