2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359401 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhtemelen
Hatta hafif zam alacaklar bence de fener duyurmaz

İkisi de gidici. Fenerbahçe'nin UEFA'yla anlaşmasında maaş ödemeleri gelirlerinin %50'sini geçemez tarzı bir madde var. Şu anda %70'lerde dolanıyorlar. En az 15 milyon euro azaltmaları lazım maaş ödemelerini, o yüzden Gökhan da Caner de gidiyorlar.

Çevrimiçi Necmi

İsmail kendisi için düşünülenlerden konuşulanlardan haberdar mı acaba? Kulak çınlamasının hiç bitmemesi lazım  :) Sadece sanal alemde değil hangi ortamda olursa olsun Beşiktaştan bahsedilse ilk aksayan İsmail ikinci Tolga üçüncü Mustafa Pektemeke dönüyor muhabbet.Hoş Mustafanın aksayan bir yanını görmedik bence hatasız duruyor tribünde  :D
tam yazını okurken ben söyleyecektim Mustafanın aksayan neresini gördün diye
bu sene sıfır hata :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Visca biraz Holosko gibi olur bizde bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

İşin bir de dolaylı maliyeti mevcut. Pedro, Veli, Milo, Alexis... sarmasa da merhem olan adamlar. bize net zararları yok. Yani bu tip oyuncuşarı bize vereceği zarar eser miktarda olacaktır. Temel futbol bilgileri maksimum seviyede olamas bile idare eder seviyede.

Tolga'nın şimdiye kadar verdiği zarar zaten hesaplanamaz. Beşiktaş tarihinde takıma bu kadar zarar verip hala forma verilen başka bir adam daha yoktur.

İsmail ise bize yedirdiği gollerle olsun, sol stoperin bir gözünün daima solda olması sebebi ile defans dengesini bozuyor oluşu ile olsun Tolga kadar olmasa da ciddi zarar vermektedir.

Pektemek zaten Beşiktaş'ın yediği en büyük kazıklardan olabilir. Benim için sıralama şöyle;

1) tabata
2) Ferrari'nin tazminatı,
3) Pektemek'in kontratı

o derece.
Zaten geri donup bakildiginda borcun baslama zamani del bosque, tabata, ismail koybasi, ferrari ve pektemek zamanlari. Lucescuyu gonderdigi gun yd bu anlari gorup elestirmistim. Forum birbirine girmisti ufaktan hatirliyorum.
Tabata+ismail 13 milyon del bokse tazminati sadece 8 ferrari bonservis, kendine verilen, tazminat 13 milyon euro, pektemek bonservis kendine verilen 8milyon civaridir. 42-50 milyon euro civari yapar bu yetersizlik₁, buraya youla, kursat, adem dursun, diattadan devam edilirse facia rakamlar meydana cikar.
Ayrica besiktas tarihinin en buyuk capsizligi tayfur havutcunun ibrahim akina transfer teklifidir. Ismailin sozlesmesini uzatmakla ayni paraleldedir bu olay. Ibrahim akinin ne oldugu zaten belli neden transfer pazarligi yapilir ki basimiza gelmeyen kalmadi.
Sonra bu kadar borc nereden cikti.
Yonetim serbest biraksin ismaili, kac paraya sozlesme bulursa o parayi versin, burada besiktasin paralarini dusunmek bize kaldi.
7 yetimin hakkini savunuyoruz demek, kolaydir. Herzaman sirket yonetiyoruz, demek kolaydir
Gostersinler

Çevrimdışı firewater

Ne gıcık bişey şu transfer sezonu  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Bir insanın psikolojinin bozuk olmasıyla psikolojik olarak rahatsız olması bence aynı şey. Ha geçici olarak psikolojisinin bozulması evet farklı bir olaydır ama ben İsmail'in sürekli devam edegelen saha içi davranışlarından yola çıkarak bunu söylüyorum. Her futbolcu hata yapabilir. Ama bazı hatalar vardır ki bunlar tekrar ettiği zaman o futbolcunun "mental olarak problemli" olduğunu gösterir. mesela bu ifade ne kadar kibar oldu: "mental olarak problemli". Ama aslında aynı şey. Tolga için de hep bunu söylemişimdir. "Bir çok kez 'normal olmayan' kritik hatalar yapan futbolcu'nun problemi teknik değil mentaldir. Yanılıyor muyum? Mesela Hakan Arıkan vardı. Adam yan toplarda top ceza sahasına süzülene kadar 4 kere çıkıp çıkmama konusunda karar değiştirirdi. Bu adamın psikolojik olarak sağlıklı olduğunu söylemek ne kadar doğrudur ki? Ayrıca bu bir hakaret, aşağılama vs. değil. Hepimizin psikolojisi bozuk olabilir, hepimiz psikolojik olarak rahatsız olabiliriz bu insancıl birşey. Ama milyon Eurolar kazanacaksa bu olmamalı. tepki bu.

Bir de şunu söylemek isterim. İsmail ile ilgili ortada kesin birşey yok maaşı ile ilgili falan ama zaten kesinleştikten sonra tepki koymanın pek bir manası kalmıyor. Buyüzden kesinleşmeden önce tepki koymak "belki" bir işe yarar diye düşünüyorum.
bir oyuncunun sürekli aynı hataları yapıyor olması onu psikolojik olarak rahatsız yapmaz
sadece kötü bir oyuncu olduğunu gösterir. birine bu oyuncu kötü bir oyuncu dersen fikrini söylemiş olursun
ama kalkıp psikolojik olarak rahatsız dersen suç işlemiş olursun. Bunun yüzde yüz biliyor olsan ismailin doktoru bile olsan
söyleyemezsin psikolojisi bozuldu demekle psikolojik rahatsızlığı var demek aynı şey değil adam bu nedenle seni dava eder
neyin kafasını yaşıyorsun. düpedüz suç işliyorsun hukuken bile bunun bir karşılığı var. Daha neyi savunuyorsun.
kullandığınız kelimeleri ve bunun sonuçlarının ne olacağını bilinde konuşun. sence aynı şey olmasını düşünüyor olmanın
çok fazla bir manası yok. sen direk bilgisizce ve cahilce ithamda bulunuyorsun. birde bunu savunuyorsun @38life

Çevrimdışı 38life

bir oyuncunun sürekli aynı hataları yapıyor olması onu psikolojik olarak rahatsız yapmaz
sadece kötü bir oyuncu olduğunu gösterir. birine bu oyuncu kötü bir oyuncu dersen fikrini söylemiş olursun
ama kalkıp psikolojik olarak rahatsız dersen suç işlemiş olursun. Bunun yüzde yüz biliyor olsan ismailin doktoru bile olsan
söyleyemezsin psikolojisi bozuldu demekle psikolojik rahatsızlığı var demek aynı şey değil adam bu nedenle seni dava eder
neyin kafasını yaşıyorsun. düpedüz suç işliyorsun hukuken bile bunun bir karşılığı var. Daha neyi savunuyorsun.
kullandığınız kelimeleri ve bunun sonuçlarının ne olacağını bilinde konuşun. sence aynı şey olmasını düşünüyor olmanın
çok fazla bir manası yok. sen direk bilgisizce ve cahilce ithamda bulunuyorsun. birde bunu savunuyorsun @38life

peki :)

Çevrimiçi Necmi

Zaten geri donup bakildiginda borcun baslama zamani del bosque, tabata, ismail koybasi, ferrari ve pektemek zamanlari. Lucescuyu gonderdigi gun yd bu anlari gorup elestirmistim. Forum birbirine girmisti ufaktan hatirliyorum.
Tabata+ismail 13 milyon del bokse tazminati sadece 8 ferrari bonservis, kendine verilen, tazminat 13 milyon euro, pektemek bonservis kendine verilen 8milyon civaridir. 42-50 milyon euro civari yapar bu yetersizlik₁, buraya youla, kursat, adem dursun, diattadan devam edilirse facia rakamlar meydana cikar.
Ayrica besiktas tarihinin en buyuk capsizligi tayfur havutcunun ibrahim akina transfer teklifidir. Ismailin sozlesmesini uzatmakla ayni paraleldedir bu olay. Ibrahim akinin ne oldugu zaten belli neden transfer pazarligi yapilir ki basimiza gelmeyen kalmadi.
Sonra bu kadar borc nereden cikti.
Yonetim serbest biraksin ismaili, kac paraya sozlesme bulursa o parayi versin, burada besiktasin paralarini dusunmek bize kaldi.
7 yetimin hakkini savunuyoruz demek, kolaydir. Herzaman sirket yonetiyoruz, demek kolaydir
Gostersinler
yetim hakkının Beşiktaş kulübünde ne işi var.
hiç bir yetimin hakkı Beşiktaş kulübünde olmasın bu hakkıda kimse savunmak zorunda kalmasın
yetimin hakkını devlet savunur yaptığı yapmadığı harcamalarla. Futbol kulüplerinin gelirleri
tamamen keyfi harcamalardan doğan gelirdir.

Çevrimdışı 38life

Ben hala bu pozisyonların ve bu "türden" tekrarlarını seyrettiğimiz pozisyonların kötü futbolcu olmakla bir alakasının olmadığını düşünüyorum.  :)

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737607544336572417

http://twitter.com/muharrem_acar/status/737657290057232384

Çevrimdışı İhsan

Visca biraz Holosko gibi olur bizde bence.
o zaman alalım. Holoskonun şampiyonlukta katkısı büyüktü.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Ne gıcık bişey şu transfer sezonu  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Evet keşke başlamadan bitse
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

GG gelmesin. Beşiktaşı bekletecek adammısın sen GG? git renkli pisliğinde boğul  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onder23

GG ve kolarov yeter ısmail ile sözleşme uzatılmaz. Tosic ve kolarov orayı götürür hatta Beck bile sol bek oynar. 2 transferle 2 gömlek atarsin

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

GG gelmesin. Beşiktaşı bekletecek adammısın sen GG? git renkli pisliğinde boğul  :bandit:

Daha dur ağabey transfer sezonu başlamadı.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Hiç birinizi tanımıyorum ama şu forumda bile ismailden daha iyi 4-5 tane sol bek vardır bence. Allah peygamber aşkına kapı önune koyun şu adamı. Her maç ayagına top geldiginde gerilmekten 3-4 defa tuvalete çıkıyorum. Sigara ustune ustune sigara içiyorum.İddia ediyorum sol bek olarak tosiç oynasaydı 5-6 puan daha fazla alırdık. Paylaşılan o kasımpaşa maçındaki videosundaki akıl tutulmasını ben maçta farketmiştim. Bakakalmıştım tvye kufur bile edemedim. Yalvarıyorum uzatmayın şu adamın sözleşmesini.

Çevrimdışı tangaz

Daha dur ağabey transfer sezonu başlamadı.

fenerin kapısında kamp kurmuş durumda bırakmayın beni die, bu bile yeterli gelmemesi için, ismi gündeme geldiğinden beri belirtiyorum. adamın kolunu kessen kanı sarılaivert akıyor... istemiyorum kendisini sağ bek almaya bile gerek yok ggye para vermeye yazık beck yeter ismaili de şutla al 2,5 3 milyon maaşlı bir sol bek 2 tane de taş gibi stoper yeter ismail ve GG ye gerek yok...

sol beke taş biri, onun yedeği tosiç, sağda beck onun yedeği olcay tandemde glik n'koulou yedekleri marcelo rodolfo tosiç kalede ospina...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

GG ve kolarov yeter ısmail ile sözleşme uzatılmaz. Tosic ve kolarov orayı götürür hatta Beck bile sol bek oynar. 2 transferle 2 gömlek atarsin

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kolarov gelmez, gg bilemiyorum parasi onemli. Gg, becki cok ama cok zor keser hatta 1 atmosfer basinc altinda ve sifir celcius derecede kesemez. Simdi gg transferi sukse transferi acisindan, besiktas geri dondu, meydan bos degil olarak degerlendirelebilecektir. 1 milyon euro yillik alsin agzimi acmam, fbnin kaptani herif.
Muhim olan stoper transferi, turk stoper olarak serdar aziz konusuluyor o yol, iyi bir yol degil.

Gidecekler netlesse aslinda cok daha rahat olacak bu transfer sezonu. Ismail, pektemek, serdar, pedro, milosevic gonderilip kerim ve veli satilirsa, kaleci alinacaksa boyko satilacaksa ufak dokunuslarla iyi bir sekilde yolumuza devam ederiz.
Kiralik kaleci, gg, solbek, stoper, iki tane genc gurbetci alip transfer kapatilabilir.

Gonlumden gecen ise su sekil
Kiralik kaleci hadi ospina olsun @Mehmet Ali C. Cok istiyor
Raketci yahut subotic stopere
Yalcin ayhan stopere
Musa osmanlidan ortaya
Herhangi bir solbek
Gg
Bir tane gurbetci artik emre mor olur yahut baskasi

Boyko ile raketciyi bir takas edebilsek yilin transferi olacak aslinda. Butun bazi yerlerde okudum gecen hafta falan yazmaya baslamistim bu takasi, menejerleri de ayni ama kiev dogumlu boyko shaktara gider mi?

Biizm bu forumu hep yonetim okuyor diye dusunuyoruz da galiba sadece masa basindan ufurme gazetecilik yapanlar okuyor.

Çevrimdışı mylife1903

Hiç birinizi tanımıyorum ama şu forumda bile ismailden daha iyi 4-5 tane sol bek vardır bence. Allah peygamber aşkına kapı önune koyun şu adamı. Her maç ayagına top geldiginde gerilmekten 3-4 defa tuvalete çıkıyorum. Sigara ustune ustune sigara içiyorum.İddia ediyorum sol bek olarak tosiç oynasaydı 5-6 puan daha fazla alırdık. Paylaşılan o kasımpaşa maçındaki videosundaki akıl tutulmasını ben maçta farketmiştim. Bakakalmıştım tvye kufur bile edemedim. Yalvarıyorum uzatmayın şu adamın sözleşmesini.
Abi en buyuk hata tuvalete cikmayacaksin benim gibi yapacaksin, direk tuvalette oturacaksin, iki uc sefer kaza oldu o yuzden hep tuvalette oturarak izlerim maclari, tuvalete havalandirma taktirdim ozel, sigarami falan iciyorum rahat rahat ikinci strese gerek yok, simdi donlara dolduracam stresi.

Ufak kazalar iyidir ama donlarin onunu arkasini karistirmiyorum sari taraf on, kahverengi taraf arka

Çevrimdışı worns

Gökhan Gönül işine ben de hiç sıcak bakmıyorum. H

EssiLor

• Ziyaretçi

Tepki gelecek biliyorum ama Boyko ya bi şans daha verilmesinden yanayım :evillol:

Çevrimdışı worns

Tepki gelecek biliyorum ama Boyko ya bi şans daha verilmesinden yanayım :evillol:

Zieler- Adler seviyesinde bir kaleci alabileceksek Boyko'yla yolları ayırmak gerekir.

Ama ne vereceği belirsiz bir kaleci daha almaktansa Boyko'ya yoğunlaşmak mantıklı olabilir.

Gerçi Şenol Hoca'da benzerini söyledi. Kalabilir, giderse çok iyi bir kaleci almamız gerekir diyerek.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Abi en buyuk hata tuvalete cikmayacaksin benim gibi yapacaksin, direk tuvalette oturacaksin, iki uc sefer kaza oldu o yuzden hep tuvalette oturarak izlerim maclari, tuvalete havalandirma taktirdim ozel, sigarami falan iciyorum rahat rahat ikinci strese gerek yok, simdi donlara dolduracam stresi.

Ufak kazalar iyidir ama donlarin onunu arkasini karistirmiyorum sari taraf on, kahverengi taraf arka
  :ebebe: abi arka tarafın rengine bakarsak pek de ufak sayılmaz o kazalar  :D

Çevrimdışı 38life

Nereye el sallıyoruz  :lol:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Erdem, Gomez derhal gönderilmeli diyorsun, Boyko'ya bir şans daha verilmeli diyorsun.

Ben seni anlamadım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Berat

Resmin yansın.

Etiketler: