2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374811 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mertnet

Muhabir: Taraftar Mario GOMEZ'in durumunu merak ediyor.

Orman: Ben de merak ediyorum :D
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Zafer55

Denizli-Schuster-Carvalhal-Bilic-Şenol Güneş İsmaile Beşiktaşta forma veren T.D ler

F.Terim-Hiddink-O.Çetin-A.Avcı İsmaile Milli takımda forma veren T.D ler

Bunların hiçbiri futboldan anlamıyor.Torpille oynuyor İsmail.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben de diyorum ki, İsmail'in son sezonu için futboldan kopmuş, futbolu kafasından bitirmiş şeklindeki eleştiriler anlamlı değil.

Ondan önceki sezonları için konuşuyorsak, o zaman son sezonunda o görüntüden sıyrılmış ve futbola geri dönmüş anlamı çıkarabiliriz. Bu da "ümitsiz vaka" yaftasını anlamsız kılar.
İsmail ümitsiz vaka . Futbola döndürülmeye çalışıyor hoca ve yöneticiler tarafından boşa bir çabayla. Oyuncunun futbol ile alakalı hedefleri yok , profesyonellikten, kendini geliştirmekten uzak . Bunları bünyesinde barındırsaydı 7 yıl içinde reaksiyon gösterir farklı bir noktada olurdu zaten .
Bu yıl futbola dönmedi , hoca döndürmeye uğraştı. Kendisi de sözleşmesinin son sene olmasından mütevellit birşeyler yapmaya çalıştı sınava son gün çalışan tembel öğrenciler gibi. Bu halde bile performansı rezaletti. Yediğimiz gollerin birçoğunda imzası vardı.

Çevrimdışı Yado

Denizli-Schuster-Carvalhal-Bilic-Şenol Güneş İsmaile Beşiktaşta forma veren T.D ler

F.Terim-Hiddink-O.Çetin-A.Avcı İsmaile Milli takımda forma veren T.D ler

Bunların hiçbiri futboldan anlamıyor.Torpille oynuyor İsmail.
5 küsür milyon eurolar verip Beşiktaşımıza kazandıran Demirören de Üstün başarısından ötürü Federasyon başkanı olmuştu ! onu sölemeyi unutmuşsun  :eyes
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya kardeşim hangi görüntüden sıyrılmış yediğimiz tüm gollerde doğrudan yada dolaylı hatası var . Futbola dönmüş hali buysa aynı yoldan geri dönsün rica edecem burada işi yok

Arkadaşlar, bir eleştirinizin de dozu olsun ya. Her yediğimiz golde hatası var falan, abartmayın artık. İsmail'in doğrudan rol oynadığı gol sayısı o kadar da fazla değil.

Sevmediğiniz adam diye her menfur şeyin ihalesini çıkarmayın şu adama.

Ayrıca 1.4 falan da yanlış, Ersan bile 1.2'ye imzalamıştı geçen sene. 1 milyondan fazla garant para verilmeyecektir İsmail'e

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla sanırsınız ismail sezon başı geldi 1 sezon değerlendirmesi yapıyor herkes. Adam 7 8 senedir bizde, kötü diyene iyi diye diye ikna etmek oldukça güç. O yüzden uzatmanın alemi yok. Yerine gelecek kişinin kim olduğunu tartışmak daha yerinde olacak. Biz ne yaparsak yapalım imza fikri varsa bu fiyatlara, yapılacaktır. Sonra çıkıp başkan o ikna kabiliyeti ile anlatır 5 dk, allahım şükürler olsun ismaili kaptırmadık moduna girer. İyisi mi yeni gelecek olana odaklanmak en makulü olacak.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yado

Arkadaşlar, bir eleştirinizin de dozu olsun ya. Her yediğimiz golde hatası var falan, abartmayın artık. İsmail'in doğrudan rol oynadığı gol sayısı o kadar da fazla değil.

Sevmediğiniz adam diye her menfur şeyin ihalesini çıkarmayın şu adama.

Ayrıca 1.4 falan da yanlış, Ersan bile 1.2'ye imzalamıştı geçen sene. 1 milyondan fazla garant para verilmeyecektir İsmail'e

Yediğimiz 35 golun 15'inde direk hatası olduğuna bahse girerim senle ! Dolaylı olanları da saymıyorum bak ona göre
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Valla sanırsınız ismail sezon başı geldi 1 sezon değerlendirmesi yapıyor herkes. Adam 7 8 senedir bizde, kötü diyene iyi diye diye ikna etmek oldukça güç. O yüzden uzatmanın alemi yok. Yerine gelecek kişinin kim olduğunu tartışmak daha yerinde olacak. Biz ne yaparsak yapalım imza fikri varsa bu fiyatlara, yapılacaktır. Sonra çıkıp başkan o ikna kabiliyeti ile anlatır 5 dk, allahım şükürler olsun ismaili kaptırmadık moduna girer. İyisi mi yeni gelecek olana odaklanmak en makulü olacak.

Armağan , İsmail yedek olarak Ziraat Kupası maçlarında oynayacak , bu nedenle yeni gelecek oyuncuya odaklanmak lazım söylemi güzel de Şampiyonlar Ligi gibi zorluk derecesi yüksek turnuvaların olduğu , yoğun maç trafiğinde rotasyonda sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda oynatacağın kalitede adamları bulundurmak biraz Rus ruletine döner .

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Armağan , İsmail yedek olarak Ziraat Kupası maçlarında oynayacak , bu nedenle yeni gelecek oyuncuya odaklanmak lazım söylemi güzel de Şampiyonlar Ligi gibi zorluk derecesi yüksek turnuvaların olduğu , yoğun maç trafiğinde rotasyonda sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda oynatacağın kalitede adamları bulundurmak biraz Rus ruletine döner .
Ya ben ismaile kökten karşıyım . Ama 1.4lerin konuşulduğu ortamda 1.1 e imza artırırlar başarı diye satarlar bunu, buna da yüzde yüz eminim. O açıdan kalacaksa yedek kalsın diyorum ne yapayım, kabullenmek lazım biraz :)

Çevrimdışı Zafer55

5 küsür milyon eurolar verip Beşiktaşımıza kazandıran Demirören de Üstün başarısından ötürü Federasyon başkanı olmuştu ! onu sölemeyi unutmuşsun  :eyes

Onun ben .......
Tövbe yarabbim.Herifin adını görünce tansiyonum çıkıyor.Ben sanki 6 milyon diye hatırlıyorum ama :alala:
Bu arada senin kitap bitti  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1-Geldiğinden beri olan süreçte İsmail'i gözünüzde canlandırın,

2-Takımın, camianın bundan sonraki hedeflerini düşünün,

3-Şampiyonlar Ligi'nde muhtemel rakip takımların kanat oyuncularıyla karşı karşıya getirin.

Oldu mu? Uydu mu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Yediğimiz 35 golun 15'inde direk hatası olduğuna bahse girerim senle ! Dolaylı olanları da saymıyorum bak ona göre

Sevgili dostum, ben de izledim bütün maçlarımızı. Abartıyorsunuz. Bahse girecek bir şey yok, aç izle özetlerimizi.

Sezonun tüm maçlarının özetini tekrar izledim 1 hafta önce. Hepsi aklımda maçların. İsmail'in direkt hatasıyla yediğimiz gol sayısı 4 bilemedin 5 tanedir. Daha ilginci attığımız gollerin en az 6-7 tanesinde İsmail'in kaptığı toplarla başlamış ataklarımız.

Dediğim gibi, İsmail'den daha iyisini almamız lazım bence de. Ama iyiyi de çok abartıyoruz, kötüyü de. En basit örneği Emre Mor. bir adamın sağında atıp solundan geçti, Messi oldu. 2 maç kötü oynarsa, balonu söndü diyecekler.

Çevrimdışı Eray

İsmail'i bu kadar insan takımda görmek istemezken, 1.4 milyon gibi uçuk parayla sözleşme yenileyen ya da yenilemeyi düşünen kişiye eğer gerekli tepki verilmezse bu işin sonu gelmez. İsmail'in hatası yok burda hatalı olan İsmail'in bu isteğini kabul edendedir.

Öteki 1.7 milyon alan müthiş yedeğin yedeği forvetimiz, sevgilisiyle Times meydanında fotoğraf atıyor. Her fırsatta artık bu kulübün parası çöpe gitmeyecek diyene kadar, dönüp de özeleştiri yapmak gerek artık.

Çevrimdışı ozgursum

Ne Ismail kiniymis arkadas ya , 3 aydir kus kus bitmedi. Ayni isimler 1 saat icinde 10 mesaj atiyor olumsuz. Bu durum forumu maelsef cok olumsuz hale getiriyor.  Milli takimdaki bir oyuncuya , rotasyon oyuncusu olmasi icin sozlesme imzalanmasina 3 ay boyunca surekli laf soylenecek baska ulke olmaz eminim.

Biraz para mevzusuna geleyim. 1.4 alacagini sanmam ama alsa da sorun degil. Senin elinde mac bile oynamayan ve oynmasi zor gorunen veli bu paralari aliyor. Senin mac oynamayan forvet yedegin bundan cok aliyor. Senin milli takima bazen alinan bazen alinmayan , devre arasinda sattigin Ersan bu paralara oynuyordu. Takimda yildiz statusunde olmayan Olcay , Kerim gibi oyuncular bu paralara oynuyor.Kisacasi yildiz statusunde olmayan yerliler zaten bu paralara oynuyor. Sen de elinde Ismaili tutacaksan bu paralara tutacaksin. Bunu vermezsen haksizlik olur. Ya bu paralari vereceksin ya da sozlesme imzalamayacaksin. Siz hic buyuk kurumsal bir firmada ayni pozisyonda calisan kisilere 2500 lira veriliyorken ,  ya bu adam disarda olsa 1000 liraya calisir biz de o kadar verelim dedigini duydunuz? Boyle birsey olmasi mumkun mu ? Bu duruma bu sekilde bakmak zorundasiniz. Besiktas formasini giyen profesyonel oyuncunun almasi gereken min tutar olmalidir. ki bu adam su an milli takimda.

Ikinci olarak Ozzy  , Sosa gibi oyuncularin  maas artisi isteyecegini soylemis bir arkadas. Su an ligin yildizi konumundaki oyuncularin 1.5 milyona oynamasi zaten cok dusuktur. Sorun diger oyuncularin 1.3-1.5 almasi degil , onlarin az almasidir. Ancak 1 sezon iyi oynayinca bu artis yapilmamali. Seneye de iyi oynasinlar , devre arasi artis yapilsin direk. 
 Maas aciklamasi yapilmiyor evet ancak isteyen kisiler BESIKTAS A.S. genel kuruluna giderek gerekli bilgileri elde edebiliyor.  Ozellikle teknik elestiri yaparken , basimizda Senol Gunes gibi bir hocanin oldugunu bilerek yapmaliyiz. Buradaki HICKIMSE , hocamizdan daha iyi futbolu bilmiyor.

Çevrimdışı Zafer55

Bu gomez neyi bekliyor?
Beşiktaşta 1-2 sene daha oynamayı düşünebilirmiş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca adamın oyunda kaldığı sürelerde 25 gol yedik ligde.

Çevrimdışı ozgursum

Bu gomez neyi bekliyor?
Beşiktaşta 1-2 sene daha oynamayı düşünebilirmiş!
Euro 2016 yi :) su an Real Madrid , MAN. United , Man City, PSG , Arsenal gibi takimlarin forvet aradigi konusuluyor. O da Euro2016 da sansini deneyip bunlardan birine kapagi atmaya calisiyor. Zaten yaptigi tum aciklamalar surekli bunu gosteriyor. Ilk sampiyonlar ligi seviyesi takim kurulursa kalirim dediginde de amaci buydu bence.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ne Ismail kiniymis arkadas ya , 3 aydir kus kus bitmedi. Ayni isimler 1 saat icinde 10 mesaj atiyor olumsuz. Bu durum forumu maelsef cok olumsuz hale getiriyor.  Milli takimdaki bir oyuncuya , rotasyon oyuncusu olmasi icin sozlesme imzalanmasina 3 ay boyunca surekli laf soylenecek baska ulke olmaz eminim.

Biraz para mevzusuna geleyim. 1.4 alacagini sanmam ama alsa da sorun degil. Senin elinde mac bile oynamayan ve oynmasi zor gorunen veli bu paralari aliyor. Senin mac oynamayan forvet yedegin bundan cok aliyor. Senin milli takima bazen alinan bazen alinmayan , devre arasinda sattigin Ersan bu paralara oynuyordu. Takimda yildiz statusunde olmayan Olcay , Kerim gibi oyuncular bu paralara oynuyor.Kisacasi yildiz statusunde olmayan yerliler zaten bu paralara oynuyor. Sen de elinde Ismaili tutacaksan bu paralara tutacaksin. Bunu vermezsen haksizlik olur. Ya bu paralari vereceksin ya da sozlesme imzalamayacaksin. Siz hic buyuk kurumsal bir firmada ayni pozisyonda calisan kisilere 2500 lira veriliyorken ,  ya bu adam disarda olsa 1000 liraya calisir biz de o kadar verelim dedigini duydunuz? Boyle birsey olmasi mumkun mu ? Bu duruma bu sekilde bakmak zorundasiniz. Besiktas formasini giyen profesyonel oyuncunun almasi gereken min tutar olmalidir. ki bu adam su an milli takimda.

Ikinci olarak Ozzy  , Sosa gibi oyuncularin  maas artisi isteyecegini soylemis bir arkadas. Su an ligin yildizi konumundaki oyuncularin 1.5 milyona oynamasi zaten cok dusuktur. Sorun diger oyuncularin 1.3-1.5 almasi degil , onlarin az almasidir. Ancak 1 sezon iyi oynayinca bu artis yapilmamali. Seneye de iyi oynasinlar , devre arasi artis yapilsin direk. 
 Maas aciklamasi yapilmiyor evet ancak isteyen kisiler BESIKTAS A.S. genel kuruluna giderek gerekli bilgileri elde edebiliyor.  Ozellikle teknik elestiri yaparken , basimizda Senol Gunes gibi bir hocanin oldugunu bilerek yapmaliyiz. Buradaki HICKIMSE , hocamizdan daha iyi futbolu bilmiyor.
Şenol Hoca tanrı gibi kusursuz mu? Şenol Hoca her zaman doğruyu görür ara sıra hata yapmaz mı diyorsun? Sırf bu sezonda bile ortaya koyabileceğimiz birçok hatası oldu hocanın.

Çevrimdışı murat baltacı

İsmail ile sözleşme uzatmak hatadır hem yönetimin hemde hocanın hatasıdır kimse Şenol hoca görmüyomu ondan dahamı iyi biliyosunuz demesin görebilir ama oda insan hata yapabilir nasılki elinde tosiç varken alexis,necip ısrarı yüzünden puanlar kaybettirdiyse ismail konusundada hata yapıyo gelişeceğini sanıyo ama ismail seneye yedek kalacak ve yatışa geçecek önündeki oyuncuyu falan zorlamayacak 1 milyondan fazla verilirse yazık olur yerine alt yapıdan ikinci ligden falan potansiyel bi oyuncu alınsa en azından gökhan gönül caner gibi bir iki seneye formayı kapma şansı olurdu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Efe

transfer sezonu bizim için 1 haziranda hareketlenir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mellfred

ismail'le ilgili en net soru şu . biz bu paraları vermezsek kim verir ?

Çevrimdışı Berat

Keşke yönetim de kendine bunu sorsa.

Çevrimdışı Efe

neden tl ile anlaşma yapmıyorlar türk futbolcularla başkan bu konu üstüne düşmeli euro ve dolar yönlü anlaşma kulube büyük zarar getiriyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı anilsevim

Caceres diyolar...
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Bishamon

Etiketler: