2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386672 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Kolarovu yazıyorlar Beşiktaşa gerçekleşme ihtimali %5 bile değil , sonra beklentiler yükseliyor ve hüsrana uğruyor millet , yönetimin hemen yalanlayip bizim böyle bir bütçemiz yok demesi gerek

Çevrimdışı İhsan

Nerede milli oldu güzel abim ? Beşiktaşın geçen sezon uefada liverpoolu elediği ingiliz takımlarına kök söktürdüğü sezon ilk kez davet edildi ! oda 24 kişilik kadroya dahil edildi sadece .

Bizim milli takımdan örnek vermek gerekirse İBB'de iyi bir sezon geçiren Mahmut tekdemirin ödüllendirme baabında 31 kişilk kadroya dahil edilmesi gibi düşün.

Ümit millilerde
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşlar muabbetinizi bölecem de ben yine negitf bir şeyler sölemek için geldim :)

Pedro Franco Adanaspora die bir haber okudum fanatik de , Transmarkt da pedroyu inceliyordum. oradanda Millonarios kulübüne geldim.

Millonarios Klubü son 5 yılda sadece 1 oyuncuyu bonservisle satabillmiş oda franco ve bize Tam 2.4 Milyon euro !!!

Diğer gidenler bedava ve hep bölgesel liglere !!

Şimdi Bu balonu bize kim iteklemiştir ! Millonarios'un klüp yapısını oyuncuyu kim incelemiştir !! Tamam verin bu parayı kim demiştir?

Hayır anlamadığım şey bu adamlar bonservisle oyuncu satma özürlüyken hangi üstün akıl bu adamların Franco gibi bir oyuncu sayesinde 2.4 m Euro kazanmasını sağlamıştır .

Güzel çalışma, ama bana çok anlamlı gelmedi.

Biz de geçen sene Demba Ba'yı Çin'e satana kadar, 5 senede pek kimseyi bonservisli satamamıştık yanlış hatırlamıyorsam. 5 milyona Atınç'ı alan Rangnick'e saydırmamışlardır bence Leipzig forumlarında.

Ya da Emre Mor'un takımı da pek kimseyi bonservisli satabilen bir takım değil bildiğim kadarıyla.

Pedro Franco'nun en büyük sorunu ağır olmasıydı, yoksa tekniği ve oyun zekası fena değil. Ben kendisinin Atiba'ya alternatif olarak defansif orta sahada denenmesi gerektiğini düşünüyordum hep.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:25:19 tuncaboylu ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Güzel çalışma, ama bana çok anlamlı gelmedi.

Biz de geçen sene Demba Ba'yı Çin'e satana kadar, 5 senede pek kimseyi bonservisli satamamıştık yanlış hatırlamıyorsam. Atınç'ı alan Rangnick'e saydırmamışlardır bence Leipzig forumlarında..

Ya da Emre Mor'un takımı da pek kimseyi bonservisli satabilen bir takım değil bildiğim kadarıyla.

Pedro Franco'nun en büyük sorunu ağır olmasıydı, yoksa tekniği ve oyun zekası fena değil. Ben kendisinin Atiba'ya alternatif olarak defansif orta sahada denenmesi gerektiğini düşünüyordum hep.

İlginc bir oneri ama Franco ile yurumez, bir kere ikili mucadelelerde cok kotu ve gucsuz. Top teknigi de berbat

Çevrimdışı Zafer55

Nerede milli oldu güzel abim ? Beşiktaşın geçen sezon uefada liverpoolu elediği ingiliz takımlarına kök söktürdüğü sezon ilk kez davet edildi ! oda 24 kişilik kadroya dahil edildi sadece .

Bizim milli takımdan örnek vermek gerekirse İBB'de iyi bir sezon geçiren Mahmut tekdemirin ödüllendirme baabında 31 kişilk kadroya dahil edilmesi gibi düşün.
10 kere kadroya çağrılmış.3 tane 90 , 1 tane 45 dakikası var.
http://www.transfermarkt.com.tr/pedro-franco/nationalmannschaft/spieler/118998/verein_id/3816

Çevrimdışı MrtBlgc

Benim artık Beşiktaş Konusunda kafamın daha berrak içimin daha rahat olmasının nedeni Namuslu bir yönetimimizin olmasıdır. Aynı zamanda zamanla klüp yönetiminin her alanında tecrübelenmiş olmaları da başka pozitif bir durum.

Taaftar kafasıyyla transfer yapılsa klüp batardı sanırım ki Y.D. Zamanındaki transferler bu yönde adımlardı !

Şimdi emre mor bombasını patlattılar gündeme . Kanımca Emre Kerim'in 3 yaş daha genci o kadar .

Ayrıca Kerim İngiltere alt yapısı almış , daha 17 yaşında EPL'de 30 küsür maça çıkmış bir adamdır.
Zamanında aynı emre mor gibi lanse edilip uçar bu çocuk denmişti. Uçacakta ben Kerime güveniyorum. özellikle bu sezon kritik haftalar önemli maçlar çözerek  yeni sezonda daha fazla süre ve sorumluluk alabileceğini göstermiştir.

Şahsen emre mora öle 4 5 milyonlar +%50 satıştan pay felan çok uçuk rakamlar bu fiyatlardan oyuncu satılırsa alana hayırlı olsun derim ben.

Danimarka ligini de öle gözünüzde büyütmeyin derim ben Emre mor'un ne uluslararası tecrübesi var nede üst seviyelerde futbol oynamışlığı var . 1 1.5 sezondur danimarkada patlamış bir adam .

Tamam iyi potansiyelli ama Kadromuzdaki Kerimden öle 4 5 gömlek üst biri değil aksine ben Kerim'i Emreden daha önde görüyorum.
Emre Mor'la Kerim Frei'yi karşılaştırmak istemem ama Emre'nin top tekniği çok daha üstün Kerim Frei'ye göre. Hatta ben Messi'den beri ayağına bu denli topu yapıştıran başka bir oyuncu görmedim uzun zamandır. Eksikleri vardır elbet ama Liverpool, Dortmund gibi kulüpler bu çocuğu transfer etmek istiyorsa bana biraz haksızlık yapıyormuşuz gibi geliyor. Bunu da oyuncudaki potansiyeli farkettirmek adına söylüyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yado

10 kere kadroya çağrılmış.3 tane 90 , 1 tane 45 dakikası var.
http://www.transfermarkt.com.tr/pedro-franco/nationalmannschaft/spieler/118998/verein_id/3816

Doğrudur abi Beşiktaşa Transferi sonrasında hazırlık maçlarında denenmiştir fakat resmi maçlarda ve şampiyonalarda görev alamamıştır.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yado

Emre Mor'la Kerim Frei'yi karşılaştırmak istemem ama Emre'nin top tekniği çok daha üstün Kerim Frei'ye göre. Hatta ben Messi'den beri ayağına bu denli topu yapıştıran başka bir oyuncu görmedim uzun zamandır. Eksikleri vardır elbet ama Liverpool, Dortmund gibi kulüpler bu çocuğu transfer etmek istiyorsa bana biraz haksızlık yapıyormuşuz gibi geliyor. Bunu da oyuncudaki potansiyeli farkettirmek adına söylüyorum.

1 2 gün önce ismini hatırlamıyorum 1 arkadaşın bir tespiti vardı ! 'her yıl 10 tane potansiyelli genç çıkar bunların sadece 1 yada 2 tanesi çok üst seviyelere gelebilir.'

Tamam emre'nın potansiyel aralığı inkar edilemez. Fakat her potansiyelli oyuncuya 4 5 vereceksek olursak sıkıntı yaşarız beyler.

Elimizde zaten potansiyeli oldukça yüksek kanat oyuncuları var fazlasıyla uygun fiyata denenir de yani 4 5 milyon artı satıştan kar felan noldu yani bu nerede kendini ispat etmiş ? 45 dk hazırlık maçında KAradağ performansıyla 4 5 verecek transfer politikamız yok bizim kimse de hayal görmesin .

kariyerinde Chelsea , hamburg , rubin kazan olan Gökhan Töre'ye kendini burada ispat etmesiyle 4.5 verdik ! Emreye bu konuşulan paralar bence çok.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı kartal190321

kolombiya u 20 milli takımında oynamış gelecek vaat eden bir futbolcuya 2.4 m euro verip transfer etmek öle abartılacak bir ücret değil bence.o zamanın koşullarında oynamıştır görevini yapmıştır.transfer başarılısızlıgı değil...kadroya almadıgımız atınca almanlar 5 6  m euro verdi...çaglar 2.5 m euro  freburga gitti bank asya topcusu gelecek vaat eden oyuncular bunlar..ha başarısız olabilirler mi tabi ki ama bu futbolcunun kötü oldugu anlamına gelmez..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı murat baltacı

çokda iddialı konuşuyor.
Akıl sağlığında sorun var bu yorumcunun

saygılar
Hata bunlarda değil bunları bu ekranlara çıkaranlarda onun oğlu bunun kardeşi diye hatır gönül işi yapıyolar bu ergenlerde kendilerini futbol izleyince futbolu biliyoruz sanıyolar sahada hiçbir pratiği olmayan adamlar futbol izliyolar menajerlik oynuyolar sonra yorumcu sanıyolar kendilerini Şenol hocanın eline vereceksin bunları kafalarına vura vura futbolu öğretecek. Aklı mantığı yerinde olan biri bu yorumu yapamaz bunlar ogolarından dolayı gerçekleri göremiyolar.

bide emre bol denen zevzek var oda boş boş konuşuyo geleceğin ahmet çakarı rasim ozanı olma yolunda neymiş gökhan gönül için Beşiktaş son tercihmiş fenerle anlaşamazsa avrupaya gidermiş Beşiktaş fenerle yarıştığı tüm oyuncuları kaptırmışmış biride demiyoki ulan salak biz oyunculara ederi olan teklifi yaptık bedava alıyoruz sen araya girip fiyat artırıyosun bizde teklifimiz bu ister gel ister parayı seç git diyoruz bunun nesi elimizden kapmak enayilik yapıyosunuz hepside elinizde patlıyo işte ilahi adalet.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Aşırı yavaşlığı ve kalınlığı sonucu gördüğü kırmızı kartları hatırlatmakla vakit kaybetmicem şimdi.

Tabi ki katkı verdi , stoper yokluğunda neciple bile tandem olmuşlardı bir ara yoklukta 0 beklentiyle oynadı ve fena katkı vermedi çünkü beklenti zaten düüşüktü.

Genç , potansiyelli diye görebilirsin yatırım için girişimde bulunursun Miloseviçte olduğu gibi ve 1 1.5 Civarında düşerse alırsın da yani bu 2.4 nedir arkadaş ?

Beşiktaş artık menejerlere para kaptırmamalı , Franco trasferinde de ciddi bir menejer oyunu olduğu aşikar

Ben kötü bir futbolcu değil demedim. Yansıttığın kadar kötü futbolcu değil dedim. Sen öyle bir bahsediyorsun ki sanki mustafa pektemek.

Çevrimdışı onder23

çokda iddialı konuşuyor.

saygılar

Abi bırakın pohpohlasın böyle
fener şöyle güzel böyle güzel
şöyle top oynuyor şunları yapıyor diye
sene sonu zaten ak koyun kara koyun belli oluyor.
Fener iyi takım çok güzel top oynuyor diyelim ki kadroyu çok değiştirmesinler transfer yapmasınlar  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bırakın pohpohlasın böyle
fener şöyle güzel böyle güzel
şöyle top oynuyor şunları yapıyor diye
sene sonu zaten ak koyun kara koyun belli oluyor.
Fener iyi takım çok güzel top oynuyor diyelim ki kadroyu çok değiştirmesinler transfer yapmasınlar  :D

Şirkette resim siteleri bloklu da, resmi göremiyorum. Kim bu yorumcu ve ne demiş?

Çevrimdışı Yado

kolombiya u 20 milli takımında oynamış gelecek vaat eden bir futbolcuya 2.4 m euro verip transfer etmek öle abartılacak bir ücret değil bence.o zamanın koşullarında oynamıştır görevini yapmıştır.transfer başarılısızlıgı değil...kadroya almadıgımız atınca almanlar 5 6  m euro verdi...çaglar 2.5 m euro  freburga gitti bank asya topcusu gelecek vaat eden oyuncular bunlar..ha başarısız olabilirler mi tabi ki ama bu futbolcunun kötü oldugu anlamına gelmez..

Ersan'a da 7 verdiler ! Millet veriyor diye sende mi vereceksin yani nasıl bir düşünce tarzıdır bu ?

Sen pedro'ya 2.4 verirsen emre içinden 5 isterler senden bu enayiler bu paraları veriyor demek ki bizde kopartalım durumuna düşersin.

Beni şampiyonluktan daha mutlu eden bir şey var ki oda Yönetimsel Başarılardır.

Beşiktaşın iyi yönetilmesi Her başarının temelidir. Prensipli ve akılcı Transfer politikaları !! Bütün potansiyelli oyuncuları biz alamayız.

Bu güne kadar görmediğiniz için yadırgamıyorsunuz tabi ! Ben bundan sonra Bu yönetim tarafından yönetildiğimiz müddetçe Pedrolara 2.5'lar ismaillere 1.4 Ler felan vereceğimizi sanmıyorum.

Bekleyip görecez ..
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı MrtBlgc

1 2 gün önce ismini hatırlamıyorum 1 arkadaşın bir tespiti vardı ! 'her yıl 10 tane potansiyelli genç çıkar bunların sadece 1 yada 2 tanesi çok üst seviyelere gelebilir.'

Tamam emre'nın potansiyel aralığı inkar edilemez. Fakat her potansiyelli oyuncuya 4 5 vereceksek olursak sıkıntı yaşarız beyler.

Elimizde zaten potansiyeli oldukça yüksek kanat oyuncuları var fazlasıyla uygun fiyata denenir de yani 4 5 milyon artı satıştan kar felan noldu yani bu nerede kendini ispat etmiş ? 45 dk hazırlık maçında KAradağ performansıyla 4 5 verecek transfer politikamız yok bizim kimse de hayal görmesin .

kariyerinde Chelsea , hamburg , rubin kazan olan Gökhan Töre'ye kendini burada ispat etmesiyle 4.5 verdik ! Emreye bu konuşulan paralar bence çok.
Onu ben de abartı buluyorum fakat bu rakamlar hep menejerinin söylemleri. Kimse bu paraları vermez bu çocuğa. Fakat ortada bir potansiyel varsa bunu da söylemek lazım. Yalnız şöyle bir şey de var, Avrupa Şampiyonasında biraz iyi top oynasın 2 tane de gol atsın o paralara da alamazsın. En az 10 mil eurodan fiyat verirler. Transfer de böyle bir şey işte..

Çevrimdışı onder23

Şirkette resim siteleri bloklu da, resmi göremiyorum. Kim bu yorumcu ve ne demiş?

taner karaman abi aspor da çıkıyor arada fotomaç gazetesinde editör galiba
Fener sezon boyu beşiktaştan daha iyi top oynamış diyor yok işte şu kadar şut çekmişmiş şöyle yapmışmış falan elinde birkaç istatistik onu söylüyor guya

Çevrimdışı Zafer55

Aspor da taner karaman diye bi değişik:
Fb sezon boyunca Bjk den iyi top oynadı demiş :D

Çevrimdışı Yado

Onu ben de abartı buluyorum fakat bu rakamlar hep menejerinin söylemleri. Kimse bu paraları vermez bu çocuğa. Fakat ortada bir potansiyel varsa bunu da söylemek lazım. Yalnız şöyle bir şey de var, Avrupa Şampiyonasında biraz iyi top oynasın 2 tane de gol atsın o paralara da alamazsın. En az 10 mil eurodan fiyat verirler. Transfer de böyle bir şey işte..

18'e girebileceğini sanmıyorum ben sakatlık ceza olmazsa. Ancak yarı final felan görürsek sakatlık ceza yorgunluk olur ozaman 18'e girer belki son 10 dk risk almak için atılır oyuna.

Beklemek lazım ooooo potansiyelli oyuncu diyip ağzımızın suyu akarak bodoslama atlamanın bi anlamı yok !

4 Milyon bile olsa biz o para N'kouluo'yu alırız. Kaleye Adleri Alırız sol beke adam alırız ne bilim Defansif orta saha alırız atibanın yerine !!

Gidip o paralara Emre mor almaz Beşiktaş Boşuna hayal kurmayın
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Serhat Akkaya

18'e girebileceğini sanmıyorum ben sakatlık ceza olmazsa. Ancak yarı final felan görürsek sakatlık ceza yorgunluk olur ozaman 18'e girer belki son 10 dk risk almak için atılır oyuna.

Beklemek lazım ooooo potansiyelli oyuncu diyip ağzımızın suyu akarak bodoslama atlamanın bi anlamı yok !

4 Milyon bile olsa biz o para N'kouluo'yu alırız. Kaleye Adleri Alırız sol beke adam alırız ne bilim Defansif orta saha alırız atibanın yerine !!

Gidip o paralara Emre mor almaz Beşiktaş Boşuna hayal kurmayın
Elinde Kerim, Olcay, Quaresma, Aras ve yeri geldiğinde kullanılmak üzere Sosa olacak. Tüm bunlar varken Emre için şartları zorlamanın anlamı yok. Emre'ye harcayacağım parayı senin dediğin gibi Atiba'nın yedeği ve geleceği olarak bir defansif orta saha alabiliriz. Bir yaş daha yaşlandı Atiba.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

çokda iddialı konuşuyor.

saygılar
tesadüfen canlı izledim.

Bayan sunucu inanamadığı için bir kaç defa sordu ve 'bıyıkaltı' güldü  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

taner karaman abi aspor da çıkıyor arada fotomaç gazetesinde editör galiba
Fener sezon boyu beşiktaştan daha iyi top oynamış diyor yok işte şu kadar şut çekmişmiş şöyle yapmışmış falan elinde birkaç istatistik onu söylüyor guya

Hemen dalga geçmemek lazım, belki akli dengesi yerinde değil de özürlü kontenjanından çalıştırıyorlardır.  :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Riccardo QUARESMA :

Hayatim boyunca ALKOL , SİGARA kullanmadim , ama geldigim mahalleden dolayi ÇİNGENE olarak biliniyorum , evlenene kadar Gece hayatım vardi ama evlenince Aile babasi oluyorsunuz :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yado

İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı brkntcnr

Badstuber le ilgileniyormuşuz-tekrar- keşke gelse.

Çevrimdışı Yado

Badstuber-N'koulou Tandeme bak beeee allahım sana geliyorum  :ishock: :ishock:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Etiketler: