Beşiktaş 2 3 tane adam aldıda biz onları mı konuşmuyoruz? Sizin amacınız yönetime zeval gelmesin diye tepkileri yumuşatmak başka bişi değil. Sen mustafa Pektemek sözleşmesini savunan adamsın yeri geldiğinde abi İsmaili de savunursun. Bana ne Caner'den Gökhan gönülden. Kariyerinde 12 kez a milli takımda forma giymiş adamı vazgeçilmez yapan sizsiniz. O 12 maçın kaçı hazırlık maçı bir araştırır mısın? Bu da İsmail'le ilgili son mesajım, ülkedeki faşizmin benzerini burada görmek de gözlerimi yaşarttı. Sizin istediğiniz konular varsa söyleyin onları konuşalım ne dersin? Forumun girişine yazın bunları boşuna vakit harcamayalım burada.
harcama kardeşim kimse sana burda vakit harca demiyor sen sürekli demogaji peşindesin
ben her mesajımda özellikle ismailin Beşiktaşta görmek istemediğim bir oyuncu olduğunu söylüyorum
sen bunu anlamak istemiyorsan o senin sorunun. Mustafa pektemeğide savundum halada savunuyorum
bu güne kadar hiç bir kere bile eleştirdiğimi gördünmü hoca ister yönetim imzalar. sonradan konuşmak her zaman kolaydır.
değişen şartlara göre düşüncelerini güncelleyemiyorsan o senin sorunun yabancı sınırı vardı. Yerlilerle
imzalanmak zorundaydı ve o imzalar sayesinde bu gün şampiyon takım oldun bir olay tartışılırken bütüne bakıpda
tartışılır ne yaptın karşılığında ne elde ettin sizinde ağzınıza sakız oldu yönetimi savunuyorsunuz laf gelmesini istemiyorsunuz
evet kardeşim savunuyorum.
Hiç kimsenin alamadığı sponsorlukları alan yönetimi savunuyorum
hiç kimsenin Beşiktaşlılarda buna dahil yapamaz dediği stadı mükemmel yaptığı için savunuyorum
tamamen batmış market tarafından bile icraya verilen bir kulübü 3 yıldır tek bir kere bile borç konusunda
konuşulmayan bir kulüp yaptıkları için savunuyorum
kulübü alırken benden 3 yıl şampiyonluk beklemeyin dediği ve 3 yıl sonunda şampiyon takım yarattığı için savunuyorum
kartal yuvalarını en fazla satış yapılan shoplar haline getirdikleri için savunuyorum
Beşiktaşı 40 M bütceli bir kulüpden 450 M bütceli bir kulüp haline getirdikleri için savunuyorum
şu anda bütün Beşiktaşlılar geleceğe umutla baktığı için savunuyorum
peki sen neden savunmuyorsun bir kaç hatalı transfer yaptığı içinmi peki başka ne için
tek yaptığınız eleştiri yönetime yeni geldiklerinde yaptıkları hatalı transfer ve pektemek sözleşmesi
varmı başka üstünde durduğunuz bir şey biz ne zaman itiraz etsek önümüze sunduğunuz tek şey eneramo sezer ve pektemek
papağan gibi üç senedir bunu tekrarlıyorsunuz sonrada biz yönetimi savunuyor oluyoruz
peki siz neden savunmuyorsunuz bizim yalakalığımızın karşılığını koyuyorsunuzda bu sizin gözlerinizi kör eden nefretin karşılığı ne
bir düşünün Beşiktaşda karşısına rakip diye tek çıkanın projesi ceviz ağacı dikmek olan
bir zat olduğu bir başkan yönetiyor kulübü siz ne derseniz deyin kongre yeni yapıldı karşısına rakip çıkmamış
demekki insanlar görüyor doğru yapılan şeyler ve destek oluyor elbet savunacağız sonuçta savunduğumuz kişi kulübü batırmıyor
her gün bir adım yukarı taşıyor. buda somut olarak görünüyor.
milletin göğüs reklamı bulamadığı ülkede biz sponsora boğuluyoruz bunlar Beşiktaşın geleceğini gördüğü için geliyor ama size
göre bunlarda bilmiyordur işi eminim onlarda yalakalık yapıyordur
bir tek siz görürsünüz doğruları bende eleştiriyorum yanlış gördüğümde
ama burda gevezelik etmiyorum bizzat lafımı onların duyacağı mecrada söylüyorum
bu güne kadar eleştiri yaptığım her konudada sonuç aldım
inandığın bir şeyde eleştiri yapıyorsan bu kısa ve sert olur ve direk sonuç alacak şekilde olur.
bunu günlerce konuşursa kuru gürültü olur hiç bir etkiside olmaz
mesela hepinizin şait olduğu miray olayında hiç farkettinizmi burda günlerce konuşup konuyu sulandırdıkmı
direk sosyal medya üzerinden kısa sürede ve sert bir şekilde tepki verdik bir saatte aldık neticeyi
önce eleştirinde haklı olacaksın
bu senin kişisel fikrin değil toplum vicdanı olacak
ondan sonra bunu doğru yerde ve doğru zamanda çok hızlı bir şekilde yapacaksın
birde sürekli her konuda bıdı bıdı yapan bir insan olmayacaksın haklının hakkını vermeyide bileceksinki
bir tepki koyduğunda insanlar ne oluyor burda diyecek.
sürekli ota boka işin dengesini bulamadan eleştiri yaparsan bir süre sonra insanlar seni ciddiye almaz çok doğru noktalarda bile sesini
duyuramazsın. hiç kimse sürekli bıdı bıdı yaparak insanları germe hakkına sahip değildir.
haklı olduğun konuda bile insanları bıktırana kadar konuşma hakkın olamaz. zaten olmayacağınıda bir şekilde insanlar
tepkileriyle sana gösterir işte burda bunu anlayabilmek önemli