2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374437 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Burada hepimiz takimimiz iyiliği icin birşeyler yazıp çiziyoruz.
Amacimiz art niyet degil
Hangi futbolcu olursa olsun
Takima bir zarar veriyorsa
Gerek saha ici gerek saha dışı
Gonderilmesini yada sözleşmesi bittiyse uzatilmamasini isteriz
Ismailin de sözleşmesi bu sene bitmiyor olsaydı bu tartisma yapilir miydi?
 bence Hayır
En fazla satilsin derdik o kadar
Ama bizim tek derdimiz pektemekten agzimiz yandigi icin ismaili uflemek istiyoruz.
Yine onunki gibi bir sacmalik yapilmasin istiyoruz tek amacimiz bu.
Yoksa versinler yillik 500 bin yapsinlar sozlesmeyi otursun yedeklerde kupa maclarinda oynasin.
Bir yilda serdar kadar oynasin bana yeter.

Birebir katılıyorum.

Çevrimdışı İhsan

Tolga arkasında zorlama olmadan oynamıyorsa ben bunda art niyet ararım ayrıca. Üstelik bu takımın kaptanı. Demek ki 2 sezondur arkasında bir adam olmadığı için iyi oynamıyormuş. Dünyadaki büyük takımların yedek kalecilerinin adlarını söyler misin bana? O adamların as kalecilerinin rekabete ihtiyacı yok demek ki kendilerini göstermek için?

Real Madrid Yedek Kalecisi: Kiko Casilla
Barcelona Yedek Kalecisi: Claudio Bravo
Bayern Yedek Kalecisi: Tom Starke
Man Utd Yedek Kalecisi : Sergio Romero

Beşiktaşı köy takımı olarak gören ben değilim sensin bu zihniyetle, Tolga'lara İsmail'e  açık kapı bırakarak.  Dünya futbolu Tolga ve İsmail'den ibaret sanki. Bana Fatih Terim lobicisini örnek gösterip başka adam mı var deme. Semih Kaya'yı milli takıma alıp Ersan'la Atınç'ı almayan adamdan bahsediyoruz burada halen milli takım diyorsun.

Atınç ? :alala:
ikinci ligde ilk 11e giremiyor. Milli takıma seçilmeyi hakketmedi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Yahu benim anlamadigim su:

Ismail ic transferde gundemimizde olan bir oyuncu.

Bunun dogal bir sonucu olarak "2016/17 Transfer Sezonu" basliginda tartisiliyor, ovuluyor veyahut elestiriliyor.

Demek ki konuya ilgi duyan cok ki, cok gundem oluyor. Elestiriler olumsuz diye "hadi bakiyim yeter" demek nedir Allah askina?

Gundemimizde Gomez tarzi bir oyuncu olsa, o bu kadar konusulsa, sayfalarca methiyeler duzulse, ovulse kimse "yeter artik kapatin konuyu" demeyecekti.

Neden transfer gundemindeki isim Ismail olunca ve genel tutum olumsuz olunca konu kapansin deniyor?
Daha da söylenecek söz yok bence arkadaşın yazısı olayı çok net anlatmış.
Bir stad dolusu taraftar vurmaaa diye bağırdı daha ötesi varmı.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:37:01 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Sorun da burada zaten genelleme yapıp, ikili diyalog kurulmaz. Sözünüz kime ise direkt söylersiniz. Biz de muhatabımızı biliriz.
@atalay sen nerden çıktın benim sana karşı söylediğim bir şey yok
sözümü direk söylüyorum zaten bir kişiyi hedef almıyorumki forumun geneline söylüyorum başlık amacından saptı
ve ciddi sulu mesajlar düşüyor bir çöpe bakın siz görmeden sildiğimiz mesajlar
mesela bu ülkede alkol reklamı yasaktır ve bu suçtur. ama bunu bile düşünmeden alkolle ilgili özendirici mesaj
veya marka yazabiliyorlar. biz bunları kimseyi kırmadan siliyoruz.
ya düpediz hakaret ve küfür ediliyor müdahale edincede özgürlükler kısıtlanmış oluyor.
kardeşim yapılan suç ve suç işlemenin özgürlüğü olamaz. etikten falan bahsetmiyorum direk adli suç bu
bir çoğu ben yurt dışındayım derim bana bir şey olmaz mantığı güdüyor. ama bunu yaparken kendi sıyırsa bile forum bu işden sıyıramaz
sonrada çıkıp foruma zarar veren birine saygı göstermemi beklemesin kimse foruma saygısı olana saygı gösterilir
atalay bilmediğin bir şeyi söyleyeyim forumdaki bir çok üye what sab grubu kurup orda sohbetlerine devam ediyor artık burda yazmıyorlar nedenide burdaki ortamdan bunalmaları forumdaki yönetici konumundaki insanlar bile geri çekildi artık farkında değilmisin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hamburg yerel basını Adler'i, Beşiktaş'a yazmış.
Daha önce sormuş olabilirim ama tekrar cevaplarsan iyi olur :) ospina, adler, costil,ruffier bu 4 adamdan hangisini alırdın

Çevrimdışı Çağatay

ilaç gibi geldin atalay  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı İhsan

Önemli olan boyu değil abi.  :evillol: :evillol:

ama 10cm küçümsencek gibi de değil  :evillol: :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

gökhan gönül konusunda gelişme var mı?

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş geldiği gün % 40 lık bi kesim hocaya Loser dedi Şampiyon olunca kimse özür dilemedi günlerce sallayanlar oldu burda geçen sene iftar vakti insanı bunaltıp sonrada trip atıp kendi istediği oyuncu gelmeyince çekip gidenler oldu herkes kendi istediği olsun istiyor kimse boş konuşmaktan çekinmiyor.
O konu da %40 hakli aslinda senol gunes kazanan bir hoca degildi, osmanlispor macinin son dudugune kadar. Adama hep ordan vurdular, kendisi de zaten kanal kanal gezip lafini koydu bazilarina. Iyi de oldu. Zaten bizde cok super uber kazanan bir kulup degildik osmanlispor macinin son saniyesine kadar.
Senol gunes cuk oturdu bizim camiaya sampiyonluk geldi.
Senol gunes sampiyon ve buyuk hocadir artik o medyadaki uc-bes kalemi kirik senol gunese ve besiktasa vuramazlar, hop besiktas muzesinden kupayi getirip gozune sokariz.

Uyuyan dev uyandi, turk futbolunda abse drenaji basladi artik, daha cok pislikler akacak, besiktas sampiyon oldukca anadolu takimlari da palazlanacak olan gs ve fbye oldu, deniz bitti artik. Ts camiasi da biraz toparlanirsa bir 10 sene mahallenin sarisin kiz kardeslerine rahat yok.

Ister seve seve alissinlar ister kanirta kanirta alistiracagiz, bundan sonra boyle

Çevrimdışı OrhanAker

Böyle daldan dala atlıyoruz ya bayılıyorum.!
Karar verin arkadaş :D
Adler ile ilgili arsenal haberleride vardı.

Çevrimdışı 38life

Transfer adayların hepsinin tatmin edici olduğu yegane mevki kaleci mevkimiz sanırım. Adler de gelse, Zieler de gelse, Ospina da gelse hepsine fitiz. Ama tabi Adler gelebiliyorsa o gelsin :)

Çevrimdışı kartalBaz

Aylar oldu foruma birsey yazmayali. Cunku burada yorumlar yapiyoruz bazen hakli bazen haksiz ama kendimizi hic elestiremiyoruz. Ben q17 nin gelmesini istememistim hatta yunus arkadasa guzel oynasin bizi mahcup etsin demistim. Adam bizi haksiz cikardi bu durumdanda memnunum. Tolga konusunda onu biraz savundum diye yemedigim elestiri kalmadi. Yonetime baski yapmayin gidip sacma sapan transfer yapacaklar seneyede sikinti cekecegiz dedim herkes elestirdi. Hemde bu elestiriler yapici degil kiriciydi. Ornegin bir kardesimiz ligi yedinci bitiririz dedi simdi her soylediginin altina sen gecen sene boyle demedinmi yaziliyor. Adam oyle soyledi haksiz cikti oda bizim gibi sevindi. 15 golden bahsediyorsunuz ama bende en az 3-4 mac ismailin roberto carlos performasini sayabilirim size. Burada hepimiz sok olmustuk bu performansa. Bizi sampiyon yapan teknik direktor ismail kalsin diyorsa ismail kalir. Biz degil o adam oynatacak. Basarisiz olursa o gidecek o riski aliyor. Kalecide de risk aldi ve sampiyon oldu. Eren albayrakin ismailden iyi oldugunu soyleyenlerin donk un gs ve kasimpasa perfirmanslarini bi degerlendirmesini bekliyorum.

Çevrimdışı atalay

@atalay sen nerden çıktın benim sana karşı söylediğim bir şey yok
sözümü direk söylüyorum zaten bir kişiyi hedef almıyorumki forumun geneline söylüyorum başlık amacından saptı
ve ciddi sulu mesajlar düşüyor bir çöpe bakın siz görmeden sildiğimiz mesajlar
mesela bu ülkede alkol reklamı yasaktır ve bu suçtur. ama bunu bile düşünmeden alkolle ilgili özendirici mesaj
veya marka yazabiliyorlar. biz bunları kimseyi kırmadan siliyoruz.
ya düpediz hakaret ve küfür ediliyor müdahale edincede özgürlükler kısıtlanmış oluyor.
kardeşim yapılan suç ve suç işlemenin özgürlüğü olamaz. etikten falan bahsetmiyorum direk adli suç bu
bir çoğu ben yurt dışındayım derim bana bir şey olmaz mantığı güdüyor. ama bunu yaparken kendi sıyırsa bile forum bu işden sıyıramaz
sonrada çıkıp foruma zarar veren birine saygı göstermemi beklemesin kimse foruma saygısı olana saygı gösterilir
atalay bilmediğin bir şeyi söyleyeyim forumdaki bir çok üye what sab grubu kurup orda sohbetlerine devam ediyor artık burda yazmıyorlar nedenide burdaki ortamdan bunalmaları forumdaki yönetici konumundaki insanlar bile geri çekildi artık farkında değilmisin

Forumdaki yorumların yarısından fazlasını ilk günden beri okumuyorum. Ben de bir ara sıkıldım, bıraktım. Fakat alışkanlık işte, gelip bir şeyler karalıyorum. Eğer problem kimse neşteri direkt vurun o zaman. Bunu genellemeler ile yaparsanız herkes üstüne alır. @Necmi

Çevrimdışı Bishamon

Atınç ? :alala:
ikinci ligde ilk 11e giremiyor. Milli takıma seçilmeyi hakketmedi.

Danimarka Liginde orta sırada olan bir takımdan oyuncu alınıyor ama ?  :alala: :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Gökhan Gönül olayı can sıktı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Yahu benim anlamadigim su:

Ismail ic transferde gundemimizde olan bir oyuncu.

Bunun dogal bir sonucu olarak "2016/17 Transfer Sezonu" basliginda tartisiliyor, ovuluyor veyahut elestiriliyor.

Demek ki konuya ilgi duyan cok ki, cok gundem oluyor. Elestiriler olumsuz diye "hadi bakiyim yeter" demek nedir Allah askina?

Gundemimizde Gomez tarzi bir oyuncu olsa, o bu kadar konusulsa, sayfalarca methiyeler duzulse, ovulse kimse "yeter artik kapatin konuyu" demeyecekti.

Neden transfer gundemindeki isim Ismail olunca ve genel tutum olumsuz olunca konu kapansin deniyor?
sorun o işte dört gündür sadece bir kaç kişi sürekli konuşuyor aynı kişilerin aynı formatta her sayfada kaç mesajı var
katılın çok olsa talep bu yöndeyken neden tepki gösterelim benim söylediğim transfer başlığı ismail için sabote ediliyor başka oyuncular neden konuşulmuyor biliyornusun şu anda o oyuncuları burdaki insanlar what saab da konuşduğu için burda konuşulmuyor
çünkü insanlar artık burdaki muhabbetten rahatsız oldu burdaki kimseyle samimi olmayanlarda beklesin transfer konuşulsun diye
eskiden böylemiydi yüzlerce oyuncu düşer kritikleri yapılırdı şimdi sadece bir kaç kişinin ismail nefretini püskürtme amacı olarak duruyor başlık.
@AmaralGürses

Çevrimdışı Oktay

Allah içimi biliyo ya  GG gelmesini zerre istemiyorum... ama bakıyorum bizim taraftar bayılıyo gelmesi için haa gelirsede yapacak bişey yok mecbur destekliyeceğiz

Çevrimdışı 38life

10 gün sonra Euro 2016 başlıyor. Eğer bu süre içinde anlaşma olmazsa başka sağ bek arayışlarına hız vermek lazım.

Çevrimiçi Necmi

Forumdaki yorumların yarısından fazlasını ilk günden beri okumuyorum. Ben de bir ara sıkıldım, bıraktım. Fakat alışkanlık işte, gelip bir şeyler karalıyorum. Eğer problem kimse neşteri direkt vurun o zaman. Bunu genellemeler ile yaparsanız herkes üstüne alır. @Necmi
vuruyoruz zaten siz farkında değilsiniz forumdan kaydı silinen çok troll amaçlı foruma giren
oluyor @atalay  biz sadece yanlışı yapan ama Beşiktaşlı olanlara kıyamıyoruz. onlarıda bu yöntemle susturuyoruz :evillol:
ne yapalım ne vaz geçebiliyorsun nede görmezden gelebiliyorsun

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bide Gökhan Gönül olayı can sıktı muhabbetini anlamıyorum arkadaş BJK kapısındamı yatıyor her gün farklı teklif mi sunuyor Bizim teklif belli demekki anlaşamaz ise fb ile bizim şartlarımıza uyarsa anlaşılır haberleri okuyup okuyup can sıktı demek çok tuhaf bi duygu.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 21:24:46 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

10 gün sonra Euro 2016 başlıyor. Eğer bu süre içinde anlaşma olmazsa başka sağ bek arayışlarına hız vermek lazım.
Bu beckin arkasina gurbetci bir cocuk olsa genc ya da altyapidan biri kisitli para var ekstra masrafa gerek yok bence. Gg aslinda iyi sukse yapan bir transfer olur, heriflerin kaptani ama cok pahali iki arada bir derede kaliyor insan.

Çevrimdışı İhsan

Fikret Orman: "Transfere başlayacak durumda değiliz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İzmir'de Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışını yaptı. Orman, beraberinde Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası'nı da getirdi. Herkesin transferle ilgilendiğini belirten Orman, "Fakat biz bu çalışmalara başlayacak durumda değiliz" dedi.

Son şampiyon Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, İzmir'e geldi. Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'nin açılış törenine katılan Orman, Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası'nı da beraberinde getirdi.
Şampiyonluk Kupası'nın gelmesiyle izdiham yaşanırken, Fikret Orman basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Ligin artık bittiğini ve herkesin transferle ilgilendiğini belirten Orman, "Fakat biz bu çalışmalara başlayacak durumda değiliz. Bu hafta balolar var. Önümüzdeki hafta Ramazan başlıyor. Onunla beraber biz de biraz hızlanırız" dedi.

Bu sene de erken transfer yapamayacağız anlaşıldı. Euro 2016 ve Copa America'dan sonra çöpler kalır bize bizde toplarız.

Çöpler ? Rodolfo, Gomez ve Quaresma da olduğu gibi mi
Haksızlık yapıyorsun bence.
Come to Beşiktaş

Etiketler: