2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373716 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yedic

icimde bir korku var, ospina bile gelse senol hoca laz inadi yuzunden illa yerli kaleci oynatacak diye korkuyorum. agustosa kadar transfer devam eder, her transferde risk var ama umarim alexis boyko gibi etkisiz transferler yapmayiz.

Çevrimdışı Eray

icimde bir korku var, ospina bile gelse senol hoca laz inadi yuzunden illa yerli kaleci oynatacak diye korkuyorum. agustosa kadar transfer devam eder, her transferde risk var ama umarim alexis boyko gibi etkisiz transferler yapmayiz.
Böyle bir şey olmaz çünkü hoca katıldığı tüm TV programlarında şunu dedi: "Boyko giderse, hem Boyko'dan, hem Tolga'dan daha iyi bir kaleci almak zorundayız." Yani hoca da Tolga'dan öyle çok memnun değil. Hoca da bizim gördüklerimizi görebiliyor. Şuan tek sıkıntı Boyko. Eğer satabilirsek çok rahatlayacağız her konudan.

Çevrimdışı onur_U

Günaydin.. Gomez hicbir yere gitmeyecek yaziyorum suraya..adam duygulariyla hareket etmiyor ve profesyonel zaten biz de bu ozelliklernden kazanmadik mi sampiyonlugu.. su an canı ceker buyuk takimlari bizim gibi gonul bağı yok Beşiktaşla ama son karari yine dogru olarak verecektir ve bizde kalarak yine mukemmel verim verecektir..

bu gomez konusu tam bir arap saçı. adam kendine göre haklı olarak şampiyona sonunu bekliyor. ama gomez'i bilen zaten biliyor, kendisine üst düzey takımdan teklif gelmesi için zaman kazanmaya çalışıyor bence. açıkçası son sözlerinden ben Beşiktaş'ı son çare olarak gördüğünü düşünmeye başladım. başkanın lafıyla amaç değil de araç gibi görüyor.

kalmasını çok isterim ama bizi ağustos'a kadar oyalayıp sonra kaçacaksa da bonservisle bir an önce gitsin bari para kazanalım. yeni forvet almak içinde zamanımız olsun.

biz ne kadar uğraşsak da fiorentina'nın isteyeceği bonservis fiyatı da belirleyici olacak. sonunda kalır mı kalmaz mı bilmem ama sıkıntılı bir süreç olacak orası kesin.

Çevrimdışı Ersoy

Hangisi iyiyse o oynar. Laz inadiyla alakası yok. Boykoyu oynattik balon çıktı. E Tolga da yükselişe geçti o oynadı. Tolga tabiki de kötü kaleciydi ama boykodan iyiydi. Ama Ospina tolgayi keser gibi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben buna katılmıyorum boykoya gerekli şansı verdi kullanamadı hatalı goller yedi sürekli ospina ya da o kalitede biri gelirse tolganın oynaması mümkün değil sporting maçında şenol hocanın isyanını gördün mü bilmiyorum kalede kaleci yok ki demişti kameralara yansıdı bu mecburiyetten oynattı benim içim rahat...

Çevrimdışı Eray

Hangisi iyiyse o oynar. Laz inadiyla alakası yok. Boykoyu oynattik balon çıktı. E Tolga da yükselişe geçti o oynadı. Tolga tabiki de kötü kaleciydi ama boykodan iyiydi. Ama Ospina tolgayi keser gibi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyko da taraftar gazıyla alınmış, başkan açıklamıştı. Tolga'nın hatalarından dolayı taraftar isyan edince taraftar bastırılmak için almışlar Boyko'yu. Bizim planladığımız gibi oynatmak için değil yani. Ha eğer iyi oynasaydı oynardı ama boş yere masrafa girdik. Belki kötü kaleci değildir ama kumaşı tutmadı burda. Bu saatten sonra yapılabilecek tek şey yolları ayırmak...

Çevrimdışı Kemal

Mandandayı neden satmazsin ki makul fiyata al adam şimdi bonservissiz kulübü para bile alamayacak ve hiç bir şeye yaramadı inatlari.

Çevrimdışı Bishamon

Adam gelmek istemedi bize

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı abdusta

An itibarıyla yorumsuz;

NTV : Gökhan Gönül Beşiktaş da.her an açıklanabilir.

HÜRRİYET  : Gökhan Gönül FB de kaldı.

saygılar

Çevrimdışı Deadam

An itibarıyla yorumsuz;

NTV : Gökhan Gönül Beşiktaş da.her an açıklanabilir.

HÜRRİYET  : Gökhan Gönül FB de kaldı.

saygılar

Candaş gizliden açıkladı GG ön protokol yapmış 9 haziranı bekliyorlar galiba
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Bishamon

Kahrederim Miguel Layun'u alamadığımız günlere  :s20:

Çevrimdışı eaglekartal

ne kadar sessiz ve sıkıcı geçiyor günler ne zaman hareketlenir acaba ortalık

Çevrimdışı OrhanAker

Ve sıcak :duman:
Euro 2016 başlasa bir an önce yoksa geçmez bu yaz.

Çevrimdışı OrhanAker

@atalay gustavo gomez ile ilgileniyoruz galiba senin fikirlerin nedir.

Çevrimdışı Tolga

9 Haziran'dan önce hareket olmaz hatta bana göre Töre satılmadan hareketlilik olmaz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben ki hayal kurmayı hiç sevmem ama sağda isla solda kolarov hayali kuruyorum işte

Geçen seneye ek +10-12 gol demektir.

Çevrimdışı berkotistis

Tosic, vatandaşı Kolarov'un Beşiktaş'a gelmeye hazır olduğunu yönetime iletti. Guardiola izin verirse görüşmeler başlayacak. (NTV Spor)

ne kadar doğrudur bilinmez ama isminin geçmesi bile beni bu sene için umutlandırıyor.

Çevrimdışı Bishamon

9 Haziran'dan önce hareket olmaz hatta bana göre Töre satılmadan hareketlilik olmaz :)

Temmuz başı anca imzalarız biriyle

Çevrimdışı Efe

töre gitmeyecek galiba değeri 100 milyon euro diyor başkan baksana
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

töre gitmeyecek galiba değeri 100 milyon euro diyor başkan baksana
Bence başkan yine tok satıcıyı oynuyor :D

Pazarlık yaparak fiyatı mümkün olduğunca yukarıda tutmaya çalışacaktır. Tabi sonunda satılır mı orası bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Rüyamda Costil Beşiktaşta son dakika haberleri geçiyordu. Çok da öyle illa o olsun dediğim bir transfer de değil halbuki. Hayır olsun...

Çevrimdışı murat baltacı

günaydın arkadaşlar

çökmek yararlı olur mu?!

https://twitter.com/tribundergi/status/738266524205604864
Sanmıyorum böyle bişey olsun ciddi bonservisle aldılar en azından bedava gitmesini istemezler ligimizde iki tane kaliteli stoper var kajer ve chedjou alınma ihtimali varsa düşünmemek lazım atletik çabuk stoper ayağı iyi defanstan oyun kurar tam bizim sisteme uygun al yanına nkoulou yu orta sahaya çıkar defansı rakibi kendi sahasında boğalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Emre Mor için bence beklemeliyiz. Euro 2016'da yenik durumda olduğumuz maçlarda sonradan oyuna girecektir ve muhtemelen hiçbir katkısı olmayacaktır. Milli takımın yenilmesinin üzüntüsüyle falan epeyce gözden düşecektir. Sonra da biz aç bir Kartal gibi kapacaz Emre Mor'u  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

şu kolarovu da tıpkı gomez gibi 2 yıl kiralasak ya
iki yıl sonunda da 4-5 gibi bir bonservis verip alınabilir
zaten sözleşmesi de 2 yıl sonra bitiyor

sağda gg solda kolarov ile uçar bu takım
ayrıca ismail ile de yenilemeye gerek kalmaz
gerekirse tosic oynar vatandaşının yerine

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Tosic Kolarov'u ikna eder mi?

Etiketler: