2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374741 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

İnsan der ki bu takım bana sakatken sahip çıktı pazarlık yapmayayım ,İsmail beyfendi pazarlık yapıyor ama , bir şey daha söyliyeyim Hamit , Real Madridde sakat iken  para alamadı bizde öyle olalım abi aş evi mi burası ? Sakatlan ama paranın tamamına alıyım mağdur edebiyatı yap biraz Necip , Ersan gibi onurlu olun azıcık her şey para değil , hala çok duygusalız kurumsallık diyoruz ama özellikle yerli oyuncular konusunda çok duygusalız malesef

Çevrimdışı Çağatay

o sezonlar geçti artık, Velinin uyduruk kartla oyundan atıldığı ve maçta sayıca eksik olduğumuz maçı örnek veriyorsun. bu doğru değil,, bu sezon hiçbir maçta oyundan düşmedi ve sürekli oynadı,,

Eksik olmamizin bir etkisi yok ama pozisyonda isterse 5 kisi eksik olalim
Boş alanda bir o var bir burak ve adam top surerken yakalamiyor ki sonradan girmis ismail oyle 90 dk koşup yorulsa da yetisemese anlarim ama canını dişine takıp kovalamasi gerekirken yapmadi bunu
Kizdigim nokta bu...

Evimizdeki hangi macti top ismail e geldi de vuracakmis gibi yapti tum tribunler vurma ismail diye bagirdi.
Bu bir dramdir... :)

Ayrica ismail iyi niyetiyle oynadi bu sezon ama malesef bu seviyenin adami degil. Bundan sonrada olamayacak...
O yuzden gereksiz yere fazla para verilmesini istemem.
Ayni sozlesmesinden dewam ederse ok yoksa bye bye..
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 23:24:39 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Gs Alex Song ile anlaşmak üzere imiş. Bize olmaz mı ya o adam, Atibanın yedeği şeklinde. Piyasası da var hala. Sakatlığı da atlatmış diyolar. Ne dersiniz bu adam için

Öyle çöp adamlarla uğraşmaya gerek yok

http://www.transfermarkt.com.tr/denis-zakaria/profil/spieler/334526

Şu adamı alalım geleceğin Atiba'sı adam.Birkaç sene sonra büyük bir kulübe gider

Çevrimdışı talha

Hedefler artık şampiyonluk değil, senin hedefin şl'nin gediklisi olmak.

Öyle ismail'e falan yav kötü oyuncu değil abartmayın falan dersen. Sen geçtim şl'yi şampiyonluğun da saman alevi gibi olur.

İsmail'e kaldı 1.4 m ben sözleşme bile önermem. Yerliymiş, olmaz olsun öyle yerli.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eksik olmamizin bir etkisi yok ama pozisyonda isterse 5 kisi eksik olalim
Boş alanda bir o var bir burak ve adam top surerken yakalamiyor ki sonradan girmis ismail oyle 90 dk koşup yorulsa da yetisemese anlarim ama canını dişine takıp kovalamasi gerekirken yapmadi bunu
Kizdigim nokta bu...

Evimizdeki hangi macti top ismail e geldi de vuracakmis gibi yapti tum tribunler vurma ismail diye bagirdi.
Bu bir dramdir...
Bursa Maçı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tayfun_bjk

ismailin lobisinden çok eleştireni var hani efendim zenginmiş para yedirirmiş menajeri iş bilirmiş vs.. şenol hoca bilmiyormu bu adamın ne mal olduğunu o onay vermese sözleşme uzatılırmı arkadaşlar bu forumları futbolcularda okuyor eleştirirken ölçülü olmakta fayda var. ismaili kazanmak ondan yıldız yaratmak sizin zannettiğiniz kadar zor olmayabilir ve varsa bir cevheri 63 yaşındaki futbol profesörü şenol hoca bunu görüyor ve inanıyor olabilir. hani farklı düşünceye saygı? bize yakışacağı gibi yorumlar yapalım şampiyon takımımızın hocanın yönetimin yanında olalım, olabildiğince..

Çevrimdışı ilhan mansız

İsmaili canlı izleyip de pozisyon hatalarını görmemek, duruş hatalarını görmemek, herhangi bir futbol zekası kırıntısı görmek için babası yada menajeri olmak lazım. Sanırım bir tek babası ismailin tüm eksiklerini görmezden gelebilir. Kuzguna yavrusu ismail görünür hesabı. Tribünde herkesin yürekleri ağzına geliyor, adamın yaptığı pozisyon hatalarını sanki tribünden düzeltebilecekmiş gibi bağıran ne boğazlar heba oldu ben bilmiyorum. İsmail iyi bir yedek olur, onunda ederi yine 600dür oda beşiktaşın farkıdır. Herhangi bir türk kulübünde alacağı maksimum para ise 600 bin tl bile olmaz. Benim de görüşüm bu. Pektemek kazığını engelleyemedik, bari bunu engelleyebilelim istiyorum.
1 2 milyon fark için 2 2.5 ay pazarlık yaptığını söyleyen, beşiktaşın 10 lirasını boşa harcamam diyen adamlardan 1.4 ü beklemiyorum kabul edemiyorum yakıştıramıyorum.

Nasıl ki serdarın gidebileceği maksimum takım antalya ve ayarı ise ismailin de budur. Bırak girsin kaç para alacak görelim.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o antalya geçen sene ligi üzerimizde bitiriyordu. biz tüm maçları tribünde izledik (istanbulda). hiç öyle yüreğimiz ağzımıza falan gelmedi, ben para tüccarı falan değilim, o kada eder bu kadar eder bilemem, Şenol hoca geçen maç sürekli oynattı ve gayet de iyi oynadı. Pektemek zaten farklı bir konu, 

Çevrimdışı talha

Nkolou falan da olmaz. EPL'ye gider. Kimse kendisini umutlandırmasın. Biz de olacak tek Kamil Glik idi o konuda kapanmış sanırım başka isimler düşünün.

Çevrimdışı Yado

İsmail Köybaşının sözleşmesinin yenilenmesi özellikle de yüksek bir ücretle yenilenmesi ile ilgili Beşiktaş taraftraları olarak hoşnutsuzluğumuzu dile getiren bir yazı hazırlansın copy paste kulübün bütün iletişim adreslerine herkes göndersin. Belki çözüm olmaz en azından biz taraftarlar olarak uyarımızı yapmış oluruz.

Bunu işi organize eden babayiğite üst üste 3 cuma hayır dualarıyla karşılık vereceğim.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı talha

ismailin lobisinden çok eleştireni var hani efendim zenginmiş para yedirirmiş menajeri iş bilirmiş vs.. şenol hoca bilmiyormu bu adamın ne mal olduğunu o onay vermese sözleşme uzatılırmı arkadaşlar bu forumları futbolcularda okuyor eleştirirken ölçülü olmakta fayda var. ismaili kazanmak ondan yıldız yaratmak sizin zannettiğiniz kadar zor olmayabilir ve varsa bir cevheri 63 yaşındaki futbol profesörü şenol hoca bunu görüyor ve inanıyor olabilir. hani farklı düşünceye saygı? bize yakışacağı gibi yorumlar yapalım şampiyon takımımızın hocanın yönetimin yanında olalım, olabildiğince..

Neyin cevheri olacak İsmail'de geçtim cevheri eser kırıntısı bile yok. Yapmayın kaldı şurada oynayacağı maksimum 4 sene. Şenol hoca kalmasın mı demiştir. Kalsın demiştir yedek tutarım diye. Sanki antlaşmasını o imzalıyor. Antlaşma rakamları normal mi size göre?

Çevrimdışı Yado

kolarov filan gelmez bizde alamayız zaten
ama emre alınıp yedeğe konulabilir ismail ile de vedalaşırsın
ama ismail duracaksa ederi max.750k
bir kuruş da fazlasını vermemek gerek
kabul ederse eder etmezse güle güle

Ben başkanın 1.4 gibi bir meblayı ismail e verebileceğini düşünmüyorum,vermez.
ama verirse de kusura bakmasın art niyet ararım

İsmail'in buralara nasıl geldiğini kimlerle ilişkili olduğunu Ayrıntılı bir postla yazmıştım . Millet abartma okdar değildir , saçma felan gibi karşılıklar vermişti .
Buyrun karşınızda ismail gerçeği . Varsa bu klüpte 1 gram emeğim hakkım , ne bilim forma almışımdır , maça gitmişimdir, sabaha kadar ağlamışımdır , gülmüşümdr , sesim kısılana kadar bağırmışımdır !! 1 Gram hakkım varsa ben bu ismaile helal etmiyorum arkadaş
Bu ismail buralara nasıl geldi kim topçu yaptı bunu başımıza kim bela ettiyse 2 dünya da da elim yakalarında
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı ilhan mansız

Yok bu dediklerine katılıyorum. Benim tek itirazım dengesiz bir kontrat imzalanmasına olur, kalmasına değil.

İsmail sezonu kötü bitirdi. Özellikle Akhisar maçını sivriltirsek son bölümde akıllara oldukça olumsuz kazındı. Ben fizik ve mental olarak tüm sezon boyu oynamayı kaldıramadığını düşünüyorum. Zaten ilk kez sol bekte birinci tercih olarak tüm sezonu çıkartabildi, kendi de söylemişti. Bence sezona dağınık başladı. İçerdeki Gs maçının da dahil olduğu ilk yarının yarısını ve ikinci yarının ilk dilimini ise oldukça formda geçirdi. Sol tarafta önde baskıya katılması, savunmada açık riskini de yaratsa da oyun planımızın bir parçasıydı. Gerçekten 2-1'lik Gs maçından sonra kenar boyunca oynadığı baskın oyuna şaşırmıştım. Son bölümde ise biraz fizik çoğunluğu bence mental bir düşüş yaşadı. Öyle maçlar çıkardı ki ne pozisyonuna sadık kalabildi, ne de topu olumlu kullanabildi. Zaten fizik ve yetenekten de çok en büyük sorunu alt yapısının epey eksik olması bence. Bu nedenle de hiç bir zaman iyi bir bek olmasını beklemedim. Şenol Güneş'le maksimumunu verdi ve bundan fazlasını beklemiyorum.

Ama bunlar PTT bekleriyle filan karşılaştırılmasını gerektirmiyor. Önerilen Eren Albayrak defansif açıdan İsmail'den daha iyi falan da değil, bende izledim, bu sene sol bekimizde oynasa son maçlarda ayakta bile duramazdı. Bir şeyler vurgulamaya çalışırken fazla abartıp gerçeklikten uzaklaşabiliyoruz.

Neyse çok uzattım bence iyi yedek olur. :) Tosic'le de aynı maaşı almalı.
Akhisar maçında zaten takım olarak kötü oynadık, zorla 3 gol yedik ve sezonun en kötü maçını oynadık. Daha iyisi varsa tabi ki alsınlar, yalnız bu kadar küçmsenecek bir oyuncu değil, tüm sezon izledim, kötü olduğunu kesinlikle düşünmüyorum

Çevrimdışı Çağatay

Keske ismail şu yazilanlari okusa da kendine çeki düzen verse...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail 27 yaşında bir insan . Artık oturmuş bir karakteri , hayata, futbola bir bakış açısı var. 27 yaşında İsmail'in profesyonel, hedefleri olan , kendini sürekli geliştiren bir karaktere örneğin Tolgay Arslan gibi bir karaktere dönüşmesini ummayın. Böyle bir şey olmayacak. Zaten bunun için de çok geç artık.

Çevrimdışı Yado

İsmaili canlı izleyip de pozisyon hatalarını görmemek, duruş hatalarını görmemek, herhangi bir futbol zekası kırıntısı görmek için babası yada menajeri olmak lazım. Sanırım bir tek babası ismailin tüm eksiklerini görmezden gelebilir. Kuzguna yavrusu ismail görünür hesabı. Tribünde herkesin yürekleri ağzına geliyor, adamın yaptığı pozisyon hatalarını sanki tribünden düzeltebilecekmiş gibi bağıran ne boğazlar heba oldu ben bilmiyorum. İsmail iyi bir yedek olur, onunda ederi yine 600dür oda beşiktaşın farkıdır. Herhangi bir türk kulübünde alacağı maksimum para ise 600 bin tl bile olmaz. Benim de görüşüm bu. Pektemek kazığını engelleyemedik, bari bunu engelleyebilelim istiyorum.
1 2 milyon fark için 2 2.5 ay pazarlık yaptığını söyleyen, beşiktaşın 10 lirasını boşa harcamam diyen adamlardan 1.4 ü beklemiyorum kabul edemiyorum yakıştıramıyorum.

Nasıl ki serdarın gidebileceği maksimum takım antalya ve ayarı ise ismailin de budur. Bırak girsin kaç para alacak görelim.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen bir babası görmez çünkü bu adamın hakkıyla bir yere gelemiceni anladılar ve parayla makam mevkiyle bir yere getirdiler !!
İsmail'in bir proje olduğundan eminim !!
Araştırmak isteyen İskendurundan buraya gelene kadar ki yolunu incelesin !!

Beşiktaş'ın parasını çalan adamları def edecek başkan derken şu çıkan haberlere bak arkadaş !! Yakışmadı Başkan Yakışmadı
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı talha

İsmail 27 yaşında bir insan . Artık oturmuş bir karakteri , hayata, futbola bir bakış açısı var. 27 yaşında İsmail'in profesyonel, hedefleri olan , kendini sürekli geliştiren bir karaktere örneğin Tolgay Arslan gibi bir karaktere dönüşmesini ummayın. Böyle bir şey olmayacak. Zaten bunun için de çok geç artık.

İsmail bizimle emekli sözleşmesini yapacak. Bakın iddia ediyorum eğer 4 senelik imza atarsa bu adamı artık kimse oynatamaz. Bu adam oynamaz. 31'ine kadar yatar sonra bir kıpranır 2.lig'e kapağı atar 2 senede ordan ekmek yer yoluna bakar. 27 yaşındaki adamdan da bir potansiyel falan olmaz.

İsmail'e ben kötü bile demiyorum. İsmail topçu değil. Başka herhangi bir ligde olsa gideceği maksimum lig 2.lig olurdu. Adam burada şampiyon takımla oynuyor.

Çevrimdışı onurturan

Bunu işi organize eden babayiğite üst üste 3 cuma hayır dualarıyla karşılık vereceğim.
copy paste yapmayalım herkes kendi cümleleriyle tepkisini göstersin bu daha etkili olur .. tek cümle bile olsa herkes yazsa duyarlılık daha iyi gösterilir..

Çevrimdışı ilhan mansız

Abi Allahini seversen usenme ve 2.ci devrede ki Kasimpasa macinda yedigimiz 2.ci Golu seyret , Akhisar macinda yedigimiz 2.ci Golu seyret , Gs macinda Emrenin kacirdigi Pozisyonu seyret

Adamlar Sol kanatta elini kolunu sallayarak iceri top kesip asist yapiyorlar ve isin aci tarafı Bu pozisyonlarda Orta kesen rakibi karsilamasi gereken Ismail efendi Karede bile yok :akuma: :akuma:
Yunus, bu şekilde olumlu olumsuz 500 pozisyon sayarız, gese maçında podolskiyi nasıl durdurduğunu seyret, kasımpaşa maçında ilk golde beck ve BOYKO yu seyret  :D vs. bunlar yanıltır, ben sezonun genelinde o kadar kötü olmadığını düşünüyorum, sözleşme yenilenmesi de kesinlikle sorun değil ama tutar konusunu bilemem, zaman gelir yine izler yine konuşuruz inşallah,,

Çevrimdışı Yado

Takımda başka sol bek olmadığından oynatmış olabilir mi güzel kardeşim ?

Benim şaşırdığım nokta da bu aslında !! Tüm taraftarın yetersiz olduğuna kanaat getirdiği İsmail Hem Beşiktaşta hem Milli takımda nasıl bu pozisyonda olabilir ?

Beşiktaşın oyuncu eleştirmeyelim diyoruz da kardeşim İsmail Köybaşı 7 yıldır Beşiktaşta ne yapmışta yıllık 2 Trilyonluk anlaşma istiyor ?

Yıllık 2 Trilyon arkadaş hatta daha da fazla eğer 1.4 Ler felan doğruysa !!
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı onurturan

@cursedofdragon sen bi pozisyon değerlendirmesi yapmıştın hangi maçtı hatırlamıyorum gomez arkadan koşup geliyodu ismail piknik yaparken onu bir daha paylaşma sansın var mı ?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ilk 11'de oynayan oyuncular arasinda en vasati kim desek herhalde herkesin cevabi Ismail olur. Boyle ise yaramaz, profesyonellikten uzak adamlarin BJK'de yeri olmamali. Geleli 6 sezon oldu ciktigi mac sayisi 106 ligde. Surekli sakatlanip duruyor cunku kendisine bakmiyor, o da isine saygisi ve profesyonelligi olmadigindan. Boyle olmasa bile senede 20 maca bile cikamayan, 106 macta 2 golu 10-11 asisti olan adam en fazla vasat bir sol bektir. Nedir bu ya? Ismail ne yapmis ki milyon eurolar istiyor? Salin gitsin nere giderse. Millet disinden tirnagindan arttirip takimi destekliyor, boyle 3. sinif futbolcularla milyon euroluk sozlesme imzalamak yazik gunahtir.

Çevrimdışı Yado

Şenol Hoca biraz futboldan anlıyorsa
Türkiye ligindeki tüm T.D. Lerin ismaili çözdüğünü ve sürekli beşiktaşın sol kanadından atak geliştirdiğini çünkü oranın BJK'nin zayıf karnı olduğunu görmüştür.

Ben inanmak istemiyorum 1.4 haberlerine !! Başkanı ve Şenol hocayı biraz tanıdıysam onlarda biraz futboldan anlıyorlarsa bu adama yol verirler en kötü back-up oyuncu olarak o maaşı teklif ederler aksini kaldıramam vallahi kaldıramam bak .
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

@cursedofdragon sen bi pozisyon değerlendirmesi yapmıştın hangi maçtı hatırlamıyorum gomez arkadan koşup geliyodu ismail piknik yaparken onu bir daha paylaşma sansın var mı ?

Fotoğraflarla Part part yaptığını diyorsun dimi ? Hatırlıyorum onu alexis'in patlatığı maçtı sonra garibim kesik yedi zaten . akhisardan önceki yada akhisar maçı olması lazım .

Bu arada Bu sezon beşiktaşın yediği tüm golleri izlesin burada yorum yapanlar , İsmail gitsin diye kendimi yırtmamdaki nedeni anlicaklar .
Truva atı olsa bukdar etki eder takıma
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 23:51:17 Yado ]
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon boyu?
Ben sezon boyunu kastetmiyorum. Beşiktaşta bulunduğu 7 yıldan bahsediyorum. Hiç ders çalışmayıp son gün sınava isteksizce hazırlanan çocuklar gibiydi bu sene İsmail. Dersi sevmezsen ,başarılı olmak en iyi not almak umrunda değilse son ana bırakırsın. Sınav bittikten yani sözleşmeyi aldıktan sonra tekrar yatış pozisyonu.
Para meselesini açmadım. Değişik haberler dönüyor bu mevzuda.Geçen gün 1.2 milyon avroya sözleşme imzalayalım diye Ahmet Nur Çebi'ye haber uçururken Çebi 1 milyon avroda diretiyor diye haber vardı .Bu meblağlar yüksek.Piyasa balon , aldığı paranın karşılığını vermeyen futbolcular ile kulüpler batma noktasına geldi.  Yerel futbolcularla avroyla sözleşme yapılmamalı ayrıca.

Ben de diyorum ki, İsmail'in son sezonu için futboldan kopmuş, futbolu kafasından bitirmiş şeklindeki eleştiriler anlamlı değil.

Ondan önceki sezonları için konuşuyorsak, o zaman son sezonunda o görüntüden sıyrılmış ve futbola geri dönmüş anlamı çıkarabiliriz. Bu da "ümitsiz vaka" yaftasını anlamsız kılar.

Çevrimdışı Yado

Ben de diyorum ki, İsmail'in son sezonu için futboldan kopmuş, futbolu kafasından bitirmiş şeklindeki eleştiriler anlamlı değil.

Ondan önceki sezonları için konuşuyorsak, o zaman son sezonunda o görüntüden sıyrılmış ve futbola geri dönmüş anlamı çıkarabiliriz. Bu da "ümitsiz vaka" yaftasını anlamsız kılar.

Ya kardeşim hangi görüntüden sıyrılmış yediğimiz tüm gollerde doğrudan yada dolaylı hatası var . Futbola dönmüş hali buysa aynı yoldan geri dönsün rica edecem burada işi yok
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Etiketler: