Emre Mor'la Kerim Frei'yi karşılaştırmak istemem ama Emre'nin top tekniği çok daha üstün Kerim Frei'ye göre. Hatta ben Messi'den beri ayağına bu denli topu yapıştıran başka bir oyuncu görmedim uzun zamandır. Eksikleri vardır elbet ama Liverpool, Dortmund gibi kulüpler bu çocuğu transfer etmek istiyorsa bana biraz haksızlık yapıyormuşuz gibi geliyor. Bunu da oyuncudaki potansiyeli farkettirmek adına söylüyorum.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 2 gün önce ismini hatırlamıyorum 1 arkadaşın bir tespiti vardı ! 'her yıl 10 tane potansiyelli genç çıkar bunların sadece 1 yada 2 tanesi çok üst seviyelere gelebilir.'
Tamam emre'nın potansiyel aralığı inkar edilemez. Fakat her potansiyelli oyuncuya 4 5 vereceksek olursak sıkıntı yaşarız beyler.
Elimizde zaten potansiyeli oldukça yüksek kanat oyuncuları var fazlasıyla uygun fiyata denenir de yani 4 5 milyon artı satıştan kar felan noldu yani bu nerede kendini ispat etmiş ? 45 dk hazırlık maçında KAradağ performansıyla 4 5 verecek transfer politikamız yok bizim kimse de hayal görmesin .
kariyerinde Chelsea , hamburg , rubin kazan olan Gökhan Töre'ye kendini burada ispat etmesiyle 4.5 verdik ! Emreye bu konuşulan paralar bence çok.