2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12353610 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Belki yeri burası değil ama bu konuyu çok önemsiyorum arkadaşlar. Hatta bununla ilgili bir başlık açabilirsek herkesin katkısıyla neyin ne olduğu kimin neci olduğu daha güzel çıkar ortaya. Niyetim insanları damgalamak yada karalamak değil lakin medyada birçok arkadaş: Ben ilk önce gazeteciyim haber varsa yaparım. Ben onun bi versiyon üstüyüm bende araştırmacı gazeteciyim, araştırır ortalığı karıştırırım. Ben kimsenin adamı değilim Fikret Orman babamın oğlu değil yanlışa yanlış doğruya doğru, ben mi dedim Fikret Orman dedi gibi algı oyunları. Birde pavalı kalemşörler varki, neyse.

Bir başlıkta paylaşımlar yapılarak bu forumdaki herkesin medya takibinde biraz daha bilinçli olması sağlanabilir gayet de faydalı olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrim, medya nın aklı hür fikri hür olması gerekliliği ancak Beşiktaşın menfaatleri söz konusu olunca daha ketum davranmaları gerekliliği, gazetecilik refleksi, herşeye muhalefet, renkli yayın yönetmeni yalakalığıyla Beşiktaşlı gazeteci olunmaz. Beşiktaşılı gazeteci olmak istiyorsan önce iyi Beşiktaşlı olacaksın.

Bir başlık açalım @Necmi abi, herkes isim isim fikrini paylaşsın. Saygılar
konu açabilirsiniz her şeyi bizden beklemeyin buranın sahibi Beşiktaş taraftarı
gerekli gördüğü konuları Beşiktaşla ilgili olmak koşuluyla konu açarak tartışılmasını sağlar.
ama Beşiktaş taraftarının tembel bir yanıda var en azından burdakilerinin her konuyu tek bir yerde konuşmak istiyorlar
bu seferde önemli konular dahi sayfaların arasında kaybolup gidiyor. @arda

Çevrimdışı worns

Halen Marvin Plattenhardt ismi geçmiyor :(

Ondan çok para isterler sanki.

Frankfurt'tan Bastian Oczipka var. :) Ne dersin?
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 00:59:32 worns ]

Çevrimiçi Necmi

Ben biz dahil her takımın( türkiye den) ( istisna sezonlar hariç)
Bilinçli yada bilinçsiz bir transfer stratejisi içerisinde olduğunu düşünüyorum, şöyle açıklayayım.

Transfer sezonu daha doğrusu beklentisi başladığı günden itibaren ama direkt ama endirekt basına bazı isimler servis ediliyor. Bazen hiç fiyat dahi sorulmayan isimler. Ki bu isimler mutlaka taraftarı heyecanlandıran yıldız yada genç yıldız adayları oluyor.
Gel süre git süre Transfer sezonu ilerliyor pek tabi gelen giden yok bu isimlerden. O arada araya 1 2 tane ortalama oyuncu alınıyor, yine bu isimler gündem de tutularak aradan kaçırılıyor o isimler.

Ve en kritik süreç başlıyor..
 Artık biri gelsin de kör topal olsun farketmez yeter ki gelsin moduna ister istemez sokuluyor insanlar.

Ama bitmedi, bu süreçten sonra gelebilecek ufak çaplıda olsa çatlak sesleri başlamadan bitirmek için basındaki adamlarına oyuncu güzellemeleri çektiriyorlar.

Sonuç..  opare dünya starı adayı, müthiş yetenek..
Gerçek.. biliyorsunuz işte.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yoo piyasadaki oyuncuların çoğu taraftarın gönlünden geçen oyuncular
ismi ortaya atıp bir süre sonra buna kendileride inanıyor.
daha ne desinler birinci ağızdan ilgilenmediklerini söylüyorlar.
yada mesela gg için değerli oyuncu isteriz ama kulubüyle sözleşmesi biter sonra bakarız diyorlar
burda olursa anlaşırız olmazsa kulübünde kalır ama devrede olduğumuzu hissettirir fenerden daha fazlasının
çıkmasını sağlarız demek istiyorlar yani her türlü kârlı bir istek
servis ediliyor diyorsunda neden servis edilsin gidipde renkliler maydanoz olsun diyemi
bu güne kadar gerçekten aldığımız oyuncular düştümü basına düşmedi.
bintane oyuncu var gündemde işleri yokta bunu mu servis edecekler birde beklentiyi yükselterek
nasıl bir fayda sağlayacaklar. tam tersi olması gerekmiyormu çok basit oyuncuları dillendirip
daha iyilerini alıp milleti mutlu etmek daha akıllıca değilmi.
sürekli komplo teorisi üretmekte üstünüze yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu transfer döneminde ısrarla bir adet oyuncu istiyorum, onun dışında çok fark etmez bana eldekilerden kaliteli olsun yeter 

Çevrimdışı atalay

Ondan çok para isterler sanki.

Takımı küme düşenlerden Bastian Oczipka var. Ne dersin?

Max 4 M. Ayrıca Frankfurt kümede kaldı. Bastian da iyi Back-up oyuncusu olabilir.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:28:14 atalay ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yoo piyasadaki oyuncuların çoğu taraftarın gönlünden geçen oyuncular
ismi ortaya atıp bir süre sonra buna kendileride inanıyor.
daha ne desinler birinci ağızdan ilgilenmediklerini söylüyorlar.
yada mesela gg için değerli oyuncu isteriz ama kulubüyle sözleşmesi biter sonra bakarız diyorlar
burda olursa anlaşırız olmazsa kulübünde kalır ama devrede olduğumuzu hissettirir fenerden daha fazlasının
çıkmasını sağlarız demek istiyorlar yani her türlü kârlı bir istek
servis ediliyor diyorsunda neden servis edilsin gidipde renkliler maydanoz olsun diyemi
bu güne kadar gerçekten aldığımız oyuncular düştümü basına düşmedi.
bintane oyuncu var gündemde işleri yokta bunu mu servis edecekler birde beklentiyi yükselterek
nasıl bir fayda sağlayacaklar. tam tersi olması gerekmiyormu çok basit oyuncuları dillendirip
daha iyilerini alıp milleti mutlu etmek daha akıllıca değilmi.
sürekli komplo teorisi üretmekte üstünüze yok.
Mesajın içinde sebebi söyledim zaten.
Yüksek perdeden girerek, sonuna kadar geçen süreçte,sona gelindiği anda artık kim olursa olsun moduna giriyor insan.
Beşiktaş özelinde değil yazdığım, genel Transfer stratejisi tüm türk takımları dahil.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 23:18:06 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Bakın bu kulüp hacizlerle uğraşıyor, biz bu günlerde kulübü devraldık..

Bakın gomez gitti gidecek talipleri çoktu, biz elimizde tuttuk.

Diyorum ya hiç beklenmedik insanlar olur bu isimler, siyaset içinde geçerlidir bu . İktidarlara karşı duran tvlerde gazetelerde köşe yazarları program yapımcıları falan da mevcuttur. İktidar gücü bunu mümkün kılar.

Kulübe haciz şoku haberini yapan gazeteci, ismail abi diye anılır kulüpte başkan dahil ;)

komik duruma düşüyorsun ben ismail erin bu güne kadar Beşiktaş için fayda sağlayacak tek bir haraket
içinde olduğunu görmedim ne onun nede gazetesinin zaten hürriyetin misyonu Beşiktaşı kötülemektir
ismail er gibi kişilerde bu misyona hizmet eder. Bunlar Beşiktaşlı görünüp ama esas azize hizmet eden
attıkları her adımın renklilere menfaat sağladığı insancıklardır. Bunların adını Beşiktaşla birlikte anmak bile Beşiktaşa
saygısızlıktır.

Çevrimdışı 38life

İsmail'in yenilen 15 goldeki hatalarını derlemeyi düşünüyorum; lakin buna değer mi bilmiyorum.

değmese de farkındalık için iyi olabilir.

Çevrimdışı ozgursum

İsmail'in yenilen 15 goldeki hatalarını derlemeyi düşünüyorum; lakin buna değer mi bilmiyorum.
Ismail konusunu abartmadiniz mi? Bir de bu 15 gol ligde yenilen 15 gol degildir dimi? Yoksa 27 golun 15 ini solbeke dayandirmayacaksiniz bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

15 gol mü yediğimiz gollerin yarısı nerdeyse..

Çevrimdışı onurturan

GG gelmesin. Beşiktaşı bekletecek adammısın sen GG? git renkli pisliğinde boğul  :bandit:
:claps: :claps:

Çevrimdışı ozgursum

15 gol mü yediğimiz gollerin yarısı nerdeyse..

Isteyenle iddiaya girerim , ligde ismail in direk hatasi ile yedigimiz 15 golu gosteren ilk kisiye yeni sezon formasi hediye edicem. Eger 15 golu gosterilemezse bana forma hediye edeceksiniz ? 15 golculer var misiniz iddiaya?

Çevrimdışı onurturan

Visca'ya 3-4 m vermek şaibeli trasnedre girer. Naptınız yahu 3-4M  :lol: Onun gibi oyuncular güney amerika'da zibil gibi 1M versen koşa koşa gelirler tabi bu bakmayı bilene. Yoksa gidr İsmail'e 1.4M verirsin.  :lol:
zibil gibi  :kop:
ama o adamlardan al gel uymaz.. bence visca iyi olur..
Bide Allahını seven defansa gelsin artık defansa adam lazım..

komik duruma düşüyorsun ben ismail erin bu güne kadar Beşiktaş için fayda sağlayacak tek bir haraket
içinde olduğunu görmedim ne onun nede gazetesinin zaten hürriyetin misyonu Beşiktaşı kötülemektir
ismail er gibi kişilerde bu misyona hizmet eder. Bunlar Beşiktaşlı görünüp ama esas azize hizmet eden
attıkları her adımın renklilere menfaat sağladığı insancıklardır. Bunların adını Beşiktaşla birlikte anmak bile Beşiktaşa
saygısızlıktır.
Ben beşiktaşa bu kadar " düşman" birinin her kampa her davete her yemeğe ilk davet edilmesini izah edemiyorum kendime. Siz ederseniz bende pekala ikna olurum.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:27:48 atalay ]

Çevrimdışı onurturan

Kolarov bizde patlar
Abdullah Gül gibi açıklama yapmışsın abi :D gelirse her ihtimalde doğru çıkar :D

Gökhan transferi cumaya kadar açıklanmaz ise unutalım. Tek bir mani kalmadı açıklanması için. Aslında sözleşme bitiş tarihi de mani değildi ama hadi öyle diyelim. Kaldı 3 gün

Çevrimiçi Necmi

Mesajın içinde sebebi söyledim zaten.
Yüksek perdeden girerek, sonuna kadar geçen süreçte,sona gelindiği anda artık kim olursa olsun moduna giriyor insan.
Beşiktaş özelinde değil yazdığım, genel Transfer stratejisi tüm türk takımları dahil.

bende diyorumki bu bir plan falan değil insanların sürekli kendi kendilerini kurmasıyla oluşan
bir durum yani oyuncunun bonservisine bakıyorsun 40 m ama bakıyorsun taraftar bir ay konuşuyor
alalımmı almayalımmı şimdi bunu birilerimi servis ediyor paranın ne olduğunu bilmeyen ergenlerin
gazı sadece gerçekleri görerek düşünürsen eğer hiç bir şekilde servisde edilse yemezsin
şu anki durumumuz açık ve net ersandan gelen para bu seneyemi dahil bunu bile bilmiyoruz
öyle bile olsa eldeki para 6-7 M ve alınması gereken en az 4 oyuncu var hayal kurarken bunları düşünüp öyle
konuşmak gerekiyor yok Töre satılacak ta pakada pikada ya satılmazsa Töreye güvenip tuvalete şey etmeye bile gitmem
her şey olur adam ben gitmek istemiyorum der. Bilinsin artık bu adamın bir gram bile sorumluluk duygusu yok
ne Beşiktaşta var nede milli takımda nede geçmişte oynadığı takımlarda o nedenle onun ipiyle kuyuya inilmez.
olaylara biraz gerçekçi bakarsanız hayalde kurmazsınız. İnsanlar ne bekliyorki anlamıyorum
kulüp FFP kıskaçında yok bonservissiz oyuncu 4 M imza parası verelim nasılsa bonservis yok
yok gg gibi yakın zamanda eline bastonu alacak birine 2 M yıllıktan 3-4 sene verelim nasılsa bonservisi
yok peki güzelde bütce denkliği ne olacak o verdiğin paralar bütçeni delmiyormu bunun içinde önce elindeki
işine yaramayan oyunculardan kurtulman gerekiyor. Biz kadromuzu bu konuda bayağı eledik gitmesi gereken 3-4 oyuncu kaldı
Biraz gerçekçi olalım burda koca adamlar twitterdeki ne olduğu belli olmayan bir kaç ergenin lafıyla günlerce tartışıyor.
geçen sene burda biz bile yaptık bir kaç oyuncu ismi attık ortaya bir iki hafta sonra insanlar bunlarla pazarlık yapıldığını
yok anlaşılmamış yok kulübü çok para istemiş ne seneryolar yazdılar. Hepside palavraydı ne yani bunu bize kulüpmü servis etti
biz sadece test ettik bakalım ne olacak diye yayıldıda yayıldı :D
Biz kulübe çok yakın kişilerlede konuşuyoruz emin ol hiç kimse bilmiyor. Bu arada pazarlık şartların kuvvetlensin diye olmadık isimleride ortaya
atmak yanlış değilki Beşiktaşın menfaatineyse yapılır neden yapılmasın. A oyuncuyla pazarlık yapıyorsundur B oyuncusunu gündeme koyarsın
gerekirse konuşursunda geçen sene sürekli RVP gündemdeydi ama diğer taraftan gomezle aylardır görüşüldüğünü öğrendik.
ne zaman öğrendik iş bittikten sonra. Normal bunlar.

Çevrimdışı onurturan

Isteyenle iddiaya girerim , ligde ismail in direk hatasi ile yedigimiz 15 golu gosteren ilk kisiye yeni sezon formasi hediye edicem. Eger 15 golu gosterilemezse bana forma hediye edeceksiniz ? 15 golculer var misiniz iddiaya?
Direk hatası olması ne demek oluyor.. Adam görevini yapmadığı için stoperler bölgeyi kapatmaya çalışıyorlar sonra stopere patlıyo iş.. siz bunu direk hata olarak görmeyeceksiniz.. ama bana göre en bariz hatadan bile daha kötü.. Pozisyonlara tek tek subjektif verilerle yaklaşırsak bir tane falan da çıkarabiliriz ismailin yedirdiği gol diye.. ama takım oyunu olarak oynanan futboldan bahsedersek İsmail gerçekten tam bir gol makinası  :s20: :s20:

Çevrimiçi Necmi

Gökhan transferi cumaya kadar açıklanmaz ise unutalım. Tek bir mani kalmadı açıklanması için. Aslında sözleşme bitiş tarihi de mani değildi ama hadi öyle diyelim. Kaldı 3 gün

15 hazirandan önce anlaşma sağlanmış olsa bile hiç bir oyuncu açıklanmaz.
15 haziranda formalar satışa çıkacak rüzgar yaratmak isteyeceklerdir. mani kalmadı derken pazarlama sıtratejisi en önemli etkendir.
yoksa taraftar meraklanmasın bir an önce açıklayalım demez kimse. tam tersi meraklansın kızsın tepki göstersin
yeterki açıklayacağın isimler tatminkar olsun geri dönüşü her zaman iyi olur.
işin komik yanı daha transfer sezonu başlamadan insanların sabrı tükendi.
bunlar gerçekten komik tepkiler. farzedelimki GG ile anlaştık peki neden hemen açıklayalım
bu bize ne kazandıracak bırak renkliler karın ağrısı çeksin bırak basın kaşısın peşin açıklarsan renklilerin tepkiside çabuk olur ve mutlaka bu tepkiyi kapatabilmek için  yerini dolduracak isimlere yönelirler şu an kozlar bizim elimizde renklilerinde atacak kurşunu yok
tepki olmadığı sürece yerini doldurma dertleride yok bizde rahat davranıyoruz mesela sağ bekte yedeği gönderdik orası boş
neden gönderdik durup dururken ben GG yi istemiyorum kesinlikle ama bütün yollarda bittiğini söylüyor. Malesef
bizim sağ beke oyuncu bakmamamız Azizin çoktan veda edecek açıklamayı yapması GG ile fenerin en ufak bir
irtibatı olmaması şu an itibariyle boşta zaten anlaşma yapacak olsalar bu zamana bırakmazlar. Ya anlaştılar
yada bitirdiler. Çünkü kesin rest çekiyor herkes GG nin menejeri bile rest çekti Fenerle görüşme yapmayacağım demek çok iddialı bir
açıklama  normalmi oyuncun boşta olacak fener çağıracak sende ben görüşmeye gitmiyorum diyeceksin sıkar biraz. Ancak oyuncun boşta değilse bunu söyleyebilirsin. imzalar zaten atılmışsa gönül rahatlığıyla fenerle görüşmem olmayacak dersin gerçekten saçma şeyler
oluyor size tavsiyem alın elinize çekirdeği çitleye çitleye izleyin eğlenin biraz bu bir kaç sene çok eğlenceli geçecek transfer dönemleri
ortada oyuncu yok zaten diğer taraftan transfer yapmak için birbirini yiyecek iki renkli biz zamanında atlattık bunu çekirdek kadroyu kurduk
zaten iyileri topladık tek tük çıkacak iyi oyunculardada biz bir adım öndeyiz renkliler için ver parayı al oyuncuyu devri bitti.
Tadını çıkartın.

Çevrimiçi Necmi

Direk hatası olması ne demek oluyor.. Adam görevini yapmadığı için stoperler bölgeyi kapatmaya çalışıyorlar sonra stopere patlıyo iş.. siz bunu direk hata olarak görmeyeceksiniz.. ama bana göre en bariz hatadan bile daha kötü.. Pozisyonlara tek tek subjektif verilerle yaklaşırsak bir tane falan da çıkarabiliriz ismailin yedirdiği gol diye.. ama takım oyunu olarak oynanan futboldan bahsedersek İsmail gerçekten tam bir gol makinası  :s20: :s20:
iyide defansın ortaklaşa yaptığı hatayıda ismaile mal edemezsiniz.
ona bakarsan aramak istesen bir şekilde yediğimiz gollerin tamamında ismailin hatasınıda bulabilirsiniz
adam defans oyuncusu defans hata yapacakki gol yensin
ismaili kesinlikle savunmuyorum ama yenilen golde genelde hataların büyüğü stoperlerde olur
mesela Tosiç geçtikten sonra takım savunması toparlandı o zamanda aynı ismail vardı sahada
neden o zaman açık vermedik. Beki hem hücumcu isteyin hemde boşalttığı kanattan gol yendiğinde onu sorumlu tutun
olmaz bu iş ismailin kötü yanı aslında sürekli çıkmasına ramen hücumda katkısının yeterli seviyede olmaması
olarak bakılabilir ama buda tartışma konusu çünkü insanlar katkıyı gol ve asist olarak görüyor buda yanlış bakış açısı
burda bir sürü eleştiri yapıldı ismail hakkında ve ben bunların hiç birine katılmıyorum hücumdada katkı verdi
defansdada katkı verdi. İsmaildeki sorun bazı anlar donuyor oyuncu olmaktan çıkıp seyirci konumuna geçiyor.
işte golü o nedenle yiyoruz devamlılığı yok birde oyun zekası yok pas vermesi gerekiyor şut atıyor şut atması gerekiyor
pas vermeye çalışıyor. ortaları benden gitsinde nereye giderse gitsin tarzı ortalar. Hele bu sene transferi nedeniyle kendisini gösterme
sevdasına işi iyice batırdı. Ama bu seneki en kötü bek performansı  TS maçındaki mottaya aittir. olimpiyatta olmasa
ben bile sahaya dalardım mottayu kovalamak içinde işde o kadar mesafeyi koşupda sahaya ulaşana kadar telef olurum diye
koşmadım :D zaten şenol hocada o maçta ipini çekti onun.

Çevrimdışı murat baltacı

Gökhan gönül konusunda yanlış yapıyoruz oyuncu bizi kullanarak son sösleşmeyi yapma peşinde daha lig bitmeden bize gelme haberleri çıktı gelecek adam kulübüyle görüşürüz anlaşır yada anlaşmaz gelir imzayı atardı ama gökhan ısrarla fenerle orta yol bulup kalma peşinde şimdide milli takımda olduğu için sonuç alınamıyo diyolar bize gelmek isteyen milli takıma gitmeden fenerle görüşmesini yapar olursa olur olmazsa gelirdi kendisi bilerek işi sürümcemede bırakıp araya azizi ikna edecek fenerliler girsin hem paramdan olmıyım hemde kulübümden mantığında şimdiye kadar kendimizi kullandırdık bari bundan sonra vazgeçelim madem sözleşmesi bitince konuşacağız niye iki aydır gökhan geldimi geliyomu diye reklam yapıyoruz gelmezse kendimizle dalga geçtiriyoruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

Gökhan gönül konusunda yanlış yapıyoruz oyuncu bizi kullanarak son sösleşmeyi yapma peşinde daha lig bitmeden bize gelme haberleri çıktı gelecek adam kulübüyle görüşürüz anlaşır yada anlaşmaz gelir imzayı atardı ama gökhan ısrarla fenerle orta yol bulup kalma peşinde şimdide milli takımda olduğu için sonuç alınamıyo diyolar bize gelmek isteyen milli takıma gitmeden fenerle görüşmesini yapar olursa olur olmazsa gelirdi kendisi bilerek işi sürümcemede bırakıp araya azizi ikna edecek fenerliler girsin hem paramdan olmıyım hemde kulübümden mantığında şimdiye kadar kendimizi kullandırdık bari bundan sonra vazgeçelim madem sözleşmesi bitince konuşacağız niye iki aydır gökhan geldimi geliyomu diye reklam yapıyoruz gelmezse kendimizle dalga geçtiriyoruz.

Yapsın kardeşim her türlü bizim için daha iyi.Fener FFP ile belalı artık herkese çarçur saçamaz para buna verdiği para yüzünden başka adam alamaz  :ok:

Çevrimiçi Necmi

İsmail'in bireysel ve zincirleme hataların içinde olduğu 15 golü çok rahat bulurum. Onu forma değil, kombine yapalım istersen. Ben maçlara gitmiyorum, kombineyi forumdan birine veririm.
kombineler bitti :D
içinde olduğu 15 golü bulursunda bunda başka oyuncularda işin içinde olur.
bunu beke mal edemezsin mesela milli takımda yediğimiz gol tam ismail hatasıydı
oyuncu direği tutar ismail yarım metre dışda birde kaleciye yakın duruyordu kaleci uçtu
aslında o topu rahat alırdı volkan ama uçtuğu yerde ismail vardı gitti ona çarptı ismailde dengesini kaybetti
birinci kural kalecinin etki alanında kalecini bozacak bir pozisyonda olmayacaksın
gerçi bu kuralı ben yazdım ama olması gereken bu ama ismail o sırada eminim nerde olduğunun bile farkında değildi
yoksa bireysel hata olmadıktan sonra topu ileri atmış top dönmüş gol olmuş bunu bek hatası olarak vermek doğru değil
yada kaleciye geri pas vermişsin kaleci bunu ıska geçmiş bunuda ismaile mal edemezsin Şenol hocada geçen dedi Tolga nın ayağı yok geri pas
vermemek lazım iyide kusura bakma hoca geri pasda topa vuracak kapasitesi olmayan kalecinin Beşiktaşın kalesinde işi ne
böyle bir mazeretmi olur tamam elli metre milimetrik pas veremeyebilirde kusura bakmasın 68 metre boyundaki sahayıda tuttursun
attığı topların yarısından fazlası taça gidiyor birde üstüne gelen toplarada vursun bir zahmet milyonları alıyor.
yok attığı aut atışları taça gitse gene bir ölçü işin kötüsü bizim sahaya düşüyor ve atak olarak bize geri dönüyor.
madem vuramıyorsun bari bırak aut atışını başka bir oyuncu yapsın. Ben ismaile razıyım iyi stoperle iyi bir kaleci olduktan sonra
beki bir şekile sindirebiliriz bize olmazsa olmaz kaleci lazım bence bütün gücü bu noktada toplamak gerekiyor.
bizi iki defa avrupadan eleten bir kaleci var kalemizde şampiyonluktan bile ederdide biz yatıp kalkıp ilerideki
oyuncularımızın insan üstü çabasına dua edelim. Taraftarda sanki Kalecide sorunumuz yok gibi günlerdir ismailin üstüne yürüyor
madem karşılaştıracaksınız ismailin yedirdiği gollerle Tolganın yedirdiklerini karşılaştırın derim

Etiketler: