2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373930 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yok hocam ne yaptın.ben Adanademir taraftarıyım ve 36 maçın tamamını izleyen biri olarak 3 sene önce deseydin bunu evet derdim Samsunsporda çok iyi ve verimliydi anca bizdeki Ahmet 70den sonra dili 1 karış dışarı çıkar çeza sahası içinde olmadık pozisyonda penaltı yapar bu seneki performansla anca ptt orta sıra takımı sol beki olabilir.bizde eleman olmadığından oynatıldı zaten.ismail en azından 90 dkyı tamamlayabiliyor  :) :)
Valla son play-off finalinde izlediğim ihtiyar ismail den daha iyidi, tekrar ediyorum oyuncuyu beğendiğimi söylemiyorum, 34 yaşında bir adamdan çok fazla ekstrası yok diyorum ismailin. Biri 100 bin alırken diğeri 1.4 çok bulunmaz hint kumaşı muamelesine gerek yok diyorum.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Ya kardşeim bırak diyorsun da, şu oyuncu iyi olur bu olmaz diyorum, sen değil misin geçen sene ilk 5 e giremeyiz diye zıplıyor biri.
Adama şu maaş çok diyorum, sen değil misin şampiyon olamayız diyen diye biri yine zıplıyor. Yahu napayım şampiyon olduk diye yanıldım diye bırakayım mı futbol izlemeyi spor mücadelesi izlemeyi anlamadım ne bekleniyor. Sanırsın adamların her fikri düşüncesi denemesi müthiş isabetli olmuş .

Sorguluyoruz diye suçlu oluyoruz  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abartmadan eleştirelim. İsmail yetersiz kalmış olabilir zaman zaman, ama isteksiz ve boşvermiş değildi sezon boyunca.

Ayrı tekrar söylüyorum,  1.4 garanti para değildir.maç başı ve bonuslarla toplam meblağ olabilir. Bu da garanti 1 milyon anlamına gelir. Muallak ve kulaktan dolma bir haber için gereksiz feveran yapılıyor olabilir
Sezon boyu?
Ben sezon boyunu kastetmiyorum. Beşiktaşta bulunduğu 7 yıldan bahsediyorum. Hiç ders çalışmayıp son gün sınava isteksizce hazırlanan çocuklar gibiydi bu sene İsmail. Dersi sevmezsen ,başarılı olmak en iyi not almak umrunda değilse son ana bırakırsın. Sınav bittikten yani sözleşmeyi aldıktan sonra tekrar yatış pozisyonu.
Para meselesini açmadım. Değişik haberler dönüyor bu mevzuda.Geçen gün 1.2 milyon avroya sözleşme imzalayalım diye Ahmet Nur Çebi'ye haber uçururken Çebi 1 milyon avroda diretiyor diye haber vardı .Bu meblağlar yüksek.Piyasa balon , aldığı paranın karşılığını vermeyen futbolcular ile kulüpler batma noktasına geldi.  Yerel futbolcularla avroyla sözleşme yapılmamalı ayrıca.

Çevrimiçi Samet Ç

Sanmıyorum ama alabilirsek çok büyük bir iş yapmış oluruz.
2.5 milyon maaşı kabul etmiş ama imza parası için 4 milyondan aşağıya inmiyormuş. Bizimkiler imza parasını 2.5 milyona indirmek istiyorlarmış.

Çevrimdışı Tolga

2.5 milyon maaşı kabul etmiş ama imza parası için 4 milyondan aşağıya inmiyormuş. Bizimkiler imza parasını 2.5 milyona indirmek istiyorlarmış.
Umarım Konoplyanka transferine dönmez :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Tosic Sol bek olmadigi için kesemedi Ismaili

Alemin tek akillisi biziz cunku kendi Milli takiminda , Bremende , Genclerde Stoper oynayan adami Solbek olarak aldik
daha iyisi gelsin ok. ben zaten mevcut kadro içinde yorumladım, benim için sorun yok, bul bakalım bir tane, yalnız dikkat et boyko işine dönmesin  :D :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosicin gercek mevkii stopere gectigi 4 macta Sadece 1 , (Bir) Gol yedik :busted_cop:

Daha once mac basina en az 1 veya 2 hatta daha fazla Gol yiyorduk :busted_cop:

Sonra Vay efendim Tosic Ismaili niye kesemedi , Tosic Sol bek.olmadigi icin kesemedi Ismaili :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 23:03:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Onun gibi bir macera yaşayacağız gibi ama bu sefer sonu Konoplyanka gibi olmaz inşallah.

Çevrimdışı klubnika01

Valla son play-off finalinde izlediğim ihtiyar ismail den daha iyidi, tekrar ediyorum oyuncuyu beğendiğimi söylemiyorum, 34 yaşında bir adamdan çok fazla ekstrası yok diyorum ismailin. Biri 100 bin alırken diğeri 1.4 çok bulunmaz hint kumaşı muamelesine gerek yok diyorum.

ekstra konusunda haklısn.hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir bek ismail.anadoluya satmaya çalışsan 400bin$ vermezler

Çevrimdışı Bishamon

Tosicin gercek mevkii stopere gectigi 4 macta Sadece 1 , Bir) Gol yedik :busted_cop:

Daha once mac basina en az 1 veya 2 hatta daha fazla Gol yiyorduk :busted_cop:

Sonra Vay efendim Tosic Ismaili niye kesemedi , Tosic Sol bek.olmadigi icin kesemedi Ismaili :bandit:

Adamların en tehlikeli pozisyonunda Tosic İsmailin boş bıraktığı sol kulvarı kapamaya çalışıyordu...

Çevrimdışı worns

Bana dönecek gibi geliyor. :) Piyasayı kızıştırıp üst seviye bir takıma imza atar.

Yine de denemeye değer bir oyuncu.

daha iyisi gelsin ok. ben zaten mevcut kadro içinde yorumladım, benim için sorun yok, bul bakalım bir tane, yalnız dikkat et boyko işine dönmesin  :D :D :D
Üzülüyorum bea :by2:

Niye olmadi bende anlamadim :alala:

Bu Rus - Ukrayna kokenli oyuncularin hepsi boyle Ulke disina çıkınca Reset oluyorlar

Halbuki O yoreye gore cok pozitif ve sicakkanli bir adam ( Genelde Sogukkanli olurlar )

Olmayinca olmuyor sozlerimin hala arkasindayim Kesinlikle cok iyi kaleci ama bizde olmadi

Çevrimdışı Tolga

Onun gibi bir macera yaşayacağız gibi ama bu sefer sonu Konoplyanka gibi olmaz inşallah.
Bana dönecek gibi geliyor. :) Piyasayı kızıştırıp üst seviye bir takıma imza atar.

Yine de denemeye değer bir oyuncu.
Denemeye değer tabi yine de :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

İsmail'in kalması bence de makul ama 1.4 mil euro'ya değil. Atiba 1 Oğuzhan 1.4 alıyor. Dengeleri bozabilir böyle kontratlar.

900 bin euroyu koyup git düşün istersen kal dersek de şampiyonadan sonra gelip imza atacak sonuçta. Leicester İsmail'in peşinde değil.
dostum benim için sorun değil, ben insaf sınırını aşan eleştirilere karşı yazdım, isterlerse imzalamayıp göndersinler ama şahsi fikrim de ısrarlıyım geçen sene gerçekten çok iyi mücadele etti, bu kadar eleştirilmeyi hak etmedi ve tam bilmiyorum ama aşağı yukarı her maç en çok topla oynayan oyunculardan biriydi, aslında atalay da dikkat etmiş olmalı özellikle soldan oyun geçişlerinde çok başarılıydık

Çevrimdışı Çağatay

geçen sezonki olimpiyatta gs ye 2-0 yenildiğimiz maçta
dk 90, sen sonradan oyuna girmişsin ve 90 dk oynayan burak'ı
hemde top sürerken yakalayamıyorsun ve biz gol yiyoruz...!

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ilhan mansız

Üzülüyorum bea :by2:

Niye olmadi bende anlamadim :alala:

Bu Rus - Ukrayna kokenli oyuncularin hepsi boyle Ulke disina çıkınca Reset oluyorlar

Halbuki O yoreye gore cok pozitif ve sicakkanli bir adam ( Genelde Sogukkanli olurlar )

Olmayinca olmuyor sozlerimin hala arkasindayim Kesinlikle cok iyi kaleci ama bizde olmadi
istersen dünyanın en iyi oyuncusunu getir, takım oyununa, bulunduğu ülkeye adapte olamazsa hiçbir işe yaramaz. o yüzden zaten transferde kadronun çok değiştirilmesinin büyük hata olacağını düşünüyorum. bence 3 üst düzey transfer yeter, fazlası sıkıntı olur, uyumu bozar.

Çevrimdışı Çağatay

ya hatırlatma şunu yaaaaa  :akuma:  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mustafa Pektemek ve İsmail'den bahsederlerken "şanssız" diyolar sakatlıklardan geçtikleri için.

Ben aksine bu kadar şanslısını görmedim adamların hayatı Beşiktaş sayesinde kurtuldu. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

geçen sezonki olimpiyatta gs ye 2-0 yenildiğimiz maçta
dk 90, sen sonradan oyuna girmişsin ve 90 dk oynayan burak'ı
hemde top sürerken yakalayamıyorsun ve biz gol yiyoruz...!
o sezonlar geçti artık, Velinin uyduruk kartla oyundan atıldığı ve maçta sayıca eksik olduğumuz maçı örnek veriyorsun. bu doğru değil,, bu sezon hiçbir maçta oyundan düşmedi ve sürekli oynadı,,

Adamların en tehlikeli pozisyonunda Tosic İsmailin boş bıraktığı sol kulvarı kapamaya çalışıyordu...
Zaten bu yüzden Cok Gol yiyoruz , Stoperler Ismailin bos bıraktığı Yeri kapamaya Calisiyor , Bu sefer merkezde bos alan bırakıyoruz

Gs maci , Basaksehir maci , Akhisar maci , Kasimpasa maclari en güzel örnekler

Hepsi Sol kanattan yenilen GOLLER :busted_cop: Ve bu Gollerde rakip topu içeriye keserken Ismail Ceza sahasi cevresine oluyor

Ozellikle Akhisar ve Kasimpasa maclairnda yedigimiz Goller birbirinin kopyasi ve Ismail ortalikta yok adam , Rakip elini kolunu sallaya sallaya top kesiyor on direğe ve içeriye

Yedigimiz Her golde Hatasi var adamin , Ya yerinde olmuyor yada pozisyonunu kaybediyor yada ofsayti bozuyor

Bozdugu Ofsaytlari hic saymıyorum bile :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 23:12:55 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İsmaili canlı izleyip de pozisyon hatalarını görmemek, duruş hatalarını görmemek, herhangi bir futbol zekası kırıntısı görmek için babası yada menajeri olmak lazım. Sanırım bir tek babası ismailin tüm eksiklerini görmezden gelebilir. Kuzguna yavrusu ismail görünür hesabı. Tribünde herkesin yürekleri ağzına geliyor, adamın yaptığı pozisyon hatalarını sanki tribünden düzeltebilecekmiş gibi bağıran ne boğazlar heba oldu ben bilmiyorum. İsmail iyi bir yedek olur, onunda ederi yine 600dür oda beşiktaşın farkıdır. Herhangi bir türk kulübünde alacağı maksimum para ise 600 bin tl bile olmaz. Benim de görüşüm bu. Pektemek kazığını engelleyemedik, bari bunu engelleyebilelim istiyorum.
1 2 milyon fark için 2 2.5 ay pazarlık yaptığını söyleyen, beşiktaşın 10 lirasını boşa harcamam diyen adamlardan 1.4 ü beklemiyorum kabul edemiyorum yakıştıramıyorum.

Nasıl ki serdarın gidebileceği maksimum takım antalya ve ayarı ise ismailin de budur. Bırak girsin kaç para alacak görelim.

o sezonlar geçti artık, Velinin uyduruk kartla oyundan atıldığı ve maçta sayıca eksik olduğumuz maçı örnek veriyorsun. bu doğru değil,, bu sezon hiçbir maçta oyundan düşmedi ve sürekli oynadı,,
Abi Allahini seversen usenme ve 2.ci devrede ki Kasimpasa macinda yedigimiz 2.ci Golu seyret , Akhisar macinda yedigimiz 2.ci Golu seyret , Gs macinda Emrenin kacirdigi Pozisyonu seyret

Adamlar Sol kanatta elini kolunu sallayarak iceri top kesip asist yapiyorlar ve isin aci tarafı Bu pozisyonlarda Orta kesen rakibi karsilamasi gereken Ismail efendi Karede bile yok :akuma: :akuma:

İsmaili canlı izleyip de pozisyon hatalarını görmemek, duruş hatalarını görmemek, herhangi bir futbol zekası kırıntısı görmek için babası yada menajeri olmak lazım. Sanırım bir tek babası ismailin tüm eksiklerini görmezden gelebilir. Kuzguna yavrusu ismail görünür hesabı. Tribünde herkesin yürekleri ağzına geliyor, adamın yaptığı pozisyon hatalarını sanki tribünden düzeltebilecekmiş gibi bağıran ne boğazlar heba oldu ben bilmiyorum. İsmail iyi bir yedek olur, onunda ederi yine 600dür oda beşiktaşın farkıdır. Herhangi bir türk kulübünde alacağı maksimum para ise 600 bin tl bile olmaz. Benim de görüşüm bu. Pektemek kazığını engelleyemedik, bari bunu engelleyebilelim istiyorum.
1 2 milyon fark için 2 2.5 ay pazarlık yaptığını söyleyen, beşiktaşın 10 lirasını boşa harcamam diyen adamlardan 1.4 ü beklemiyorum kabul edemiyorum yakıştıramıyorum.

Nasıl ki serdarın gidebileceği maksimum takım antalya ve ayarı ise ismailin de budur. Bırak girsin kaç para alacak görelim.

Vurmaaaaaaaaa :evillol: :evillol:

Çevrimdışı anilsevim

Gs Alex Song ile anlaşmak üzere imiş. Bize olmaz mı ya o adam, Atibanın yedeği şeklinde. Piyasası da var hala. Sakatlığı da atlatmış diyolar. Ne dersiniz bu adam için
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı worns

dostum benim için sorun değil, ben insaf sınırını aşan eleştirilere karşı yazdım, isterlerse imzalamayıp göndersinler ama şahsi fikrim de ısrarlıyım geçen sene gerçekten çok iyi mücadele etti, bu kadar eleştirilmeyi hak etmedi ve tam bilmiyorum ama aşağı yukarı her maç en çok topla oynayan oyunculardan biriydi, aslında atalay da dikkat etmiş olmalı özellikle soldan oyun geçişlerinde çok başarılıydık

Yok bu dediklerine katılıyorum. Benim tek itirazım dengesiz bir kontrat imzalanmasına olur, kalmasına değil.

İsmail sezonu kötü bitirdi. Özellikle Akhisar maçını sivriltirsek son bölümde akıllara oldukça olumsuz kazındı. Ben fizik ve mental olarak tüm sezon boyu oynamayı kaldıramadığını düşünüyorum. Zaten ilk kez sol bekte birinci tercih olarak tüm sezonu çıkartabildi, kendi de söylemişti. Bence sezona dağınık başladı. İçerdeki Gs maçının da dahil olduğu ilk yarının yarısını ve ikinci yarının ilk dilimini ise oldukça formda geçirdi. Sol tarafta önde baskıya katılması, savunmada açık riskini de yaratsa da oyun planımızın bir parçasıydı. Gerçekten 2-1'lik Gs maçından sonra kenar boyunca oynadığı baskın oyuna şaşırmıştım. Son bölümde ise biraz fizik çoğunluğu bence mental bir düşüş yaşadı. Öyle maçlar çıkardı ki ne pozisyonuna sadık kalabildi, ne de topu olumlu kullanabildi. Zaten fizik ve yetenekten de çok en büyük sorunu alt yapısının epey eksik olması bence. Bu nedenle de hiç bir zaman iyi bir bek olmasını beklemedim. Şenol Güneş'le maksimumunu verdi ve bundan fazlasını beklemiyorum.

Ama bunlar PTT bekleriyle filan karşılaştırılmasını gerektirmiyor. Önerilen Eren Albayrak defansif açıdan İsmail'den daha iyi falan da değil, bende izledim, bu sene sol bekimizde oynasa son maçlarda ayakta bile duramazdı. Bir şeyler vurgulamaya çalışırken fazla abartıp gerçeklikten uzaklaşabiliyoruz.

Neyse çok uzattım bence iyi yedek olur. :) Tosic'le de aynı maaşı almalı.

Etiketler: