Mesajın içinde sebebi söyledim zaten.
Yüksek perdeden girerek, sonuna kadar geçen süreçte,sona gelindiği anda artık kim olursa olsun moduna giriyor insan.
Beşiktaş özelinde değil yazdığım, genel Transfer stratejisi tüm türk takımları dahil.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende diyorumki bu bir plan falan değil insanların sürekli kendi kendilerini kurmasıyla oluşan
bir durum yani oyuncunun bonservisine bakıyorsun 40 m ama bakıyorsun taraftar bir ay konuşuyor
alalımmı almayalımmı şimdi bunu birilerimi servis ediyor paranın ne olduğunu bilmeyen ergenlerin
gazı sadece gerçekleri görerek düşünürsen eğer hiç bir şekilde servisde edilse yemezsin
şu anki durumumuz açık ve net ersandan gelen para bu seneyemi dahil bunu bile bilmiyoruz
öyle bile olsa eldeki para 6-7 M ve alınması gereken en az 4 oyuncu var hayal kurarken bunları düşünüp öyle
konuşmak gerekiyor yok Töre satılacak ta pakada pikada ya satılmazsa Töreye güvenip tuvalete şey etmeye bile gitmem
her şey olur adam ben gitmek istemiyorum der. Bilinsin artık bu adamın bir gram bile sorumluluk duygusu yok
ne Beşiktaşta var nede milli takımda nede geçmişte oynadığı takımlarda o nedenle onun ipiyle kuyuya inilmez.
olaylara biraz gerçekçi bakarsanız hayalde kurmazsınız. İnsanlar ne bekliyorki anlamıyorum
kulüp FFP kıskaçında yok bonservissiz oyuncu 4 M imza parası verelim nasılsa bonservis yok
yok gg gibi yakın zamanda eline bastonu alacak birine 2 M yıllıktan 3-4 sene verelim nasılsa bonservisi
yok peki güzelde bütce denkliği ne olacak o verdiğin paralar bütçeni delmiyormu bunun içinde önce elindeki
işine yaramayan oyunculardan kurtulman gerekiyor. Biz kadromuzu bu konuda bayağı eledik gitmesi gereken 3-4 oyuncu kaldı
Biraz gerçekçi olalım burda koca adamlar twitterdeki ne olduğu belli olmayan bir kaç ergenin lafıyla günlerce tartışıyor.
geçen sene burda biz bile yaptık bir kaç oyuncu ismi attık ortaya bir iki hafta sonra insanlar bunlarla pazarlık yapıldığını
yok anlaşılmamış yok kulübü çok para istemiş ne seneryolar yazdılar. Hepside palavraydı ne yani bunu bize kulüpmü servis etti
biz sadece test ettik bakalım ne olacak diye yayıldıda yayıldı

Biz kulübe çok yakın kişilerlede konuşuyoruz emin ol hiç kimse bilmiyor. Bu arada pazarlık şartların kuvvetlensin diye olmadık isimleride ortaya
atmak yanlış değilki Beşiktaşın menfaatineyse yapılır neden yapılmasın. A oyuncuyla pazarlık yapıyorsundur B oyuncusunu gündeme koyarsın
gerekirse konuşursunda geçen sene sürekli RVP gündemdeydi ama diğer taraftan gomezle aylardır görüşüldüğünü öğrendik.
ne zaman öğrendik iş bittikten sonra. Normal bunlar.