Günaydin.. Gomez hicbir yere gitmeyecek yaziyorum suraya..adam duygulariyla hareket etmiyor ve profesyonel zaten biz de bu ozelliklernden kazanmadik mi sampiyonlugu.. su an canı ceker buyuk takimlari bizim gibi gonul bağı yok Beşiktaşla ama son karari yine dogru olarak verecektir ve bizde kalarak yine mukemmel verim verecektir..
bu gomez konusu tam bir arap saçı. adam kendine göre haklı olarak şampiyona sonunu bekliyor. ama gomez'i bilen zaten biliyor, kendisine üst düzey takımdan teklif gelmesi için zaman kazanmaya çalışıyor bence. açıkçası son sözlerinden ben Beşiktaş'ı son çare olarak gördüğünü düşünmeye başladım. başkanın lafıyla amaç değil de araç gibi görüyor.
kalmasını çok isterim ama bizi ağustos'a kadar oyalayıp sonra kaçacaksa da bonservisle bir an önce gitsin bari para kazanalım. yeni forvet almak içinde zamanımız olsun.
biz ne kadar uğraşsak da fiorentina'nın isteyeceği bonservis fiyatı da belirleyici olacak. sonunda kalır mı kalmaz mı bilmem ama sıkıntılı bir süreç olacak orası kesin.