Takımı vücut üzerinden anlatayım, Bel Fıtık, omurga ve baş sağlam..
Yani omurga da, atiba-Ozzy-Sosa Baş da Cenk ve gomez
Geçen sene şunlar olsaydı eğer, ki olmaması cidden büyük ŞANS.
Atiba sakatlandı diyelim, Ozzy-Necip-Sosa olacaktı, Performans %40 50 azalırdı
Sosa sakatlansaydı, Atiba-Necip-Ozzy olacaktı Performans %50-60 azalırdı
Ozzy sakatlansaydı, Atiba-Necip-Sosa olacaktı. Performans %60 azalırdı
Sakatlanmadılar, sıkıntı yaşamadık, ama bu demek değil ki %100 doğru bir kadro mühendisliğiydi bu.
Veli-Tolgay devre arası dönecek dendi yıl boyunca, tolgay son 1 ay oynadı oynamadı, veli oynayamadı.
Şimdi gelecek sene Tolgay ne olur bilmiyorum, açıkcası mutlu olmadığını gitmek istediğini görüyorum.
ve yine gelecek sene bu adamların %100 ile oynayacağının garantisini hiç bir bilim dalı veremez.
Gomez biraz da bu yüzden sıkıntılı olabilir, o sonuçta 24 saatini geçiriyor takım ile neredeyse.
Free olarak Scarione muazzam hamle olacaktır bizim için ama, anadolu topçusu diye istenmeyeceğini de biliyorum, sanki nasriyi silvayı mhkitaryanı kagawayı oraya yedekleyecek gücümüz varmışcasına.
Bel zaten fıtık dedik, bu adam günde 4 saat idman yapıyor, biz 90 dk izleyip teşhis edebiliyorsak sorunu, adam bunu göremiyorsa zaten bıraksın futbol falan oynamasın. Bizler alıştık, gelip cukka yapıp gidenlere, böylesi şoka uğratıyor bizi. Kalır kalmaz bilmem ama, varsa 1 gram, kuruş hakkım helal olsun Gomeze, doğruyu göstermek, böyle tepkileri alabileceğini bile bile büyük risktir, kumandan onuda çok güzel taşıyor.