2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375163 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ProjectOrigin

İsmail geldiğinden beri düzgün 1 sezonu bırak yarım sezon bile oynamadı.Ya tercih edilmedi ya da çoğunlukla sakat geçirdi.Peki o sürede maaşında herhangi bir azalma oldu mu ? Feda döneminde mesela.Gerçekten bilmediğimden soruyorum.Şimdi ise iyi geçirdiği söylenemeyecek (kendisi ve menajeri Alves performansı görüyorlar sanırım) bir sezonun ardından böyle bir ücret istemesi nankörlüktür.

Oynadığı zaman ise takıma faydadan çok zarar veren birisi. Yeni sözleşmedeki maaşın ise 1.4 milyonlar olduğu konuşuluyor. Bu demek oluyor ki İsmail, Beşiktaş'a Oğuzhan,Atiba,Olcay,Sosa ve Cenk kadar yarar sağlamış öyle mi ?
Aşırı derecede komik, inanmak istemiyorum bu habere.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:22:31 atalay ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pektemek ile uzatmaya çalıştıklarında da inanmıyorduk rakamlara sonra şak diye yüzümüze vurdular sözleşmeyi.  Tepkisizlik süründürür beyler.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Haber doğru yada yanlış elinde sportif kararlar sonucu oluşmayan bazı maaş örnekleri var. Bunlara yenisi ekleyip GS olmaya hiç gerek yok. Bu arada yineleyeyim Mas için teklif edilen 60 milyon Arjantin pezosu da yüksek bir meblağ.
Bonservisi için mi önerildi 60 milyon Arjantin pezosu ? Bugün bende biraz araştırdım free değilmiş herhalde dediğin gibi.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İşin kötü yanı İsmail in sözleşme detaylarını göremeyeceğiz çünkü kap bildiriminde tutar yazmayacaklar...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cursedofdragon

David Ospina
Tolga Zengin
Günay Güvenç
Veysel Sapan

Gökhan Gönül
Andreas Beck

Luiz Rhodolfo
Marcelo
Nicolas N'Koulou
Kamil Glik
Dusko Tosic

İsmail Köybaşı
Emanuel Mas

Atiba Hutchinson
Veli Kavlak
Tolgay Arslan
Necip Uysal

Jose Sosa
Oğuzhan Özyakup

Ricardo Quaresma
Aras Özbiliz

Olcay Şahan
Emre Mor

Mario Gomez
Cenk Tosun
Emre Mor

Çevrimdışı atalay

Bonservisi için mi önerildi 60 milyon Arjantin pezosu ? Bugün bende biraz araştırdım free değilmiş herhalde dediğin gibi.

Evet.

İşin kötü yanı İsmail in sözleşme detaylarını göremeyeceğiz çünkü kap bildiriminde tutar yazmayacaklar...

sızar o sızar :)

Çevrimdışı atalay

Ve asıl mesele mali kongrede bile oyuncuların yıllık ücretlerini öğrenemeyeceksiniz.

Çevrimdışı Çağatay

ismail'e 1.4 verene kadar beck'ten sol bek yap
Hope for the Best, Plan for the Worst

ismail'e 1.4 verene kadar beck'ten sol bek yap

mantıklı ama yinede yerli bir oyuncu lazım kimi alalım yerli ? Eren albayrak kaçtı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail ve 1.4 olayı moralimi mahvetti yapmayın etmeyin ayıptır günahtır taraftarı delirten adamlarla sürekli sözleşme yenilemenin mantığı nedir hadi yeniledin diyelim oğuzhan, töre gibi üst düzey yerlilerle aynı parayı veriyorsun senin kanadını otoban yaptıran adama elinde tosic var adam gibi al bir tane ismaili yolla.......

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mantıklı ama yinede yerli bir oyuncu lazım kimi alalım yerli ? Eren albayrak kaçtı.
Ziya erdalı al bundan daha kötü oynayacak hali yok ya akşam akşam sinirlendim hep aynı batıran adamlarla yüksek meblağlardan sözleşme yeniliyorlar....

Çevrimdışı Bishamon

@cursedofdragon O iki stoperi de alamayacağız  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mas nedir ya. Bıkmadık mı yamalardan?

Yine öyle bi transfer olacaksa hiç olmasın abi ben razıyım Tosic oynasın. Zaten İsmail'e gidip 1.4 veriyosun yetmiyor, üzerine transfer yapıyosun o da yama..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Ziya erdalı al bundan daha kötü oynayacak hali yok ya akşam akşam sinirlendim hep aynı batıran adamlarla yüksek meblağlardan sözleşme yeniliyorlar....

valla alınabilecek tek adam vardı eren albayrak onu almadık.

Caner erkin var interle imzaladı o da.

İyi diyebileceğimiz yerli bir sol bek yok ?

Bence alt yapıdan birini koyalım sol bek'e ben ondan yanayın yok mu bizim alt yapımızda genç yerli bir sol bek zaten yabancı sol bek alıcaz muhtemelen hep o oynuyacak.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Adanademir spor sol bekini izlediniz mi? Ahmet burak solakel.

34 yaşındaymış, yemin ediyorum ismaili teknik taktik tempo her konuda ezer geçer.

Sonra yerli oyuncu lazım mecbur ismail söylemleri duyunca üzülüyorum

Çevrimdışı Çağatay

beck solun alternatifi olacak zaten
sol için yine kaliteli bir adam alırsın
sağa da gg gelecek heralde
aslında beck her iki tarafı da yedekler
çok zor durumda kalırsan sola tosici koyarsın
yeterki ismail olmasın

en sinir olduğum nokta da
özellikle attığımız gollere baktığım zaman farkettim
golü kim atıyorsa ilk gidip kucaklayan bu
nasıl depar atıyorsa artık..!
savunmaya bu kadar hızlı gelmiyor ileri çıktığında  :steamed:

bu arada 1.4 bence yıllık değildir
olsa olsa 3-4 yıllık filandır  :evillol:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 22:23:56 Çağatay ]

Çevrimdışı kyiv

İsmail Köybaşının sözleşmesinin yenilenmesi özellikle de yüksek bir ücretle yenilenmesi ile ilgili Beşiktaş taraftraları olarak hoşnutsuzluğumuzu dile getiren bir yazı hazırlansın copy paste kulübün bütün iletişim adreslerine herkes göndersin. Belki çözüm olmaz en azından biz taraftarlar olarak uyarımızı yapmış oluruz.

beck solun alternatifi olacak zaten
sol için yine kaliteli bir adam alırsın
sağa da gg gelecek heralde
aslında beck her iki zarafı da yedekler
çok zor durumda kalırsan sola tosici koyarsın
yeterki ismail olmasın

en sinir olduğum nokta da
özellikle attığımız gollere baktığım zaman farkettim
golü kim atıyorsa ilk gidip kucaklayan bu
nasıl depar atıyorsa artık..!
savunmaya bu kadar hızlı gelmiyor ileri çıktığında  :steamed:

bu arada 1.4 bence yıllık değildir
olsa olsa 3-4 yıllık filandır  :evillol:

ben beck'i yedeklemektense alt yapıdan bir genç çıkartalım diyorum.

Bursa alt yapıdan çıkmış bir oyuncuyu oynatıyor emre taşdemir taş gibi oynuyor 20 yaşında.

Biz sol bek için zaten kaliteli bir isim alıcaz yabancı alternatifi genç yerli alt yapıdan bir oyuncu çıkartabiliriz.

Gökhan-Beck öbür kanatta atıyorum solbek'te kolarov-Alt yapıdan bir oyuncu.

Çevrimdışı worns

İsmail için 1.4 milyon euro gerçekten çok kötü bir sözleşme olur.  O parayı edecek bir oyuncu olmadığı gibi takımı sırtlayan oyuncuların da 1,5-1,75 bandında aldığını düşünürsek üç yılda gayet iyi yere getirdiğimiz maaş dengemiz de bozulur. Sosa, Oğuzhan 2-2,5 istemekte haklı olur.

İsmail için üst limit Tosic'in yıllık ücreti olmalı, yanılmıyorsam 900 bin euro. Kabul etmiyorsa da kapıyı kapatmak gerek. Aynı şey Tolga için de geçerli. 1 mil euro üzerinde bir kontrat imzalanmamalı.

Elimizde bir sorunlu Pektemek varken yenilerini eklemiş olacağız, söylenenleri yaparsak.

Çevrimdışı Bishamon

Ümit Karaal'ı izleyen var mı? Bu çocuk çok övülüyordu İsmaile verilen şans neden ona verilmiyor?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Çağatay

ben beck'i yedeklemektense alt yapıdan bir genç çıkartalım diyorum.

Bursa alt yapıdan çıkmış bir oyuncuyu oynatıyor emre taşdemir taş gibi oynuyor 20 yaşında.

Biz sol bek için zaten kaliteli bir isim alıcaz yabancı alternatifi genç yerli alt yapıdan bir oyuncu çıkartabiliriz.

Gökhan-Beck öbür kanatta atıyorum solbek'te kolarov-Alt yapıdan bir oyuncu.

kolarov filan gelmez bizde alamayız zaten
ama emre alınıp yedeğe konulabilir ismail ile de vedalaşırsın
ama ismail duracaksa ederi max.750k
bir kuruş da fazlasını vermemek gerek
kabul ederse eder etmezse güle güle

Ben başkanın 1.4 gibi bir meblayı ismail e verebileceğini düşünmüyorum,vermez.
ama verirse de kusura bakmasın art niyet ararım

Çevrimdışı worns

İsmi geçen Mas'ı bilmiyorum ama 3-4 mil euro bonservis ödenerek alınması, bu yaşına kadar Avrupa'da oynamamış bir oyuncu için mantıklı gelmiyor. Büyük lig deneyimi olan bir oyuncu bu paralara alınabilir.

Hedefimiz Napoli'den Ivan Strinic olmalı. Yedek oyuncu, paralı talipleri yoktur. Oyuncuya ŞL ve ilk 11 cazip gelir, takımı da Mas için konuşulan paralara hatta daha altına ikna edilebilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Adanademir spor sol bekini izlediniz mi? Ahmet burak solakel.

34 yaşındaymış, yemin ediyorum ismaili teknik taktik tempo her konuda ezer geçer.

Sonra yerli oyuncu lazım mecbur ismail söylemleri duyunca üzülüyorum

size kalsaydı geçen sezon ligi de 7. bitiriyorduk. ne ahmet solakeli o kadar da değil, İsmail onunla uzaktan yakından kıyaslanamaz, geçen yıl tüm maçlarda oynadı, savunmada yaptığı birkaç hata dışında hiç de kötü değildi, tutarını bilmem ama sözleşme yenilenmesi doğru karar.

Etiketler: