2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374055 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

anadolu topçusu değilki başakşehir avrupa yakasında :busted_cop:
Abi sen yapma.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kac ay once herkes Viscaya burun kiviriyordu Anadolu topcusu diye ben israrla bizlik oyuncu almaliyiz diyordum

Zamanla Herkesin fikrinin degistigini gormek guzel :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

GG fenerle imzalamış diye bir dedikodu dolanıyor
maksatlı çıkartılmış olabilirde

Valla gerçek de olabilir, yalan da. Öyle bir durum var ki insan tahmin bile yürütemiyor %50 - %50

Çevrimiçi Necmi

Antalya başkanının ayrılma olaylarında para aklama mevzuları var deniyor. Birden bire bunun ortaya çıkması çok garip
zarrab olayında geçen kulüp olabilir Beşiktaşa yamamaya çalışıyor ya renkliler

Çevrimiçi Necmi

Bir kac ay once herkes Viscaya burun kiviriyordu Anadolu topcusu diye ben israrla bizlik oyuncu almaliyiz diyordum

iyide sanki kuş uçtu gibi geldi benim kulağıma
avrupada bir takıma gitti diye hatırlıyorum zaten kaç gündür kafa öyle ambalaj olduki bütün transfer haberlerini kaçırıyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla gerçek de olabilir, yalan da. Öyle bir durum var ki insan tahmin bile yürütemiyor %50 - %50
Konuşulan rakamlara imzaladıysa hayrını görsünler. O parayı asla etmez o yaştaki bir oyuncu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bilmiyorum abi :iblush:

Yonetim kararlarini biz goremiyoruz sonuçta

Bende savundugum icin az Moderasyon yemedim :evillol:

Cok uyari aldim cok ceza aldim forum işlerine yabancıydım ama Zamanla bu olayi çözdüm sakin kalmayi basardim sonuc olatak aylardir Ceza almıyorum :bandit:
biz her iki bakış açısınada adil davrandık
sadece hakaretleri ayıkladık içinden bizimde düşüncelerimiz oluyor
herkes sanıyorki karar verirken düşüncelerimiz doğrultusunda yanlı davranıyoruz.

Çevrimdışı Eray

GG fenerle imzaladıysa süper haber. En başından beri istemiyordum. 32 yaşında, eski halinden eser kalmamış, doping tespiti yapılmış (kulübünün üstün çabalarıyla olay örtbas edilmiş), bize yakıştıramadığım bir futbolcuydu. Bize daha genç, başarıya aç oyuncu lazım o bölgede. Gökhan yaşı itibariyle yüksek tempo kaldırabilir mi soru işareti bence. Gelmesin ya.

Çevrimiçi Necmi

GG fenerle imzaladıysa süper haber. En başından beri istemiyordum. 32 yaşında, eski halinden eser kalmamış, doping tespiti yapılmış (kulübünün üstün çabalarıyla olay örtbas edilmiş), bize yakıştıramadığım bir futbolcuydu. Bize daha genç, başarıya aç oyuncu lazım o bölgede. Gökhan yaşı itibariyle yüksek tempo kaldırabilir mi soru işareti bence. Gelmesin ya.

bencede gelmesin ama erken konuşmakta doğru değil :)

Çevrimiçi Samet Ç

GG olayı 2-3 güne netleşir. Aziz 2 milyon 800 bin verdik 3.5 milyon istedi diye açıklama yapmış doğruysa zaten almayız biz büyük ihtimal algı oluşturmaya çalıştı.

Çevrimdışı Eray

GG olayı 2-3 güne netleşir. Aziz 2 milyon 800 bin verdik 3.5 milyon istedi diye açıklama yapmış doğruysa zaten almayız biz büyük ihtimal algı oluşturmaya çalıştı.
Ama o bahsedilen paralarda maç başı ücretler de dahildi. 1.750 önerdik yıllık, 10 bin maç başı dedik, Gökhan 2.250 yıllık 10 bin maç başı istedi dedi. Bizden de bu civarlarda talep etmiştir o zaman Gökhan. Nerden bakarsan bak çok yanlış olur Gökhan'ın transferi. Maliyet çok yüksek.

Çevrimdışı İhsan

Giriyor yahu sadece 2ay bir sakatlık yaşadı ondan sonra full oynadı Atınç

Sakatlıktan çıktıktan sonra 22 maçta 3maçta 90dk oynadı, ortalam ise sadece 20dk oynadı
http://www.transfermarkt.de/atinc-nukan/leistungsdaten/spieler/149516
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

bir şey daha bu ört bas edilmesi olayı falan yanlış kardeşim o adam milli oyuncu
ve avrupada ört bas edemezler hatta yanlış bilmiyorsam milli takım kampına daha dün doping ekibi gelmiş
doping kontrolü yapmışlar bu işler öyle basit işler değil sanırım münih doping merkezine gider rapor sonucuda biri tff
ye gelirken diğer nüshalarıda uefa ve fifa doping kurullarına gider. yani burda ört bas etmen bir işe yaramaz
doktor kontrolünde izinli aldığı bir ilaçsa bu gayet normal atibada sürekli doping içeren bir ilaç kullanıyor fifa dan izinli bu konuda
ileri derecede astımı var.

Çevrimdışı ahmetserdar

Visca iyi topçu, bende beğeniyorum ancak, bu sene ligde 117 şutla kaleyi en fazla yoklayan oyuncu olduğu ve bu durumda da başarı oranının %15 bile olmadığını dikkate almak gerekir. Beşiktaş' ta adama o kadar kuru sıkı hakkı verilmez ama yinede topa hakimiyeti ve hızı çok iyi umar aminu , visca, ali çamdalı, uğur demirok bizim ligimizde değilde aynı topu italyada oynasalardi şimdiye kadar hepsini transfer etmiştik ,
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 23:14:35 ahmetserdar ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Valla sen ısrarla istediğin için ben hala şüpheliyim.  :D :D bu forum bize çok şey öğretti.  :D :D

Çevrimdışı Eray

bir şey daha bu ört bas edilmesi olayı falan yanlış kardeşim o adam milli oyuncu
ve avrupada ört bas edemezler hatta yanlış bilmiyorsam milli takım kampına daha dün doping ekibi gelmiş
doping kontrolü yapmışlar bu işler öyle basit işler değil sanırım münih doping merkezine gider rapor sonucuda biri tff
ye gelirken diğer nüshalarıda uefa ve fifa doping kurullarına gider. yani burda ört bas etmen bir işe yaramaz
doktor kontrolünde izinli aldığı bir ilaçsa bu gayet normal atibada sürekli doping içeren bir ilaç kullanıyor fifa dan izinli bu konuda
ileri derecede astımı var.
Abi ben kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü Gökhan'da doping tespit edildikten sonraki hafta bizle maç yaptı fener ve Gökhan tüm maç dili dışarda gezdi hatta 80. dakikada öyle bi şişmişti ki ben çok şaşırmıştım...

Ama boşa kuruntu yapıyor da olabilirim sonuçta camiası biraz şey bi camia olduğundan dolayı oyuncuya da ön yargılı olabiliyoruz. :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Ama o bahsedilen paralarda maç başı ücretler de dahildi. 1.750 önerdik yıllık, 10 bin maç başı dedik, Gökhan 2.250 yıllık 10 bin maç başı istedi dedi. Bizden de bu civarlarda talep etmiştir o zaman Gökhan. Nerden bakarsan bak çok yanlış olur Gökhan'ın transferi. Maliyet çok yüksek.

Gökhan'a 2 milyon Euro garanti, 20 bin Euro maç başı ücret önerdik. O 2.750 milyon net artı maç başı istiyor diye açıklama yapmış bugün Milliyet gazetesine Aziz.

http://www.milliyet.com.tr/-o-kupa-icin-cebimden-5-milyon-fenerbahce-2255051-skorerhaber/

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Aziz Yıldırım böyle dediyse GG için FB defteri kapanmış demektir. Bu açıklamayla hem oyuncuyu taraftarın önüne atmış, para için ayrılıyor imajı yaratmış, hem de BJK bu yaştaki adama 3 milyon para veriyor, maaş dengesini bozuyor demeye getirmiş. (ki Fikret Orman'ın bu paraları vermeyeceğini hepimiz biliyoruz)

Asıl bomba AY bunları dedikten sonra GG bizimle 1.6-1.7m gibi bir paraya anlaşırsa olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Eray

Bomba var bu gece diyor... Bakalım yine bildiğimiz şeyleri mi söyleyecek yoksa herkesi şaşırtıp bilinmedik bir şeyler mi söyleyecek...
https://twitter.com/firatgunayer/status/738096260205383680

Çevrimdışı Eray

Gökhan'a 2 milyon Euro garanti, 20 bin Euro maç başı ücret önerdik. O 2.750 milyon net artı maç başı istiyor diye açıklama yapmış bugün Milliyet gazetesine Aziz.

http://www.milliyet.com.tr/-o-kupa-icin-cebimden-5-milyon-fenerbahce-2255051-skorerhaber/
Cok yuksek rakamlar bunlar, gercek olamayacak kadar yuksek...

Besiktas oyuncunun menajeriyle anlasti diyorlar, ben bu fiyat uzerinden anlastigimizi dusunmuyorum olamaz boyle bisey. Asparagas bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Bomba var bu gece diyor... Bakalım yine bildiğimiz şeyleri mi söyleyecek yoksa herkesi şaşırtıp bilinmedik bir şeyler mi söyleyecek...

Klasik Badem. Günlük internette spor haberleri taramasını yapıp millete satıyor. Skrtel zora girdi Middlesbrough 6 milyon Puond teklif yaptı Liverpool'a diyecek. Bunun gibi haberler.

Çevrimdışı Eray

Klasik Badem. Günlük internette spor haberleri taramasını yapıp millete satıyor. Skrtel zora girdi Middlesbrough 6 milyon Puond teklif yaptı Liverpool'a diyecek. Bunun gibi haberler.
Bende öyle düşünüyorum ama bozuk saat bile günde 1 kere doğru söyler belki bu sefer gerçekten bilinmedik bir şeyler paylaşır. :lol:

Çevrimdışı talha

Sakatlıktan çıktıktan sonra 22 maçta 3maçta 90dk oynadı, ortalam ise sadece 20dk oynadı
http://www.transfermarkt.de/atinc-nukan/leistungsdaten/spieler/149516

Bence yeterli vakit aldı zaten 10 maç en başta kaybetti. takım ritmini bulmuşken yine kendine yer buldu. Seneye daha çok vakit alacaktır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan'ın yıllık maaşı 1.7-1.8 civarı olur daha fazlası olmaz. Buna ek olarak imza parasını da koyarsak 2.2-2.3 m euro gibi bir para eder.

Yani 1.5 m euro bonservisle almış olacağız aslında eğer rakamlar böyle olursa gayet mantıklı bir transfer olmuş olur.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cagdas44

Daha konuştuğu bir şeye şaşırmadım ben

Etiketler: