2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12352693 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

41 maçta 17 gol 10 asist yapan Visca ya da 3-4 milyon € pek para değil bence. Şenol Hoca nın istediği profile de gayet uygun. Elimizde Pedro, Alexis, Pektemek, Ömer Şişmanoğlu gibi takasta kullanabileceğimiz oyuncular var. Kullanıp ne kadar çekebilirsek o kadar aşağıya çekelim ama kapıyı 3-4 ten açtılarsa bence pek para değil.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2016, 21:13:40 brkntcnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Benim kanatta gönlümdeki asıl adam Shaqiri. Gökhan Töre nin mental olarak da gelişmişi. Ama Töre den gelen tüm parayı basmamız gerek.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

City taraftarları Kolarov - Beşiktaş haberine seviniyorlar. Hayat işte! Kiminin ekmeği bayat, kiminin pırlantası ufak.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:20:59 atalay ]

Çevrimiçi Samet Ç

City taraftarları Kolarov - Beşiktaş haberine seviniyorlar. Hayat işte! Kiminin ekmeği bayat, kiminin pırlantası ufak.  :D
:D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

City taraftarları Kolarov - Beşiktaş haberine seviniyorlar. Hayat işte! Kiminin ekmeği bayat, kiminin pırlantası ufak.  :D
Peki sen Kolarovu istiyor musun hiçbir zaman potansiyelini sahaya yansıtamadı bence ama canerin 1 2 gömlek iyisi bence

Çevrimdışı Bishamon

Kolarov hakkında dedikleri şeyler; sadece orta yapmayı düşünüyor, savunmaya pek ilgisi yok  :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Kolarov bizde patlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Bishamon

Kanat oyuncusu olmalıymış diyorlar   :lol: :lol:

Çevrimdışı Ersoy

Kolarov bize gelmez ki

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi murat

Boykoya bir şans verilmesini destekliyorum illaki onun kalibresinde bir takım vardır.kalede duruşu güven vermeyi bırak endişe veriyor.

Çevrimdışı Berat

Şenol hoca Kolarov'u parlatır  :kop:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Avrupa piyasası olan nkolou kolarov gibi adamlar buraya gelmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Berat

Başkanda o işler.  :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Bu akşam çok sessiz buralar

Fırtına öncesi sessizlik...?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Yeni bir gelişme yok o yüzden de konuşacak birşey yok :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kolarov gelmez :(
Kardeşim hep negatif hep negatif yorumlar yazıp moralimi bozuyorsun. Şimdi sen gelmez dedin diye de gelmeyecek zaten :((((

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Yarın 1 Haziran sözleşmeler bitiyor hayırlısı :)

Çevrimdışı arda

Kolarov gelmez :(

3.25M Avro vergiler düşünce, vay anam vay paralara bak, altı üstü top tepiyosun len, insanlığa ne kattın naptın nedir senin olayın! Tamaşa eğlence coşku goygoy! yok valla bu dünyanın çivisi çıkmış, biraz demek defans yapayım dese 3 ismaillik indirecek vay anam vay, çenem yoruldu ya la..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi murat

A klas oyuncuları 33+ yaşlarda ve iyi paralarla Bclas oyuncuları ise iyi paralara her dönemde getirebilirsin.bu isimlerde öyle aman aman yıldız oyuncular değil.bence tek sorun bizim maaş skalamız.

Çevrimdışı worns

Sol bek için Kolarov hayal.

Emanuel Mas hele bonservis verilerek alınacaksa kumar gibi duruyor. Beck beğenmeyenleri olsa da bence doğru maliyetle doğru transferdi. Aynı yolu izlemek gerekiyor. Büyük lig deneyimi olan, defansif anlamda güven veren, süreklilik konusunda sıkıntı yaşatmayacak, büyük paralar da harcanmayacak oyuncularla ilgilenmeliyiz.

Şampiyonlar Ligi maçları ve hocanın ısrarcı olacağından emin olduğum orta saha yapısını dikkate aldığımızda beklerden ilk beklentimiz orta kalitesi değil, defansif oyun bilgisi, pozisyon alma, fiziksel süreklilik gibi nitelikler olmalı. Bunun üzerine ekstra ofansif özellikler varsa ne ala. Ama ilk önce defansif niteliklerin belli bir süzgecin üzerinde kaldığından emin olunmalı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hani burada kimsenin enfes havasını bozmamak için yazmamıştım, twitter da yazmıştım, madem çıt çıkmıyor forumda yazayım.

Şuana kadar ismi geçen isimlerden hiç biri gelmez.yani glik nkolou skrtel, shaktarlı stoper, kolarov vs.
Benim hissettiğim ve tecrübelerime dayanarak gördüğüm bir tek mas gelecektir. Gökhan gönül konusunu bunlardan ayrı tutuyorum herşeye gebe.
Ospina da kesinlikle gelmeyecektir, yine beklentim fabri yada o standartta isim olacaktır, çünkü şenol hoca kimi getirirseler getirsinler tolgadan vaz geç me ye cek.
Umarım ben yine yanılırım, transfer konusunda pek yanıltmasa da yönetim beni diliyorum çok pis ters köşe olurum.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ismail konusu acilinca yarimiz moderasyon yedik, ondan sessizdir. Besiktasin tek kurusunu kurtarsak su ortamda forum olarak sampanya patlatmamiz lazim.

Çevrimdışı Bishamon

Daha önce yazmıştım ama fark edilmedi bir daha yazıyorum.

http://www.transfermarkt.com.tr/denis-zakaria/profil/spieler/334526

Şu adamı uygun bir fiyata alalım Atiba'nın yedeği olarak.Birkaç gün önce ilk milli maçına çıktı ve Euro 2016 kadrosuna dahil edildi.

3-4 sene sonra adamı çok iyi bir paraya İngiltere'ye satarız.

Etiketler: