Yahu yeter artik bu Ismail sevgisi. Ismail'in interceptionu dusuk olup asistleri yuksek olsaydi bu sefer bakin interception onemli degil asistlere bakmaliyiz diyecektin ben artik buna ikna oldum. Ismail'in akrabasi falan oldugunuzu dusunuyorum. Neye gore toplandigi belli olmayan, nasil hesaplandigi belirtilmemis istatistigin onemi yok. Kaldi ki orasi Fransa ligi burasi Turkiye. Bu kafayla Fernandao da Gomez'den iyi denebilirdi gecen sene. Ismail bilmedigimiz izlemedigimiz bir adam degil. Atalay burada derlemesini yapti, Ismail'de futbol zekasinin F'si yok videolarda da belli. Tek basina yedirdigi 7-8 hatalariyla parcasi oldugu yedigimiz 5-6 gol var adamin hala kalkip Ismail'i savunuyorsunuz. Bari istikrarli olup senede 35-40 maca ciksa he diyecegim. En iyi sezonunda ~25 mac yapan bir adam.
Sevgili dostum, kabak tadı verdi bu konu.
Adama 250 bin euro'luk oyuncu diyenler oldu, Anderlecht'in 1 milyonluk teklifleri dolaşıyor ortalıkta.
Çıkıp "bizim görmediğimiz bir şey mi var?" diyenler var. Belki olabilir, her şeyi görmüyor olabileceğinizi düşünmüyorsunuz.
Video derlemesine, İsmail'in rakip ceza sahasına uzaklaştırdığı ve kalecimizin orta sahada top ıskalayıp gol yedirdiği pozisyonu bile koyanlar var.
Metrik sistemle ölçülen veriler koyuyorlar önünüze, "nasıl hesaplandığı belirlenmemiş istatistik" diyen var. Top kapmanın, ikili mücadele kazanmanın nasıl hesaplandığının belli olmadığını iddia edecek ya da kendi kaptırdığı topları kaptığını söyleyecek kadar abartan var.
Bu kadar detaylı ölçümleri dikkate almayıp, 10 saniyelik vine görüntüsünden adamı tahlil eden var.
Orası Fransa Ligi'ymiş, burası Türkiye Ligi'ymiş. Biz seneye Fransa Ligi'nde mi oynayacağız? Elbette İsmail'in Türkiye Ligi istatistiklerine bakacağız.
Bizim takımda bekin asist yapması değil, top kapması daha önemli. Beck'in de özelliği bu zaten. Oyun yapımızda topu kazanıp kanattaki ya da göbekteki yaratıcı oyunculara vermemiz gerekiyor.