2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374439 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

burda zaten Beşiktaş diktatörlüğü var @38life
sen hiç burda renklilerle ilgili konu açıldığını yada onlarla ilgili bir sohbete izin verildiğini
gördünmü. yada Beşiktaşa zarar verebileceği ihtimali olan bir konunun burda bırakıldığını
buranın özgürlüğü sadece Beşiktaş içeriklidir oda Beşiktaşa zarar vermeyecek içerikte olmalı
burda insanların aklına gelen herşeyi söylemek gibi bir özgürlüğü yok.
sadece zararsız sohbetlerde müdahil olunmaz ama sonrasındada temizlik yapılır açıldığından beri bu böyle
Abi birşey soracağım ben neden izlemedeyim ceza olmama neden olan mesaj hangisi, görebilme şansım varmı ?

Çevrimdışı kartalBaz

Firat gunayer sabahtan aksama haberleri okuyup oylede olabilir boylede olabilir diye tweetler atiyor. Bunlarda gazetecimi arkadas.

Çevrimiçi Kapkarakartal

kim :alala:

Şey geçiyo milletle ya bunu hala takipmi ediyorsunuz Dani Alves diyor..

Çevrimdışı Eray

Daniel Alves dedikten sonra engelledim kendisini. Sallamanın da adabı olur arkadaş.

Çevrimiçi Necmi

Abi birşey soracağım ben neden izlemedeyim ceza olmama neden olan mesaj hangisi, görebilme şansım varmı ?
PM attım @RQ7_351903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla sen ısrarla istediğin için ben hala şüpheliyim.  :D :D bu forum bize çok şey öğretti.  :D :D
:evillol: :evillol:

Niye yav Sadece Boykoda yanıldım hala da yanildigimi düşünmüyorum kesinlikle kotu kaleci degil bizde olmadi bunuda soyledim defalarca

Mesela Quaresma da hic yanilmadim sag olsun hic yaniltmadi beni Çingene :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Daniel Alves ...
ya ciddiye alıpta buralara niye taşıyorsunuz bunu :D

Çevrimiçi Necmi

Niye yav Sadece Boykoda yanıldım hala da yanildigimi düşünmüyorum kesinlikle kotu kaleci degil bizde olmadi bunuda soyledim defalarca

Mesela Quaresma da hic yanilmadim sag olsun hic yaniltmadi beni Çingene :busted_cop:
:bandit: :bandit: :bandit:
ilk yarı bayağı cıvıttı da sonrasında toparladı.
eğer o anda disiplini sağlayamasaydı şenol hoca o zaman görürdüm

Çevrimiçi Necmi

necmi beyin yazdıklarını sonradan okudum o zaman gercekten bizde işi olmaz ..
şu bey kelimesini kaldırsakmı direk ismimle hitap et daha samimi olur :)  @tayfun_bjk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:bandit: :bandit: :bandit:
ilk yarı bayağı cıvıttı da sonrasında toparladı.
eğer o anda disiplini sağlayamasaydı şenol hoca o zaman görürdüm
Ya abi su adam sevilmezmi , adamin resmine bakinca bile istemsizce Gulumseme oluşuyor insanin yüzünde :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

Ciddi bir gelisme yok anlasilan ..

Çevrimiçi Necmi

Yıllardır beklenilen şampiyonluk gelmiş, 3 yıldır hasretle beklediğimiz yuvamıza dönmüşüz, forum yöneticileri biraz daha yapıcı olmalı burası hepinizin tüm beşiktaşlıların forumu diyorsunuz ama sert bir şekilde kurallar koyuyorsunuz ülke zaten böyle burada da rahat olmazsak bu forumun amacı nedir ?

@Mehmet Ali C. mecbur konacak biliyorsun öncesinde kuralsızlığıda denedik
ama olmadı bizzat üyeler istedi kurallar olsun ve uygulansın diye
bir gün serbest bırakalım bak gör neler oluyor kardeşim burda Beşiktaş taraftarı var
hepsi dominant kimseye kaşının üzerinde gözün var diyemezsinki her kes kavga etmeye hazır
kurallar insanları kısıtlamak için değilki herkes her türlü eleştirisini yapıyor kimseyi bu konuda
sınırlamıyoruz sadece başkalarının hakkınada saygı gösterilmesi gerekir diyoruz ve
söylediklerinizinde buraya zarar vermemesi gerekiyor.

Çevrimiçi murat

Turnuvadan sonra gomez düzeyinde istediğimiz fiyata bir oyuncu bulmak zor olacak. Büyük takımdan talip çıkmazsa gomezi almam fiorentina ile baş başa bırakırım ne halin varsa gör derim. Her konuda destekleyen ben bile soğudum tavırlarından..
Adam vizyon sahibi  :by2:

Çevrimdışı 38life

Başkan Poyraz Karayel dizisinde oynadığı için acaba para almışmıdır?..  :alala:

Gece gece aklıma düştü.  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

şaka bir yana, aslında ben de Boykodan umudu kesmedim. Kalırsa bu sezon verim alabileceğimizi düşünüyorum, quaresma konusunda nasıl haklı çıktın onu çözmek gerçekten zor, ben bu kadar verim alabileceğimizi sanmıyordum, özellikle son maçlarda ciddi sorumluluk aldı ve gayet başarılıydı.

Çevrimiçi murat

:kop:
Valla sen ısrarla istediğin için ben hala şüpheliyim.  :D :D bu forum bize çok şey öğretti.  :D :D

Çevrimdışı murat baltacı

Visca iş yapar bizde oyun yapımıza uygun istikrarlı bi oyuncu yaşıda iyi şut özelliğide var ben sosa nın kanat versiyonu olarak görüyorum visca yı bide pektemek artı 1-2 milyona bitirilirse süper iş olur başarıya aç oyuncu iyidir her zaman.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

Şimdi yine anadolu topçusu denir ama ben rodeleganın hem tek santrafor hem cenk ile birlikte yada forvet olarak kanatta iyi iş yapabileceğini düşünüyırum.gomez giderse gelecek parayla rodalega yada epl de iş yapamayan  niasse yada atıf kanatta iş görür.

Çevrimdışı tuncaboylu

Erene 850 bin euro veren Başakşehir viscaya 2 milyon filan veriyordur :) tekdemir de kafadan 1,5 alıyordur

@Serhat Akkaya dostum, sen Anadolu kulüplerinde oynayan oyuncuların ne kadar kazandığını sanıyorsun ki?

Emre Belözoğlu sağlıklı yaşam için mi gitti Başakşehir'e?

Bursaspor Dzsudzsak'la senelik 1.6 milyon euro'ya anlaştı.
http://www.milliyet.com.tr/bursa-da-yeni-kriz-dzsudzsak--bursaspor-2207425-skorerhaber/
Aynı Bursaspor, Sivok'a senelik 1 milyon euro veriyor:
http://www.hurriyet.com.tr/tomas-sivok-bursaspora-2-yillik-imza-atti-29265084

Atiba Türkiye'ye ilk geldiğinde Antalyaspor senelik 1 milyon euro ödemeyi kabul etmişti, az kalsın onlara gidiyordu.
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-istedi-antalya-kapti--besiktas-medical-park-antalyaspor-1741890-skorerhaber/

Eren Albayrak senelik 750-800 bin euro'dan aşağı imza atmamıştır, emin olabilirsin.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 02:14:33 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Costil hala bizi Instagram'dan takip ediyor :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

Emre mor ve Serdar aziz konusunda acele etmemize gerek yok ikiside iyi oyuncu alınmasını isterim ama kulüpleri çok yüksekten uçuyor.

Emre ye söylendiği gibi teklif ettiğimiz 4 milyon euro ve sonraki satıştan pay gayet iyi rakam menajeri her yeri kovalıyo kulüpte bişey çıkarmı diye bekliyo ama milli takımda sonradan girip fazla süre almazsa yada anormal işler yapıp bi anda piyasa yapmazsa biz alırız emreyi çokta güzel yatırım olur.

Serdar aziz konusunda bursa elinde sonunda istediğimiz rakama verecek oyuncu ayrılmak istiyo hoca ve yönetim göndermek istiyo yalandan açıklamalar yapıyolar zaten sakatlık piyasasını düşürdü oyuncunun yabancı sınırıda kalktı istedikleri rakamı kimse vermez 2 milyon+yollayacağımız oyunculardan birini verelim Şenol hocamızında gönlü olsun oyuncuda yeni sayfa açar hocasını dinlerse iyi işlenir elit stoper olabilir.

Ama kaleci,yabancı stoper,sol bek ve sağ bek konusunda hızlı davranmalıyız defans hattını sıfırdan kuruyoruz oyuncuların birbirlerini tanımaları çok zaman alacak en azından ospina,gökhan,nkoulou,kolarov gibi isimleri bitirebilsek süper olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

@Mehmet Ali C.
bir gün serbest bırakalım bak gör neler oluyor kardeşim burda Beşiktaş taraftarı var kaşının üzerinde gözün var diyemezsinki her kes kavga etmeye hazır

O kadar da kavgaci bir insan degilimdir. :)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Şimdi yine anadolu topçusu denir ama ben rodeleganın hem tek santrafor hem cenk ile birlikte yada forvet olarak kanatta iyi iş yapabileceğini düşünüyırum.gomez giderse gelecek parayla rodalega yada epl de iş yapamayan  niasse yada atıf kanatta iş görür.

Rodallega kim ya? Ne yapmis Turkiye Ligi'ne gelene kadar. Fernandao'da da gorduk aynisini. Gomez'in yanina yakisacak adam Rodallega midir? Gomez, Cenk iki de potansiyeli yuksek genc bize yeter bu sene de.

Etiketler: