Forumun istatistiginin ismaille bir alakasi yok @Necmi abi, ilk transferin imzasi kuruyana kadar boyle gider yahut gomez yeni bir bomba patlatana kadar.
Uslubun biraz sert oldu bunun ozel mesaji var, emaili var forum hitleri dustu diyorsan iki yazi yazar susariz, foruma faydasi olacaksa.
Ben butun gun her mesajin her kelimesini her harfini okuyan bir insanim, kalkip 3 tane iletili eleman cevap verirse, karsiligini yazarim, cevap mi vermeyelim.
ne yapmamız gerekiyor bu konu bir haftadır aralıksız devam ediyor önce ikaz ettik
konudan sapmayın diye dinleyen olmadı bu konuda moderasyon uyguladık belki toparlanır diye gene kimse takmadı
bir şey demiyorum geriye dön son bir haftayı tekrar oku derim
@mylife1903bakalım yazdıklarından memnun olacakmısın tamam beğenmiyorsun bunu bu forumu takip eden herkes anladı zaten
ama sen sürekli yıpratıcı alaycı üslupla devam ediyorsun daha öncede ikaz ettim burda bu tür bir üslup olmaz
ama sen oyuncu eleştirmiyorsun düşmana saldırıyorsun biz burda rakip oyunculara bile bu tip üslupda konuşulmasına izin vermeyiz
burda ben hep söylüyorum sonuna kadar özgürlük var ama bu sadece Beşiktaş duruşuyla davranıldığı sürece
Beşiktaşa yakışmayacak üslup işin içine girdiğinde bütün özgürlükler biter.
Ben konu Beşiktaşsa kesinlikle adil ve demokrat davranmam Beşiktaşın zararına işleyen bir konu olduğundada kim olursa olsun çok sertleşirim
bu benim tavizimde olmayan bir konu birde burda herhangi bir siyasi parti adı veya kişiliğinin adını geçirirsende bu atılma nedenidir.
yani şu yazdığın mesaj bile forum kurallarına aykırı