2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366823 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya bir şey soracağım: Bu Cem Dizdar 2 gündür TRTSpor'da Mario Gomez senelik 6 milyon euro alıyor diyip duruyor. Geçenlerde ceviz ağacı Rüzgar da aynı twit'i atmıştı.

Biz Gomez'le senelik 3.5 milyon euro vermedik mi, 6 milyon euro'yu nereden uyduruyor bu adamlar?

Çevrimiçi COB

Gomez teori'de hakli gibi gözükse de, pratikte onun haddine degil bence.

Baskanindan Teknik Direktörüne kadar herkez defans ve kalecinin yetersiz oldugunun farkinda. Oraya zaten transfer yapilacak ama herhalde Gomez ''kimlerin'' transfer edilecegini gormek istiyor. Ospina-Kolarov-Nkolou-Skrtel-Gokhan Gonul gibi oyuncular alinirsa ozaman kalacagim diyecek herhalde, yada bunu sadece vakit kazanmak icin yapiyor, asil hedefi Avrupa'nin elit takimlarindan birinde oynamak. Gomez ancak Real Madrid'te oynarsa o hucum gucu ile daha cok gol atar, yoksa koy Chelsea'ye, 20 gol atamaz.

Yani isin özü Gomez EURO 2016 da piyasa yapma derdinde, takimin kadro planlamasi derdinde degil bence.

Bizim baskanin uzun pazarliklar yaptiginin farkindadir herhalde, bir transferi icin asgari 1 ay ugrasiyor baskan. Bu nasil etki edecek Gomez'in durumuna acaba. Ben simdiden yeni forvet adaylarina bakiyorum bile. Giroud ve Dzeko...

Çevrimdışı saricasi

Hey gomez sana sesleniyorum bjk en kotu kadrosuyla bile cligine gitse 6 da 0 yapmaz ilk once takim arkadaslarinin hakkini yiyorsun sonra bu taraftari yaraliyorsun takimla ilgili konusmak sana dusmez hani bir kere konustun bir sey demedik ikinci kez konusuyorsun senin bu zihniyetinle biz nasil sampiyon olduk onu dusunmeye basladim senin bunu dusundurmeye hakkin yok artik bu takimdada yerin yok sana bundan sonraki yillarinda hep pismanliklar diliyorum bu formanin bu zihniyete ihtiyaci yok.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 11:51:13 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı kartal190321

Şenol Hoca'nın sistemi Türkiye ligi için ideal ama Avrupa'da bu oyuncularla bu sistemle başarılı olman mümkün değil, Lokomotiv gibi Sporting gibi takımları 4 maçta 1 kez yenemedin ve saçma sapan puanlar kaybettin bireysel hatalar yüzünden. Bunları gayet net görüyor Gomez ve uyarıyor, başarılı olduysak hep beraber olduk ve neden daha ileriye gitmeyelim diyor. Hagi gibi adamlar bunu yapınca büyük yıldız Gomez yapınca tribünlere oynuyor. Gomez'den önce derbilerde gol atan iki tane oyuncumuz oldu büyük yıldız diyeeceğimiz Sergen ve ondan önce Şifo. Madem altyapımızdan çıkartamıyoruz artık böylelerini Gomez'e sarılacağız.

avrupada bu oyuncularla başarılı olman mümkün değil hangi oyuncular mesela...nasıl bir sistem olması lazım şampiyonlar liginde açıklada bizde bilelim
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Hoca'nın sistemi Türkiye ligi için ideal ama Avrupa'da bu oyuncularla bu sistemle başarılı olman mümkün değil, Lokomotiv gibi Sporting gibi takımları 4 maçta 1 kez yenemedin ve saçma sapan puanlar kaybettin bireysel hatalar yüzünden. Bunları gayet net görüyor Gomez ve uyarıyor, başarılı olduysak hep beraber olduk ve neden daha ileriye gitmeyelim diyor. Hagi gibi adamlar bunu yapınca büyük yıldız Gomez yapınca tribünlere oynuyor. Gomez'den önce derbilerde gol atan iki tane oyuncumuz oldu büyük yıldız diyeeceğimiz Sergen ve ondan önce Şifo. Madem altyapımızdan çıkartamıyoruz artık böylelerini Gomez'e sarılacağız.
Avrupada oynatacagi sistemide az cok gördük

Avrupada oynayagimiz sistem deplasmandaki Sporting macidir , 65 dk kusursuz futbol sergiledik sezonun en iyi en efektif macini oynadık , taaa ki Tolga yumurtlayana kadar ,Tolga yumurtlamasa belki de yari final bile gorebilirdik :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Ya bir şey soracağım: Bu Cem Dizdar 2 gündür TRTSpor'da Mario Gomez senelik 6 milyon euro alıyor diyip duruyor. Geçenlerde ceviz ağacı Rüzgar da aynı twit'i atmıştı.

Biz Gomez'le senelik 3.5 milyon euro vermedik mi, 6 milyon euro'yu nereden uyduruyor bu adamlar?

Adı geçenlerden biri Rüzgar Sağnak biri topu atınca öbürü de dile getirmekte beis görmez ki

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Takımı vücut üzerinden anlatayım, Bel Fıtık, omurga ve baş sağlam..

Yani omurga da, atiba-Ozzy-Sosa Baş da Cenk ve gomez

Geçen sene şunlar olsaydı eğer, ki olmaması cidden büyük ŞANS.

Atiba sakatlandı diyelim, Ozzy-Necip-Sosa olacaktı, Performans %40 50 azalırdı
Sosa sakatlansaydı, Atiba-Necip-Ozzy olacaktı Performans %50-60 azalırdı
Ozzy sakatlansaydı, Atiba-Necip-Sosa olacaktı. Performans %60 azalırdı

Sakatlanmadılar, sıkıntı yaşamadık, ama bu demek değil ki %100 doğru bir kadro mühendisliğiydi bu.
Veli-Tolgay devre arası dönecek dendi yıl boyunca, tolgay son 1 ay oynadı oynamadı, veli oynayamadı.

Şimdi gelecek sene Tolgay ne olur bilmiyorum, açıkcası mutlu olmadığını gitmek istediğini görüyorum.
ve yine gelecek sene bu adamların %100 ile oynayacağının garantisini hiç bir bilim dalı veremez.

Gomez biraz da bu yüzden sıkıntılı olabilir, o sonuçta 24 saatini geçiriyor takım ile neredeyse.

Free olarak Scarione muazzam hamle olacaktır bizim için ama, anadolu topçusu diye istenmeyeceğini de biliyorum, sanki nasriyi silvayı mhkitaryanı kagawayı oraya yedekleyecek gücümüz varmışcasına.

Bel zaten fıtık dedik, bu adam günde 4 saat idman yapıyor, biz 90 dk izleyip teşhis edebiliyorsak sorunu, adam bunu göremiyorsa zaten bıraksın futbol falan oynamasın. Bizler alıştık, gelip cukka yapıp gidenlere, böylesi şoka uğratıyor bizi. Kalır kalmaz bilmem ama, varsa 1 gram, kuruş hakkım helal olsun Gomeze, doğruyu göstermek, böyle tepkileri alabileceğini bile bile büyük risktir, kumandan onuda çok güzel taşıyor.

Çevrimdışı Erdemm

Söylediklerinin hepsine hak versem de bu açıklamaları durmadan tekrarlaması
5-6 hafta sonra bile bilmiyor olacağım demesinin üzerine taraftardan gelen tepkiler için
kendini açıklama çabası görüyorum.. makul kendi açısından..
Beşiktaş ın bir oyuncusu olarak makul göremiyorum.. anlıyorum ama üst perde var işin içinde..
ego olarak değerlendirmeyin gerçekten.. bu bakışı kaçırıp eziklenmeyi de doğru bulmuyorum.
o açıyı belirtmek için biraz vurgulu söyledim :)

Başkan için hedef Avrupa Kupası , Şenol Hoca için hedef Barcelona'yı aşmak ise İsmail, Pektemek türevlerinin kadroda işi ne? Yedek bırakılınca mesele hallolmuş mu olacak? Yedeğin tanımı nedir? Yıl boyunca yedek kulübesinde oturan ayda yılda bir şans bulan oyuncu mudur yedek? Bu yedek dediklerimiz şartlar oluştuğunda Barcelona,Real Madrid'e karşı oynamayacak mı? Oyun disiplininden uzak , oyuna 90 dakika konsantre olmayan maç içinde uykuya dalan , sorumsuz , laubali , zeka olarak kısıtlı , temel futbol bilgisi yetersiz İsmail tarzı oyuncularla rakibin en küçük hatasından faydalanan Barcelona ,Real Madrid gibi takımlara karşı tutunabilecek mi bu takım? Şenol Hoca , Barcelona'yı aşmak için uğraşacağından soruyorum bu soruyu . Savunma sadece yetenek bireysellikten ibaret değildir. Organizasyon , iş biriği , düzgün savunma stratejileri gerektirir. Bunun için doğru savunma stratejilerini geliştirecek hoca , hocanın söylediklerini gerçekleştirebilecek akıl, zeka, temel futbol bilgisi üst seviyede oyuncular gerektirir. Organizasyon , iş bölümü gerektiren savunmada bir oyuncunun düzenden çıkması herşeyi alt üst eder.İsmail midir bu akıl , zeka, temel futbol bilgisine sahip oyuncu? Ama İsmail yedek kalacaktı değil mi , yedek kalıp tüm sezonu yedek kulübesinde geçirecek bizde bunun için kendisine milyon avro vereceğiz.
Fikret Orman sezon başında hedefimiz UEFA kupasını almak dedi Gomez'in yanında.Başkan bunları derken biz de içimizden Tolga,İsmail,Pektemek gibi oyuncularla bu sadece hayal dedik .
Hayaller var gerçekler var . Başkan Fikret Orman olmayacak hayalleri gerçekleşecekmiş gibi sunarsa bizim ifade edipte yönetimin anlamak istemediklerini takımın oyuncusu söylediğinde karşı çıkmam . Gomez'in bunları söylemesi doğru mu yanlış mı meselesinden önce bu takımda Pektemek'in işi ne ,İsmail nasıl oluyorda bu takımda hedefsiz biçimde kendini geliştirmeksizin öylesine takılarak 7 sene barınabiliyor bunun cevaplarını bulalım.

Çevrimiçi hasankale

Hey gomez sana sesleniyorum bjk en kotu kadrosuyla bile cligine gitse 6 da 0 yapmaz ilk once takim arkadaslarinin hakkini yiyorsun sonra bu taraftari yaraliyorsun takimla ilgili konusmak sana dusmez hani bir kere konustun bir sey demedik ikinci kez konusuyorsun senin bu zihniyetinle biz nasil sampiyon olduk onu dusunmeye basladim senin bunu dusundurmeye hakkin yok artik bu takimdada yerin yok sana bundan sonraki yillarinda hep pismanliklar diliyorum bu formanin bu zihniyete ihtiyaci yok.
Liverpool 8-0
Leeds Unıted  6-0
Böyle sonuçlar tekrar ettiği zaman anlarsın gomezin ne demek istediğini.

Çevrimdışı kartal190321

ospina
                    beck     kamil glik  nkolu    kolarov
gomeze şu kadroyu yaptık gruptan çıkma garantisi verebilecek mi peki...maçlar futbolcu ismine göre oynanmaz öle olsa finale a.madrid gibi takım kalmaz...uzaga gitmeye gerek yok fb örnegi önümüzde duruyor 70 m euro transfer sıfır kupa başarısız bir sezon...

Çevrimdışı worns

Mario 6'da 0 diye bir şey kullandıysa biraz abartmış bu kez. Aynı kadroyla gitsek çok kötü bir grup gelmezse 3. oluruz, olamazsak 0 çekmeyiz. Ama bunun dışında gruptan çıkma iddiasını ortaya koyabilmek için takıma yatırım yapılması gerektiği fikrini beyan etmesinde bir problem görmüyorum. Samimi olduğunu da düşünüyorum.

Açıklamaları bir tarafa baştan beri şu transfer sezonunun en kritik işinin hala Mario'nun kalması olduğunu düşünüyorum. Çok yazdık, söyledik tekrarlamanın anlamı yok. Sadece bir santrafor değil takıma kattığı karakterle hatta karizmatik bir takıma dönüşmemizin ana parçasını oluşturmasıyla yeri doldurulacak oyuncu değil.

Bu transfer sezonunu defansif takviyelere odaklanacak geçirmek gerek, en iyi yerimize yeni oyuncu bakmakla değil.

Yönetim durumun farkında olmalı ve daha fazla çaba göstermeli. Biraz daha ilgiyle kalması zor değil açıklamalarına bakıldığında. Yıllık ücreti 6 filan değil 3,5 mil idi ve daha fazlasını haketmediği de söylenemez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Liverpool 8-0
Leeds Unıted  6-0

Liverpool 2-1
Barcelona 3-0

O sene aynı grupta bu sonuçları da aldık.

Şampiyonlar Ligi'ndeki 5-6 takım dışındakiler uzay futbolu oynamıyor, gözünüzde büyütmeyin bu kadar.

Rezil Galatasaray bile içeride Benfica'yı yendi bu sene.

Çevrimdışı OrhanAker

Gomezde biraz fazla abarttı artık 6 kez yenilmek istemiyorum demek ne demek..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospina
                    beck     kamil glik  nkolu    kolarov
gomeze şu kadroyu yaptık gruptan çıkma garantisi verebilecek mi peki...maçlar futbolcu ismine göre oynanmaz öle olsa finale a.madrid gibi takım kalmaz...uzaga gitmeye gerek yok fb örnegi önümüzde duruyor 70 m euro transfer sıfır kupa başarısız bir sezon...
Kale ve geri 4'lü böyle olsun gomez kalmasın çok üzülmem :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunu gerçekten söylemiş mi ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene Gent gibi takım 4. torbadan girip grubunda 10 puan aldı.

Astana gibi kasaba takımı bile iç sahada mağlubiyet almadı.

Bu CL'yi çok gözümüzde büyütmeyin, Beşiktaş takviye yapmasa bile içeride en az 5-6 puan alır.

Çevrimdışı kartal190321

Kale ve geri 4'lü böyle olsun gomez kalmasın çok üzülmem :)

mesele üzülmek üzülmemek değil ki.bu kaleci ve geri dörtlüyü oluşturduk gruptan kesin çıkacaz diyebilen  var mı.
wolfsburg   psv   m.united   cska bakın şampiyonlar ligi grubu  kadrosu en iyi olan burda m.united değil mi ama 3 oldu demek ki bazen kadro işe yaramıyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

2004-2005 sezonundan bu yana, 21 tane stoper gelmiş takıma. Maliyetleri 30 milyon Euro. Hesapladım.
21 stoperin yarıya yakını bonservissiz, sadece zapo ve sivok zaten 9.5 milyon euro

12 Transfer dönemi, 21 stoper oyuncusu, 30 milyon euro.

Hangi açıdan bakarsan bak, 12 senede 21 stoper Çok
21 stoper için 30 milyon euro az.

Kusura bakılmasın, bu tablo ile 7-8 senede bir şampiyonluklar da olağan. Bu döngüyü kırmak gerekiyor.

Çevrimdışı Samet_

Doğru söylüyor adamlar 6 ya oynuyor zaten.3.5 garanti 2 de imza parası zaten 5.5 yapıyor mac başıları hariç.6 dan fazla bile alıyor

alsın helali hoş olsun.Ceviz projesi de gayet güzel bir proje adam somut öneri getirmiş hibeli iş neyi beğenmiyorsunuz ben anlamadım

Çevrimdışı Alper1903

Bence Gomez hala yanlış anlaşılıyor. Daha çözemedi Türkiye'yi...

Çevrimdışı federo

Gomezin açıklamları en baştan beri aynı manada. Maalesef Beşiktaşımızın avrupada büyük başarıları yok hele CL de hiç yok. Adam da bundan sonrası için hedefler ve hayaller büyüyecek ve ona göre mi yönetim hareket edecek diyor? Öyle olacaksa varım diyor. Türkiyede zaten yine şampiyonluğa oynayacağız adamın derdi Avrupa. Kısacası Beşiktaşımızın tarihinde yaşamadığı başarılar yaşayalım diyor. Bence, adam açıklamalarıyla çıta yükseltiyor, anlayana. Gomez istediği olur ve kalırsa otomatik olarak CL de hedefli bir takımız havası gelecektir takım içine.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Mario 6'da 0 diye bir şey kullandıysa biraz abartmış bu kez. Aynı kadroyla gitsek çok kötü bir grup gelmezse 3. oluruz, olamazsak 0 çekmeyiz. Ama bunun dışında gruptan çıkma iddiasını ortaya koyabilmek için takıma yatırım yapılması gerektiği fikrini beyan etmesinde bir problem görmüyorum. Samimi olduğunu da düşünüyorum.

Açıklamaları bir tarafa baştan beri şu transfer sezonunun en kritik işinin hala Mario'nun kalması olduğunu düşünüyorum. Çok yazdık, söyledik tekrarlamanın anlamı yok. Sadece bir santrafor değil takıma kattığı karakterle hatta karizmatik bir takıma dönüşmemizin ana parçasını oluşturmasıyla yeri doldurulacak oyuncu değil.

Bu transfer sezonunu defansif takviyelere odaklanacak geçirmek gerek, en iyi yerimize yeni oyuncu bakmakla değil.

Yönetim durumun farkında olmalı ve daha fazla çaba göstermeli. Biraz daha ilgiyle kalması zor değil açıklamalarına bakıldığında. Yıllık ücreti 6 filan değil 3,5 mil idi ve daha fazlasını haketmediği de söylenemez.

Ben Gomez'i cok severim ama bunu soyleyecek kişinin kendisi oldugunu dusunmuyorum. Bu Sylediklerini baskan dusunur Şenol Güneş düşünür Gomez anca içinden düşünür işini yapsın yeter boyle seylere ynetim kafa yorsun bence. medyaya bunu yansıtması bence yanlış birsey. Gomez bu klubun topcusu tmm buyuk bi isim en iyisini isteyecek elbette ama yok o kadro kurulmazsa giderim mubabbetlerine girmemesi gerekir.

Çevrimdışı saricasi

Liverpool 8-0
Leeds Unıted  6-0
Futbol eskiye gore cok degisti o skorlari sana yapabilecek 2-3 takim var suan ama bnm anlatmak istedigim farkli bjk kendi sahasinda yenemiyecegi takim yok ama gruptan cikmak farkli bir olgu onu bizde biliyoruz bu kadro yeterli degil ama bjk hic bir zaman pes etmez 6 da 0 yapmaz gomez biraz arastirsin bjk daha onceki gruplarda hep 4. Mu Olmus.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Samet_

2004-2005 sezonundan bu yana, 21 tane stoper gelmiş takıma. Maliyetleri 30 milyon Euro. Hesapladım.
21 stoperin yarıya yakını bonservissiz, sadece zapo ve sivok zaten 9.5 milyon euro

12 Transfer dönemi, 21 stoper oyuncusu, 30 milyon euro.

Hangi açıdan bakarsan bak, 12 senede 21 stoper Çok
21 stoper için 30 milyon euro az.

Kusura bakılmasın, bu tablo ile 7-8 senede bir şampiyonluklar da olağan. Bu döngüyü kırmak gerekiyor.
Hep söylüyorum bu kulüpte geriye transferleri hangi ekip yapıyorsa futboldan anlamıyor ve bu yüzden trilyonları sokağa atıyoruz.

Yd zamanında da böyleydi şimdi de böyle ön tarafı iyi kurduğumuz için götürdük işi bu sene ama gerekli müdahaleleri yapmak lazım artık

tosic motta escude dany alexis milosevic pedro serdar rhodolfo beck bu yönetimin yaptığı transferler.Beck 18 kişilik kadroda olur benim

11 de olmaz biraz da rhodolfo gerisi facia bu transferlerin başarı oranı %10 gerçekler ortada ürkmüyor değilim bu tablodan hayırlısı diyelim

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru söylüyor adamlar 6 ya oynuyor zaten.3.5 garanti 2 de imza parası zaten 5.5 yapıyor mac başıları hariç.6 dan fazla bile alıyor

alsın helali hoş olsun.Ceviz projesi de gayet güzel bir proje adam somut öneri getirmiş hibeli iş neyi beğenmiyorsunuz ben anlamadım

Her mali kurulda biz inşaat firması mıyız diyip de, proje diye ceviz yetiştiriciliği ortaya sürersen dalga geçerler. Cevizden gelen parayı harcadığında da, UEFA'da yapar FFP savunmasını. Twitter ergeni başkan adayı oldu bu kulüpte.

Ayrıca imza parası diye bir şey bildirilmedi borsaya, KAP bildirimi aşağıda.
http://www.hurriyet.com.tr/besiktastan-borsaya-mario-gomez-aciklamasi-29682443

Etiketler: