Sorun da burada zaten genelleme yapıp, ikili diyalog kurulmaz. Sözünüz kime ise direkt söylersiniz. Biz de muhatabımızı biliriz.
@atalay sen nerden çıktın benim sana karşı söylediğim bir şey yok
sözümü direk söylüyorum zaten bir kişiyi hedef almıyorumki forumun geneline söylüyorum başlık amacından saptı
ve ciddi sulu mesajlar düşüyor bir çöpe bakın siz görmeden sildiğimiz mesajlar
mesela bu ülkede alkol reklamı yasaktır ve bu suçtur. ama bunu bile düşünmeden alkolle ilgili özendirici mesaj
veya marka yazabiliyorlar. biz bunları kimseyi kırmadan siliyoruz.
ya düpediz hakaret ve küfür ediliyor müdahale edincede özgürlükler kısıtlanmış oluyor.
kardeşim yapılan suç ve suç işlemenin özgürlüğü olamaz. etikten falan bahsetmiyorum direk adli suç bu
bir çoğu ben yurt dışındayım derim bana bir şey olmaz mantığı güdüyor. ama bunu yaparken kendi sıyırsa bile forum bu işden sıyıramaz
sonrada çıkıp foruma zarar veren birine saygı göstermemi beklemesin kimse foruma saygısı olana saygı gösterilir
atalay bilmediğin bir şeyi söyleyeyim forumdaki bir çok üye what sab grubu kurup orda sohbetlerine devam ediyor artık burda yazmıyorlar nedenide burdaki ortamdan bunalmaları forumdaki yönetici konumundaki insanlar bile geri çekildi artık farkında değilmisin