2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357375 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Milosevic 5-6 ay yok kimse bu adama bonservis vermez, vermek istemez. Basında çıkan haberler bence doğru değil. Alexis'e biz 1,5 civarı para ödedik yine tekrar o parayı verecek de kimse çıkmaz. Veli dediğin gibi artık ondan hiç verim alamayız, bir an önce alacaklarına karşılık verelim bonservisini gitsin, kalırsa elimizde ikinci bir pektemek olur..
Alexise1.1 milyon Bonservis ödedik diye hatırlıyorum

Yillik maliyetide 750.000 $ olmasi lazim , en azindan Maloyetli bir oyuncu degil bu yillik Ucreti Anadolu da ki her takim verebilir kiralayabilirsek kiralayalım ama oncelik bir Ispanyol takimina bonservisi ile verebilmek olmali
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adam şutlanmadı tüm maçlarda 11de oynadı üstelik kart da görmedi sanırım, ayrıca küme düşen takım almak istese oyuncu gitmek ister mi???
Adamların zaten defansındaki adamı biz aldık onun yerine aldılar, mecburen oynattılar. Ben niye bonservisini almadılar potansiyeli varsa diyorum? hadi küme düştü  bizim oyuncu gitmek istemedi, transfer sezonu sonuna kadar göreceğiz kimin talip olacağını, çok büyütüyorsunuz bu adamı, mental açıdan bomboş bir herif.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Haberi görünce ne kadar da yöneticinin yazdığı belli olan bi peçete dedim  :D

Conrad otel peçetesi değilse geçersizmiş  :D

Çevrimiçi Mehmet57

stopere de kopenhagdan zanka jorgensen die birini yazmışlar daha evvel psv.de de oynamış. bilen var mı arkadaşı? @Mehmet57

Berbat. Bizden uzak dursun.

Çevrimdışı Erdemm

alakasız girecek araya ama, seyredilesi doyamadık bu sene yaaa...  :super:  :)

Şampiyonluğun sırrı burada! Sadece 15 saniye...
http://www.ligtv.com.tr/haber/sampiyonlugun-sirri-burada-sadece-15-saniye

Çevrimdışı tangaz

Adamların zaten defansındaki adamı biz aldık onun yerine aldılar, mecburen oynattılar. Ben niye bonservisini almadılar potansiyeli varsa diyorum? hadi küme düştü  bizim oyuncu gitmek istemedi, transfer sezonu sonuna kadar göreceğiz kimin talip olacağını, çok büyütüyorsunuz bu adamı, mental açıdan bomboş bir herif.

biz adamı büyütmüyoruz sen olduğundan daha değersiz hale sokuyorsun. takım küme düştü oyuncu gitmek istemeyebilir, oyuncu gitmek isterse de satış opsiyonu olan 2,5 milyon euroyu takım ödeyemeyebilir zira gelirleri düşüyor. adam elde patlayabilir çok önemli de değil düşük bedellidir aldığımız bedel civarında satılırsa da tadından yenmez fazlasını beklemeye gerek yok hayalcilik olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Büttner gündemdeymiş tekrar..belini bir dogrultamadık savunmanın :)
Keske alsak Ismail yerine kimi alirsak alalim ben fitim o moddayim suan :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alexise1.1 milyon Bonservis ödedik diye hatırlıyorum

Yillik maliyetide 750.000 $ olmasi lazim , en azindan Maloyetli bir oyuncu degil bu yillik Ucreti Anadolu da ki her takim verebilir kiralayabilirsek kiralayalım ama oncelik bir Ispanyol takimina bonservisi ile verebilmek olmali
Anadoluda bu fiyata oynayan bir tane defans oyuncusu göstersene bana? 500.000 euro 1,6 milyon tl kimse vermez anadolu takımlarında, versede adam gitmez. Avrupa'ya bulabilirsen kirala bonservis ücretini de dahil ederek. Türkiye'de bu şartlara zor.
Korku akıl katilidir.

Sabah pektemek, öğlen veli, akşamda boyko ve ismail iyi mi :evillol:

Standart paket diyosun yani :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimsenin büyüttüğü yok adamı, insanların karşı çıktığı İsveç Milli Takımı'na seçilen 24 yaşındaki düşük maaş alan bir oyuncuya çöp muamelesi yapman.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Erdal Torunoğulları'nın el yazısı bu, 273 mt den tanırım  :D

Kağıdı ışığa tutuyorsun Erdal Torunoğullarının resmi cıkıyor :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı OrhanAker

Keske alsak Ismail yerine kimi alirsak alalim ben fitim o moddayim suan :bandit:
Aynen bek oynamayı bilen herhangi birine razıyım :D cinsiyet bile farketmez :evillol: @mylife1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kimsenin büyüttüğü yok adamı, insanların karşı çıktığı İsveç Milli Takımı'na seçilen 24 yaşındaki düşük maaş alan bir oyuncuya çöp muamelesi yapman.
Benim için faydasız adamlar. Pedro,da öyle, Veli'de öyle, Boyko'da öyle, İsmail'de öyle, Pektemek'de öyle. Takıma tek bir katkı vermeyen yattığı yerden maaş alan adamların bu takımda durmasını istememek bu adamlara çöp muamelesi yapmaksa bence çöp. Hadi bu adamın sözleşmesi var, Beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olan İsmail'de milli takıma seçildi, neden bugüne kadar Avrupa'dan bir takım talip olmadı, sözleşme imzalamadı? şu an boşta..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haberi görünce ne kadar da yöneticinin yazdığı belli olan bi peçete dedim  :D

Aynen bek oynamayı bilen herhangi birine razıyım :D cinsiyet bile farketmez :evillol: @mylife1903
Valla adamin son durumunu hic bilmiorum takip de etmedim ama Ismailden kotu olamaz heralde :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Benim için faydasız adamlar. Pedro,da öyle, Veli'de öyle, Boyko'da öyle, İsmail'de öyle, Pektemek'de öyle. Takıma tek bir katkı vermeyen yattığı yerden maaş alan adamların bu takımda durmasını istememek bu adamlara çöp muamelesi yapmaksa bence çöp. Hadi bu adamın sözleşmesi var, Beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olan İsmail'de milli takıma seçildi, neden bugüne kadar Avrupa'dan bir takım talip olmadı, sözleşme imzalamadı? şu an boşta..

senin için faydasız olan adamlara kimse faydalı demiyor ama cümlelerin de altını doldurmak gerek mesela pektemekle yerli oyuncu die sözleşme uzatıldı sözleşme uzatılırken yabancı sayısı 5 di öyle saçma abuk sabuk paralara kontrat yaptılar şuan sen bir işte çalışıyorsun 10bin maaşın var ama faydasız bir personelsin patron tazminat ödememek için seni işten çıkarmıyor sen iş arıyorsun ama bulduğun diğer işler en fazla 5bin verseler gidermisin??? bu oyuncuların durumu da budur. ülkede anlamsız bir yabancı sınırı varken oluşan piyasa var ve bu rakamlar oluştu. yabancı sayısı serbest oldu hadi bir gecede kontratları düşürelim die bir mantık yok bu zamana yayılarak düzeltilebilecek bir şey. konu sadece ismail değil o paralara değil dünyada hiç bir gezegende iş bulamaz tıpkı hilbert gibi... bizden 1,25 isterken almanyaya dönüp 450bine kontrat yapmıştı vergiler düşünce bizden istediğiniz 1/5i eline kalıyordu...

takım bonservisini eline veriyorum güle güle diyemez, oyuncuda avukatını gönderir kontratımın kalan parasını rica ediyorum der en fazla 1 milyon aşağısına iner o kadar. öyle feshediyorum deyince olmuyor her şey...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim anlatmaya çalıştığımız nokta adamların faydalı olup olmadığı değil, faydasını görmediğimiz oyuncuları zarar ederek değil kar ederek elden çıkarmanın mümkün olup olmadığı.

Senin mantığının Del Bosque'yi ya da Ferrari'yi faydasız görerek yollayan Demirören'den farkı yok.

Faydalanamıyorsan bile en az zararla(hatta belki kar ederek) satabilmek gerekiyor. Cenk Gönen'i bile zarar etmeden elden çıkarabildik, Miloseviç'i de çıkarabiliriz.

Bizim anlatmaya çalıştığımız nokta adamların faydalı olup olmadığı değil, faydasını görmediğimiz oyuncuları zarar ederek değil kar ederek elden çıkarmanın mümkün olup olmadığı.

Senin mantığının Del Bosque'yi ya da Ferrari'yi faydasız görerek yollayan Demirören'den farkı yok.

Faydalanamıyorsan bile en az zararla(hatta belki kar ederek) satabilmek gerekiyor. Cenk Gönen'i bile zarar etmeden elden çıkarabildik, Miloseviç'i de çıkarabiliriz.
Aynen oyle

1 milyon $ aldik , 2 yillik maliyetide 1 milyon $ = 2 milyon $

Bu parayi kurtaralim yeterli fazlasini alabilirsek ne âla :ok:

Çevrimdışı tangaz

Aynen oyle

1 milyon $ aldik , 2 yillik maliyetide 1 milyon $ = 2 milyon $

Bu parayi kurtaralim yeterli fazlasini alabilirsek ne âla :ok:

mantık bu olmalı, bunu başaramıyorsak da 1 milyona satalım zarar 1 milyon oldu deriz ama şimdi feshediyorum güle güle dersek adamda kontratımın kalan 2 senesi bedeli 1 milyon please der ve zarar 3 milyon olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

10 tane adam sayarım fayda sağlayamadığımız ve zararına takımdan gönderdiğimiz. Cenk Gönen'den başka takıma fayda sağlamadığı halde gönderipte zarar etmediğimiz veya kar ettiğimiz bir tane adam söyler misin?

Enaramo(Alacaklarına karşılık sanırım bonservisi verildi)
Sezer Öztürk(2-3 sene idmana bile çıkmadan para aldı)
Niang
Manuel Fernandes(10 milyonluk teklifi reddedip bedavaya elimizden gitti)
Ramon Motta (Bonservis alamadık)
Gökhan Süzen
Uğur Boral
Mehmet Akgün
Sinan

Kiralık olan Dentinho, Opare, Dany konularına ise hiç girmiyorum. Bir tane iyi örneği gösterip kötü örnekleri unutuyorsunuz. Doğrular olduğu kadar yanlışlar da var. Yönetimin doğruları yanlışlardan çok fazla ama bu yanlışları minimuma indirmek ve Pektemek örneğinde olduğu gibi yanlışlarda ısrar etmemek de Beşiktaş adına umut verici gelişmeler olur.

Not:kastetmek istediğim takıma fayda sağlamayan adamlarla ilgili konular, gelip bu yazının altına ama Sosa, Oğuzhan, Demba ba, Atiba,Töre derseniz konu farklı noktalara girer. Bu doğruları her zaman söylüyoruz zaten, benim amacım yanlışları dile getirmek..
Korku akıl katilidir.

mantık bu olmalı, bunu başaramıyorsak da 1 milyona satalım zarar 1 milyon oldu deriz ama şimdi feshediyorum güle güle dersek adamda kontratımın kalan 2 senesi bedeli 1 milyon please der ve zarar 3 milyon olur.
Yok abi ne fesihi

Burada sozlesmesi fesh edilebilcek tek oyuncumuz VELI

Cunku Maasi yuksek , Alicisi varsa satalim yoksa fesh edelim , Alacakalrina karsilikta bonservisini eline verelim alan razi veren razi olsun , Gecen sezon 2-3 tane talibi vardi 3.5 milyon € verdiler ama biz vermedik hata ettik

Veli aslinda tam premier lig oyuncusu orada Kontra atak oynayan her takimda is yapar hem Ab pasaportuda var neden Epl den hic teklif gelmiyor acaba :alala:

Çevrimdışı worns

Sol bekte sürekliliği olan, tercihen büyük liglerde istikrar yakalamış bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sağ bekte elimizde zaten belli bir seviyeyi garanti eden Beck olduğu için riskli transfer makul karşılanabilir ama sol bek için daha dikkatli olmak zorundayız. Gelecek oyuncu tutmazsa yine İsmail oynayacak sorun bu. :)

Büttner bir ara potansiyelli bir oyuncuydu ama beklenen seviyelere gelemedi. Son sezonda çok az maçta forma giymiş. Bizim ihtiyacımız olan profilde değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

10 tane adam sayarım fayda sağlayamadığımız ve zararına takımdan gönderdiğimiz. Cenk Gönen'den başka takıma fayda sağlamadığı halde gönderipte zarar etmediğimiz veya kar ettiğimiz bir tane adam söyler misin?

Enaramo(Alacaklarına karşılık sanırım bonservisi verildi)
Sezer Öztürk(2-3 sene idmana bile çıkmadan para aldı)
Niang
Manuel Fernandes(10 milyonluk teklifi reddedip bedavaya elimizden gitti)
Ramon Motta (Bonservis alamadık)
Gökhan Süzen
Uğur Boral
Mehmet Akgün
Sinan

Kiralık olan Dentinho, Opare, Dany konularına ise hiç girmiyorum. Bir tane iyi örneği gösterip kötü örnekleri unutuyorsunuz. Doğrular olduğu kadar yanlışlar da var. Yönetimin doğruları yanlışlardan çok fazla ama bu yanlışları minimuma indirmek ve Pektemek örneğinde olduğu gibi yanlışlarda ısrar etmemek de Beşiktaş adına umut verici gelişmeler olur.

Not:kastetmek istediğim takıma fayda sağlamayan adamlarla ilgili konular, gelip bu yazının altına ama Sosa, Oğuzhan, Demba ba, Atiba,Töre derseniz konu farklı noktalara girer. Bu doğruları her zaman söylüyoruz zaten, benim amacım yanlışları dile getirmek..

Serhat dostum, nedense anlatmak istediğimizi anlatamıyoruz sana.

Tartıştığımız sorun faydasız veya yanlış transferler değil, her takım hatalı transfer yapar ve yapacak. Sorun, eğer edilecekse, zararın minimuma indirilmesi.

Senin verdiğin örneklerden bazıları bile bizi haklı çıkaran isimler içeriyor.

Enaramo'nun maaşının yarısına feshedildi sözleşmesi, daha erken feshetsek tamamını ödeyecektik maaşının.
Ramon Motta'dan bonservis almadık, ama alacaklarını ödemeden gönderebildik. Eğer feshetseydik, kalan 6 aylık alacaklarını da ödeyecektik.

Çevrimdışı tangaz

Yok abi ne fesihi

Burada sozlesmesi fesh edilebilcek tek oyuncumuz VELI

Cunku Maasi yuksek , Alicisi varsa satalim yoksa fesh edelim , Alacakalrina karsilikta bonservisini eline verelim alan razi veren razi olsun , Gecen sezon 2-3 tane talibi vardi 3.5 milyon € verdiler ama biz vermedik hata ettik

Veli aslinda tam premier lig oyuncusu orada Kontra atak oynayan her takimda is yapar hem Ab pasaportuda var neden Epl den hic teklif gelmiyor acaba :alala:

alacaklarına karşılık gitmez bizden 1,4 m alıyor bu parayı kazanması için avrupada 2,5 milyonluk kontrat yapması lazım ki bu imkansız. o nedenle fesih bedeli de ister. ayrıca veli epl değil, bundesligaya daha uygun bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

alacaklarına karşılık gitmez bizden 1,4 m alıyor bu parayı kazanması için avrupada 2,5 milyonluk kontrat yapması lazım ki bu imkansız. o nedenle fesih bedeli de ister. ayrıca veli epl değil, bundesligaya daha uygun bence.
Sana katılmıyorum bu konuda abi :), almanya da veli 400 500 bin euro maaş alabilir kimse de bonservis verip almaz tek şansımız bilic 3 4 milyon pound bonservis verse 900 bin 1 m pound da maaşa kesin gider epl sonuçta maaşa çok takılmaz bence

Etiketler: