2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369859 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bomba var bu gece diyor... Bakalım yine bildiğimiz şeyleri mi söyleyecek yoksa herkesi şaşırtıp bilinmedik bir şeyler mi söyleyecek...
https://twitter.com/firatgunayer/status/738096260205383680

İyi geceler Minnoşlarım diye bitirir yine :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Badem'in Gerard olayı efsaneydi. Adam Liverpool'dan ayrılacağını açıkladı akşamına Gerard Beşiktaş'ta oynamak istiyor dedi bir iki gün sonra Mls'e gitti adam.

Çevrimdışı Çağatay

Visca icin teklifimi yeniliyorum
Pektemek+2 milyon+frei kiralık+pektemkin maaşının 300 binini de biz odeyelim
Win oğlu win
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Eray

Emre Mor için Liverpool diyorlar...

Çevrimdışı tuncaboylu

harcama kardeşim kimse sana burda vakit harca demiyor sen sürekli demogaji peşindesin
ben her mesajımda özellikle ismailin Beşiktaşta görmek istemediğim bir oyuncu olduğunu söylüyorum
sen bunu anlamak istemiyorsan o senin sorunun. Mustafa pektemeğide savundum halada savunuyorum
bu güne kadar hiç bir kere bile eleştirdiğimi gördünmü hoca ister yönetim imzalar. sonradan konuşmak her zaman kolaydır.
değişen şartlara göre düşüncelerini güncelleyemiyorsan o senin sorunun yabancı sınırı vardı. Yerlilerle
imzalanmak zorundaydı ve o imzalar sayesinde bu gün şampiyon takım oldun  bir olay tartışılırken bütüne bakıpda
tartışılır ne yaptın karşılığında ne elde ettin sizinde ağzınıza sakız oldu yönetimi savunuyorsunuz laf gelmesini istemiyorsunuz
evet kardeşim savunuyorum.
Hiç kimsenin alamadığı sponsorlukları alan yönetimi savunuyorum
hiç kimsenin Beşiktaşlılarda buna dahil yapamaz dediği stadı mükemmel yaptığı için savunuyorum
tamamen batmış market tarafından bile icraya verilen bir kulübü 3 yıldır tek bir kere bile borç konusunda
konuşulmayan bir kulüp yaptıkları için savunuyorum
kulübü alırken benden 3 yıl şampiyonluk beklemeyin dediği ve 3 yıl sonunda şampiyon takım yarattığı için savunuyorum
kartal yuvalarını en fazla satış yapılan shoplar haline getirdikleri için savunuyorum
Beşiktaşı 40 M bütceli bir kulüpden 450 M bütceli bir kulüp haline getirdikleri için savunuyorum
şu anda bütün Beşiktaşlılar geleceğe umutla baktığı için savunuyorum
peki sen neden savunmuyorsun bir kaç hatalı transfer yaptığı içinmi peki başka ne için
tek yaptığınız eleştiri yönetime yeni geldiklerinde yaptıkları hatalı transfer ve pektemek sözleşmesi
varmı başka üstünde durduğunuz bir şey biz ne zaman itiraz etsek önümüze sunduğunuz tek şey eneramo sezer ve pektemek
papağan gibi üç senedir bunu tekrarlıyorsunuz sonrada biz yönetimi savunuyor oluyoruz
peki siz neden savunmuyorsunuz bizim yalakalığımızın karşılığını koyuyorsunuzda bu sizin gözlerinizi kör eden nefretin karşılığı ne
bir düşünün Beşiktaşda karşısına rakip diye tek çıkanın projesi ceviz ağacı dikmek olan
bir zat olduğu bir başkan yönetiyor kulübü siz ne derseniz deyin kongre yeni yapıldı karşısına rakip çıkmamış
demekki insanlar görüyor doğru yapılan şeyler ve destek oluyor elbet savunacağız sonuçta savunduğumuz kişi kulübü batırmıyor
her gün bir adım yukarı taşıyor. buda somut olarak görünüyor.
milletin göğüs reklamı bulamadığı ülkede biz sponsora boğuluyoruz bunlar Beşiktaşın geleceğini gördüğü için geliyor ama size
göre bunlarda bilmiyordur işi eminim onlarda yalakalık yapıyordur
bir tek siz görürsünüz doğruları bende eleştiriyorum yanlış gördüğümde
ama burda gevezelik etmiyorum bizzat lafımı onların duyacağı mecrada söylüyorum
bu güne kadar eleştiri yaptığım her konudada sonuç aldım
inandığın bir şeyde eleştiri yapıyorsan bu kısa ve sert olur ve direk sonuç alacak şekilde olur.
bunu günlerce konuşursa kuru gürültü olur hiç bir etkiside olmaz
mesela hepinizin şait olduğu miray olayında hiç farkettinizmi burda günlerce konuşup konuyu sulandırdıkmı
direk sosyal medya üzerinden kısa sürede ve sert bir şekilde tepki verdik bir saatte aldık neticeyi
önce eleştirinde haklı olacaksın
bu senin kişisel fikrin değil toplum vicdanı olacak
ondan sonra bunu doğru yerde ve doğru zamanda çok hızlı bir şekilde yapacaksın
birde sürekli her konuda bıdı bıdı yapan bir insan olmayacaksın haklının hakkını vermeyide bileceksinki
bir tepki koyduğunda insanlar ne oluyor burda diyecek.
sürekli ota boka işin dengesini bulamadan eleştiri yaparsan bir süre sonra insanlar seni ciddiye almaz çok doğru noktalarda bile sesini
duyuramazsın.  hiç kimse sürekli bıdı bıdı yaparak insanları germe hakkına sahip değildir.
haklı olduğun konuda bile insanları bıktırana kadar konuşma hakkın olamaz. zaten olmayacağınıda bir şekilde insanlar
tepkileriyle sana gösterir işte burda bunu anlayabilmek önemli

Şu mesaj forumun açılış sayfasına konmalı ve her üye haftada bir okumak zorunda tutulmalı. Bravo... :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağatay

Şu mesaj forumun açılış sayfasına konmalı ve her üye haftada bir okumak zorunda tutulmalı. Bravo... :claps: :claps: :claps:

Tamam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Emro Mor Liverpool'a giderse kariyeri için kötü olur.Zaten orada süre alamaz ve 2-3 sene oradan oraya kiralık gider

Çevrimdışı Savaş

Ben şuan bizimle adı geçen adamlardan bitanesini bile alacağımızı düşünmüyorum.

Son 2 senedir aynı şey oluyor. Muhtemelen maksatlı haberler çıkarılıyor hatta ve hatta bence bunu yönetim yapıyor ve çıkan isimlerden çok başka ve daha iyileri transfer ediliyor.

Bu haberler bence asıl görüşülenleri gizlemek amaçlı dikkat çekmemek için çıkartılan haberler. Arka planda çok başka isimler var gibi geliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Oldu olacak sitenin ismini de "Beşiktaş Arena Diktatoryası" olarak değiştirelim :D

Çevrimiçi Necmi

Forumun istatistiginin ismaille bir alakasi yok @Necmi abi, ilk transferin imzasi kuruyana kadar boyle gider yahut gomez yeni bir bomba patlatana kadar.
Uslubun biraz sert oldu bunun ozel mesaji var, emaili var forum hitleri dustu diyorsan iki yazi yazar susariz, foruma faydasi olacaksa.
Ben butun gun her mesajin her kelimesini her harfini okuyan bir insanim, kalkip 3 tane iletili eleman cevap verirse, karsiligini yazarim, cevap mi vermeyelim.

ne yapmamız gerekiyor bu konu bir haftadır aralıksız devam ediyor önce ikaz ettik
konudan sapmayın diye dinleyen olmadı bu konuda moderasyon uyguladık belki toparlanır diye gene kimse takmadı
bir şey demiyorum geriye dön son bir haftayı tekrar oku derim  @mylife1903
bakalım yazdıklarından memnun olacakmısın tamam beğenmiyorsun bunu bu forumu takip eden herkes anladı zaten
ama sen sürekli yıpratıcı alaycı üslupla devam ediyorsun daha öncede ikaz ettim burda bu tür bir üslup olmaz
ama sen oyuncu eleştirmiyorsun düşmana saldırıyorsun biz burda rakip oyunculara bile bu tip üslupda konuşulmasına izin vermeyiz
burda ben hep söylüyorum sonuna kadar özgürlük var ama bu sadece Beşiktaş duruşuyla davranıldığı sürece
Beşiktaşa yakışmayacak üslup işin içine girdiğinde bütün özgürlükler biter.
Ben konu Beşiktaşsa kesinlikle adil ve demokrat davranmam Beşiktaşın zararına işleyen bir konu olduğundada kim olursa olsun çok sertleşirim
bu benim tavizimde olmayan bir konu birde burda herhangi bir siyasi parti adı veya kişiliğinin adını geçirirsende bu atılma nedenidir.
yani şu yazdığın mesaj bile forum kurallarına aykırı

Çevrimiçi Samet Ç

Ben şuan bizimle adı geçen adamlardan bitanesini bile alacağımızı düşünmüyorum.

Son 2 senedir aynı şey oluyor. Muhtemelen maksatlı haberler çıkarılıyor hatta ve hatta bence bunu yönetim yapıyor ve çıkan isimlerden çok başka ve daha iyileri transfer ediliyor.

Bu haberler bence asıl görüşülenleri gizlemek amaçlı dikkat çekmemek için çıkartılan haberler. Arka planda çok başka isimler var gibi geliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir ama mesela Kolarov ismini niye yönetim ortaya atsın gizledikleri oyuncu Kolarov'dan daha mı iyi ? Eğer bu isimler bilerek ortaya atılıyorsa ve başka oyuncular ile görüşülüyorsa görüşülen isimler basına yem olarak atılan isimlerden daha iyi veya eşit kalibrede olması lazım. Kısacası bilerek atıldığını düşünmüyorum. Geçen sene olsa 50 tane isim çıkardı basında bu sene çıkan isimler hep aynı fazla isim dolaşmıyor ortada.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 23:42:04 Samet Ç ]

Çevrimdışı tayfun_bjk

necmi beyin yukarıda yazdıklarının son noktasına kadar katılıyorum eline ağzına sağlık. bu ismail konusuda artık kapansın bir haftadır forumda ismail ismail ismail.. Kararı şenol hocaya bırakmakta fayda var. Ben birşey soracağım özellikle atalay, necmi ve cursedofdragon'dan da yorumlarını bekliyorum. anlaşıldığı üzere almanya euro2016 da sona doğru yürürse ve gomezde yeterince süre alır ve şansı da yaver giderse herhalde farklı bir tecrübe yaşamak istiyor, örneğin EPL. benim aklımdaki mevzu eto bizde ne yapar varsayalım geldi biz ileride oynayabilen bir takımız acaba eto ara pasları sutları bitiriciliğiyle iş yaparmı bir sene daha, uzaklarda aramadan eto'yu transfer etmek (eger olursa) nasıl bir etki yaratır? cenk gibi bir forvetimizde olduğunu biliyoruz yanında.

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez giderse sadece 1 sene kullanabileceğimiz Eto'o'yu bonservis vererek transfer etme isteği hiç akıllıca bir istek değil.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Bishamon

Minnoştan ses seda yok  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

kimsenin kaçtığı yok!

ortada zaten transfer de yok, olsa konuşalım, iç transfer ihtimali olan tek adam var (ismail) onu konuşuyor girenlerde. kaçanlar varsa şayet iso yasakken de girerler bakarlar günlük 2 sayfa girdiyi 3dk.da okur çıkarlar...
nerden biliyorsun @tangaz
bu forum içinde kaç what saab grubu oluştu biliyormusun
bu foruma aktif bilgi geçenler artık orda birbirlerine yazıyor
burda paylaşım yapmıyorlar ben bile zamanımın çoğunu artık o gruplarda geçiriyorum bilgi orda
burda sadece ego tatmini bir kaç kişinin gaz çıkarması var.
bu tip sohbetler olabilir elbette olur ama kısa olur 4-5 gün sürmez kimseyide rahatsız etmez tersi eğlencelide olur
ama bu şekilde bir kaç kişinin kendi başına eğlendiği yer oldu.

Çevrimdışı arda

necmi beyin yukarıda yazdıklarının son noktasına kadar katılıyorum eline ağzına sağlık. bu ismail konusuda artık kapansın bir haftadır forumda ismail ismail ismail.. Kararı şenol hocaya bırakmakta fayda var. Ben birşey soracağım özellikle atalay, necmi ve cursedofdragon'dan da yorumlarını bekliyorum. anlaşıldığı üzere almanya euro2016 da sona doğru yürürse ve gomezde yeterince süre alır ve şansı da yaver giderse herhalde farklı bir tecrübe yaşamak istiyor, örneğin EPL. benim aklımdaki mevzu eto bizde ne yapar varsayalım geldi biz ileride oynayabilen bir takımız acaba eto ara pasları sutları bitiriciliğiyle iş yaparmı bir sene daha, uzaklarda aramadan eto'yu transfer etmek (eger olursa) nasıl bir etki yaratır? cenk gibi bir forvetimizde olduğunu biliyoruz yanında.

Eren Derdiyok olma mı?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

ben etkili olabileceğini sanmıyorum antalyada biraz tatil yapıyor
bizim gibi disiplinli bir takım içersinde performansı kısa süreli olur

Çevrimiçi Necmi

Eren Derdiyok olma mı?
şu kasımpaşada oynayan maç sonundada fener formasıyla ailecek poz veren
eren derdiyokmu :alala:
adam Beşiktaşı şampiyonluktan etmek için ölümüne oynadı adamlar bizim maçta gösterdikleri
azmi her maç gösterseler şampiyonluğa oynarlardı. tamam bizi yensinlerde ondan sonra bir daha hiç bir maçı alamadılar
kulüplerine saygıları olsa kasımpaşa avrupa kupalarındaydı. Böyle oyuncuların Beşiktaşta işi olamaz

Çevrimdışı tayfun_bjk

Eren Derdiyok olma mı?
evet iyi olabilir uzaklarda aramamak adına

Çevrimdışı tayfun_bjk

necmi beyin yazdıklarını sonradan okudum o zaman gercekten bizde işi olmaz ..

Çevrimiçi Necmi

Oldu olacak sitenin ismini de "Beşiktaş Arena Diktatoryası" olarak değiştirelim :D
burda zaten Beşiktaş diktatörlüğü var @38life
sen hiç burda renklilerle ilgili konu açıldığını yada onlarla ilgili bir sohbete izin verildiğini
gördünmü. yada Beşiktaşa zarar verebileceği ihtimali olan bir konunun burda bırakıldığını
buranın özgürlüğü sadece Beşiktaş içeriklidir oda Beşiktaşa zarar vermeyecek içerikte olmalı
burda insanların aklına gelen herşeyi söylemek gibi bir özgürlüğü yok.
sadece zararsız sohbetlerde müdahil olunmaz ama sonrasındada temizlik yapılır açıldığından beri bu böyle

Etiketler: