2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12353871 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Hani burada kimsenin enfes havasını bozmamak için yazmamıştım, twitter da yazmıştım, madem çıt çıkmıyor forumda yazayım.

Şuana kadar ismi geçen isimlerden hiç biri gelmez.yani glik nkolou skrtel, shaktarlı stoper, kolarov vs.
Benim hissettiğim ve tecrübelerime dayanarak gördüğüm bir tek mas gelecektir. Gökhan gönül konusunu bunlardan ayrı tutuyorum herşeye gebe.
Ospina da kesinlikle gelmeyecektir, yine beklentim fabri yada o standartta isim olacaktır, çünkü şenol hoca kimi getirirseler getirsinler tolgadan vaz geç me ye cek.
Umarım ben yine yanılırım, transfer konusunda pek yanıltmasa da yönetim beni diliyorum çok pis ters köşe olurum.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim kaldı ağabey geriye ? :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kim kaldı ağabey geriye ? :)
Valla geçen senede bu skrtel mkretel konuşuluyordu, gelenler rhodolfo tosic sonra marcelo alexis oldu.. yine bu standart da oyuncular bekliyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hani burada kimsenin enfes havasını bozmamak için yazmamıştım, twitter da yazmıştım, madem çıt çıkmıyor forumda yazayım.

Şuana kadar ismi geçen isimlerden hiç biri gelmez.yani glik nkolou skrtel, shaktarlı stoper, kolarov vs.
Benim hissettiğim ve tecrübelerime dayanarak gördüğüm bir tek mas gelecektir. Gökhan gönül konusunu bunlardan ayrı tutuyorum herşeye gebe.
Ospina da kesinlikle gelmeyecektir, yine beklentim fabri yada o standartta isim olacaktır, çünkü şenol hoca kimi getirirseler getirsinler tolgadan vaz geç me ye cek.
Umarım ben yine yanılırım, transfer konusunda pek yanıltmasa da yönetim beni diliyorum çok pis ters köşe olurum.

Bilic mode on

Kimse bizden hayallerimizi söküp alamaz  :tabe:

Bilic mode off

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

O isimler olmasa da o ayarda sol bek ve stoper almadan SL macina cikmak İNTİHAR.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:20:49 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Pozitif olalım iyi adamlar gelsin.

+Kura çekiminde toplu dua  :halay:

Ben biz dahil her takımın( türkiye den) ( istisna sezonlar hariç)
Bilinçli yada bilinçsiz bir transfer stratejisi içerisinde olduğunu düşünüyorum, şöyle açıklayayım.

Transfer sezonu daha doğrusu beklentisi başladığı günden itibaren ama direkt ama endirekt basına bazı isimler servis ediliyor. Bazen hiç fiyat dahi sorulmayan isimler. Ki bu isimler mutlaka taraftarı heyecanlandıran yıldız yada genç yıldız adayları oluyor.
Gel süre git süre Transfer sezonu ilerliyor pek tabi gelen giden yok bu isimlerden. O arada araya 1 2 tane ortalama oyuncu alınıyor, yine bu isimler gündem de tutularak aradan kaçırılıyor o isimler.

Ve en kritik süreç başlıyor..
 Artık biri gelsin de kör topal olsun farketmez yeter ki gelsin moduna ister istemez sokuluyor insanlar.

Ama bitmedi, bu süreçten sonra gelebilecek ufak çaplıda olsa çatlak sesleri başlamadan bitirmek için basındaki adamlarına oyuncu güzellemeleri çektiriyorlar.

Sonuç..  opare dünya starı adayı, müthiş yetenek..
Gerçek.. biliyorsunuz işte.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ulkemize onyargili yaklasip da 6 macligina sampiyonlar liginde oynayip lig maclarinda yatacak karaktersizlerin adresi Besiktas olamaz. Umarim bu kriteri de goz onunde bulundurur yonetim transfer yaparken.

Çevrimdışı arda

Ulkemize onyargili yaklasip da 6 macligina sampiyonlar liginde oynayip lig maclarinda yatacak karaktersizlerin adresi Besiktas olamaz. Umarim bu kriteri de goz onunde bulundurur yonetim transfer yaparken.

:ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben biz dahil her takımın( türkiye den) ( istisna sezonlar hariç)
Bilinçli yada bilinçsiz bir transfer stratejisi içerisinde olduğunu düşünüyorum, şöyle açıklayayım.

Transfer sezonu daha doğrusu beklentisi başladığı günden itibaren ama direkt ama endirekt basına bazı isimler servis ediliyor. Bazen hiç fiyat dahi sorulmayan isimler. Ki bu isimler mutlaka taraftarı heyecanlandıran yıldız yada genç yıldız adayları oluyor.
Gel süre git süre Transfer sezonu ilerliyor pek tabi gelen giden yok bu isimlerden. O arada araya 1 2 tane ortalama oyuncu alınıyor, yine bu isimler gündem de tutularak aradan kaçırılıyor o isimler.

Ve en kritik süreç başlıyor..
 Artık biri gelsin de kör topal olsun farketmez yeter ki gelsin moduna ister istemez sokuluyor insanlar.

Ama bitmedi, bu süreçten sonra gelebilecek ufak çaplıda olsa çatlak sesleri başlamadan bitirmek için basındaki adamlarına oyuncu güzellemeleri çektiriyorlar.

Sonuç..  opare dünya starı adayı, müthiş yetenek..
Gerçek.. biliyorsunuz işte.

Kimmiş şu basında bizim oyunculara güzelleme yapan arkadaşlar yahu, sen 12numara'ya yazacakken buraya mı yazıyorsun bazı mesajlarını? :lol:

Ayrıca Opare'ye, Alexis'e falan kimse dünya yıldızı demedi; yaramıza pansuma olsun diye alınmış maliyetsiz oyuncular olduklrını herkes biliyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sene Geçen seneden daha iyi transferler olacağına inancım yüksek...

Kimmiş şu basında bizim oyunculara güzelleme yapan arkadaşlar yahu, sen 12numara'ya yazacakken buraya mı yazıyorsun bazı mesajlarını?

Ayrıca Opare'ye, Alexis'e falan kimse dünya yıldızı demedi; yaramıza pansuma olsun diye alınmış maliyetsiz oyuncular olduklrını herkes biliyordu.
Nasıl ki iktidarın bir medyası var, her oluşumun basında adamı vardır. Hiç akla hayale gelmeyecek isimler olur bunlar bazen.
Şimdi liste çıkartamayacağım ama hemen her vasat altı oyuncu için bile güzellemeler yapılır basında bu fb içinde gs içimde geçerli. Ayırt etmiyorum genel bir düşünceydi yazdığım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasıl ki iktidarın bir medyası var, her oluşumun basında adamı vardır. Hiç akla hayale gelmeyecek isimler olur bunlar bazen.
Şimdi liste çıkartamayacağım ama hemen her vasat altı oyuncu için bile güzellemeler yapılır basında bu fb içinde gs içimde geçerli. Ayırt etmiyorum genel bir düşünceydi yazdığım.

Samimi olarak soruyorum, medyadaki adamlarımız kimler mesela?

Liste falan da istemedim, 2-3 isim merak ettim sadece.

Çevrimdışı can1903

Kardeşim hep negatif hep negatif yorumlar yazıp moralimi bozuyorsun. Şimdi sen gelmez dedin diye de gelmeyecek zaten :((((

Abi son sözü ben söylüyorum transfer de :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/737728047609176064

Nedense böyle haberlerde hep bi taraf olumlu bakar ve bir tarfın kararı beklenir :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bishamon

Olsa olsa kiralama gibi bir seçenek olur onda da maaşının bir kısmını MC öder.

Çevrimdışı ozeratalay

https://twitter.com/HaberKartali/status/737728047609176064

Nedense böyle haberlerde hep bi taraf olumlu bakar ve bir tarfın kararı beklenir :D
Sonuç olarakta karar olumlu olmaz :D

Samimi olarak soruyorum, medyadaki adamlarımız kimler mesela?

Liste falan da istemedim, 2-3 isim merak ettim sadece.
Tahmin ettiğim ismail er, serdar sarıdağ
Diyorum bu tahmin, bunların kesin olduğundan emin olsam, zaten bir tek ben böyle düşünmem ayyuka çıkardı.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 23:17:36 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Tahmin ettiğim ismail er, serdar sarıdağ
Diyorum bu tahmin, bunların kesin olduğundan emin olsam, zaten bir tek ben böyle düşünmem ayyuka çıkardı.

Güzel, isimler üzerinden gitmek iyidir.

İsmail Er dediğin adam, aşağıdaki haberi yapmıştı mesela, nasıl olduysa olay yerine ilk varan gazeteciydi:
http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-kulubune-haciz-soku-28741189

Haberdeki ince işçiliğe dikkat:
"Arkadaşımız İsmail Er'e konuşan tribün liderleri, siyah beyazlı yönetime tepki gösterdi."
"Bu arada kulüp önüne gelen taraftarlar, Başkan Fikret Orman ve yönetimi protesto ederek istifaya davet etti."

Serdar Sarıdağ dediğin adam, daha 25 gün önce şampiyonluk için en kritik viraj olan Galatasaray maçı arifesinde aşağıdaki haberi hazırlamıştı:
http://www.milliyet.com.tr/elveda-kartal-besiktas-2238263-skorerhaber/
Yetmedi üstüne şu twit'i attı:
https://twitter.com/serdarsaridag/status/727392278977871872?lang=tr

Bu arkadaşlar yönetimle o kadar iyi (!) ilişkiler içindeler ki; bir tanesi yönetimi aciz duruma düşürmek için haciz kamyoncularıyla ropörtaj yapıyor, öteki şampiyonluk maçı öncesi Gomez gidecek haberleri yazıyor.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 22:53:05 tuncaboylu ]

İsmail Er dediğin adam, aşağıdaki haberi yapmıştı mesela, nasıl olduysa olay yerine ilk varan gazeteciydi:

Haberdeki ince işçiliğe dikkat: "Arkadaşımız İsmail Er'e konuşan tribün liderleri, siyah beyazlı yönetime tepki gösterdi."

Serdar Sarıdağ dediğin adam, daha 25 gün önce şampiyonluk için en kritik viraj olan Galatasaray maçı arifesinde aşağıdaki haberi hazırlamıştı:

Bu arkadaşlar yönetimle o kadar iyi (!) ilişkiler içindeler ki; bir tanesi yönetimi aciz duruma düşürmek için haciz kamyoncularıyla ropörtaj yapıyor, öteki şampiyonluk maçı öncesi Gomez gidecek haberleri yazıyor.
Bakın bu kulüp hacizlerle uğraşıyor, biz bu günlerde kulübü devraldık..

Bakın gomez gitti gidecek talipleri çoktu, biz elimizde tuttuk.

Diyorum ya hiç beklenmedik insanlar olur bu isimler, siyaset içinde geçerlidir bu . İktidarlara karşı duran tvlerde gazetelerde köşe yazarları program yapımcıları falan da mevcuttur. İktidar gücü bunu mümkün kılar.

Kulübe haciz şoku haberini yapan gazeteci, ismail abi diye anılır kulüpte başkan dahil ;)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haberdeki ince işçiliğe dikkat:
"Arkadaşımız İsmail Er'e konuşan tribün liderleri, siyah beyazlı yönetime tepki gösterdi."
"Bu arada kulüp önüne gelen taraftarlar, Başkan Fikret Orman ve yönetimi protesto ederek istifaya davet etti."

Bu işte hepsinin önde gideni Serdar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Şimdi 1 saat sonra herkesin sözleşmesi bitiyor mu?

Transfermarktta herkesde 30.06.2016 yazıyor. Yanlış mı o?

Çevrimdışı Tolga

Şimdi 1 saat sonra herkesin sözleşmesi bitiyor mu?

Transfermarktta herkesde 30.06.2016 yazıyor. Yanlış mı o?
Her oyuncunun sözleşme bitiş tarihi farklıdır.

Ama daha çok 30 Haziran'da bitiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bakın bu kulüp hacizlerle uğraşıyor, biz bu günlerde kulübü devraldık..

Bakın gomez gitti gidecek talipleri çoktu, biz elimizde tuttuk.

Diyorum ya hiç beklenmedik insanlar olur bu isimler, siyaset içinde geçerlidir bu . İktidarlara karşı duran tvlerde gazetelerde köşe yazarları program yapımcıları falan da mevcuttur. İktidar gücü bunu mümkün kılar.

Kulübe haciz şoku haberini yapan gazeteci, ismail abi diye anılır kulüpte başkan dahil ;)

Hiç bir yönetim şampiyonluk maçı öncesi "Gomez gideceğini kulübe resmen bildirdi" haberi yaptırmaz dostum.

O haciz haberini dikkatli oku bakalım, yönetim için neler yazıyor.

İsmail Abi konusu da Fikret Orman'ın tarzıdır. Kendisi hakkında bin tane eleştiri saydıran kişilere bile abi diyor yaşça büyük olduğu zaman.

BJK TV'de bile zaman zaman transferler ve oyuncular eleştiriliyor, medyada adamımız var iddianın içi boş o yüzden.

Etiketler: