2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360933 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

4 gündür ismailden başka bişey konuşmuyorsunuz hadi bizi geçtim kendi canınız sıkılmıyor mu ?

Çevrimiçi Samet Ç

Slaven Bilic döneminde Kolombiya’nın Millionarios takımından 3 milyon Euro’ya transfer edilen Pedro Franco’nun gösterdiği performans Siyah-beyazlı camiada hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Şenol Güneş’in takımın başına geçmesinden sonra formanın yüzünü unutan genç defans oyuncusu devre arasında ise satın alma opsiyonuyla San Lorenzo’ya kiralanmıştı. 30 Haziran’da kiralık sözleşmesi sona erecek Pedro Franco, Arjantin’de de umduğunu bulamazken sadece 4 maçta forma şansı buldu ve sahada 323 dakika görev alabildi.

Alınan bilgilere göre; Arjantin'de fazla forma şansı bulamamasına rağmen, San Lorenzo'nun genç oyuncunun bonservisini almak için harekete geçtiği bildirildi. Ayrıca, Pedro Franco için eski takımı Millionarios’un Siyah-beyazlıların kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Bu iki takım dışında, Pedro Franco'ya Türkiye'den de talipler var.

Teknik direktör Şenol Güneş, Kolombiyalı genç stoperi kesinlikle kadrosunda düşünmediğini bildirmişti.

BJK.ORG ÖZEL HABERİDİR.KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Pedro haberide bu.

Çevrimdışı 38life

Şöyle bir 10-15 saatimi verip bu forumda Quaresma'ya söylenenleri çıkartıp buraya döksem...

Neler olur sizce?

Hakaret, aşağılama, iftira, hainlik suçlaması, ,sahtekarlık suçlaması, komplo teorileri ve bilimum su-i zan'dan doğan ağır sözler...

Daha ilginci mi?

Bunları yöneticiler de yaptı...

Kimisi ak kaşık, kimisi deliğinden kafasını çıkardığı an balyozu yiyecek olan fare.

Velhasıl:

Mesele o, bu, şu değil...

Mesele "bizim çocuk" olayı...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İsmail candır. İsmail bu takımdaki arkadaşlığın temel taşlarından biridir. 1.4m euro ideal. Kesinlikle kalmalı.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senmisin ismail ??
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Oktay

Empozeyi tam olarak nerede yapmışım. Gösterin, bir de ben bileyim.
senin derken aslında senin gıyabında geneli kastettim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı 38life

Necmi abi savunmak gibi olmasında ben kendi adıma konuşayım ; kardeşim burada herkesin fikri kendine sen bi futbolcuyu beğenmeyebilirsin hatta senin gibi düşünende çok olabilir iyide ben senin devamlı empozene mahkummuyum?? Ölçü denen bi bişey var herşey ölçüsünde güzeldir

Saat başıhatta 10 dkaikada bir "İsmail Köybaşı ile yönetim anlaştı" haberlerinin çıktığı şu günlerde ne empozesi? Ölçü diyorsun. Yeni bir transferin "transferi kesinleşti, anlaşıldı" haberi çıktığı an nasıl forumda 1 saatte 10 sayfalık entri giriliyorsa bu günlerde de İsmailin aynı yoğunlukta konuşulması "en doğal" şey.

Çevrimdışı AmaralGürses

9.hafta Eto'o'nun golünde İsmail vuruş pozisyonunda bir nevi servis yapıyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/9/mp-antalyaspor/samuel-etoo-16768

14.haftada Biseswar'ın golünde ön direği tutan İsmail, uzaklaşan topta savunma hattı çizgine ok gibi fırlaması gerekirken uyuyor ve ofsaytı bozuyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/14/kayserispor/diego-biseswar-16990

15.hafta derbideki golde; gelişi güzel gönderdiği top aleyhimize pozisyona dönüşüyor ve zincirleme hataların başlangıcı oluyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/15/galatasaray/wesley-sneijder-17075

16.haftadaki Rusescu'nun golünde uzaklaştırmaya çalıştırdığı topu havuza atıyor ve aksiyon bölgemizde pozisyona dönüşüyor. Burada saha yerleşiminde hatalar olduğu gibi ve Tolga'nın da bireysel hatası var.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/16/osmanlispor/raul-rusescu-17123

21.haftadaki Başakşehir maçında 2.goldeki duran topta adam adama savunduğu Mahmut Tekdemir'e çok rahat vuruş fırsatı tanıyor ve golü yiyoruz.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/21/istanbul-basaksehir/mahmut-tekdemir-17367

23.haftada kritik bir derbide maçın henüz başında oldukça gereksiz bir pozisyonda faul yapıyor. Ve duran top savunmasında çok fazla içeri gömülüyoruz, iyi bir organizasyon ile 1-0 geriye düşüyoruz.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/23/fenerbahce/volkan-sen-17474

23.haftadaki 2.gol zincirleme hatalar ile meydana geliyor. Alexis'in topu uzaklaştıramadığı sıralarda İsmail, Nani ile karşılama mesafesini doğru kurguluması gerekirken Volkan topu önüne alana kadar Nani ok gibi fırlıyor; Marcelo duraksıyor; Tolga açıyı doğru kapatamıyor; ve final pozisyonunda İsmail'in 4-5 metre gerisinden çıkan Nani İsmail'in 5-6 metre önünde de marke vaziyette rahatça topu ağlara gönderiyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/23/fenerbahce/nani-17480

25.haftadaki Rizespor maçında süzülerek gelen yüksek topta rahatça uzaklaştırması gerekirken boşa çıkıyor ve arkasındaki oyuncu kontrol ve gol vuruşu ile farkı 1'e indiriyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/25/caykur-rizespor/teddy-chevalier-17559

27.haftadaki Kasımpaşa maçındaki golde yine zincirleme hatalardaki başrol oyunculardan biri. Atiba - Marcelo'nun yine switch yaptığı bir pozisyonda Marcelo topu kaptırıyor, İsmail, karşılama mesafesini koruması gerekirken hamle yapıyor, sonrasında devam etmesi gereken pozisyona Marcelo gidiyor, Marcelo'nun kademesine girmesi gerekirken topa hareketleniyor, Atiba'da Marcelo'nun boşaltığı alanı dolduramayınca Scarione bomboş pozisyonda gol vuruşunu rahatça yapıyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/27/kasimpasa/oscar-scarione-17681

28.haftadaki Bursa maçının 2.golü ise Serdar, Marcelo ve İsmail'in hatalarından yenen bir gol... Kenardan gelen ortada Serdar alması gereken bir hava topunda Deniz'e rahat vuruş fırsatı tanıyor; Marcelo, içerideki oyuncuyu kontrol etmesi gerekirken aynı topa hareketleniyor, tüm bunlar yaşanırken İsmail, golün servisini yapan Jem'e doğru hareketlenip kademeye girmesi gerekirken olan bitenleri seyrediyor ve Stoch golü buluyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/28/bursaspor/miroslav-stoch-17731

29.haftadaki Sivasspor maçında taçtan gelen pozisyonda Olcay'ın kademesine giren İsmail hamle yapınca Burhan her iki oyuncuyu da ekarte ediyor ve Atiba'nın kontrolündeki Aatif rahat vuruş fırsatı bularak topu ağlara gönderiyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/29/sivasspor/aatif-chahechouhe-17764

30.haftadaki Akhisar maçının ilk golünde 45 dakika boyunca bırakın pozisyon vermeyi rakibi aksiyon bölgesine, ceza sahasına bir kez sokmadığımız maçta önce oldukça gereksiz bir faul yapıyor. O duran topta, karambolde tam iki kez topu uzaklaştıramıyor ve finalde Alexis ceza sahası içinde elleri açık bir şekilde absürt bir penaltı yaptırıyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/30/akhisar-genclikspor/hugo-rodallega-17815

Aynı maçta ikinci golde İsmail'in gelişi güzel uzaklaştıramadığı pozisyonda Ozzie kötü top kontrolü yaparken İsmail yine yanlış yerde pozisyon alıyor ve Alexis'in hatası ile Rodallega topu ağlara gönderiyor.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/30/akhisar-genclikspor/hugo-rodallega-17818

Bu sefer 3.goldeyiz. Pozisyon İsmail'in inanılmaz milimetrik geri pası ile başlarken önce Alexis vücudunu topla rakip arasına yeterince koyamıyor, ardından Tolga topu uzaklaştıramayınca geriye düşüyoruz.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/30/akhisar-genclikspor/hugo-rodallega-17819

Sporting ilk maçındaki golün servisini yapan oyuncuyu arkasına kaçırması, Lisbon'da Tolga'nın yediği golde koşusunu kesip Slimani'ye rahat vuruş şansı tanıması. (Golde hata Tolga'nın), Lokomotiv maçında yenen golde ofsaytı bozması, Eskişehir maçında yaptığı hatanın dönüşünden yenen gol...

Eline saglik iste ozlenen beklenen liste...

Hepsinde bas aktor olmasa da bunlarin hepsinde dogrudan/dolayli bariz hatalari var Ismail'in.

Zaten yedigimiz gol sayisi ortada, bu kadar hata biraz fazla, bkz: fevzi tuncay.

Ne olursa olsun, sanalda veya reelde, az veya cok Ismail'i elestirmek Besiktas'a hizmettir.

Forum yonetimi bu forumun ciddi anlamda takip edildigini daha once pek cok kez ifade ettiler, madem oyle burasi bir algi merkezidir. Algi olusumuna etkisi olan bir platformda da Besiktas adina olumlu algi yaratmak (Ismail'in dusuk futbol kapasitesini elestirmek) sadece ve sadece BUYUK BESIKTAS'a hizmettir.. ama az, ama cok..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yıllardır beklenilen şampiyonluk gelmiş, 3 yıldır hasretle beklediğimiz yuvamıza dönmüşüz, forum yöneticileri biraz daha yapıcı olmalı burası hepinizin tüm beşiktaşlıların forumu diyorsunuz ama sert bir şekilde kurallar koyuyorsunuz ülke zaten böyle burada da rahat olmazsak bu forumun amacı nedir ?

Çevrimdışı atalay

senin derken aslında senin gıyabında geneli kastettim

Sorun da burada zaten genelleme yapıp, ikili diyalog kurulmaz. Sözünüz kime ise direkt söylersiniz. Biz de muhatabımızı biliriz.

Çevrimdışı mylife1903

gidiyormusun abi forumdan ?

Yok o cocukla evcilik oynama saati geldi, oraya gidiyordur. Yahut besiktas marsi dinleyip meditasyon yapacaktir

Çevrimdışı 38life

4 gündür ismailden başka bişey konuşmuyorsunuz hadi bizi geçtim kendi canınız sıkılmıyor mu ?

O imzanın atıldığı gün canımız sıkılmayacak, "yanacak!"

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş 2 3 tane adam aldıda biz onları mı konuşmuyoruz? Sizin amacınız yönetime zeval gelmesin diye tepkileri yumuşatmak başka bişi değil. Sen mustafa Pektemek sözleşmesini savunan adamsın yeri geldiğinde abi İsmaili de savunursun. Bana ne Caner'den Gökhan gönülden. Kariyerinde 12 kez a milli takımda forma giymiş adamı  vazgeçilmez yapan sizsiniz. O 12 maçın kaçı hazırlık maçı bir araştırır mısın? Bu da İsmail'le ilgili son mesajım, ülkedeki faşizmin benzerini burada görmek de gözlerimi yaşarttı. Sizin istediğiniz konular varsa söyleyin onları konuşalım ne dersin? Forumun girişine yazın bunları boşuna vakit harcamayalım burada.
harcama kardeşim kimse sana burda vakit harca demiyor sen sürekli demogaji peşindesin
ben her mesajımda özellikle ismailin Beşiktaşta görmek istemediğim bir oyuncu olduğunu söylüyorum
sen bunu anlamak istemiyorsan o senin sorunun. Mustafa pektemeğide savundum halada savunuyorum
bu güne kadar hiç bir kere bile eleştirdiğimi gördünmü hoca ister yönetim imzalar. sonradan konuşmak her zaman kolaydır.
değişen şartlara göre düşüncelerini güncelleyemiyorsan o senin sorunun yabancı sınırı vardı. Yerlilerle
imzalanmak zorundaydı ve o imzalar sayesinde bu gün şampiyon takım oldun  bir olay tartışılırken bütüne bakıpda
tartışılır ne yaptın karşılığında ne elde ettin sizinde ağzınıza sakız oldu yönetimi savunuyorsunuz laf gelmesini istemiyorsunuz
evet kardeşim savunuyorum.
Hiç kimsenin alamadığı sponsorlukları alan yönetimi savunuyorum
hiç kimsenin Beşiktaşlılarda buna dahil yapamaz dediği stadı mükemmel yaptığı için savunuyorum
tamamen batmış market tarafından bile icraya verilen bir kulübü 3 yıldır tek bir kere bile borç konusunda
konuşulmayan bir kulüp yaptıkları için savunuyorum
kulübü alırken benden 3 yıl şampiyonluk beklemeyin dediği ve 3 yıl sonunda şampiyon takım yarattığı için savunuyorum
kartal yuvalarını en fazla satış yapılan shoplar haline getirdikleri için savunuyorum
Beşiktaşı 40 M bütceli bir kulüpden 450 M bütceli bir kulüp haline getirdikleri için savunuyorum
şu anda bütün Beşiktaşlılar geleceğe umutla baktığı için savunuyorum
peki sen neden savunmuyorsun bir kaç hatalı transfer yaptığı içinmi peki başka ne için
tek yaptığınız eleştiri yönetime yeni geldiklerinde yaptıkları hatalı transfer ve pektemek sözleşmesi
varmı başka üstünde durduğunuz bir şey biz ne zaman itiraz etsek önümüze sunduğunuz tek şey eneramo sezer ve pektemek
papağan gibi üç senedir bunu tekrarlıyorsunuz sonrada biz yönetimi savunuyor oluyoruz
peki siz neden savunmuyorsunuz bizim yalakalığımızın karşılığını koyuyorsunuzda bu sizin gözlerinizi kör eden nefretin karşılığı ne
bir düşünün Beşiktaşda karşısına rakip diye tek çıkanın projesi ceviz ağacı dikmek olan
bir zat olduğu bir başkan yönetiyor kulübü siz ne derseniz deyin kongre yeni yapıldı karşısına rakip çıkmamış
demekki insanlar görüyor doğru yapılan şeyler ve destek oluyor elbet savunacağız sonuçta savunduğumuz kişi kulübü batırmıyor
her gün bir adım yukarı taşıyor. buda somut olarak görünüyor.
milletin göğüs reklamı bulamadığı ülkede biz sponsora boğuluyoruz bunlar Beşiktaşın geleceğini gördüğü için geliyor ama size
göre bunlarda bilmiyordur işi eminim onlarda yalakalık yapıyordur
bir tek siz görürsünüz doğruları bende eleştiriyorum yanlış gördüğümde
ama burda gevezelik etmiyorum bizzat lafımı onların duyacağı mecrada söylüyorum
bu güne kadar eleştiri yaptığım her konudada sonuç aldım
inandığın bir şeyde eleştiri yapıyorsan bu kısa ve sert olur ve direk sonuç alacak şekilde olur.
bunu günlerce konuşursa kuru gürültü olur hiç bir etkiside olmaz
mesela hepinizin şait olduğu miray olayında hiç farkettinizmi burda günlerce konuşup konuyu sulandırdıkmı
direk sosyal medya üzerinden kısa sürede ve sert bir şekilde tepki verdik bir saatte aldık neticeyi
önce eleştirinde haklı olacaksın
bu senin kişisel fikrin değil toplum vicdanı olacak
ondan sonra bunu doğru yerde ve doğru zamanda çok hızlı bir şekilde yapacaksın
birde sürekli her konuda bıdı bıdı yapan bir insan olmayacaksın haklının hakkını vermeyide bileceksinki
bir tepki koyduğunda insanlar ne oluyor burda diyecek.
sürekli ota boka işin dengesini bulamadan eleştiri yaparsan bir süre sonra insanlar seni ciddiye almaz çok doğru noktalarda bile sesini
duyuramazsın.  hiç kimse sürekli bıdı bıdı yaparak insanları germe hakkına sahip değildir.
haklı olduğun konuda bile insanları bıktırana kadar konuşma hakkın olamaz. zaten olmayacağınıda bir şekilde insanlar
tepkileriyle sana gösterir işte burda bunu anlayabilmek önemli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Necmi abi savunmak gibi olmasında ben kendi adıma konuşayım ; kardeşim burada herkesin fikri kendine sen bi futbolcuyu beğenmeyebilirsin hatta senin gibi düşünende çok olabilir iyide ben senin devamlı empozene mahkummuyum?? Ölçü denen bi bişey var herşey ölçüsünde güzeldir
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bir söz var. Bu İsmail tartışmaları da sözleşme yenilenecek siz de taraftar olarak tıpış tıpış kabul edeceksiniz söylemleriyle başladı.  Taraftarın çoğu  sadece yetersiz değil vurdum duymaz , keyfi yerinde oyuncuları yeni yeni Pektemekler'i takımda görmek istemiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O imzanın atıldığı gün canımız sıkılmayacak, "yanacak!"

Öyle bi imza olmayacak bi haber sitesinin yapıtığu haber KAP a bildirilmiş gibi 4 gündür konuşuluyor ben her defasında girip transfer konuşmak istiyorum ama  fırsat olmuyor aynı şeyler aynı şeyler giresim gelmiyor foruma ve benim gibi çok kişi vardır aynı fikirde olan.

Çevrimdışı 38life

Quaresma'nın maçın başındaki tek bir "şut tercihi" sebebi ile forumda maçın bırakılıp sayfalarca Quaresma'nın konuşulduğu günleri hatırlıyorum. (Maç devam ederken)

Maç sonunda ise 10'larca sayfa boyunca Quaresma'nın konuşulduğunu hatırlıyorum. (bolca hakaret ve iftira soslu) Hatta öyle ki o an biri foruma girse az önce Beşiktaş maçı oynandığının farkına varmaz, Quaresma'nın sözleşmesi uzatıldı falan sanar.

Ne günlerdi be...

Çevrimdışı Oktay

Sorun da burada zaten genelleme yapıp, ikili diyalog kurulmaz. Sözünüz kime ise direkt söylersiniz. Biz de muhatabımızı biliriz.
bu forumda Necmi abiden en çok eleştiri alan benim ne Zaman maçlarda buluşsak direk beni kenara çeker yüzüme tek tek forumdaki hoş olmayan tavır ve hareketlerimi sayar.. O yüzden forum Nasıl kasılır Nasıl trollenir Nasıl geyine bağlanır çok iyi bilirim İsmail konusuda forumu gereğinden fazla kastı bilmem anlatabildimmi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkanımız fikret orman poyraz karayel isimli dizide konuk oyuncu olacakmış

Çevrimiçi Necmi

şu an iç transferi söz konusu tek oyuncu olan ismail konuşulmayacaksa transfer başlığının misyonu nedir? ya da başlık iç,dış,karışık, ismail die kategorize mi edilmelidir? @Necmi
transfer başlığında transfer konuşulur. oyuncuların performans videoları değil
özelliklede kendi oyuncumuzun.tanımadığımız bir oyuncuyu bize tanıtmak için videosu konabilir ama kardeşim ismail bu
ben Beşiktaşa geldiğinden beri hemen hemen her maçını izledim Beşiktaşlılara neyi göstermeye çalışıyorsunuz ya
bunu anlamıyorum. şu an transferi söz konusu olan tek oyuncu ismail değil zaten söylemek istediğim bu
serdarında bitti sözleşmesi tolganında gomezin ne olacağı belli değil stoper almamız lazım marcello ile kiralıktan anlaşma yapılıyormu ne olacak belli değil
ama biz burda dört gündür kitlenmişiz ismail konusuna

Çevrimdışı 38life

Öyle bi imza olmayacak bi haber sitesinin yapıtığu haber KAP a bildirilmiş gibi 4 gündür konuşuluyor ben her defasında girip transfer konuşmak istiyorum ama  fırsat olmuyor aynı şeyler aynı şeyler giresim gelmiyor foruma ve benim gibi çok kişi vardır aynı fikirde olan.

İsmail konusu "transfer" konusu değil mi?

Anlamadım?  :alala:

Ve sana google'a girip "İsmail Köybaşı sözleşme" yazıp Arama seçeneklerinden son 24 saat'i seçmeni tavsiye ediyorum.

Sanırım senin Beşiktaş gündeminden haberin yok.

Çevrimdışı Çağatay

Burada hepimiz takimimiz iyiliği icin birşeyler yazıp çiziyoruz.
Amacimiz art niyet degil
Hangi futbolcu olursa olsun
Takima bir zarar veriyorsa
Gerek saha ici gerek saha dışı
Gonderilmesini yada sözleşmesi bittiyse uzatilmamasini isteriz
Ismailin de sözleşmesi bu sene bitmiyor olsaydı bu tartisma yapilir miydi?
 bence Hayır
En fazla satilsin derdik o kadar
Ama bizim tek derdimiz pektemekten agzimiz yandigi icin ismaili uflemek istiyoruz.
Yine onunki gibi bir sacmalik yapilmasin istiyoruz tek amacimiz bu.
Yoksa versinler yillik 500 bin yapsinlar sozlesmeyi otursun yedeklerde kupa maclarinda oynasin.
Bir yilda serdar kadar oynasin bana yeter.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Güneş geldiği gün % 40 lık bi kesim hocaya Loser dedi Şampiyon olunca kimse özür dilemedi günlerce sallayanlar oldu burda geçen sene iftar vakti insanı bunaltıp sonrada trip atıp kendi istediği oyuncu gelmeyince çekip gidenler oldu herkes kendi istediği olsun istiyor kimse boş konuşmaktan çekinmiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burda gelince herkes Q7 yi eleştirdi bende bazen eleştirdim ama sevdiğim bi oyuncuydu şampiyonluktada katkısı vardı çok olumlu işler yaptı ama  yaptıgı bi harekete takılıp kalanlar oldu herkes Futbol menajer oyunundaki kadrosu gibi olsun istiyor ama  olmuyor bu işler..

Çevrimdışı AmaralGürses

Yahu benim anlamadigim su:

Ismail ic transferde gundemimizde olan bir oyuncu.

Bunun dogal bir sonucu olarak "2016/17 Transfer Sezonu" basliginda tartisiliyor, ovuluyor veyahut elestiriliyor.

Demek ki konuya ilgi duyan cok ki, cok gundem oluyor. Elestiriler olumsuz diye "hadi bakiyim yeter" demek nedir Allah askina?

Gundemimizde Gomez tarzi bir oyuncu olsa, o bu kadar konusulsa, sayfalarca methiyeler duzulse, ovulse kimse "yeter artik kapatin konuyu" demeyecekti.

Neden transfer gundemindeki isim Ismail olunca ve genel tutum olumsuz olunca konu kapansin deniyor?
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 20:25:45 AmaralGürses ]

Çevrimdışı mylife1903

Başkanımız fikret orman poyraz karayel isimli dizide konuk oyuncu olacakmış

Ben takip etmiyorum turk dizilerini ama o linki kapali olmasi gereken siteye devamli videolarini yukluyorlar. 100.yilda da cocuklar duymasin dizisi vardi oradaki bas karakter besiktasliydi, devamli reklami yapilirdi kulubun, harika seyler bunlar kulube taraftar kazandirir, marka degerini yukseltir.

En unutamadigim sahne o cocuklar duymasin dizisindeki bas karakterin calisma masasinda harika bir cerceve icinde ilhan mansizin fotografinin olmasidir.

Etiketler: